Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

rég volt róla szó, amiröl szó se lehet :)


E-mailben érkezett az elöbb e-versecskével cizellált írás
elolvastam, - megérteni vágyom, - mert elkapott a sírás


HITETLEN TAM√ĀSOKNAK
( K√úLDD TOV√ĀBB! )

Azoknak írom e pársoros levelem
Akik kinevetik közzé tett nézetem
Akik nem hiszik, a ki√ļti megv√°lt√°st
Mit ny√ļjt az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g

Pedig Borbély József azért sokat fárad
Hogy a rabságából kihozza hazánkat
B√≠r√≥kkal vit√°zik, nemzeteket gy√Ķzk√∂d
Csak, hogy hozz√° jussunk szebb, jobb √©let√ľnkh√∂z

Itt egy bizonyíték, hogy miket fogalmaz
Melyben olvasható a paragrafus halmaz
Aki nem hiszi el, amit én leközlök
Olvassa, mit rejt az általa írt közlöny


https://issuu.com/tempohirek/docs/budapesti_20140423/1?e=0


József Borbély

√°prilis 23., 23:58

Az √∂sszes hivatalos elj√°r√°s felf√ľggeszt√©se a k√∂zt√°rsas√°gban el√Ķk√©rd√©s miatt

Fel kell f√ľggeszteni az elj√°r√°st, ha annak elb√≠r√°l√°sa egy m√°sik folyamatban l√©v√Ķ elj√°r√°s mik√©nti eld√Ķl√©s√©t√Ķl f√ľgg a Polg√°ri Perrendtart√°s szerint (Pp. 152.¬ß (2.)).

Hivatali elj√°r√°sokra a Ptk., √≠gy a Pp. szab√°lyai is vonatkoznak m√©g az √ļgynevezett nem peres elj√°r√°sokra is, mint a cs√Ķd √©s felsz√°mol√°si elj√°r√°s, vagy p√©ld√°ul a v√©grehajt√°si elj√°r√°s (Vht.).

Ma m√°r k√∂ztudom√°s√ļ t√©ny, hogy a k√∂zt√°rsas√°g joghat√°s kiv√°lt√°s√°ra alkalmas m√≥don soha nem j√∂tt l√©tre.

A val√≥di Magyar √Āllam az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g teljes t√©rnyer√©se √©rdek√©ben keresetet ny√ļjtottunk (http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=199 ) be a F√Ķv√°rosi T√∂rv√©nysz√©kre, ennek meg√°llap√≠t√°sa v√©gett. (Egy√©bk√©nt ezen per soha nem ker√ľlhet elb√≠r√°l√°sra, mivel az alperes a k√∂zt√°rsas√°g, aki egy√©bk√©nt ilyenform√°n nem rendelkezik perbeli jog √©s cselekv√Ķk√©pess√©ggel). Ez a per el√Ķk√©rd√©se minden Magyarorsz√°gon foly√≥ hivatali elj√°r√°snak, mivel a per t√°rgya kapcs√°n az √°llampolg√°rokkal szemben fell√©p√Ķ hivatalok l√©te k√©rd√Ķjelez√Ķd√∂tt meg, mivel jogilag nem l√©tez√Ķ √°llamnak nem l√©teznek a hivatalos szervei sem. Nem kell ahhoz jogfiloz√≥fusnak lenni, hogy b√°rki sz√°m√°ra ne lenn√©nek vil√°gosak a fentiek. Ez esetben t√©nyk√©nt √°llap√≠thatjuk meg, hogy a Magyarorsz√°g elnevez√©s√Ľ regn√°l√≥ illegitim k√∂zt√°rsas√°g hivatali elj√°r√≥i hivatali elj√°r√°st sz√≠nlelnek „hivatalos” elj√°r√°saik sor√°n, mely cselekedet a Btk.-ba √ľtk√∂zik. Az el√Ķk√©rd√©s k√©rd√©sk√∂r√©vel m√°r n√©gy √©vvel ezel√Ķtt r√©szletesen foglalkoztunk (www.tempopart.hu/irasok/09dec10feb/elo.doc ).

A magyarorsz√°gi demokratikus berendezked√©st a „f√ľggetlen b√≠r√≥ int√©zm√©ny√©re” k√≠v√°nt√°k alap√≠tani a „rendszerv√°lt√°s” parlamenti diktat√ļr√°j√°nak p√°rtjai. Az elm√ļlt 24 √©v sor√°n mindenki sz√°m√°ra vil√°goss√° v√°lt, hogy a magyarorsz√°gi b√≠r√≥s√°gok illetve b√≠r√°ik csak az igazs√°gt√≥l f√ľggetlen√≠tett√©k magukat. Plat√≥n szerint a demokr√°cia a cs√Ķcsel√©k uralma. Ez ma is helyt√°ll√≥ meg√°llap√≠t√°s. A b√≠r√≥i „f√ľggetlens√©ggel” m√°r szint√©n foglalkoztunk kor√°bban (www.tempopart.hu/irasok/09dec10feb/biro.doc ).

A fentiek √©rtelm√©ben a magyar √°llampolg√°roknak a vel√ľk szemben folytatott hivatalos elj√°r√°sokba be kell jelenteni√ľk, hogy k√©rik az elj√°r√°s felf√ľggeszt√©s√©t a fenti perre hivatkoz√°ssal, mivel az el√Ķk√©rd√©se a vel√ľk szemben folytatott elj√°r√°snak, annak joger√Ķs befejez√©s√©ig. A pert a T√≠z-milli√≥ Magyar √Āllampolg√°r helyett a Ptk. 6:583. ¬ß alapj√°n magam ind√≠tottam meg. Az adott polg√°rt√°rsunkat – kivel szemben b√°rminem√Ľ hivatalosnak l√°tsz√≥ elj√°r√°s indult – a Ptk. 6:585. ¬ß alapj√°n √©rtes√≠tj√ľk, hogy a nev√©ben pert ind√≠tottunk, ahol √ē egy √°ltalunk elk√©sz√≠tett biank√≥ formalev√©l kit√∂lt√©s√©vel √©rtes√≠ti a F√Ķv√°rosi T√∂rv√©nysz√©ket, hogy a perben saj√°t mag√°t k√≠v√°nja k√©pviselni. Innent√Ķl neves√≠tett felperesk√©nt ind√≠tv√°nyozhatja a vele szemben folytatott hivatalosnak t√Ľn√Ķ elj√°r√°s felf√ľggeszt√©s√©t az el√Ķk√©rd√©ses per joger√Ķs befejez√©s√©ig.

R√©szletes cselekv√©si √ļtmutat√≥ k√©s√Ķbb

Kecskemét 2014.04.23.

Borbély József
Kormányzó


K√©rek mindenkit, hogy ezt a felk√©r√©st vegye sz√≠v√ľgy√©nek, mert ha az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, Borb√©ly J√≥zsef Korm√°nyz√≥ √ör √°tveszi a hatalmat, az eg√©sz orsz√°gban, de az eg√©sz vil√°gban megsz√Ľnik a n√©lk√ľl√∂z√©s, a bizonytalans√°g √©s a nyomor!
Onnant√≥l kezdve √©lj√ľk meg a F√ĖLDI PARADICSOMOT!!!!

Emberek! Ezzel ki tudjuk robbantani a VIL√ĀG B √Č K √Č T !!!

Ki ne vágyna biztonságra és jólétre!?
Ki ne szeretné megadni a gyermekeinek, családjának a legjobbat?!
Itt a lehet√Ķs√©g, hogy megteremts√ľk ezt, hisz ennek a megteremt√©s√©nek, az alapjait, a Borb√©ly J√≥zsef Korm√°nyz√≥ √ör, m√°r megadta, meg teremtette nek√ľnk, m√°r csak √ēt, kell seg√≠teni anyagiakkal, tiszta sz√≠vvel √©s a munk√°nkkal!

Anyagi segítséget erre a címre, számlaszámra lehet utaltatni: Ladányi Kálmán Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet 53900076-11002635-00000000

NE SAJN√ĀLD a p√°r forintodat! B√Ķven visszat√©r√ľl a havi 2000 STK-ban = havi 400 000 Ft! Plusz, minden banki ad√≥ss√°got let√∂r√∂l√ľnk!


Korm√°nyz√≥ √ör szem√©lyes el√©rhet√Ķs√©gei:
kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
mobil: +36-70/6000-134


Peth√Ķ Istv√°n
Skype: petho432
Tel: +36204830126
versespetho26@gmail.com
aranydijas-irasok.site-mlm.com
verseknovellak.hupont.hu

HozzŠszůlŠsok


#31 | skhyta - 2014. Šprilis 29. 13:13:11
Balu! Szerinted mi a p...√∂t tudott volna m√°st csin√°lni, mint mag√°t Korm√°nyz√≥nak megnevezni? Valahogy el kellett ind√≠tani a rendszert! Borb√©ly nem akar senki feljebbval√≥ja lenni. √ē megalkotta a val√≥di magyar √°llam alapjait, azt pedig m√°sk√©nt hitelesen nem tehette, csak √ļgy, ahogy tette. Az, hogy az √°rul√≥k csin√°ltak k√©t m√°sik honlapot, nem teszi hat√°lytalann√° Borb√©ly Apostoli Magyar Kir√°lys√°g√°t . Szerencs√©re m√©g kicsi a l√©tsz√°m ahhoz, hogy ez a v√©gbement √°rul√°s nagy bajokat tudott volna okozni az eredeti AMK-ban. Amazok nem tudj√°k eladni a rendszert, mert azok akik megvenn√©k nem szakadnak el a zsid√≥ vil√°gp√©nzt√Ķl. √Čs itt nem a n√©ven, meg az elktronikus volt√°n van a hangs√ļly! A Szentkorona p√©nz magyar kamatmentes p√©nz. Vil√°gp√©nz Borb√©ly elk√©pzel√©se szerint √ļgy lesz, hogy minden csatlakozni k√≠v√°n√≥ (nemzet)√°llam meghat√°rozza a maga √©rt√©k√©t, √©s annak f√ľggv√©ny√©ben bocs√°tja ki szint√©n saj√°t maga a saj√°t Szentkoron√°j√°t. Ebb√Ķl sohasem lesz egy k√©zb√Ķl ir√°ny√≠tott vil√°gp√©nz, mint a mai, amit most haszn√°lunk, √©s idegen f√©reg szed √©rte uzsor√°t! De mindezt elolvashatod az arany sz√≠n√Ľ val√≥di honlapon!
#32 | skhyta - 2014. Šprilis 29. 13:22:30
Imre! Fel√Ķlem elj√°rhat a kutya f.....hoz is, nem √©rdekel! Meg van a koncepci√≥ja, aszerint j√°rjon csak el! Am√≠g azt val√≥s√≠tja amit mond √©s tesz, oda j√°rk√°lhat ahov√° csak j√≥nak l√°tja!
#33 | postaimre - 2014. Šprilis 29. 13:31:55
Skhyta, egy kapott mailt tettem, nem kompil√°ltam. Itt eddig minden hozva lett, aki akar √©s k√©pes √©s akar √©s k√©pes az azt sz√Ľr ki bel√Ķle, amit akar √©s k√©pes.

Tudod √©n el√©g r√©gen √©s el√©g m√©lyen √°tl√°ttam a TEMPO- s dolgokat √©s itt volt el√Ķsz√∂r hozva a kir√°lys√°g bejelent√©s√ľk is m√©g vagy 2008-ban, vagy 2009-ben, ez m√°r kicsit √∂sszefolyik.

Azt akarod mondani, hogy nem √©rdekel ki osztja a lapokat, am√≠g azt a sz√≠nt, vagy sz√°mot hozza, ami szemednek kellemes? Fura egy hozz√°√°ll√°s, de legyen √≥hajod szerint, ezen nem veszhet√ľnk √∂ssze mert v√°ltoztatni nem tudunk rajta.

Azért ezt olvasd át még egyszer, hátha!

http://magyarnemz...dmore=5556
#34 | Balu - 2014. Šprilis 29. 15:15:56
Skhyta,

"Szerinted mi a p...öt tudott volna mást csinálni, mint magát Kormányzónak megnevezni? Valahogy el kellett indítani a rendszert!"
√Čs szerinted elindult? "D√ľb√∂r√∂g"?

"Borbély nem akar senki feljebbvalója lenni."
Nevezd, ahogy akarod, azzal, hogy Kormányzónak deklarálta magát, a többiek fölé helyezte magát, ami sokakban visszás érzéseket keltett.


Ezt a mondatot meg:
"√ē megalkotta a val√≥di magyar √°llam alapjait, azt pedig m√°sk√©nt hitelesen nem tehette, csak √ļgy, ahogy tette."
válasszuk kétfelé.

1,
"√ē megalkotta a val√≥di magyar √°llam alapjait"
A magyar √°llam alapjait Atilla fektette le, m√©g csak nem is az "√Ārp√°dok". De √©rtem mire gondolsz. Szerintem amit csin√°lt, azzal vissza akart t√©rni ehhez az egyetlen leg√°lis √°llamform√°hoz - a XXI. sz√°zadban √©s n√©mileg megv√°ltozott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ("demokr√°cia", trianon stb.). Ez az a r√©sze, amivel alapvet√Ķ gondom nekem sincs.

2,
"azt pedig m√°sk√©nt hitelesen nem tehette, csak √ļgy, ahogy tette."
Látod, nekem meg pont azzal, AHOGYAN tette, hiteltelenítette el.

"A Szentkorona pénz magyar kamatmentes pénz"
...
"minden csatlakozni k√≠v√°n√≥ (nemzet)√°llam meghat√°rozza a maga √©rt√©k√©t, √©s annak f√ľggv√©ny√©ben bocs√°tja ki szint√©n saj√°t maga a saj√°t Szentkoron√°j√°t"

Mi?! Nemtom, te ezt √©rted? A Szentkorona MAGYAR - √≠rj√°tok. Amelyik NEMZET√ĀLLAM - pl. MELYIK? - CSATLAKOZNI akar, az fogadja el a MAGYAR Szentkoron√°t? M√°r bocs, de te ezt re√°lisnak tartod? Nem lehetne, mint anno J√©zus egy k...va nagy karik√°s ostorral kiverni a kuf√°rokat a Nemzeti Bankb√≥l - minden nemzet a saj√°t nemzeti bankj√°b√≥l - √©s elkezdeni haszn√°lni mindenkinek a csal√°ssal megsz√ľntetett saj√°t p√©nz√©t? Nekem az√©rt ezek a r√©szek nem t√Ľnnek el√©gg√© √°tgondoltnak elvi szinten sem (vagy csak te adtad el√Ķ t√ļl pongyol√°n), nemhogy megval√≥s√≠that√≥nak.

De mivel nem vagyok a borbélyológus, inkább már hagynám ezt a témát.
#35 | skhyta - 2014. Šprilis 29. 15:31:17
Ezt a sz...rt √©n m√°r akkor elolvastam, amikor feltett√©k a tempohirek.com-ra! Mi√©rt tetted ide nekem √ļjra? Ez csak azt bizony√≠tja, hogy akik ezt tett√©k aljas √°rul√≥k. Semmi m√°st! Ebben nincs semmi, ami Borb√©lyra rosszat vet√≠tene. Hogy nem tudott tov√°bb l√©tezni anyagiak n√©lk√ľl? Ez a b√Ľne? Basszus ez mindannyiunknak a b√Ľne! Hogyan m√Ľk√∂dtetn√© p√©nz n√©lk√ľl azt amit csin√°l?
Hisz le is írták az ostobák, hogy amije volt, azt mindent beletette! Mindegy én ezekre nem pazarolok több energiát!
Igazad van: "aki akar √©s k√©pes √©s akar √©s k√©pes az azt sz√Ľr ki bel√Ķle, amit akar √©s k√©pes."
Még csak annyit, hogy azért az eleget mond számomra, hogy az MVSZ "magyar nemzet meghatározásába" valaki (?) beletette az árulók webcímeit! Nem lehetséges, hogy az a névtelen "tanács" és a vele kollaborálók?
#36 | skhyta - 2014. Šprilis 29. 15:39:33
Balu √∂r√ľl√∂k, hogy √©rted mire gondolok! Igen, √ļgy ahogy 1.pontodban √≠rtad.
A p√©nz r√©sz√©t √©n √©rtem, ha Te is √©rteni akarod, k√©rdezd meg √Ķt mag√°t.
#37 | kontroll88 - 2014. Šprilis 29. 15:51:25
skhyta!

Ha m√°r √≠gy l√°tatlanul megsz√≥l√≠tott√°l, k√∂z√∂ln√∂m kell veled a te st√≠lusodban( hogy meg√©rtsd), h√ľlye vagy mint a segg.
Az áruló meg a jó k* anyád.

Nyaljad csak a fodrász seggét, amíg van mivel!
#38 | postaimre - 2014. Šprilis 29. 15:56:44
Skhyta, kontrolls_*_olles_*_grats_*_kacs_*_gt
#39 | skhyta - 2014. Šprilis 29. 16:34:08
s_*_olles_*_olles_*_olle
#40 | kontroll88 - 2014. Šprilis 29. 18:41:25
Bocsánat Imre, de nem én kezdtem.
Nagyon méltatlan ez ilyen stílusban, de aki képtelen olvasni, az sajnos
ezt kapja.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.