Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Dr Pokol Béla: Európa végnapjai.


Leírás: A népességfogyás egész Európa gondja, s míg a keleti uniós országokban ezt a cigánykérdés súlyosbítja, addig a gazdagabb nyugati államokban a befogadott muszlim lakosság rohamosan növekvõ létszáma és integrációs problémái teszik a kérdést elsõrendû problémává.

A nyugati nagyvárosokban már ma is százezres és milliós muszlim közösségek élnek párhuzamos társadalmakban, - a többségi társadalmak kultúrájával, szokásaival és elvárásaival gyakran a legellenségesebb módon szemben állva.

A magas születési rátájuk következtében a 2050 - es évekre a legtöbb városban már többséget alkotnak majd az elöregedõ és zsugorodó létszámú európai gyökerû lakossághoz képest.

Ezek a problémák a mindennapokban már több éve érezhetõek voltak a széles tömegek számára, azonban a domináns média és a véleményformáló szellemi körök - éppúgy, ahogy itthon a cigánykérdést illetõen - megtiltották az õszinte megvitatásukat, és rasszizmussal vádolták meg azokat, akik egyáltalán szóba merték hozni.

Az elfeledett, növekvõ problémák azonban robbanásszerûen kitörtek az ezredforduló környékén.

Összegezve az európai negatív demográfiai folyamatok esetleges elháríthatóságának elemzését, borúsan kell zárnunk ezeket a sorokat. Úgy tûnik, hogy csak az egyes negatív folyamatok mértékét lehet idõben eltolni, de szinte egyet sem lehet teljesen megfordítani.

A szülések számának további csökkenése, sõt a csökkenési folyamat felgyorsulása ellen hosszabb távon semmit sem tehetünk, mert ez a legmélyebben érintené a száz évvel ezelõtt elkezdõdött folyamatot, a nõk anyaszereptõl való eltávolodásában, a közéletben való nagyobb részvételben.

A tudatos gyermekvállalás puszta rábeszéléssel, elméleti indokok prezentálásával már nem megy.

Kelet-Közép Európa elcigányosodásának megállítása is megoldásokat követelne, de már a nyilvános megvitatása is elképzelhetetlen az európai civilizáció mai fokán.

A keleti uniós országok népeinek elszívása a gazdagabb nyugati unós társai által azért, hogy azok meghosszabbítsák a demográfiai összeroppanásuk elõtti idõtartamot, és az iszlámosodásuk elkerülését vagy csökkentését, a legnagyobb problémák egyike.

*
Az „EurĂłpa vĂ©gnapjai” cĂ­mĂ» ezen kiadványt a demográfiai összeroppanás következmĂ©nyei iránt Ă©rdeklõdõ olvasĂłink figyelmĂ©be ajánljuk.
*

Korábban látott napvilágot Bene Éva - Megdõlt az életfa címû nagy sikerû könyve, ami a mai magyar népesedési helyzetet elemzi. Mindkét könyv napról napra aktuálisabb.
*

Magyarország számára nem ismeretlen a bevándorlók beszivárgásának jelensége, hiszen a XIX. - XX. század fordulóján hasonló helyzetet élt át. Ezt a helyzetet és a következményeit Bartha Miklós Kazárföldön címû tárcasorozatában jellemezte.
*

A témában megkerülhetetlen Susan George Lugánói tanulmány és a Börtön vagy szabadság? címmel megjelent kötetei, illetve Korten Gyilkos vagy humánus gazdaság és Csath Magdolna Globalizációs végjáték címû könyve.

Hozzászólások


#11 | Osmagyarhon - 2014. április 27. 00:56:13
Miskolcilaci - Az elsõ videót 2,5 percig bírtam nézni... Elképesztõ! 20 év múlva megdícsérik az egyetemistákat ha letudják írni a nevüket...
#12 | miskolcilaci - 2014. április 27. 08:04:04
Ă•smagyar! Ehhez mit szĂłlsz?
És van lejjebb: az osztrákokat egy szakállas "nõ" fogja képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon!
YouTube Videó
#13 | osmagyar - 2014. április 27. 08:17:23
Miskolcilaci! Én vagyok Õsmagyar, nem Õsmagyarhonnak akartál írni? Még nem reggeliztem, kár volt kitenni ezt a videót, elment az étvágyam...
#14 | Detonator - 2014. április 27. 14:02:56
Kedves Mindenki !

Mindenkit, aki ennek a hímkurvának eddig az útját egyengette, nagy tömeg elõtt nyilvánosan ki kellene végezni, de nézõkkel, tapsolókkal, kurátorokkal, szerkesztõkkel, és operatõrökkel egyetemben !
Elnézést akiket kifelejtettem, õket megfelelõ idõben felkeressük.
És ez a kimondhatatlan mértékû szenny, a politikai korrektség hányadékába van csomagolva.
És majd figyeljék meg Hölgyeim és Uraim, hogy a nyugat eldegenerálódott "liberális demokrata" egyedei, hogy fognak ájuldozni a gyönyörtõl, sõt, elõre borítékolom, hogy el se kell másnak induni, ez a rothadó fehérje csomó elsõ lesz, majd tessenek emlékezni, hogy "megjövendöltem" .

Kedves Pokol BĂ©la !

Európának már nem lesznek végnapjai, mert Európa már régen halott. Ez itt csak a zsidó-cigány végjáték a pokol elõszobájában, és mi itt még néhányan a magunk módján harcolunk. Tudja, mint második világháborús Japán katonák. Miért ? Mert csak ! Mert mi önmagunkkal kötöttünk szövetséget, hogy ha segít az Isten, ha nem, teszünk az igazságért, meg a hazáért, mert így esik jól a lekünknek . Hát, ezért !
És képzelje Uram, ingyen, nem fizetségért.

Detonator

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.