Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hitlert is megszégyenítõ cigányozás egy gyulai bírótól


Na, alakul ez, már csak a holokoszt hiányzik, de hamarosan az is csak beköszönt! „A »cigányság« mint kategĂłria nem elsõdlegesen faji alapon Ă©rtelmezhetõ, hanem az ekkĂ©nt jelzett Ă©letformát követõ, faji hovatartozástĂłl fĂĽggetlenĂĽl a lakosságnak egy elkĂĽlönĂĽlt, a többsĂ©gi társadalom hagyományos Ă©rtĂ©keit Ă©s a már hivatkozott jogszabályok által is vĂ©dett Ă©rtĂ©keket semmibe vevõ csoportjakĂ©nt, akik egy bizonyos munkakerĂĽlõ Ă©letforma, a magántulajdont, egyĂĽttĂ©lĂ©si normákat nem tisztelõ erkölcsi felfogás követõi” - rĂ©szben ezzel indokolta egy gyulai bĂ­rĂł azt a döntĂ©sĂ©t, amelyben nem oszlatta fel a Jobbikhoz Ă©s a feloszlatott Magyar Gárda EgyesĂĽlethez köthetõ Szebb Jövõért EgyesĂĽletet.

A Roma SajtĂłközpont az Indexhez eljuttatott cikkĂ©ben idĂ©zte az Ă­tĂ©let indoklását. Az ĂĽgyĂ©szsĂ©g kezdemĂ©nyezte a Szebb Jövõért feloszlatását, mert az szerintĂĽk alkotmány- Ă©s törvĂ©nysĂ©rtõen mĂ»ködik – Ă©pp Ăşgy, mint a Magyar Gárda, amit 2009-ben egy hasonlĂł per vĂ©gĂ©n feloszlattak. A bĂ­rĂłság elutasĂ­totta az ĂĽgyĂ©szsĂ©g keresetĂ©t, Ă©s nem vette figyelembe a Magyar Gárda-Ă­tĂ©letet. Az ĂĽgyĂ©szsĂ©g fellebbezett az Ă­tĂ©let ellen.

Mucsi Erika, a Gyulai TörvĂ©nyszĂ©k bĂ­rája az Ă­tĂ©let indoklásában Ăşgy fogalmaz: "nem elhallgathatĂł tĂ©ny viszont a cigány származásĂşaknak az elkövetõi körben valĂł viszonylag magas aránya. Ebbõl adĂłdĂłan bár a cigányok Ă©s a bĂ»nelkövetõk köre nem azonos, ... az átfedĂ©sek alapot adnak az anomáliák »cigánybĂ»nözĂ©skĂ©nt« valĂł megfogalmazására".

A per tárgya volt az is, hogy az egyesĂĽlet – törvĂ©nybe ĂĽtközõ mĂłdon – a Jobbik rendezvĂ©nyeit biztosĂ­tja. A párt Ă©s szervezet közti kapcsolatot azonban a törvĂ©nyszĂ©k nem látta bizonyĂ­tottnak, annak ellenĂ©re, hogy mind tagjaiknak, mind ideolĂłgiáiknak átfedĂ©seire rámutatott. Muhi szerint ez Ă©rthetetlen, hiszen pĂ©ldául az egyesĂĽlet vezetõje nĂ©gy Ă©ve a Jobbik kĂ©pviselõjelöltje is volt – legalábbis amĂ­g az ellene folyĂł bĂĽntetõügy miatt vissza nem lĂ©pett.

A megyei ĂĽgyĂ©szsĂ©g – amely most fellebbezett az Ă­tĂ©let ellen – keresetĂ©ben azĂ©rt kĂ©rte az SZJE feloszlatását, mert szerinte annak nĂ©zetei alkotmányellenesek, mĂ»ködĂ©se sĂ©rti a romák emberi mĂ©ltĂłságát, az emberek között faji alapon megkĂĽlönböztetĂ©st tesz, továbbá visszaĂ©l az egyesĂĽlĂ©si joggal, hiszen tevĂ©kenysĂ©ge mások szabadságának sĂ©relmĂ©vel jár.
Link

Hozzászólások


#11 | postaimre - 2014. április 25. 16:26:17
A cigányozó bíró fõnöke elutasítja a rasszizmust

A Gyulai Törvényszék szerint nem elfogadható, ha egy bíró az ítélet indoklásában rasszista megjegyzéseket tesz. A cigányozó bíró sorsáról az ügy jogerõs lezárulta után döntenek.
http://vs.hu/biro...medium=rss

LapajánlĂł – RosszkedvĂ» ország

BĂ©kesi LászlĂł a rosszkedvĂ» országrĂłl, az Ăşj arisztokráciárĂłl, az Orbán-rezsim gazdasági terveirõl fejti ki vĂ©lemĂ©nyĂ©t a 168 Ă“rának, Ă©s egyebek mellett azt mondja: „Ez már rĂ©g nem piacgazdaság, hanem egy rosszul irányĂ­tott felemás kelet-eurĂłpai államkapitalizmus.” A hetilap digitális változatát itt lapozhatja vĂ©gig.
http://www.168ora...26099.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.