Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eljen Oroszorszag, eljen Putyin leendo , uj baratunk es szovetsegesunk!


BalogIstvan megmondta a tutit! Nem neztem ki ebbol a Harcostarsunkbol ennyi batorsagot! Link

Hozzászólások


#11 | kukackac - 2014. április 29. 11:32:46
Az eddigi nagy jelszavak, projektek, forradalmak, háborúk mennyivel jobbították meg a kisemberek sorsát?! Persze hogy nem, hiszen nem is arról szólt-szól.
Ez a nagyok játéka. Hamarosan pedig:

[img]http://dia.jadox.pim.hu/jetspeed/displayimage?docId=0000000494&secId=0000213164&extension=jpg[/img]
#12 | kukackac - 2014. április 29. 11:42:48
Ennek ellenére veszek én is ebbõl a valamibõl egy szakajtóra valót! Igaz db-ja 1kg, de valamire csak jó lesz na! s_*_kac

www.24hgold.com/24hpmdata/articles/img/Mark%20OByrnePutin%20Silver%201%20Kilo%20Coins%20Minted%20In%20Russia-2014-04-24-001.gif
#13 | Balu - 2014. április 29. 11:43:36
Imi bátya elsõ HSZ-jéhez... Szóljatok, ha túl genya vagyok.
YouTube Videó


Ja, ez a Kernesz jó arc, olly tipikus, mintha csak a régi karikatúráknak õ lett volna a modellje személyesen. Nomeg - bármily meglepõ - keményen köztörvényes.
#14 | teremtes - 2014. április 29. 12:38:52
Imre!A scientolĂłgia is benne van? ""
#15 | postaimre - 2014. április 29. 13:39:30
teremtes, ez más, bár semmi nem kizárt.
http://www.scienn...

Balu én nem akarok gittet rágni! Bár beszélek oroszul annyira, hogy meg tudjam kérdezni, hol a helyi zsinagóga, de had legyenek mások is okosak és szépek. Mostanában divatba jött Putyin barátjának lenni ezekben a körökben. Mármint azokban.

A mieink meg elég határtalanok.
#16 | kontroll88 - 2014. április 29. 15:13:39
Nem ismétlem magam, idegen megszállás akár keletrõl akát nyugatról csak idegen megszállás.

Ez a cionista-zsidó ügynökök általi "nagynemzeti-fogjunkössze" már k*vára unalmas, de az egypetéjû szavazóbirkák ezt nagyon szeretik, és mindig megeszik.
Basszuskulcs, ezek még most keresik a céljaikat, azt sem tudják, mit is akarnak. Aztán majd jókat khónferenceznek, és feltalálják újra és újra a fából vaskarikát, vagy az ementáli sajtban a lyukat. (hogy ne legyek már annyira vulgáris)
Ahogy körbefordult a kamera, feltûnt 1-2 ismerõs arc. Nem tudom, hogy õk mit szólnak mindehhez, mindegyikük túl van már jónéhány "rendszerváltó khórmány" alapításon.

Még visszatérve az orosz uralom elleni érveimre:

-az oroszok fõ bevételei között ott van a fegyvergyártás és KERESKEDELEM, FOSSZILIS ENERGIAHORDOZÓKKAL VALÓ KERESKEDELEM .
Mivel Magyarországnak nincs honvédelme, így az oroszok diktálnának, ránkerõltetve az õ KERESKEDELMI rendszerüket.
Ahol pénz és kereskedelem van, ott pedig óhatatlanul megjelennek az oligarchák, a kereskedõk, a gazdasági bûnözés, és hadd ne soroljam tovább. Tehát gazdaságilag semmi sem változna, továbbra is lenne egy nagyon gazdag tudjátokmilyen népségbõl való réteg, és maradna a 9 millió szegény országa. Ugyanúgy gyarmat maradnánk, ahogyan ma is azok vagyunk.
A történelem ismételné csak önmagát, a náci-nyugati megszállást felváltaná a szovjet-orosz "felszabadítás".
Aki ennek örül, az nem jobb azoknál, akik 1945.-ben is örültek a szovjeteknek.
Újra és újra beadják (vagyis próbálják beadni) ezt a mesét, hogy kelet és nyugat egymással szemben áll. Holott nyilvánvaló, hogy egy központból irányítják az eseményeket, és a mindenkori USA és orosz elnökök nekik engedelmeskednek mindenkor. (sztalin megpróbált külön utakon járni, de 10 év múlva megmérgezték).

A magyar népléleknek nem való sem a mostani politika, sem a mindenkit átverõ, kifosztó "kereskedelem", a harc a maximális profitért.
Való inkább a szeretet alapú szerves társadalom, és a teljes katonai és politikai függetlenség.
#17 | Balu - 2014. április 29. 15:33:55
kontroll,

jó. Viszont akkor mit csináljunk?

Akkor nemesb-e a lélek, ha tûri
balsorsa minden nyûgét s nyilait,
vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
s fegyvert ragadva véget vet neki?


Ebben a rendszerben, amiben jelenleg vagyunk garantáltan megdöglünk pár évtizeden belül, hiába abajgatjuk magunkat ilyen lélekemelõ (tompító) videókkal, hogy "a magyar akkor se hal ki". Ja, nem vész el - csak átalakul és már nem lesz magyarnak nevezhetõ.

Mindenki azzal kereskedik, amije van és amit el tud adni. Halban pl. szinte kizárólag Norvégiától függünk, autóban meg elsõsorban a németektõl, franciáktól és japánoktól. És hadd idézzem fel, hogy még be se fejezték a bõsi mesterséges medret, amikor a tótok már azon poénkodtak, hogy ha bepikulnak, "lemossák Budapestet a térképrõl" - ezt ma is megtehetik. Ezek a zsarolás klf. módozatai és az olajjal-gázzal nagyon jól lehet zsarolni. Anglia pl. nem fog katonailag Oroszország ellen menni. Lehet, hogy pont az elátkozott gáz miatt nem lesz talán (akkora) vérontás.

A keleti orientáción is veszthetünk - de a nyugatin egyértelmûen CSAK veszthetünk. Sokkal nagyobb tapasztalatink vannak már a nyugattal, mint a kelettel és szinte végigszoptuk a velük való - rendszerint nem önkéntes - együttmûködés évszázadait. Adjunk most egy esélyt a Keletnek is. Szerintem.
#18 | keepfargo - 2014. április 29. 16:27:04
A magyar népléleknek mindegy hogy mi való, amikor a cél a magyar nép eltüntetése a föld színéröl, és helyettesítése cigány és zsidó néplélekkel.

Ha az orosz alatt több esélyünk van az életbenmaradásra - mint ahogy sokan sejtik - akkor ha nem is nagy lelkesedéssel, de bele kell törödni abba, amin úgysem tudnánk (jelenleg) öneröböl változtatni.
#19 | Kedvesi - 2014. április 29. 16:52:31
Már nem azért emberek, félre ne értse senki, utálom a komcsikat, de a KGST-ben is nagyobb volt az ország mozgástere mint az EU-ben meg a NATO-ban. Tehát lehet "választani" hogy "hova állunk".
#20 | kukackac - 2014. április 29. 17:11:13
Nincs választás, csak szavazósdi van!
Azt a segget kell nyalni, amelyiket ide tolják. Mint ezeddig mindig.
De nekem mindegy! Már beszereztem a legújabb svajci túlélõ bicskát! s_*_kac

4.bp.blogspot.com/-Lo3Yy_TdFQk/UTjEH-X9kOI/AAAAAAAAOuc/Mk8NjVlbH60/s400/armiya-0020.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.