Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szervusz Imre: NAA ! Erre erre varrjál gombot...


Szeretném értesíteni a kedves Olvasóimat, hogy huzamosabb idõre elköltöztem Budapestrõl. Abba a városba költöztem ahol Marcus Aurelius megírta híres Elmélkedések c. munkájának 12 fejezetét. Remélem rám is gyümölcsözõen hat majd az ittlét.


MÉLY LEVEGÕ
-----------------
Ezután az írás után is lesz aki sikítva fog leiratkozni…

Mivel a tudásom szûkös, ezért csak gondolatindítónak szánhatom.


A ZSIDÓK VÉDELMÉBEN (Kozsdi T. 2014 ápr. 26)
--------------------------------------------

I.

Hol is kezdjem? Ma de már jó rég óta zeng a dal hogy ki kell irtani ezt vagy azt, hogy bûnös ez vagy az. Hazánkban pedig óriási területe van annak hogy elnyomjunk vagy kiátkozzunk más népeket. Még Ákos is képes a martens bakancsa és a katonás kiállásával beállni abba a pángermán erõtérbe ahol fenyegetõleg slágerré kürtölte, hogy "tanuld meg szépen hogy gyûlölni tilos" - magának is mondhatná, mert neki sem fog tetszeni az utolsó hangos dal…

Pán germán. Nem tudom mit jelent ez a szó, de egy erdélyi beszélgetésen hallottam elõször pár hete mikor ott jártam. Azt átvettem, hogy mit ért alatta az illetõ és ezért most én is használni fogom. Arra vonatkozott a beszélgetésünk hogy a magyar népet sok évszázada és - szerintem - évezrede húzza ez a pángermán átok.

Hogy gyorsan idevessem: Atilla hun királyt egy német nõ öli meg a nászéjszakáján, vagy II. András Gertrudisa is betört a szakrális központunkba, ahol nyilván a magyar urak megölték. A király meg ugye nem büntette meg a gyilkost... … de idevehetem hogy a dácia nevet szeretnék sokan már a 18. sz. óta deutsch-nak érteni ahol a 7 vár szerintük (Siebenbürgen) a szászokhoz lenne kötve semmint az õsi szibériai tatár dák (ták, dáv) azaz halom, hegy jelentéshez amely nyelv az akkor itt élõket és nem a germánokat jellemzi. (vö. Huszti András: Ó és Újj Dácia históriája 1791. 5.)

Pángermanizmus régi dolog. A 15. században még közös európai császárság alá kerültünk Zsigmond magyar király vezetésével a nyugattal itt még valami mûködhetett ha már mindenáron egyesülés a sors, de már a 16-19. században ebbõl az erõtérbõl mondták meg - és nem magyar barátian - mi van Magyarországon. A 20. században Európát is emlékezetesen befertõzte ez a katonás ideológia. Szegény Nietzsche über mensch fogalmát kiforgatva ideológiai alapja lett a felsõbbségnek. De aki olvasta a koronás könyvemben Gobineau gróf 19. sz.-i dilettáns fajelméletérõl szóló részt a germán fehér faj felsõbbrendûségérõl az láthatja, hogy az értelmezési tévedések Nietzschénél korábban kezdõdnek Európában. De menjünk tovább.

A közéletünkben tényleg az a legveszélyesebb hogy van egy földönkivüli nép (nem a cigány, nem a magyar) amelyik egy valamihez ért és azt jól csinálja? Vagy inkább az a szellemi métely a veszélyes amelyik uszít, fél, kiírtani akar egy másik létformát?

Azért utálkozunk másokra mert õrzik a saját hitüket és vallásukat? És azt is elfelejtjük hogy Európa legnagyobb zsidó temploma a kiskörúton van? Vagy hogy Szent István ábrája a pesti Országház üvegablakában egy Salamon pecsétben van kifestve? (ma is!)

Én megértem. Ez egy súlyos, nehéz kérdéskör. De itt és ma 2014-ben ez kérdés. És helyzet. És neked és nekem ebben valamit mondani kell. Mert a dolgok enélkül is haladnak. És lehet rossz a vége. Lehet jobb is. Ezért hoztam fel. Nem azért mert megint jólesik boksz zsáknak lenni köztetek.

Nem akarok a kettõ közé állni, csak meg akarom érteni hogy a néplelkünk mitõl szenved. Mert Ákos is biztos hogy magyar akar lenni. Jó magyar és helyes szívû magyar.

Elhiszem, hogy a Jobbik is jót akar a hazájának, szervezetten, MSZ(M)P mentesen de közben meg Zagyva Gyula és mások is fenyegetik az õt kérdezõ (ATV-s) riportereket? Ez ma a valóság? Ez ma a trend? Erre haladunk?

Nézhetnénk 30 év távlatából a sorsunk, vagy ahogy Hénok mondaná százezer években érdemes csak berendezkedni. De egy magyar király sem néz 300 évnél szûkebben.


II.

Jó akkor „zsidózzunk” másképp. Azt írja Plessa Elek a könyvében hogy Jézus vagyis a következõ Ûrõs messiás visszajövetelekor Neki meg kell váltania a zsidókat. Miért? Mert az elõzõ ezt nem tette meg. Ennyi.

Namost. Mindenki tudja hogy a Megváltó Magyarországon (Kárpátok) jön el. Már 1650-ben is itt volt a rabbi világtalálkozó Nagyidán, hogy a közel 300 rabbi eldöntse visszajött e már. Ha visszajön és meg is kell váltania Õket és hazát is kell nekik adni mint ahogy Plessa 1985-ben leírta akkor hogy fér ezzel össze az a pángermán gyûlölködés ami itt megy. Mert megy.

Jó én megértem hogy a hazánkat felvásárolni célzó idegen politikai szöveg – finoman fogalmazva – nem korrekt. De õ ezen a szinten veszi le a dolgokat. Nekünk pedig meg kell érteni a jelenségeket. Vagy ha nem, akkor vér fog folyni. És a mi hazánkban fog folyni. Ez ilyen egyszerû.

Épp ezért ha még hiszünk a magyarok istenében és a jó sorsban és a vezettetésben akkor reménykedhetünk hogy ez a pángermán métely amelyik felemészti a lelkünk hamarosan véget ér. MERT NEM EZ A KÜLDETÉS. Egyben meg is kell tanulnia a "magyar" népnek hogy a pángermán izmus sok kárt okozott a szellemünknek, jellemünknek. Ki kell vetni magunkból mint a kóros sejtet. Nem vagyunk Felsõbbrendû ember. Vegyük le ezt a szemüveget!

Bemegy a minap egy ismert koronakutató a Kiadómhoz és 30 percen át ordítva zsidózik (engem) mert leirtam amit a koronáról gondolok. Sose találkoztunk csak elolvasta a neten hogy oxfordi diplomám van tehát oda nem jár magyar. A koronáról írt dolgaimat amúgy pedig alátámasztom legjobb tudásom szerint: miszerint AZT csinálták, nem magyar logikából. Arra kéne haragudni aki csinálta nem arra aki felhívja rá a figyelmet! Engem Krisztus különben is jobban érdekel mint ez a tárgy vagy ami lett belõle. Vagy más „koronakutatók” kirohanása. De megértem, mert az igazságot egymás energiamezején kell levezessük.

Téged melyik érdekel? Az Élõ Krisztus és vele az Igazság, avagy egy tárgy az Országházban?


III.

Kik a zsidók? Sokan együtt menekültünk Sumérbõl és azok velünk együtt évezredek alatt nagyon sok bölcsességet felszedtek. Aztán megboldogult Vince atya is azt mesélte személyesen, hogy õk meg mi testvérek vagyunk. És ebben lehet valami, teszem hozzá én. Akkor most ki akarja õket kiírtani? A rokonokat? Egy beteg ideológia amit magunkra engedtünk? Fanka Delivel értek egyet. (vö. Magyar Földre c. száma)

Hogy zsidó vagyok e? Jesszus. Van e fajtiszta magyar? Nekem van apám és anyám. Nekik két-két szülõje. Nekik 4-4 nagyszülõje és igy tovább. Az apai ágamon, a dédapám német báró volt. Az anyai nagyanyám ága békés megyei gondolom jóravaló magyarok voltak. Aztán ott van az anyai nagyapai ág, akinek az ükszülei a 18. sz.-ban Wallis meg Eichenwald néven hívattak. Aj, lehet innen veszem ezeket a gondolatokat? Akkor én már a Jobbikba nem léphetnék be nemde?

A családnevem eredete Comte de Kisdy = Kisdy grófság – ma Kézdi szék. Szerintem ez magyar! Ráadásul szkíta kori magyar. Sõt, a Kisdy-k a 13. sz.-ban még APOR-nak írattak. (sic!) áll Apor báró 17. sz.-i családtörténeti munkájában. Biztos kihagytam még valakit. A Kosdy-k a 15. sz.-tól magyarországi nemesek és pl. szõlõt adományoztak Békásmegyeren egy apáca kolostornak. Bakfitty.

Most akkor mi vagyok én? És az összes ezt olvasó ember (1088 fõ) vajon hat generációig vissza mit mondhat el magáról? Fajtiszták vagyunk mi? … Mint a pángermánok :)

Melyik a nagyobb veszély ránk nézve? Az ha ideológiák és gyûlölködések mentén haladunk a holnapba vagy az ha nem vesszük figyelembe hogy mit vár tõlünk a körülmény? Amit éppen a sorsunkkal azonosnak vélünk.

Ezer sebbõl vérzõ néplelkünk tökéletes szimbólum embere a (megszállt) vezérünk akit már az õt mozgató pángermán logika is kiröhögheti ha a kertesházába beleépít egy ötezer fõs Makovecz stadiont.

Szegény feje. Jót akart mindig, az elmúlt húsz év legnagyobb formátumú magyar államférfija. De amit látni kell azt látni kell. És tovább kéne lépni. Lehetõleg nem pángermán irányba.


IV.

Egyszer sok éve beszélgettem Peter Falk (Colombo) unokahúgának lányával. Azt hiszen Kohn a vezetékneve. Sétáltunk a Margit szigeten és a pálos rendrõl beszélgettünk. Megkérdeztem tõle, Jeruzsálemben akik ott vannak és okosok az az érzésem hogy kell legyen egy szûk kör akik nem foglalkoznak ezzel a (fent tárgyalt) „politikával” hanem valami értékes dolgot õriznek. Tud e errõl?

Azt felelte: szerinte is van ilyen ott. És ugyanazt a fényvallást õrzik mint a magyarok.A Fényösvény hirlevélre feliratkozás itt: http://listamester.com/forms/5955/22072.html leiratkozás itt: http://form1.listamester.com/lmui/faces/forms/UnsubscribeForm.jsp?g=m0bhe1u4kfi6

Hozzszlsok


#41 | Maguskacska - 2014. mjus 01. 05:30:25
nem nagyon hiszek a véletlenekben....
de ez az oxfordi tanulmány(mikor is? a 90es években)... csak tovább erõsíti a lassan kialakult képet ...
medgyessy is a gyümölcsözõen ködös albiont hagyta maga mögött....-hogy segítsen szegény népének......-róla már olvas6unk aktákat....
bezony ha megkapargatnánk a gyökereket, sok salakot találnánk az Aczél kohóból....http://hu.metaped...y%C3%B6rgy
-bár ez még semmit sem jelent...
-nekem a források használata és a sajátos látószöge szurta meg a szemem, miután letette az arvisurát... -pedíg nem egy "magyarság kutakodó" figyelmeztette...
minden esetre, kiváncsi leszek rá hogy a gombolyagja elgurul-e a kabbalától II.Andrásig......s_*_nyugi
az ördög 9szer igazat mond és 1szer volt hol nem volt....

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.