Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin: az internet a CIA projektje


Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön az amerikai Központi Hírszerzõ Ügynökség (CIA) projektjének nevezte az internetet, és azt ígérte, Oroszország érdekeit a világhálón keresztül is meg fogja védeni.
Csatlakozz ingyen az XTB Forex Demo Versenyéhez! Próbáld ki magad a tõzsdén, és legyél a 3 bajnok egyike! Nyeremény: 500.000 HUF! Nyerjen valós pénzt, kockázat nélkül.

Az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint a Kreml mindent megtett annak érdekében, hogy szorosabb ellenõrzést szerezzen az internet felett, amelyet az országos tévécsatornákból kitiltott ellenzéki aktivisták nézeteik terjesztésére és tiltakozások szervezésére használnak.

Az orosz parlament kedden fogadott el egy, a világháló feletti hatósági ellenõrzést szigorító törvényt. Az új jogszabály elõírja, hogy minden blogger, akinek a honlapját háromezernél többen keresik fel naponta, köteles regisztráltatni magát a médiafelügyeletnél (Roszkomnadzor) és fél évig minden adatot köteles megõrizni.

Ezzel párhuzamosan az elnökhöz közeli üzletemberek szerezték meg az ellenõrzést a posztszovjet térségben rendkívül népszerû, VKontaktye nevû orosz közösségi oldal felett.

Putyin - aki 1985 és 1990 között a kelet-németországi Drezdában dolgozott az orosz titkosszolgálat, a KGB felderítõ tisztjeként - egy szentpétervári médiafórumon csütörtökön kijelentette, hogy az internet eredetileg egy "CIA-projekt" volt és fejlõdésének továbbra is ez adja meg az irányt.

"Ahhoz, hogy szembeszálljunk ezzel a befolyással, Oroszországnak a világhálón is harcolnia kell az érdekeiért" - tette hozzá.

Egy orosz blogger amiatt panaszkodott Putyinnak, hogy az orosz piacot vezetõ Yandex internetes keresõoldal külföldi szervereket használ adattárolásra, és ez szerinte alááshatja Oroszország biztonságát. Válaszában az államfõ a vállalatot korholta annak hollandiai bejegyzése miatt, amely mögött szerinte nem kizárólag adózási okok, "hanem egyéb megfontolások" is álltak.

Habár az elnök nem helyezett kilátásba konkrét intézkedéseket az ország egyik legsikeresebb IT-vállalatának számító Yandex ellen, a cég papírjai a hírre 5 százalékot vesztettek értékükbõl a legnagyobb amerikai elektronikus tõzsde, a Nasdaq csütörtöki nyitásakor.
Link

Hozzászólások


#1 | Balu - 2014. április 25. 07:29:13
"minden blogger, akinek a honlapját háromezernél többen keresik fel naponta"
Imi bátya, ezt mán lassan te is megcsapkodod, nem? s_*_grat

Meg mondjuk nem idevág, de azért megjegyzem:
- Oroszország már felküldött minden szükséges Glonassz mûholdat, a földi állomások jó része is megvan, sõt növekvõ számban "külhonban", pl. Brazíliában, emellett a Glonasszt a civilek számára, úm. a "kommersz szférában" is elérhetõvé akarják tenni (ami a GPS-nek bevitt kemény balhorog lesz, ezáltal az összes GPS-en alapuló nyomkövetõ rendszeré is, amilyenek minden újabb kocsiban, notebookon vagy mobilban is vannak)
- fejlesztenek saját mobilt is saját op. rendszerrel, amin kémkedés-gyanús aplikációk nem lesznek telepíthetõek
- már régóta fejlesztenek egy saját Linuxot az államigazgatás számára, amit gondolom nem lesz olyan egyszerû meghackelni
- Vlagyimir Vlagyimirovics most épp az egész internetet kritizálta, de az se túl nagy titok, hogy a Guglit meg nagy vonalakban az NSA teremtette (megjegyzem nekem a kezdetektõl fogva büdös volt, hogy reklám nélkül hogy lehet életképes... ja, a két kis mosolygós zsiráfgyerek a garázsban olyan ügyibügyi volt, hogy lenyomta az AltaVistát meg a Yahoo-t... aha). S az orvosság: https://auth.sput...tnik.ru%2f Még csak tesztüzemmódban megy, de már lehet account-ot alapítani.

Csak attól tartok, hogy rövidesen az interneten is kialakulnak majd a kemény frontvonalak, vagyis a cion-telepítésû szerverek vagy nagyon megszûrve vagy sehogy se fognak közvetíteni Oroszország irányába. Az ilyen frázisok, mint "nemzetközi jog" meg "emberi jogok" meg szólásszabadság" stb. már régóta csak parasztvakításra jók, de abszolút üresek. A világ szépen battyog az erõvonalak által kijelölt pályáján, amibõl néhány ilyen szóvirág nem fogja kibillenteni.
#2 | postaimre - 2014. április 25. 08:06:34
Balu, tesznek róla, hogy ne így legyen! Nem véletlen nullázták le a szervert annak idején is párszor és beette õket a fene a társaságba is, no meg a jóbik és a többi féreg-szervezet fûnek-fának terjeszti, hogy "nem vagyunk normálisak", de legalábbis én nem. Nem is, ha az ma a divat, hogy normális, csak a segg idióta lehet.

Maci átveszi a net ellenõrzését. Erre volt jó az NSA - botrány a hóemberrel. Emlékszel, mikor hillary eztet mondta 2012 végén.
http://ch-serverh...c_start=10

YouTube Videó
#3 | Balu - 2014. április 25. 10:54:41
Én ezt akkor úgy értelmeztem, hogy Hillary anno csak be szeretné csukatni a nem-cion médiákat. Érdekes, az ellen nem nyikkant egy szót se, hogy angol nyelvû cionmédia kotkodákol Kínában meg Orszországban - csak az orosz, iráni meg kínai angol nyelvû média megjelenése nem tetszik neki.

De teljesen logikus, hogy a BRICS a média-hadszíntéren is megjelent, már régóta vannak erre utaló ... nem is jelek, hanem komoly fegyvertények. Az "orosz állami linuxot" már min. 3-4 éve fejlesztik, nem kis ráfordítással, a glonasszokat is küldözgetik felfele rendesen. Emlékszel nemtom mikor (az is kb. 2-3 éve volt már) amikor rövid idõn belül "nem sikerült" az oroszoknak felvinni a mûholdjaikat, de zsinórban valami 4-5-öt. Aztán meg volt valami titokzatos "ütközés" az ûrben, amikor (állítólag) egymásnak csattant egy orosz meg egy amcsi mûhold és azóta valahogy csönd van és maciéknak mégiscsak "fel sikerült küldeniük" az összes szükséges mûholdat. Érdekes dolgok ezek... ja, nemrég néztem a Gravitációt, gondolom láttad. Tök poén volt, ahogy egy mûhold miatt az összes többi elszállt és csak a repeszek röpködtek mindenfelé. De azért a mi Sandránk végülis csak elevickélt a KÍNAI mûholdig, pityergett egy sort, aztán úgy gondolta, mégis hazajön. És igaz, hogy nem tudtam 100%-ra beazonosítani, de tutira NEM a Zállamokban ért ... na jó, vizet, de földet. Tehát film nem szólt másról, csupán egy kemény ûrhajós csaj elképesztõ kalandjairól exotikus környezetben.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.