Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Apartheidorsz√°gg√° v√°lhat Izrael Kerry szerint


John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter arra figyelmeztette Izraelt egy sajt√≥jelent√©s szerint, hogy a kor√°bbi D√©l-afrikai K√∂zt√°rsas√°ghoz hasonl√≥ apartheidorsz√°gg√° v√°lhat, ha nem val√≥s√≠tja meg a k√©t√°llami megold√°st, Izrael √©s Palesztina egym√°s mellett √©l√©s√©t.

„A k√©t√°llami megold√°s az egyetlen val√≥s√°gos alternat√≠va. Ha egys√©ges √°llam marad (Izrael Ciszjord√°ni√°val √©s Kelet-Jeruzs√°lemmel egy√ľtt), akkor Izraelb√Ķl vagy apartheid√°llam lesz m√°sodrang√ļ √°llampolg√°rokkal, vagy olyan orsz√°g, amelyben lehetetlenn√© v√°lik, hogy Izrael zsid√≥ √°llam legyen” – id√©zte a The Daily Beast c√≠m√Ľ amerikai h√≠rport√°l az amerikai k√ľl√ľgyminisztert, aki p√©nteken sz√≥lalt fel egy nem sajt√≥nyilv√°nos rendezv√©nyen eur√≥pai, orosz √©s jap√°n szak√©rt√Ķk el√Ķtt. Az esem√©nyr√Ķl hivatalos k√∂zlem√©ny nem jelent meg.

A The Daily Beast √ļgy tudja, Kerry ezen a rendezv√©nyen azt sem tartotta kiz√°rtnak, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok egy k√©sz b√©ketervet tesz le a kompromisszumra k√©ptelen felek el√©. „Tess√©k, emberek, itt van, vagy elfogadj√°tok, vagy nem” – fogalmazott a k√ľl√ľgyminiszter a h√≠rport√°l szerint.

Az amerikai k√∂zvet√≠t√©ssel kilenc h√≥napja foly√≥, eddig minden eredm√©ny n√©lk√ľli izraeli–palesztin b√©ket√°rgyal√°sok hat√°rideje kedden j√°r le.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Vizilo - 2014. Šprilis 28. 18:34:11
Mar reg Apartheid csak most fedeztek fel az amcsik nahat...))
#2 | Perje - 2014. Šprilis 28. 21:38:21
Apartheid orsz√°g most √©s lesz is, mert nem hajland√≥k elismerni Palesztin√°t . M√©g annak ellen√©re sem, hogy apaleszt√≠n vezet√Ķ qva nagy trag√©di√°nak nyilv√°n√≠totta a holot.

Itt van ez a √©let menet√©nek felc√≠mk√©zett felvonul√°s. N√©zem a nemzetk√∂zi sajt√≥ban err√Ķl leadott k√©peket. Megy t√∂meg hossz√ļ t√∂m√∂tt sorban √©ber z√°szl√≥kkal, talpig szinte k√©k-feh√©rben. Trikolor sehol.
Ez a rendes √©vi szok√°sos j√°r-v√°ny √°talakult Izraelt t√°mogat√≥ t√ľntet√©ss√©, ahol k√∂vetelnek, tiltakoznak √©s szobrot emeltetnek maguknak.
Ez a menet már régen nem az, aminek kikiáltják.
#3 | Kedvesi - 2014. Šprilis 28. 22:21:14
"Egy pog√°ny - nem zsid√≥ - aki kotnyeleskedik √©s olvassa a t√≥r√°t (vagy m√°s zsid√≥ √≠r√°st) hal√°llal b√Ľnh√Ķdik, mert √≠rva van hogy az a mi √∂r√∂ks√©g√ľnk √©s nem az √∂v√©k" (Szanhedrin59a)

- Csak a zsidók emberek. A nem zsidók állatok (Baba Mezia 114a - 114-B)

-Gyilkoss√°g√©rt, ha cuthean ( nem zsid√≥) k√∂veti el azt m√°sik cuthean ellen, vagy cuthean k√∂veti egy Izraelita ellen, b√ľntet√©st kell kiszabni, de ha egy Izraelita √∂l meg egy nem zsid√≥t, nincs hal√°lb√ľntet√©s (Szanhedrin57a)

- Még a nem-zsidók legjobbjait is meg kell ölni (Babiloni talmud)

- Ha egy zsid√≥t arra k√≠s√©rtenek hogy gonoszat cselekedjen, olyan v√°rosba kell mennie, ahol nem ismerik √Ķt, √©s gonosz cselekedet√©t ott hajtsa v√©gre. (Moed kattan 17a)

- A nem zsidók teste olyan, mint az öszvéreké, és a fattyaik olyanok mint a lovaké. (Micsoda toleráns vallása van a zsidrákoknak)

- Ha egy nem zsid√≥ meg√ľt egy zsid√≥t a nem zsid√≥t meg kell √∂lni. Egy zsid√≥ meg√ľt√©se olyan mintha Istent √ľtn√©k meg. (Szanhedrin 58-B) Sz√≥val ennyire magasra emelik magukat a vil√°g felett, istennek hiszitek magatokat?

- Ha egy Izraelita √∂kre megsebzi egy k√°na√°nita √∂kr√©t ( az Izraelita), nem vonhat√≥ felel√Ķss√©gre, de ha egy k√°na√°nita (nem zsid√≥) √∂kre sebzi hal√°lra egy izraelit √∂kr√©t, teljes k√°rt√©r√≠t√©st kell fizetnie. ( Baba Kamma 37B)

- Ha egy zsidó egy nem zsidó által elvesztett tárgyat talál azt nem kell visszaadnia. (Baba Mezia 24a, illetve Baba kamma 113-B)

-Isten nem kegyelmez annak a zsid√≥nak, aki, a l√°ny√°t √∂regemberhez adja hitves√ľl, feles√©get vesz kiskor√ļ gyermek√©nek vagy visszaad egy elveszett t√°rgyat egy nem zsid√≥nak. (Szanhendrin 76a)

- Amit egy zsidó lopás által szerezett egy nem zsidótól, megtarthatja (Szanhendrin57a)

- A nem zsid√≥k k√≠v√ľl esnek Izrael t√∂rv√©nyeinek v√©delm√©n - vajon a Magyarorsz√°gon √©l√Ķ zsid√≥kat mi√©rt kell hogy v√©dje akkor a magyarnak mondott t√∂rv√©ny, nem magyarok, mi√©rt kellene √Ķket megv√©deni? - √©s Isten Izraelnek rendelkez√©s√©re bocs√°totta a p√©nz√ľket, (Baba kamma 37-B)

- A zsidók élhetnek hazugsággal - fortéllyal - hogy rászedjék a nem zsidókat. (Baba Kamma 113a)

- Minden nem zsidó gyermek állat (Jebamoth 98a)

- A nem zsidók szeretnek szexuális kapcsolatot létesíteni tehenekkel. (Abodah Zarah 22a - 22-B)

"Mi zsid√≥k, mindig idegenek fogunk maradni a gojok k√∂z√∂tt...... T√©ny, hogy a zsid√≥ vall√°s felette √°ll minden zsid√≥ nacionalizmusnak..... minden egyes zsid√≥, ha akarja, ha nem, sz√ľlet√©s√©nek ereje folyt√°n szolidarit√°sra van k√∂telezve eg√©sz nemzet√©vel szemben..... els√Ķsorban zsid√≥nak kell lenn√ľnk, csak ut√°na emberi l√©nynek"


OLVASSATOK, S VEGY√ČTEK MAGATOKHOZ A TUD√ĀST, HOGY MEG√ČRTS√ČTEK ENNEK AZ ALANTAS FAJNAK AZ ELK√ČPZEL√ČSEIT A NEM ZSID√ďKR√ďL.

√ēk maguk jelentik ki egy el√Ķbb zsid√≥nak kell lenni√ľk, √©s csak ut√°na emberi l√©nynek. Elismerik magukt√≥l is hogy nem emberek ezek.
#4 | postaimre - 2014. Šprilis 29. 07:48:02
Kedvesi, itt a zsid√≥k t√≠zparancsolatja! Csak a NE tilt√≥ formul√°t kiveszed bel√Ķle √©s meg√©rted mit √©s mi√©rt is tesznek.

1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki zolgálj!
2. Isten nevét hiába ne vedd!
3. Az √ör napj√°t szenteld meg!
4. Atyádat és anyádat tiszteld!
5. Ne ölj!
6. Ne par√°zn√°lkodj√°l!
7. Ne lopj!
8. Ne hazudj, m√°sok becs√ľlet√©ben k√°rt ne t√©gy!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
10. Mások tulajdonát ne kívánd!
B√≠r√°lja Kerryt egy izraeli miniszter √©s az amerikai k√©pvisel√Ķh√°z vezet√Ķje

C√°folta az amerikai k√ľl√ľgyminiszter, hogy Izraelt apartheidorsz√°ghoz hasonl√≠totta volna. Kor√°bbi sajt√≥jelent√©sek arr√≥l sz√≥ltak, hogy John Kerry figyelmeztette Izraelt, a kor√°bbi D√©l-afrikai K√∂zt√°rsas√°ghoz hasonl√≥ apartheidorsz√°gg√° v√°lhat, ha nem val√≥s√≠tja meg a k√©t√°llami megold√°st, Izrael √©s Palesztina egym√°s mellett √©l√©s√©t. Kerry elismerte, hogy helytelen kifejez√©st haszn√°lt Izrael j√∂v√Ķbeni politik√°j√°val kapcsolatban, √©s sajn√°lkoz√°s√°t fejezte ki amiatt, hogy ezzel vit√°t okozott. C√°folta ugyanakkor a neki tulajdon√≠tott kijelent√©st.
http://www.hirado...-vezetoje/
#5 | Kedvesi - 2014. Šprilis 29. 13:10:07
Imre, igen, ez a 10 parancsolat a g√≥joknak sz√≥l, hogy nekik meg kell al√°zkodniuk, a zsid√≥knak meg mindent lehet, s√Ķt az √Ķ szempontjukb√≥l kell is, ha a g√≥jt kell megk√°ros√≠tani.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.