Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír-fokos


Nem tudj√°k felsz√°molni a magyarokat

A Nemzeti Nagyvizit diagn√≥zisa szerint nem vagyunk gyeng√©k √©s elesettek, t√∂rt√©nelm√ľnk sor√°n megharmincszoroztuk magunkat
√Črdekes helyzet, mikor tud√≥sokkal, √≠r√≥kkal vagy √©ppen filoz√≥fusokkal besz√©lget a magyars√°g sors√°r√≥l, ember √©s vil√°g viszony√°r√≥l egy orvosprofesszor, az Orsz√°gos Onkol√≥giai Int√©zet f√Ķigazgat√≥ja. Ez K√°sler Mikl√≥s m√Ľsora az M1-en, a Nemzeti Nagyvizit, melynek az a legfelt√Ľn√Ķbb jellegzetess√©ge, hogy egym√°st√≥l l√°tsz√≥lag t√°vol √°ll√≥ jelens√©gek k√∂z√∂tt is keresi, s fel is fedezi az √∂sszef√ľgg√©seket.
- See more at: Link

Mozgalmas napok v√°rnak Orb√°n Viktorra

S√Ľr√Ľ programja lesz a korm√°nyf√Ķnek j√∂v√Ķ h√©ten, mert k√©t eur√≥pai f√Ķv√°rosba is ell√°togat.

Vars√≥ba, majd Berlinbe vezetnek Orb√°n Viktor minisztereln√∂knek az √ļjb√≥li v√°laszt√°si gy√Ķzelm√©t k√∂vet√Ķ els√Ķ k√ľlf√∂ldi l√°togat√°sai: a korm√°nyf√Ķ a tervek szerint j√∂v√Ķ h√©tf√Ķn utazik Lengyelorsz√°gba, m√°jus 8-√°n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n pedig a n√©met f√Ķv√°rosba, ahol t√°rgyal Angela Merkel kancell√°rral - k√∂z√∂lte Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂ki Sajt√≥iroda vezet√Ķje h√©tf√Ķn az MTI-vel.
Link

Sok vesztese lesz a Gyermekr√°k-botr√°nynak

M√°jus 20-ig gy√Ľjthetik a szem√©lyi j√∂vedelemad√≥ 1%-√°nak felaj√°nl√°sait a magyarorsz√°gi civil szervezetek, alap√≠tv√°nyok. A tavaly decemberben a Gyermekr√°k Alap√≠tv√°ny k√∂r√ľl kirobbant botr√°nynak ak√°r √©rezhet√Ķ negat√≠v hat√°sa is lehet a t√∂bbi adom√°nygy√Ľjt√Ķ szervezetre, akik most √∂sszez√°rnak, √©s igyekeznek m√Ľk√∂d√©s√ľket √°tl√°that√≥bb√° tenni. K√∂zben szigorodtak az adom√°nyok elk√∂lt√©s√©re vonatkoz√≥ szab√°lyok.
Link

Hatalmas t√∂meg vonult az √Člet menet√©n

A t√∂meg az Erzs√©bet h√≠d pesti h√≠df√Ķj√©t√Ķl az Astori√°ig √©rt, a menet eleje negyed 6 fel√© m√°r meg is √©rkezett a Keleti p√°lyaudvarra. Sz√©khelyi J√≥zsef mondott felvezet√Ķ besz√©det. Sok volt a rend√Ķr a k√∂rny√©ken, de nem is volt provok√°ci√≥. Az izraeli eln√∂k video√ľzenetben sz√≥lt a menet r√©sztvev√Ķihez. Mint mondta, sok dics√Ķ momentum van a magyar t√∂rt√©nelemben, de a so√° beszennyezi azt.
Link

√Ātveszik a h√°ziasszonyok az √°llamad√≥ss√°got?

Ir√°nyt vesztve ing√°zik a forint az er√Ķs √©s a gyenge oldal k√∂z√∂tt, mi√≥ta a jegybank bejelentette a k√©thetes k√∂tv√©nyekben parkoltatott p√©nzek kis√∂pr√©s√©t. Val√≥j√°ban azt sem tudjuk, mennyi pap√≠r van a k√ľlf√∂ldiek kez√©ben.
Link

Az √©let√©√©rt k√ľzdenek: h√°tulr√≥l r√°l√Ķttek Harkiv polg√°rmester√©re

Megl√Ķtt√©k h√©tf√Ķ d√©lben Hennagyij Kernesz harkivi polg√°rmestert - jelentette a Unian ukr√°n h√≠r√ľgyn√∂ks√©g a kelet-ukrajnai nagyv√°ros tan√°cs√°nak sajt√≥szolg√°lat√°ra hivatkozva.
Link

L√∂v√©s nem d√∂rd√ľlt
Moszkva-bar√°t t√ľntet√Ķk elfoglalt√°k a megyei t√©v√©k√∂zpont √©p√ľlet√©t Donyeckben

Moszkva-bar√°t szakad√°r t√ľntet√Ķk elfoglalt√°k a kelet-ukrajnai Donyeck v√°ros√°ban az √°llami t√©v√©- √©s r√°di√≥t√°rsas√°g megyei √©p√ľlet√©t vas√°rnap.
Link

Martin Schultzot vette célba
"A németek szerint sosem voltak koncentrációs táborok"

Ezzel a kijelent√©s√©vel b√Ķsz√≠tette fel a n√©meteket Berlusconi koncentr√°ci√≥s t√°borokr√≥l sz√≥l√≥ megjegyz√©se.

Elfogadhatatlannak, abszurdnak és alávalónak nevezték vasárnap német politikusok Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök egy nappal korábbi kijelentését, miszerint a németek tagadták a náci haláltáborok létezését.
Link

T√ļl sok a bank √©s a biztos√≠t√≥t√°rsas√°g Szerbi√°ban

A szerbiai piac sz√°m√°ra t√ļl sok az orsz√°gban jelenl√©v√Ķ 29 bank √©s 28 biztos√≠t√≥t√°rsas√°g, ez√©rt a k√∂zelj√∂v√Ķben a sz√°muk cs√∂kken√©se v√°rhat√≥ – √≠rta vas√°rnap a Vecernje Novosti c√≠m√Ľ belgr√°di napilap internetes oldal√°n.
Link


Magyarorsz√°gr√≥l hatsz√°z f√Ķs deleg√°ci√≥ √©rkezik
√Āder J√°nos ma r√©szt vesz a Nemzetk√∂zi √Člet Menete megeml√©kez√©sen

√Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k ma Lengyelorsz√°gba l√°togat a Holokauszt Eml√©k√©v √©s a Nemzetk√∂zi √Člet Menete alkalm√°b√≥l – k√∂z√∂lte a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal az MTI-vel.
Link

Magyar devizahiteles √ľgy√©ben d√∂nt√∂tt az Eur√≥pai B√≠r√≥s√°g

A luxembourgi f√≥rum szerint a magyar t√∂rv√©nysz√©knek kell eld√∂ntenie, hogy tisztess√©gtelen-e az a szerz√Ķd√©ses kik√∂t√©s, amely a k√∂lcs√∂n√ľgyletben szerepel.
Link

√Črkezik a nemzeti alkoholstrat√©gia

T√°rsadalmi egyeztet√©s el√Ķtt √°ll a nemzeti alkoholstrat√©gia - √≠rja a N√©pszava h√©tf√Ķi sz√°m√°ban.

Az eg√©szs√©g√ľgyi √°llamtitk√°rs√°g koordin√°l√°s√°val az Orsz√°gos Addiktol√≥giai Centrum kidolgozta az alkoholfogyaszt√°s visszaszor√≠t√°s√°t c√©lz√≥, "a nemzetk√∂zi tudom√°nyos eredm√©nyekkel szinkronban l√©v√Ķ" tervet.
Link


Sk√≥t f√ľggetlens√©g: k√≠nos k√©rd√©seket feszeget a miniszter levele

„Messze nem vehet√Ķ bizonyosra”, hogy Sk√≥ci√°t f√ľggetlenn√© v√°l√°sa eset√©n bel√°that√≥ id√Ķn bel√ľl √ļj tag√°llamk√©nt felveszik az Eur√≥pai Uni√≥ba – √≠rta a sk√≥t korm√°nyf√Ķnek c√≠mzett, h√©tf√Ķn ismertetett level√©ben a brit k√ľl√ľgyminiszter.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. Šprilis 28. 16:40:19
Nem tudják, mert amennyire akarták már felszámolták! Azért van zsidó uralom, modern rabszolgaság és a többi mellékhatása.
#2 | zsarkocsaba - 2014. Šprilis 28. 16:54:36
s_*_huha
"A brit MI5 titkosszolg√°lat oroszul besz√©l√Ķ "munkat√°rsakat" keres - meglettek az elt√Ľnt EBESZ tag"
http://www.hidfo....tunt-ebesz
s_*_francba s_*_dur
#3 | Ionerai - 2014. Šprilis 28. 18:04:33
Rejtélyes kor gyötri a világgazdaságot.
http://index.hu/g...gazdasagot/
#4 | szittya - 2014. Šprilis 28. 20:34:39
Itt a modern Robin Hood, ki a kapitalizmusnak egy hangyafingnyit beh√ļ√ļz.
http://m.origo.hu...etoje.html
#5 | kukackac - 2014. Šprilis 29. 11:09:04
A nap legh√ľly√©bje! s_*_kac

Busted pil√≥ta elfelejti kikapcsolni chemtrails √©s a f√∂ldek s√≠k a m√©rgez√Ķ permet lesz everwhere.

YouTube Videů
#6 | postaimre - 2014. Šprilis 29. 11:16:53
Kukac,, valszeg k√©nyszerlesz√°llt √©s √ľzemanyagot engedett le.
#7 | Perje - 2014. Šprilis 29. 13:04:36
Ez egy tisztess√©ges v√°laszt√°s lesz. Sz√≠ri√°ban a j√∂v√Ķ h√≥napban v√°laszt√°sokat tartanak, de a v√°laszt√°si bizotts√°g √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy azok, akik illeg√°lisan elhagyt√°k az orsz√°got, nem szavazhatnak. Nekem tetszik.
http://mignews.ru...59162.html
#8 | Bulcsu - 2014. Šprilis 29. 18:41:43
Megkezd√Ķd√∂tt Spetsnaz k√ľlf√∂ldi bevet√©sre val√≥ el√Ķk√©sz√ľlete jelentette be Valerij Geraszimov vez√©rkari f√Ķn√∂k, k√∂z√∂lve azt is, hogy err√Ķl Sztergej Sojgu v√©delmi miniszter m√°rciusban d√∂nt√∂tt.
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.