Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Dr Pokol Béla: Európa végnapjai.


Le√≠r√°s: A n√©pess√©gfogy√°s eg√©sz Eur√≥pa gondja, s m√≠g a keleti uni√≥s orsz√°gokban ezt a cig√°nyk√©rd√©s s√ļlyosb√≠tja, addig a gazdagabb nyugati √°llamokban a befogadott muszlim lakoss√°g rohamosan n√∂vekv√Ķ l√©tsz√°ma √©s integr√°ci√≥s probl√©m√°i teszik a k√©rd√©st els√Ķrend√Ľ probl√©m√°v√°.

A nyugati nagyv√°rosokban m√°r ma is sz√°zezres √©s milli√≥s muszlim k√∂z√∂ss√©gek √©lnek p√°rhuzamos t√°rsadalmakban, - a t√∂bbs√©gi t√°rsadalmak kult√ļr√°j√°val, szok√°saival √©s elv√°r√°saival gyakran a legellens√©gesebb m√≥don szemben √°llva.

A magas sz√ľlet√©si r√°t√°juk k√∂vetkezt√©ben a 2050 - es √©vekre a legt√∂bb v√°rosban m√°r t√∂bbs√©get alkotnak majd az el√∂reged√Ķ √©s zsugorod√≥ l√©tsz√°m√ļ eur√≥pai gy√∂ker√Ľ lakoss√°ghoz k√©pest.

Ezek a probl√©m√°k a mindennapokban m√°r t√∂bb √©ve √©rezhet√Ķek voltak a sz√©les t√∂megek sz√°m√°ra, azonban a domin√°ns m√©dia √©s a v√©lem√©nyform√°l√≥ szellemi k√∂r√∂k - √©pp√ļgy, ahogy itthon a cig√°nyk√©rd√©st illet√Ķen - megtiltott√°k az √Ķszinte megvitat√°sukat, √©s rasszizmussal v√°dolt√°k meg azokat, akik egy√°ltal√°n sz√≥ba mert√©k hozni.

Az elfeledett, n√∂vekv√Ķ probl√©m√°k azonban robban√°sszer√Ľen kit√∂rtek az ezredfordul√≥ k√∂rny√©k√©n.

√Ėsszegezve az eur√≥pai negat√≠v demogr√°fiai folyamatok esetleges elh√°r√≠that√≥s√°g√°nak elemz√©s√©t, bor√ļsan kell z√°rnunk ezeket a sorokat. √ögy t√Ľnik, hogy csak az egyes negat√≠v folyamatok m√©rt√©k√©t lehet id√Ķben eltolni, de szinte egyet sem lehet teljesen megford√≠tani.

A sz√ľl√©sek sz√°m√°nak tov√°bbi cs√∂kken√©se, s√Ķt a cs√∂kken√©si folyamat felgyorsul√°sa ellen hosszabb t√°von semmit sem tehet√ľnk, mert ez a legm√©lyebben √©rinten√© a sz√°z √©vvel ezel√Ķtt elkezd√Ķd√∂tt folyamatot, a n√Ķk anyaszerept√Ķl val√≥ elt√°volod√°s√°ban, a k√∂z√©letben val√≥ nagyobb r√©szv√©telben.

A tudatos gyermekvállalás puszta rábeszéléssel, elméleti indokok prezentálásával már nem megy.

Kelet-Közép Európa elcigányosodásának megállítása is megoldásokat követelne, de már a nyilvános megvitatása is elképzelhetetlen az európai civilizáció mai fokán.

A keleti uni√≥s orsz√°gok n√©peinek elsz√≠v√°sa a gazdagabb nyugati un√≥s t√°rsai √°ltal az√©rt, hogy azok meghosszabb√≠ts√°k a demogr√°fiai √∂sszeroppan√°suk el√Ķtti id√Ķtartamot, √©s az iszl√°mosod√°suk elker√ľl√©s√©t vagy cs√∂kkent√©s√©t, a legnagyobb probl√©m√°k egyike.

*
Az „Eur√≥pa v√©gnapjai” c√≠m√Ľ ezen kiadv√°nyt a demogr√°fiai √∂sszeroppan√°s k√∂vetkezm√©nyei ir√°nt √©rdekl√Ķd√Ķ olvas√≥ink figyelm√©be aj√°nljuk.
*

Kor√°bban l√°tott napvil√°got Bene √Čva - Megd√Ķlt az √©letfa c√≠m√Ľ nagy siker√Ľ k√∂nyve, ami a mai magyar n√©pesed√©si helyzetet elemzi. Mindk√©t k√∂nyv napr√≥l napra aktu√°lisabb.
*

Magyarorsz√°g sz√°m√°ra nem ismeretlen a bev√°ndorl√≥k besziv√°rg√°s√°nak jelens√©ge, hiszen a XIX. - XX. sz√°zad fordul√≥j√°n hasonl√≥ helyzetet √©lt √°t. Ezt a helyzetet √©s a k√∂vetkezm√©nyeit Bartha Mikl√≥s Kaz√°rf√∂ld√∂n c√≠m√Ľ t√°rcasorozat√°ban jellemezte.
*

A t√©m√°ban megker√ľlhetetlen Susan George Lug√°n√≥i tanulm√°ny √©s a B√∂rt√∂n vagy szabads√°g? c√≠mmel megjelent k√∂tetei, illetve Korten Gyilkos vagy hum√°nus gazdas√°g √©s Csath Magdolna Globaliz√°ci√≥s v√©gj√°t√©k c√≠m√Ľ k√∂nyve.

HozzŠszůlŠsok


#1 | mormota1968 - 2014. Šprilis 26. 05:31:08
Ismer√Ķs t√∂rt√©net, de √©n ezt vide√≥n l√°ttam. Pont err√Ķl sz√≥l "A legtart√≥sabb gy√Ľl√∂let" c√≠m√Ľ √≠r√°s egyik fejezete is, hogy ezt is a zsid√≥k tervezt√©k el √≠gy. Nagyon hi√°nyzik az a sok milli√≥ ember Eur√≥p√°b√≥l, akiket legyilkoltattak egym√°ssal a cionist√°k k√©t s√Ķt h√°rom vil√°gh√°bor√ļ alatt. Most meg sz√≥rj√°k r√°nk a m√©rgeket a leveg√Ķb√Ķl is √©s ki tudja mi minden van m√©g benne, amir√Ķl nem is tudunk. Ami megg√°tolja a szaporod√°st. Minden fegyver a vil√°g n√©peinek ellens√©gei a parazita zsid√≥s√°g √©s cinkosaik kez√©ben van √©s nagyon lassan √©bred az emberis√©g. Nagyon m√©lyen el lett altatva, ha lehet m√©g m√©lyebben, mint a "M√°trix" tril√≥gia azon jelenet√©ben, ahol mutatj√°k a sok sz√°z milli√≥ vagy milli√°rd g√©pekre k√∂t√∂tt mesters√©ges k√≥m√°ban tartott eleven elem embereket, akik m√Ľk√∂dtetik az eg√©sz rendszert. Pont mint a val√≥s√°gban. Itt is g√©pekre vagyunk k√∂tve, el√©g csak ha megn√©zz√ľk a mai fiatalokat. T√∂bbs√©g√ľk √°lland√≥an csak a mobilj√°t nyomkodja, tudom√°st se v√©ve a k√∂r√ľl√∂tte l√©v√Ķ vil√°gr√≥l. √Čs m√©g mennyi ilyen k√ľty√ľ van, amivel elterelik az emberis√©g nagy r√©sz√©nek figyelm√©t a val√≥s√°gt√≥l, hogy m√©g is milyen beteg vil√°gban √©l, vagy ink√°bb csak veget√°l, egyre ink√°bb, a t√∂bbs√©get n√©zve. M√©g is h√°ny ember hajland√≥ m√©g olvasni? Ami nem k√∂telez√Ķ, mint mondjuk a komcsi id√Ķkben a Tsz gy√Ľl√©sek, oda nem is mennek el az emberek, mert a t√∂bbs√©get eg√©sz egyszer√Ľen nem √©rdekli a val√≥s√°g. Am√≠g nem lesz √ļjra k√∂telez√Ķv√© t√©ve, hogy minden faluban, k√∂zs√©gben, v√°rosban k√∂telez√Ķ legyen megjelenni √©breszt√Ķ jelleg√Ľ el√Ķad√°sokon, film vet√≠t√©seken, addig marad is minden a r√©giben. S√∂t√©tben botladoz√≥, b√°rgy√ļ birk√°k t√∂megei, akik semmir√Ķl se tudnak √©s √≠gy is boldogtalanok t√∂bbnyire. Nem tudom melyik lenne a jobb. √ögy √©lni, mint a t√∂bbs√©g, semmir√Ķl se tudva, semmit se sejtve, bosszankodva, vagy √≠gy, hogy ennyi mindent tud az ember, m√©gis alig valamit tehet, hogy fel√©bressze a t√∂bbieket is? Nagyon d√ľh√≠t√Ķ, hogy ilyen keveset tudok csak tenni. Ha tehetn√©m, nagy rendezv√©nyeken a t√∂meg f√∂l√© sz√°llva h√Ķl√©gballonnal, persze kip√°nyv√°zva, hogy el ne vigyen a sz√©l ki√ľv√∂lten√©m mindenkinek az igazs√°got, sz√≥r√≥lapokat sz√≥rni, de valami t√∂bbet tenni, csak √©bredjen m√°r a n√©p, mert hatalmas m√©g mindig a s√∂t√©ts√©g a fejekben. Egyszer√Ľen nem tudok belenyugodni, hogy nem tehetek t√∂bbet, csak n√©h√°ny ember szem√©t nyithatom fel, m√°r ha hajland√≥ v√©gig hallgatni az illet√Ķ egy√°ltal√°n. s_*_:el
#2 | porcica - 2014. Šprilis 26. 08:51:58
Felébreszteni a tömegeket?
Szerintem, az ember akkor alszik norm√°l esetben, ha √°lmos, √©s mit√Ķl lesz √°lmos? Az energiahi√°nyt√≥l. Az energia hi√°nyos ember pedig nem k√©pes fel√©bredni, mert annyira ki van szipolyozva, hogy √∂r√ľl, ha l√©zengeni k√©pes. Szinte alvaj√°r√≥ mindenki. T√∂bb van itt a h√°tt√©rben, mint ami l√°tszik.

Az eg√©sz √∂sszef√ľgg a reinkarn√°ci√≥val, a hal√°l ut√°ni l√©t, vagy √ļgy is mondhatn√°m, hogy a sz√ľlet√©s el√Ķtti l√©t t√∂rt√©net√©vel.
A bolyg√≥nk egy csapda a lelkeknek, ahonnan jelenleg nincs ki√ļt.

√ćgy nem marad m√°s, mint az "itt cirkul√°l√°s". Min√©l t√∂bbsz√∂r sz√ľletik vissza az egy√©n, ann√°l kevesebb energi√°ja marad a teste m√Ľk√∂dtet√©s√©re. Ez pedig komoly min√Ķs√©g roml√°ssal j√°r minden t√©ren. Teh√°t m√°r a l√©lek az energiahi√°nyos, ami maga ut√°n vonja a test alul m√Ľk√∂d√©s√©t, az √©rzelmek hanyatl√°s√°t.

Mivel az ember energiahordoz√≥ja a L√©lek- ami egyre gyeng√©bb-, ez√©rt lesznek a valaha norm√°lis emberek, √©rz√©ketlen, f√°sult fatusk√≥k. Hiszen, ha csak az elektromos berendez√©seket n√©zz√ľk, akkor m√°r ott is l√°that√≥, hogy hi√°ba van egy hiper-szuper k√ľty√ľje valakinek, ami a legkorszer√Ľbb technikai fejleszt√©s, ha nincs hozz√° el√©g √°ram, akkor cseszheti.
Hogy mi√©rt gondolom, hogy innen nincs ki√ļt-m√°r mint a F√∂ldr√Ķl-?

Rengeteg √≠r√°s jelenik meg a t√ļlvil√°gr√≥l, a l√©lekr√Ķl, a reinkarn√°ci√≥r√≥l, de engem ezek m√°r nem √©rdekelnek k√ľl√∂n√∂sebben.
El kezdtem régebben gondolkozni a Biblia olvasása közben, hogy vajon miért kell azt hitetni el az emberekkel, hogy, ha Jézus- akit megöltek itt a Földön!- a mennybemenetele után le akarna költözni a Földre, és magához akarná venni azokat a zsidókat, akiket maga is megvetett a földi léte során?

Miért akarna egy Isten pont ezen a bolygón élni, azokkal akik a gyilkosai voltak? Miért nem inkább magával vinné a jókat a tiszták és jók világába, a gonoszokat pedig pusztítaná el, vagy hagyná itt magukban, hogy pusztítsák ki egymást nyugodtan.

Vagy az is szemet sz√ļrt, hogy, amikor reinkarn√°ci√≥s t√∂rt√©neteket mondanak el, akkor a legt√∂bb esetben az el√Ķz√Ķ √©let is itt, ezen a s√°rgoly√≥n zajlott, √©vtizedekkel, vagy √©vsz√°zadokkal ezel√Ķtt.

Vagy a dalai l√°ma, aki mindig azon igyekszik, hogy hal√°la ut√°n tal√°lj√°k meg a reinkarn√°ci√≥j√°t, √©s √°ll√≠ts√°k vissza a hivatal√°ba. Minek vil√°gosodott fel, vagy meg, ha √ļgy is itt kell neki el√∂lr√Ķl kezdeni mindent?

Felnézek a csillagokra, és eszembe jut Carl Sagan mondása, mely valahogy így hangzik, hogy kár lenne azt a rengeteg bolygót egyetlen fajra elpocsékolni.

Persze tudom, hogy mes√©lnek mennyorsz√°gr√≥l, meg m√°s mes√©s vil√°gokr√≥l is, √©lettel teli bolyg√≥kr√≥l, j√∂v√Ķ-men√Ķ f√∂ld√∂nk√≠v√ľli fajokr√≥l, de ezek t√©nyleg csak mes√©k!

Hiszen, ha volna mennyorsz√°g, ami nem a F√∂ld√∂n volna, akkor m√©g is mi√©rt v√°rj√°k a vall√°sosak a felt√°mad√°st testben? Hiszen az azt jelenten√©, hogy √ļjb√≥l ide lenne √∂r√∂kre l√°ncolva az illet√Ķ, mert √∂r√∂k √©letet kapna!! Teh√°t megint vissza jutottunk a kiindul√≥ponthoz, amivel a k√∂r be is z√°rul, a fark√°ba harap√≥ k√≠gy√≥ √≠gy n√©z ki.

Hosszan, sokat tudnék még példálózni, és érvelni a véleményem mellett, de nem hinném, hogy díjazná itt valaki is a kisregényt.

Egy valami biztos, hogy a duracell elemek kezdenek kimer√ľlni, √©s ez senkinek sem j√≥. Az elemeknek sem, mert a min√Ķs√©g√ľk rohamosan romlik, √©s a felhaszn√°l√≥knak sem, mert egyre t√∂bb tr√ľkk√∂t kell bedobniuk, hogy m√Ľk√∂d√©sre b√≠rj√°k a lanyhul√≥ elemeket.

Aki m√©g frissebb, √©s er√Ķsebb, az valahonnan k√≠v√ľlr√Ķl j√∂tt ebbe a vil√°gba, de sajna itt is ragadt, am√≠g meg nem tal√°lja a kiutat, amit J√©zus is keresett, √©s meg is tal√°lt, de m√©g miel√Ķtt elint√©zhette volna a feladat√°t, kiny√≠rt√°k, azok, akik a csapda folyamatos m√Ľk√∂d√©s√©b√Ķl √©lnek!

J√©zus soha nem t√°madt fel!! √ē is csapd√°ban van, √©s az√©rt n√©z ki √ļgy a vil√°g, ahogy, mert anno nem tudta v√©ghez vinni a feladat√°t!
Tudom, hogy ezt sokaknak neh√©z m√©g olvasni is, nem hogy elfogadni! Pedig csak logikusan √°t kell gondolni, hogy mi a fene zajlik k√∂r√ľl√∂tt√ľnk, semmi nem √ļgy t√∂rt√©nik, ahogy kellene. Persze konkr√©t tudom√°sa nem lehet az "elemeknek" a berendez√©sr√Ķl, melyet m√Ľk√∂dtetnek vel√ľk, de a l√©lek √©rzi, hogy valami nincs rendben, ennek nem √≠gy kellene zajlani, de m√°r t√ļl f√°radt, ez√©rt egyre ink√°bb csak az alap folyamatokat k√©pes m√Ľk√∂dtetni. Az pedig nem el√©g a gondolatok sz√°rnyal√°s√°hoz, √©s a felismer√©sekhez. M√°r a tartal√©k, tartal√©k√°n m√Ľk√∂dik, ami egyenl√Ķ az ember el√°llatiasod√°s√°val. L√°sd az etnikumokat, √©s a t√∂bbi zombit, akik nem t√∂bbek lassan a magamutogat√≥, besz√©l√Ķ papag√°jokn√°l!
Benne vagyunk a M√°trixban, csak nek√ľnk nincs Morfeuszunk, sem Ne√≥nk, se egy hely, ahol m√©g √©lnek er√Ķt√Ķl duzzad√≥, √©p Lelk√Ľ Emberek.s_*_( Legal√°bb is √©n m√©g nem tal√°lkoztam vel√ľk, pedig j√≥ lenne!
#3 | kuka7 - 2014. Šprilis 26. 08:52:11
Adjon isten!-Hogy a fejl√Ķd√©s eg√©szs√©gesen,tov√°bb tudjon haladni,ahhoz a r√©ginek pusztulni kell,vagy a selejtet ki kell sz√≥rni mag√°b√≥l,a fejl√Ķd√©s tov√°bbi √©rdek√©ben!Ez mindig lej√°tz√≥dott,√©s lefog j√°tsz√≥dni,ha akarjuk ha nem,ez bek√∂vetkezik.Nem tudjuk meg akad√°lyozni,de befoly√°sol√°si m√≥dokat lehet alkalmazni!Vagy tal√°n m√©g ezt se,hisz a term√©szet elv√©gzi helyett√ľnk amit kell ugyis.--√°ld√°s,b√©kess√©g!
#4 | Kedvesi - 2014. Šprilis 26. 09:55:06
http://nol.hu/kul...be-1458693

Orosz harci g√©pek rep√ľltek be Ukrajna l√©gter√©be

http://www.napiga...ikk/11104/

Rubelben kereskedne Oroszorsz√°g

http://www.napiga...ikk/11119/

Ukrajn√°n a vil√°g szeme
#5 | postaimre - 2014. Šprilis 26. 12:15:18
Eur√≥pa a t√ļl√©l√©s√©√©rt k√ľzd

Alig egy h√≥nap maradt az eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°sokig, amely egyel√Ķre nem igaz√°n keltette fel a v√°laszt√≥k√∂z√∂ns√©g √©rdekl√Ķd√©s√©t. Szemben a v√°rakoz√°sokkal, nem biztos, hogy a szavaz√°s az euroszkeptikus p√°rtok el√Ķret√∂r√©s√©t hozza - vannak olyan orsz√°gok, ahol ilyen indul√≥ nincs is.
http://www.napi.h...80526.html
#6 | Kedvesi - 2014. Šprilis 26. 13:27:14
http://betyarvila...gi-kovete/

„A DK az egyetlen magyar p√°rt, amelyik Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamokat szeretne” – jelentette ki egy cs√ľt√∂rt√∂ki budapesti h√°tt√©rbesz√©lget√©sen Moln√°r Csaba aleln√∂k a p√°rt 16 pontos EP-programj√°nak ismertet√©sekor. Er√Ķs kezd√©s.

Megvan az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok els√Ķ magyarorsz√°gi k√∂vete

Akiket a fentiek nem gy√Ķztek meg arr√≥l, hogy a Demokratikus Koal√≠ci√≥ 16 pontja „a szabads√°g, a biztons√°g √©s a j√≥l√©t” garanci√°ja, azoknak a figyelm√©be aj√°nljuk Gyurcs√°ny Ferenc szint√©n ezen a f√≥rumon elhangzott √≠g√©ret√©t, miszerint ha egyetlen mand√°tumot sem szereznek m√°jusban, akkor az az √Ķszi √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sokra „mag√°t√≥l is kiny√≠lik” az a k√©rd√©s, hogy a p√°rteln√∂knek le kell-e mondania. Rem√©lj√ľk, legal√°bb ezt az egy pontot bev√°ltj√°k, ha sor ker√ľl r√°.
#7 | Kedvesi - 2014. Šprilis 26. 13:34:38
http://www.hidfo....-rendszert

MEGER√ēS√ćTETT√ČK: OROSZ ZAVAR√ďBERENDEZ√ČS TETTE HARCK√ČPTELENN√Č AZ AEGIS RENDSZERT


http://www.hidfo....isszavonul

GYURCS√ĀNY BEJELENTETTE; VISSZAVONUL

Gyurcs√°ny Ferenc bejelentette, hogy ha p√°rtja nem szerez egyetlen egy mand√°tumot sem az EP-v√°laszt√°sokon, akkor beadja lemond√°s√°t. A Demokratikus Koal√≠ci√≥ eln√∂ke kor√°bban bejelentette, hogy EP-k√©pvisel√Ķk√©nt p√°rtja t√°mogatn√° az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok l√©trehoz√°s√°t, √©s a magyar √°llamis√°g felsz√°mol√°s√°t.

http://www.hidfo....iberalisok

„A »cig√°nys√°g« mint kateg√≥ria nem els√Ķdlegesen faji alapon √©rtelmezhet√Ķ, hanem az ekk√©nt jelzett √©letform√°t k√∂vet√Ķ, faji hovatartoz√°st√≥l f√ľggetlen√ľl a lakoss√°gnak egy elk√ľl√∂n√ľlt, a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom hagyom√°nyos √©rt√©keit √©s a m√°r hivatkozott jogszab√°lyok √°ltal is v√©dett √©rt√©keket semmibe vev√Ķ csoportjak√©nt, akik egy bizonyos munkaker√ľl√Ķ √©letforma, a mag√°ntulajdont, egy√ľtt√©l√©si norm√°kat nem tisztel√Ķ erk√∂lcsi felfog√°s k√∂vet√Ķi” - √°ll a t√∂rv√©nysz√©k √≠t√©let√©ben.

A fentiek alapj√°n kijelenthetj√ľk, hogy a magyar jogalkalmaz√°sban is v√°rhat√≥ az a fordulat, amit az orosz jog forradalmas√≠t√°sa ind√≠tott el a kelet-eur√≥pai √°llamokban. Mikor meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy Moszkva forradalmas√≠thatja a jogalkalmaz√°st, pontosan erre gondoltunk. Teret fognak nyerni olyan jog√©rtelmez√©sek, melyek - b√°r k√©nyszerb√Ķl, de - a t√∂bbs√©gi t√°rsadalom √©rdek√©t a t√°rsadalomellenes csoportok √©rdekei f√∂l√© helyezik. "Egy fecske nem csin√°l nyarat" - de csak id√Ķ k√©rd√©se, √©s j√∂n majd a t√∂bbi is.

Err√Ķl m√°r sz√≥ volt itt az oldalon, nem most. Ennyire nyomul a KGB?!
#8 | lucuska - 2014. Šprilis 26. 18:42:14
..... Adjon Isten !
reag√°lva r√∂viden a cikkre ..... r√∂vid, de vel√Ķs. Mormota √©s Pocica: igazat sz√≥ltok.
7.3 milli√°rd emberb√Ķl ezt tudjuk mindny√°jan, MI feh√©rek vagyunk kisebbs√©gben. NEm kicsit Nagyon...
A terv ? fehérek kiirtása ? Vagy bilgézi szerint 500 millióig nem állnak meg ....? no ez érdekes kérdés.
Tartok t√Ķle : a III. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķszob√°j√°ban vagyunk. M√©g mind√≠g Hajr√° Putyin.... de....? mi lesz veled Eur√≥pa? √ľdv. lucuska
#9 | miskolcilaci - 2014. Šprilis 26. 19:34:55
Val√≥ igaz a c√≠m, de nem csak Eur√≥pa, hanem az eg√©sz f√∂ld a v√©gnapjait √©li. Siker√ľlt a terv, v√°g√°sra √©rettek a h√ļst√∂megek, amit hamarosan Molocknak aj√°nlhatnak fel.
Csak √©s kiz√°r√≥lag er√Ķs idegzet√Ľeknek:
- http://vimeo.com/...
- http://www.youtub...tazw8C37TI
- http://www.youtub...T9lOVoEmTA
-http://www.youtub...Gmv_r0YC2U
- http://www.youtub...OfRz4z17S4
√Čsat√∂bbi, √©sat√∂bbi, √©sat√∂bbi.
Azért érdemes figyelni az utolsó linkben elhangzó, utolsó mondatra is. "Magyarok vagyunk vagy nem? "
#10 | von Dorlatosch - 2014. Šprilis 26. 19:41:05
lucuska, nem c√©l a feh√©rek ki√≠rt√°sa, csak sz√°muk megcsappant√°sa, pozic√≠√≥b√≥l val√≥ kiszor√≠t√°suk. Az EU-19-es g√©n el√©g √©rt√©kes. Ez√©rt vagyunk m√©g √©letben. A K√°rp√°t-medence egyfajta g√©nbank. Az EU-19-es g√©n saj√°toss√°ga, hogy 2-3 gener√°ci√≥n bel√ľl kijav√≠tja a "cig√°ny" √©s "zsid√≥" torzul√°sokat is.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.