Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eljen Oroszorszag, eljen Putyin leendo , uj baratunk es szovetsegesunk!


BalogIstvan megmondta a tutit! Nem neztem ki ebbol a Harcostarsunkbol ennyi batorsagot! Link

HozzŠszůlŠsok


#41 | Kedvesi - 2014. Šprilis 30. 23:43:22
Mormota, te olyan egetver√Ķ marhas√°got tudsz √≠rni, hogy az m√°r f√°j, de t√©nyleg.

Honnan tudod hogy a Holdr√≥l ir√°ny√≠tanak - √°ll√≠t√≥lag, szerinted - ha ember m√©g soha nem j√°rt a holdon? Mert ugye tudom√°nyos felfedez√©s lenne hogy tal√°ltak egy f√∂ld√∂nk√≠v√ľli intelligens fajt.

Miel√Ķtt h√ľlyes√©geket irk√°lsz, olvass m√°r ut√°na a dolgoknak.

http://hungarian....-a-Holdon/

Kína katonai bázist hoz létre a Holdon


http://hirposta.h...roszok__//
√Ālland√≥ holdb√°zist akarnak az oroszok
#42 | mormota1968 - 2014. mŠjus 01. 06:25:23
Kedvesi! Mi√©rt is? M√©g √©rheti √Ķket kellemetlen meglepet√©s. Nem egy hivatalos vide√≥t l√°ttam m√°r a vil√°g√Ľrben hirtelen sz√∂gben elfordul√≥ UFO-kr√≥l. Tal√°n minden egyes felv√©tel hamis√≠tv√°ny, amit felraknak a netre? A Holdr√≥l is l√°ttak m√°r felsz√°llni beazonos√≠thatatlan j√°rm√Ľveket, meg lesz√°llni is. Sz√≥val nehogy m√°r valaki azt higgye, hogy egyed√ľl csak az emberi faj l√©tezik F√∂ld√∂n √©s √©gen, no meg a vil√°g√Ľrben. Szerintem meg ez a felfog√°s marhas√°g, hogy van az emberis√©g √©s azon k√≠v√ľl senki m√°s. Hogy milyen nagy francok voltak ezek a r√©gi emberek, akik tele rajzolt√°k a barlangok, piramisok, stb... fal√°t mindenf√©le idegen l√©nyekkel! Tal√°n nekik is elsz√°llt a fant√°zi√°juk? T√ļl sok a bizony√≠t√©k arra, hogy tagadni lehessen, hogy l√©teznek m√°s √©rtelmes fajok is rajtunk k√≠v√ľl. √Čn inn√©t biztos nem fogom megmondani, hogy √©ltek vagy √©lnek e m√°r a Holdon b√°rkik is, de nem hiszem el azt a verzi√≥t sem, hogy a Hold egy lakatlan, kihalt bolyg√≥. Ha egy√°ltal√°n bolyg√≥!
#43 | kontroll88 - 2014. mŠjus 01. 08:35:13
Mormota!

A Holdat az√©rt nevezik holdnak, mert nem k√∂zvetlen√ľl a Nap k√∂r√ľl kering, hanem egy n√°la nagys√°grendekkel nagyobb bolyg√≥ (a F√∂ld) k√∂r√ľl kering. A bolyg√≥k keringenek k√∂zvetlen√ľl a Nap k√∂r√ľl.
#44 | Kedvesi - 2014. mŠjus 01. 10:05:08
Mormota, nem fognak neked valódi videót odatolni, tessék itt vannak a ZUFOK. Ezeket a dolgokat kézzel lábbal titkolják. Mint hogy Irakból meg most Ukrajnából is szkíta kincseket loptak el a zsidók.
Ha valahol √©l intelligens √©letforma, az biztos nem a hold lesz, megnyugodhatsz. A holdr√≥l m√©g a f√∂ldr√Ķl n√©zve is l√°tszik hogy milyen s√©r√ľl√©sek vannak rajt.
Miért, micsoda a hold a Mormota? A halálcsillag? s_*_kac

Egyed√ľl - m√°r t√∂bb √©ve - az Eur√≥p√°n tal√°ltak √©letre utal√≥ jeleket, az √≥ce√°njaiban amik nagyobbak a f√∂ld √≥ce√°njain√°l, abban tal√°ltak mikroorganizmusokat, de bolyg√≥n akkora a gamma sug√°rz√°s hogy ember nem k√∂zel√≠theti meg. De m√©g mindig lehet olyan m√°sik bolyg√≥ ami teljesen lakott. A vil√°got sem isten teremtette meg a t√∂bbi h√ľlyes√©g, a 6-ik napon meg megpihent √©s a t√∂bbi marhas√°g...
#45 | mormota1968 - 2014. mŠjus 01. 14:51:51
Azt hiszem ezt a k√©rd√©st nem mi fogjuk eld√∂nteni, hogy van e √©let a Holdon, vagy nincs, k√°r is vitatkozni r√≥la, mert se c√°folni, se bizony√≠tani nem tudjuk mi egyszer√Ľ f√∂ldh√∂z ragadtak. Mi is csak abb√≥l az anyagb√≥l tudunk t√°j√©koz√≥dni, amit el√©nk raknak, azt ki tudja, hogy az igaz e vagy sem. A Teremt√Ķ l√©te se lesz soha bebizony√≠tva, m√©g is tudjuk, hogy van. A judeo kereszt√©nyes zsid√≥ vil√°gteremt√©sben meg nem hiszek. Ami meg a Holdat illeti, kicsit nagyobb, mint lennie kellene, de ezt se √©n √°ll√≠tom, hanem David Icke. Sz√≥val k√°r ezen fil√≥zni, hogy a F√∂ldr√Ķl is j√≥l l√°that√≥ s√©r√ľl√©sei ellen√©re van e √©let a Holdon vagy nincs, az eg√©szet m√©g azok se tudj√°k befogni a k√©pbe egyszerre t√ļl k√∂zelr√Ķl, akiknek van saj√°t nagy felbont√°s√ļ csillagvizsg√°l√≥ t√°vcs√∂ve, de m√©g az ilyen amat√Ķr csillag√°szok is besz√°molnak furcsa dolgokr√≥l a Hold felsz√≠n√©t n√©zve, meg fura repked√Ķ szerkezetekr√Ķl. De senkit se akarok meggy√Ķzni az igazamr√≥l, k√ľl√∂nb√∂z√Ķk a n√©zeteink.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.