Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Semmi szem√©lyes dolog, csak az √ľzlet'


Itt van nektek egy kis "h√°tt√©r". Az EU-Oroszorsz√°g interparlament√°ris energia√ľgyi munkacsoport rendes √ľl√©s√©n, amelyre Budapesten ker√ľl sor, az ukr√°n v√°ls√°got nem vitatj√°k meg. De √≠gy, vagy √ļgy, m√©gis t√ľkr√∂z√©st nyer a napirenden. Err√Ķl nyilatkozott az Oroszorsz√°g Hangj√°nak Iv√°n Gracsov az √Āllami Duma Energia√ľgyi Bizotts√°g√°nak eln√∂ke.

El√Ķsz√∂r is, term√©szetesen, megbesz√©lj√ľk a Magyarorsz√°ggal k√∂t√∂tt nukle√°ris projektet, amelynek alapj√°n az orosz f√©l k√©t √ļj egys√©get √©p√≠t a Paksi Atomer√Ķm√Ľn√©l. Nagyon jellemz√Ķ az a t√©ny, hogy Magyarorsz√°g az Oroszorsz√°ggal val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s mellett d√∂nt√∂tt, annak ellen√©re, hogy az eur√≥pai strukt√ļr√°k √°llhatatosan nem aj√°nlott√°k ezt. Ezzel bizony√≠totta saj√°t pragmatizmus√°t, azt, hogy nem akar Br√ľsszel kedv√©ben j√°rni, hogy saj√°t nemzeti √©rdekeivel t√∂r√Ķdik. A m√°sodik t√©ma: a Harmadik Energiacsomaghoz tartoz√≥ D√©li √Āramlat projekt.

De az Eur√≥pai Parlament hat√°rozatot fogadott el, amelyben egy√©rtelm√Ľen kijelentette: ne √©p√≠ts√ľk a D√©li √Āramlatot, mert az csak n√∂veli f√ľgg√©s√ľnket az orosz g√°zell√°t√°st√≥l.

Val√≥j√°ban egyel√Ķre az EU-ban nincs egy√©rtelm√Ľ d√∂nt√©s err√Ķl a k√©rd√©sr√Ķl. Az, amir√Ķl az Eur√≥pai Parlament d√∂nt√∂tt, nem t√∂bb, mint egy aj√°nl√°s, amellyel mi hat√°rozottan nem √©rt√ľnk egyet. Budapesten meg akarjuk vitatni az energetikai szab√°lyoz√°s √∂sszehangol√°s√°t. Az orosz, az eur√≥pai, √©s a nemzeti t√∂rv√©nyek √∂sszhangba hoz√°s√°t.

Nem lesz k√∂nny√Ľ, a mai eur√≥paiak nem nagyon hajlanak, hogy figyelembe vegy√©k Oroszorsz√°g √©rveit...

De nek√ľnk megvan egy nagyon s√ļlyos √©rv√ľnk. Amikor l√©trehoztuk a parlamentk√∂zi csoportot, meg√°llapodtunk, hogy nem fogjuk politiz√°lni munk√°j√°t. D√∂nt√©shozataln√°l csak az energetikai egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben r√©szt vev√Ķ
orsz√°gok el√Ķnyeib√Ķl indulunk ki. Ebben az esetben a D√©li √Āramlatr√≥l van sz√≥.

Megjegyezz√ľk, hogy a D√©li √Āramlat a Gazprom infrastruktur√°lis projektje, melynek kapacit√°sa 63 milli√°rd k√∂bm√©ter. C√©lja a g√°zsz√°ll√≠t√°s diverzifik√°l√°sa, hogy az energihordoz√≥t Eur√≥p√°ba Ukrajn√°t megker√ľlve, a Fekete-tengeren kereszt√ľl sz√°ll√≠thassuk. A munk√°latok befejez√©s√©t 2015-re tervezz√ľk. A k√∂lts√©geket 16 milli√°rd eur√≥ra becs√ľlik.
Teljes szöveg: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. Šprilis 25. 20:47:51
cdn.ruvr.ru/2014/04/22/1505311685/9map-southstream.jpg

A cél egy fideszes maffiabank létrehozása
Takar√©kbank: h√Ľtlen kezel√©s gyan√ļj√°val tesz feljelent√©st az Egy√ľtt-PM

H√Ľtlen kezel√©s gyan√ļj√°val tesz feljelent√©st az Egy√ľtt-PM, mert inform√°ci√≥ik szerint a Takar√©kbank Zrt. p√©nteki k√∂zgy√Ľl√©s√©n „a Magyar Takar√©k nev√Ľ oligarchak√∂r olyan hat√°rozat k√≠v√°n elfogadtatni, melynek c√©lja, hogy az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°gi elj√°r√°st √©s a p√°ly√°zatot megker√ľlje”.
http://www.168ora...26187.html

Sz√°zmilli√≥k t√Ľntek el egy PM-es k√©pvisel√Ķt√Ķl

A politikus vagyonnyilatkozat√°b√≥l elt√Ľnt gyakorlatilag minden vagyona. Azt mondja, a gyerekeinek adta.

Sipos P√©ter 2010-ben m√©g az LMP sz√≠neiben ker√ľlt be a XII. ker√ľleti √∂nkorm√°nyzatba, majd a p√°rtb√≥l kiv√°lva csatlakozott a PM-et megalap√≠t√≥ „szakad√°rokhoz". Tavaly janu√°rban beadott vagyonnyilatkozata szerint m√©g t√∂bb sz√°zmilli√≥ forint √©rt√©k√Ľ ingatlana, befektet√©si jegye, k√∂vetel√©se volt, √°m az idei bevall√°s√°ban ezeknek csak a h√Ľlt helye maradt – sz√ļrta ki az Index.
http://www.hir24....viselotol/

√ďri√°si csal√°sra der√ľlt f√©ny a devizapiacon - elmulatt√°k az √ľgyfelek p√©nz√©t
C√≠mk√©k: csal√°s, br√≥ker, fel√ľgyelet, alap, devizapiac
Egy mag√°t sikeres devizakeresked√Ķk√©nt felt√ľntet√Ķ f√©rfi √∂sszesen 5,6 milli√≥ fonttal - nagyj√°b√≥l 2,1 milli√°rd forinttal - k√°ros√≠totta meg √ľgyfeleit. A p√©nz egy j√≥ r√©sz√©t r√°ad√°sul nem a devizapiacon vesztette el, hanem kaszin√≥kban elbukta √©s √©jszakai b√°rokban elsz√≥rakozta.
http://www.napi.h...80517.html

Százezrével hagyják el Spanyolországot a bevándorlók

T√∂bb mint f√©lmilli√≥ k√ľlf√∂ldi hagyhatta el Spanyolorsz√°got egy √©v alatt - der√ľl ki a spanyol statisztikai hivatal friss n√©pesed√©si adataib√≥l. M√©g √≠gy is 5 milli√≥ a k√ľlf√∂ldiek sz√°ma, ami az orsz√°g n√©pess√©g√©nek k√∂zel 11%-a.
http://www.portfo...aggregator

Felmin√Ķs√≠tett√©k Spanyolorsz√°got

Felmin√Ķs√≠tette Spanyolorsz√°got p√©nteken a Fitch Ratings.

A hossz√ļ lej√°rat√ļ k√ľls√Ķ √©s hazai spanyol √°llamad√≥ss√°g besorol√°s√°t az eddigi BBB-r√Ķl egy fokozattal BBB pluszra jav√≠totta a hitelmin√Ķs√≠t√Ķ, stabil kil√°t√°ssal
http://www.napiga...ikk/11105/


√öjabb kommunista bes√ļg√≥k nev√©re der√ľlt f√©ny
Új Szó

A kommunista √Āllambiztons√°gi Szolg√°lat (¬©tB) k√∂z√©p-szlov√°kiai tagjainak adatb√°zis√°t tette k√∂zz√© honlapj√°n ma a Nemzeti Eml√©kezet Int√©zete (√öPN). A list√°ra azok ker√ľltek fel, akik 1975 √©s 1989 k√∂z√∂tt az ¬©tB-nek dolgoztak.
http://kitekinto....1qo8qLTnrQ

Putyin nem √ļgy gondolja, ahogyan Orb√°n – interj√ļ Anne Applebaummal

Eur√≥p√°nak fel kell ismernie, hogy Oroszorsz√°g a kontinens ellen dolgozik, hossz√ļ t√°von is destabiliz√°lni akarja az EU-t, Vlagyimir Putyin ez√©rt ind√≠tott hadm√Ľveleteket Ukrajn√°ban, √©s p√©ld√°ul ez√©rt is t√°mogatja az eur√≥pai sz√©ls√Ķjobbot – mondta a hvg.hu-nak Anne Applebaum. A lengyel sz√°rmaz√°s√ļ amerikai √ļjs√°g√≠r√≥n√Ķ szerint naiv, aki azt gondolja, Moszkv√°val politikamentesen lehet √ľzletelni. Az √≠r√≥n√Ķ leg√ļjabb k√∂tete most jelent meg magyarul Kelet-Eur√≥pa leig√°z√°s√°r√≥l a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n – Applebaum szerint lehet p√°rhuzamokat tal√°lni a mai esem√©nyek √©s az akkor t√∂rt√©ntek k√∂z√∂tt.
http://hvg.hu/itt...orszag#rss

Feljelentik azt, akinek szak√°lla van

K√≠na f√Ķk√©nt muzulm√°nok lakta Hszincsiang r√©gi√≥j√°ban, ahol a lakoss√°g egy r√©sze elutas√≠tja Peking fennhat√≥s√°g√°t, p√©nzjutalom j√°r annak, aki jelenti a hat√≥s√°goknak, hogy p√©ld√°ul a szomsz√©ds√°g√°ban valaki hossz√ļ szak√°llat n√∂veszt vagy „illeg√°lis vall√°si tev√©kenys√©get folytat” - √≠rja a Global Times c√≠m√Ľ lap.
http://hetivalasz...-van-75982
#2 | postaimre - 2014. Šprilis 26. 21:49:40
Keleti Partners√©g: kinek adhat el√Ķnyt a pr√°gai tal√°lkoz√≥?

√Ėt √©ve indult a Keleti Partners√©g projekt, amelynek szellemi ihlet√Ķi Carl Bildt sv√©d k√ľl√ľgyminiszter √©s lengyel koll√©g√°ja, Radoslaw Sikorski voltak. Ak√°rcsak 2009-ben, amikor a projektet j√≥v√°hagyta az Eur√≥pai Uni√≥, a cs√ļcstal√°lkoz√≥t most is Pr√°g√°ban tartj√°k.
Teljes szöveg: http://hungarian....kozo-7816/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.