Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ćgy kaphatna mindenki t√∂rv√©nyesen saj√°t fegyvert


Jan√≥....! N√°lunk m√°r sz√ľks√©g esete van, ugye? Szerintem DE! Katasztr√≥fa eset√©n t√∂rv√©nyesen hordhatn√°nak fegyvert Florid√°ban
A floridai t√∂rv√©nyhoz√≥k d√∂nt√©se √©rtelm√©ben a lakoss√°g t√∂bbs√©ge enged√©ly n√©lk√ľl hordhatna fegyvert sz√ľks√©g idej√©n - jelenti a Reuters.

Kr√≠zishelyzetben, vagy term√©szeti katasztr√≥f√°k eset√©n minden b√ľntetlen el√Ķ√©let√Ľ √°llampolg√°r viselhetne fegyvert enged√©ly n√©lk√ľl - √≠gy foglalhat√≥ √∂ssze annak a t√∂rv√©nyjavaslatnak a l√©nyege, amit 80-36 ar√°nyban fogadott el a floridai k√©pvisel√Ķh√°z. Amennyiben a szen√°tusi szavaz√°s sikeres lesz, m√°r csak a floridai szen√°tor al√°√≠r√°s√°ra lesz a sz√ľks√©g a javaslat √©letbe l√©p√©s√©hez.
Kattintson √©s n√©zzen sz√©t az Egyes√ľlt √Āllamokban!

"A szabads√°g harangjai hangosan konganak eg√©sz Florid√°ban a mai d√∂nt√©s ut√°n" - nyilatkozta a sajt√≥nak az ind√≠tv√°ny f√Ķ t√°mogat√≥ja, a republik√°nus Heather Dawes Fitzenhagen. Viszont a leglaz√°bb fegyvertart√°ssal b√≠r√≥ √°llamban is akadt egy ellenl√°basa a javaslatnak, a helyi rend√Ķrs√©g. A Floridai Sheriff Sz√∂vets√©g √©s m√°s rendfenntart√≥ szakszervezetek mellett demokrata politikusok is tiltakoz√°sukat fejezt√©k ki a javaslattal szemben. Szerint√ľk a mened√©keken t√°rolt fegyverek vesz√©lyesek lehetnek a nagy stresszt √°t√©l√Ķ emberekre. "Az emberek egy m√°sfajta val√≥s√°got √©lnek meg v√©szhelyzetben. A t√∂rv√©ny kapcs√°n rejtett fegyverek behozatal√°r√≥l besz√©l√ľnk egy olyan k√∂rnyezetbe, ahol a fesz√ľlts√©g √©s a stressz a plafonig √©r" - mondta Victor Torres demokrata k√©pvisel√Ķ.

Fitzenhagen szerint a t√∂rv√©ny nem engedn√© a fegyvertart√°st az el√≠t√©lteknek, √©s olyan szem√©lyeknek, akiket eltiltottak a fegyvertart√°st√≥l, b√°r ennek a kit√©telnek gyakorlati ellen√Ķrz√©s√©t m√©g hom√°ly fedi.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kakas - 2014. Šprilis 26. 13:17:52
Legyen kéznél mindég...-25.media.tumblr.com/0a29b7aa4a2f31c57db7d86f0ba4fc5c/tumblr_n0ylt7D8Gx1qdlh1io1_r1_400.gif

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.