Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszország élelmiszer ellátottsága


Félelmetes, hogy milyen tudati szinten áll sok ember. Egy ismerõsöm, aki marhára ott van a katonai témákban és nagyon büszke erre, mesélte nekem tegnap, hogy Amerika végül is jót csinál és õ hozza a legjobb döntéseket igaz "néha egy kicsit háborúzik". De midig az emberekért hozza a döntéseit és rengeteg humanitárius segítséget nyújt.

Most már rég ott tartok, hogy nincs kedvem embereket meggyõzni és elmagyarázni ötezredjére, és akkor is csak ismétlik az agymosást. Belefáradtam ebbe Imre.

És mondja nekem, hogy az USA katonai ráfordítása évente a kínaié és az orosznak együtt a háromszorosa. Ez tényleg így van, de Kínában nem is annyi a fizetés a gyártási kölstég... Amerika éves hadi költségvetésébõl jól lakhatna egész évben minden éhezõ, de ez már más kérdés.
Meg mondja, hogy Oroszország az USA-tól veszi az évente szükséges gabona 60%át. Na most ezt nem is tudtam, DE nincs is így, utánanéztem. Mindent gabonamennyiséget maga állít elõ és ha van kedve exportál, ha van kedve raktároz.

Megnéztem, nagyon okosan csinálják az oroszok, mert a húsban sem függnek a nyugattól. Eddig Afrikából exportálták sertés java részét, és Brazíliából és Kanadából. Kis részét az EU-ból. Most áprilisban olyan egyeztetéseket végeztek a kínaiakkal,hogy Kínából vegyék meg a szükséges húsmennyiséget!
Ugyanis most tavasszal (érdekes az idõzítés) Afrikában kitört a sertéspestis és leállt a beszállítás Oroszországba, és ezzel egyúttal az oroszok Európából -fõleg a lengyelektõl, hollandoktól és mindenhonnan máshonnan leállították a sertésexportot.
Ez eredményezni fogja a sertéshús árának csökkeneését, mert az EU piacán többlet keletkezik.

Ezeket a fontos tényezõket összevetve, mint élelmiszer, gabona, energia: Oroszország nincs kiszolgáltatva, tehát komolyabb szankciókat sem tudnak ellenük alkalmazni.

Még csak egy mondat, Putyin hozzáállása a szankciókkal kapcs. ezzel zárta ma egy nyilatkozatát (egy orosz oldalon olvastam, de most meg nem tudom mondani melyiken): Minél inkább támad a nyugat, annál keményebben ellenáll Oroszország.

Tehát a zsidóság által vezérelt nyugat elsorvadhat magába... :)) haha

Ăśdv

Hozzászólások


#1 | mormota1968 - 2014. április 30. 21:36:38
Ja! Ma az egyik ismerõsöm is eleresztett egy ilyen szöveget, hogy Putyin a bûnös az Ukrajnai helyzetért, meg hogy ne beszéljek hülyeségeket, Ukrajna nem úgy lett összerakva más országokból, mint ahogy azt Szaniszló Ferenc is elmondta. Meg, hogy az a terület, ami most vissza lett csatolva, meg amelyik most szeretne csatlakozni az oroszokhoz mindig is ukrán terület volt. Inkább ott hagytam, nincs mit tenni. Akin nem lehet segíteni már, azzal kár foglalkozni. Az ilyenek mindent másképp tudnak, másképp látnak és még képesek ráerõszakolni a másikra a hülyeségüket. Az amcsik mindig is beteg egy népség volt. Egy szedett-vedett társaság a szélrózsa minden irányából összefújva. Amerika az indián tömeggyilkosság, genocídium és a behurcolt Afrikaiak 10 milliói, no meg a kínai kulik, európai szegények által lett naggyá. Egyáltalán nem lennék büszke egy ilyen nemzetre. Bár a miénkre se lehetek büszke, látva mivé lett, mivé tették. Amerika elõször tönkre vág egy országot, de rendesen ahogy illik, aztán jó nagy haszonnal segít rajtuk. Haliburton és társai, stb... Mi is eltudnánk látni minden földi jóval az oroszokat, de még Kínát is, ha volnának szívesek megszabadítani minket vérszívó parazitáinktól. Putyinék meg remélem nem hagyják magukat és ott vágnak vissza az amcsiknak, angoloknak, az EU-s zsidóknak és Izraelnek, ahol azoknak a legjobban fáj. Magyarország egy ütközõpont lesz, mint mindig, szóval sokat fogunk még szívni hazai birkaállományunk jóvoltából. Mert birka nyájakban az elsõk között állunk világ szinten. Beeee!!! s_*_kukk s_*_francba
#2 | keepfargo - 2014. május 01. 04:03:00
Az oroszok elleni szankcióknak lehet hogy fordított hatása lesz? Oroszország önellátási törekvései erösödnek, függetlenítheti magát a zsidó-irányított piacoktól, és a BRICS-en belül erösíti az együttmüködést. A konfliktus és az ellene hozott intézkedések meg kellene gyengítsék, de nem ez fog történni. (Ugyanígy, az orosz elnök ellen folyó rágalomhadjárat, meg kritikák nem csökkentik, hanem úgy tünik, inkább növelik Putyin népszerüségét a világban - még a jenkik között is...) Ez, akárhogyis nézem, öngólnak tünik.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.