Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

VĂ©rbeli Armany


A minap egy erdekes cikkre bukkantam, cime:

"Turani fantazia zuhanyzoval"

Az otlet, hogy a torokoknek es a magyaroknak kozos gyokereik vannak, okomenikusan (??!) egy nemet nevu zsidonak, Hermann Bambergernek, azaz magyarositott neven Vambery Arminnak koszonheto, aki Szlovakiaban szuletett, majd torok allampolgarra valt es a Britt szolgalatok fizetesen atutazta Kozep-Azsiat szunnita dervisnek oltozve.
Vamberynek koszonheto a Turan nev modern hasznalata es annak a nagy mitosznak a megszuletese, amivel neha itt foglalkozunk.
A Turan kifejezes az osi Iranban nagyjabol az eszaki sztyeppeket jelentette. Sokaig feledesbe merult, majd az ezernyolcszazas evekben Max Muller elevenitette fel, hogy ezzel a nevvel jelezze azt a feltetelezett csaladot, amelybe lenyegeben minden azsiai nyelv beletartozik, ami nem indoeuropai es nem semi.
Szaz evvel Vambery halala utan - de semmilyen hivatkozas nincs a kalandos alapitoval kapcsolatban - a Magyar-Turani Alapitvany megszervezte a Kurultajt. Az esemeny Magyarorszagon kerul megrendezesre, ahol a "testver-torzsek&" - a Karpat medencetol Sziberiaig 150millio lelek - kepviseloi talalkoznak, a nagy es tiszteletremelto oseik neveben.
"Az Eg rendje szerint: Kazak, Kirgiz, Ozbek, Turk, azeri, ujgur, baskír, Sakha (jakut), Bolgar, magyar, madyar, tatár, türkmén, mongol, csuvas, gagauz, japán hun testvérek."
A szervezok kozlese szerint a rendezveny helyen WC-k, zuhanyzok es orzott parkolo talalhato.
Itt lathatjuk a turani fiatalok nyari vakaciojat. A videon olvashatjuk (nemetul), hogy: "Attila fiai es lanyai a huszonegyedik szazadban, hogy Tengri mutasson nekik utat. Amen."

forras:
http://kelebekler...on-doccia/

Megjegyzem:
Vambery allitolag 1913-ban halt meg.
http://hu.wikiped...%C3%81rmin

Hozzászólások


#11 | Kameleon - 2014. április 29. 11:58:35
Imre, ilyenkor nem is tudok hallgatni mert a vérem pumpálja a vénámat és ezt által a tudatom meg a szellemem húz...

A tények igazságát nem lehet meghamisítani és lesöpörni az asztalról!
Az összes nyelvtani, földrajzi, régészeti, antropológiai, toxikológiai, bizonyítok, alá támasszák azt az EGY népcsoportot, ami behálózta szinte az egész földet. Nem kell ezt túlragozni csak végre felébredni és egyenes háttal és szellemmel újra élni!

#22 | Kameleon - 2014. február 16. 12:44:50
"Ki-eg-ész-ít-és: Az összes háború ami a földön zajlott-zajlik egyik fõterv része a földek, nyomok, bizonyítok felforgatása és eltüntetése... A többi rész erre épül rá. Ezt már nagyon régóta látom. Figyeljétek meg a megtámadott területeket, tegyétek össze régen kik, mik voltak arra felé... Errõl szól igazán a mocskos játék! De VÉGE!!!"
http://magyarnemz...578#c66431

postaimre - 2014. március 18. 08:05
Szia Imre ! Szaddam megbuktatásakor Irakból azonnal elrabolták a szkíta-hun-szittya-pártus (gyakorlatilag azonosak) kincseket és elvitték USA-ba a zsidók.

Most Ukrajnában, ahogy a zsidók a hatalomra kerültek, azonnal elvitték a szkíta kincseket az USA-ba ...

Mindig egy adott õsi népnek tüntetik el az õsi nyomát, amely népnek a magyar a képviselõje a jelen korban ! http://magyarnemz...;c_start=0

Olvassátok ki ezeket is:

www.antikvarium.hu/konyv/foto/magyar-evezredek--9520826.jpg
Zajti Ferenc, Magyar Ă©vezredek (Bp., 1939; 1999)

www.antikvarium.hu/konyv/foto/zsido-volt-e-krisztus--2505217-90.jpg
Zajti Ferenc, ZsidĂł volt-e Krisztus? (Bp., 1936); ZsidĂł volt-e JĂ©zus? (Bp., 1999) [2]

Zajti Ferenc

Zajti 1925-ben meghívta Magyarországra Jivanji Jamshedji Modit, a bombayi egyetem professzorát, hun-szakértõt, aki az Akadémián tartott elõadást. Zajti 1928-ban meghívta Rabindranáth Tagorét is. Zajti ezután ment Indiába, ahol a szkíta rokonságú, ú.n. "gudzsár hunokat" kereste meg. Hatalmas mennyiségû anyaggal tért haza. 1929-ben, Indiából hazatérve, az akkor megalakult Magyar-Indiai Társaság alelnöke lett. A harmincas években Kemal Atatürk pártfogásával a Török Történelmi Társaság 12 tagú bizottságának tagjává választották, és egy türk-magyar enciklopédiát terveztek, amibõl Zajti munkájával hatszáz oldal készült el. A nagy munka - Kemal Atatürk halálával a támogatás is megszûnt - befejezetlen maradt.

Zajti Ferenc 1933-tól a Fõvárosi Könyvtár keleti könyvgyûjteményének felügyelõje lett.

1946-ban nyugdíjazták. Lakását még halála napján kifosztották, mûveinek, könyvtárának és csaknem minden értékének nyoma veszett."
http://hu.wikiped...jti_Ferenc

"Több mint húsz év felkészülés - nyelvek tanulása, szakirodalom gyûjtése, publikálás, könyvkiadás a hun-magyar õstörténet témájában - után indult el Zajti Indiába, hogy elméletét, miszerint a igazolja, magyarság eredetét, ill. rokonait India északi részén kell keresni, s ezt a helyszínen gyûjtött bizonyítékokkal kívánta alátámasztani. 1928 telén érkezett Bombaybe, ahol elõadásokat is tartott kutatásairól. Indiai tanulmányútján találkozott Mahatma Gandhival, valamint J. J. Modi professzorral, akivel elõkészített egy Bombayben létesítendõ Magyar Keleti Kutatóintézetet, a Keleti Collegium Hungaricumot. A párszik költségén és kérésükre Bombayben, Medgyaszay István tervei szerint épült volna fel a Turán-Irán Testvériség Múzeuma, magyar építészeti stílusban."
http://www.mvsz.h...tf_14.html
http://www.mvsz.h...f_14a.html

omsk.net/wp-content/uploads/2014/01/3d4c565c32a9dfcdb9230d978ca06f07.jpg

Hármasság - A víz szentsége - Egysége
http://magyarnemz...dmore=6379

A szíriai Szednaja városának hegyére állították fel a hatalmas Krisztus szobrot. Eljöttem, hogy megmentsem a világot, címmel. A bronzból készült 32 méter magas szobor a béke reményének szimbóluma nem csak Szíriában, de az egész közel-keleti térségben. szkíta kéztartás
m.ruvr.ru/data/2013/10/26/1322100819/4Ustanovka_skul_pturnoj_kompozicii_YA_PRISHEL_SPASTI_MIR_v_Sirii_5.JPG

domonyi.aries.hu/3egyseg.jpg
http://magyarnemz...=40#c57102

És természetesen a "kéztartás" a pravoszláv ikonokon is...
http://magyarnemz...=40#c57106
znaiev.narod.ru/pic/ikona008.jpg

www.logoslovo.ru/media/pic_full/8/25292.jpg

Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?
http://magyarnemz...=10#c57046
#12 | monguzking - 2014. április 29. 13:21:25
Én voltam törökköknél s azért azt látni hogy nem arabok s nem is szlávok s nem is europaiak-nagyon is egyediek--ök törökök-sajátos gondolkodás moddal---de valamikkor itt volt egy link melyben volt egy modszer mellynél minden nép népdalát betáplálták egy számitogépbe s azt kapták eredményül hogy a török s magyar népdalok mintázata teljesen megegyezik-sokkal jobban minr akármelyik másik két népé igy biztos hogy vannak közös gyökereink
#13 | ister - 2014. április 29. 14:08:12
#14 | ister - 2014. április 29. 14:11:03
Szícilia õslakósai a szíkánok és a secelek.ÉRDEKES!!!
#15 | postaimre - 2014. április 29. 14:28:55
Törökországban támadta a török kormányt a német államfõ

Élesen bĂ­rálta hĂ©tfõn Ankarában a nĂ©met államfõ Recep Tayyip Erdogan minapi intĂ©zkedĂ©seit – közöttĂĽk a közössĂ©gi portálok betiltását -, amelyekkel az iszlamista gyökerĂ», konzervatĂ­v Igazságosság Ă©s FejlõdĂ©s Pártjának szĂ­neiben kormányzĂł miniszterelnök ellenõrizni akarja az internetet Ă©s az igazságszolgáltatást.
http://hvg.hu/vil...anyt_a#rss
#16 | enid - 2014. április 29. 14:34:27
Na, itt iktatnam be erdekessegkent ujonnan a mafiat. Miert es kik ragaszkodnak ennyire ahhoz , hogy a szikulokkal kossek ossze ? Mert az mondjak, hogy a mafia bolcsoje Sicilia, pedig en Napolyra szavaznek. Az az ut pediglen megint orrmanyosek fele kanyarodik. Na, a francba mar meg is adtam a valaszt a kerdesre...

Ha netan kiderul, hogy a sziciliai oslakosok magyar agrol szakadtak, akkor hogy ajvekolhatnak ma', hogy nemcsak barbarok,ciganyok, de mafiozok is vagyunk.

De nem ok a rafkosak, hanem mi vagyunk maleszajuak!
#17 | Gutai Zub - 2014. április 29. 15:01:01
Törököt fogtál

A régi szeldzsuk ó-törökökkel valószínû találkozhattunk a népvándorlások vérzivataros évszázadaiban, rokoni szálak, nyelvi kulturális, is voltak
A késõbbi oszmán törökökkel, (a mai törökök) már csak csatatereken találkoztunk sajnos.
Ott is csak ritkán, mert az oszmán hódító hadsereg csak nyelvében volt egységesen török, a hadsereg nemzetközi összeverbuvált haramiákból állt, (szerbek, bosnyákok, stb. stb.)
Így a török uralom alatt, szerencsétlen népünk elszenvedte ezeknek a haramiáknak a rémtetteit, de igazi törököt ritkán látott.
Mint a kommunizmus évei alatt: nem orosz katonák kegyetlenkedtek, gyílkolásztak az országban: hanem a haramiák, idegenek.
#18 | szabir - 2014. április 29. 15:25:21
hat a szlav telleg kulonbozik elso laccatra, a torok meg elso laccatra hasonlit a magyarhoz ezt nem lehet tagadnai eleg megnezni csaka helyneveket foleg

[mondom ezt ugy hogy fingom sincs a 'nyelveszethez']

de peldaul nemreg neztem valami torok [kazah] videot de ha jol vettem ki az ĂĽ betut nem ugy mondtak mint mi, azaz tisztan ,hanem mint ahogy a szlavoknak van az a betuik-- az amikor mondjak hogy Putyiiiiiin, vagy Jleciiiin , stb - szoval a nyavaja tuggya lehet vannak kozos nyavajak koztuk

azt mondjak a szlav az 'bizanci korupt gorog nyelv' valamifele de hihetetlen [amugy mehet tolem] mert a lengyelek nem bizanciak s megis szlavok

persze itt kene tudni meginnt az egesz 'kereszkeny' elterjedes dolgot [ami nem mas mint a zsidomocsok terjedese az biztos + a 'romai' is]

meg az is valoban erthetetlen hogy a finnek, esztek mit keresnek a german es szlavok kozt

szoval sok katyvasz lehet abban a zonaban is

peldaul Litvania a legnagyobb europai orszag a 15-ik szazadban a nagy semmibol elokerult , mara mar akkorak amekkorak stb
#19 | szabir - 2014. április 29. 15:29:37
ister a szicilia es a sicul,sican Italia oslaki dolog az az erdelyi sztori

Italianak a neve Romania kene legyen de Italia, Erdelyben szekelyek [siculok] de ma Romania

Italia-Atilla - szekelyek hunok stb

orbitalis nagy hamiistas van itt is

amugy ezt nezzetek;

otto-man

nemet

nomad

d-t hasonlo hangzok;

'otto' 'nemet' nev

'man' 'nemet' szo

a magyaroknal volt Otto[Atya] [[igy volt irva egy tortenelmi konyvben]] ispan

ottoman=nemet=nomad

konrad=chunrad [igy irtak]

radu olah [vagy kun fejedelem]

kon=kun
#20 | szabir - 2014. április 29. 15:31:27
''népvándorlások vérzivataros évszázadaiban''

mikor veritek ki a fejetekbol mar a zsido humbukot???s_*_rtata:D

a 'nepvandorlasok' hum,buk foleg hogy 'az egyik nomad a masikot hajtotta' [mert hat a' nomad az huje']

ide matatgatok ezt azt nezzetek meg!s_*_jog:D

http://magyarosto...g=36106824

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.