Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szia Imre,


most olvastam PI élete írást. Én is gondolkodtam ezen. De azt hiszem ezt a sorsot vállaltuk odefönt: miszerint teljesítjük a sorsunkat, és akkor nyerünk. Hogy egy "vesztes" nép oldalán, vesztes ideákért és igazságért küzdjünk -ez a vállat sorsunk. Valójában amiért küzdünk ebben a sötét korban, az egyetlen a a jó, ami nyereségre vihet bármit, ami az életet jelentheti! Tudod, csatákat lehet veszteni, egy egy ember, élete, sorsa, mind ez. Viszont a háborút -aki nem aszerint él és cselekszik a Földön, mint mi- mind elveszíti! Ez nem kérdés, hanem törvény.
Ezt már nagyon jól tudják Imre, csak nehézkesen fogják fel...a te harcod, mindannyiunk harca.
Üdv

Hozzszlsok


#1 | keepfargo - 2014. prilis 28. 14:11:05
Azért ezt még lehetne boncolgatni egy kicsit. Én afelé hajlok, hogy a nemzeti és az egyéni túlélés, megmaradás, majd felemelkedés, söt siker igenis függjön össze. Ha nem mindíg látványosan, de a színfalak mögött (vagy alatt, mélyebben). Mert ha nem így van, vagy nem így lenne, akkor már rég nem lenne magyar a Kárpát-medencében. A reménykedéstöl, a láng örzésétöl a megvalósulásig akármilyen hosszú az út, egy emberöltöbe bele szokott férni, de ha nem, akkor legyen, akinek tovább tudjuk adni a magyarság-tudatot. Ez a lényeg: magyarnak, embernek maradni. Körülöttünk a többi fenevad mondjon, s csináljon, amit akar, a mag minöségét nem adhatjuk fel. A szárba szökkenéshez pedig el fog jönni az idö.
#2 | postaimre - 2014. prilis 28. 14:16:47
Képfaragó, aznap, mikor a gondolat és a PI élete írás is jött, mikor kerékpárral magam mögé intettem a Szigetszentmiklós táblát és csörrenésre lettem figyelmes. A mögöttem haladó jármû miközben ki akart kerülni, behúzódott középre és a szembe jövõ gépkocsi tükrével összekoccantak. Aztán megelõzött és félrehúzódott a "szõke" a fekete Fiattal (úgy emlékszem) és láttam is, amit hang alapján is azonosítottam. Összetört a tükör. nem tudom jelent-e ez valamit. Nekem igen. A nemzetnek nem tudom.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.