Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megindult az átalakulás?


Szia Imre! Link
A hír arról szól, hogy olyan megszorításokat vezetnek be a bankoknál, amik 5 év alatt átalakítják az egész bankrendszert. A bankokat átállítják a kizsákmányoló profittermelés rendszerérõl az emberiséget kiszolgáló szolgáltatási rendszerré.

Ezt az infót kaptam a "belsõs" ismerõstõl:

Mivel a háttérhatalom által lett az emberiség így tönkretéve, a háttérhatalom által is kell azt helyrehozni. Ez a büntetésük. A saját kezükkel kell szétosztani saját vagyonaikat az emberek között. Ezért nem lehet a világban nagyobb változás kormányzati szinteken. Az információ megerõsíti, hogy a háttérhatalom juttatta "trónra" OV-t és hogy ugyanez az erõ segítette a Fideszt hatalmon maradni. Azonban! A Fidesznek semmi és senki felett nincs valójában hatalma, csak azért maradtak, mert NEKIK KELL HELYREHOZNI? AMIT ELKÚRTAK. Nem kicsit, nagyon. A helyzet percrõl-percre változik, és jó irányban. Európában az Euró helyett az UNT kerül bevezetésre (United Trade Note). Mindenki számára el van különítve egy összeg, amit kiosztanak, és azzal mindenki azt csinál, amit akar.

Ez megerõsíti, amit Te is írtál-mondtál-tudtál, hogy ezeknek a mocsadékoknak kell helyretenniük amit elkúrtak, bár gondolom Te máshogy gondoltál erre :).

Aztán:

Link

ZAP ÜZENI;
SZIASZTOK!
MIT FOGNAK CSINÁLNI AZ EMBEREK AZ ÖSSZES PÉNZZEL, AMINT MEGKAPJÁK?
AZZAL AZ ÖSSZEGGEL, AMI BEKERÜL A RENDSZERBE, AZ ÓVATOSSÁG AZT DIKTÁLJA, HOGY NÉHÁNY CSEKK ÉS MÉRLEG A RENDBE LEGYEN TÉVE, HOGY NE TÚL SOK MARHASÁGRA KÖLTSÉK AZ EMBEREK A PÉNZÜKET, AMIKOR MEGKAPJÁK VÉGÜL.
HOGY AZ EMBEREK MIHEZ FOGNAK KEZDENI, ARRA VAN EGY ELKÉPZELÉSEM, DE LEGINKÁBB RÁ LESZ HAGYVA A SZÍVÜKRE, A JÓZAN ESZÜKRE ÉS REMÉLHETÕLEG KIKÉRIK EGY HOZZÁÉRTÕ SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉT. EGY JÓ SZAKEMBER MINDIG EL AKAR ADNI VALAMI BANKI TERMÉKET, MINT LETÉTEKET, CD-KET, BEFEKTETÉSI ALAPOKAT, STB.
A JÓ ADÓSZAKÉRTÕK OLYAN STRUKTÚRÁKAT NYÚJTANAK, AMIK ÁLTAL CSÖKKENTENI TUDJÁK AZ ADÓKÖLTSÉGEIKET, ÉS A HOZZÁÉRTÕ KÖNYVELÕCÉGEK NYOMONKÖVETIK A MEGTAKARÍTÁSAIKAT. SOK SZAKEMBER VAN ODAKINT, ÉS EGY KEVÉS PÉNZZEL, AMIT RÁJUK KÖLTENEK, ELÉG OLCSÓN TUDNAK BÖLCSESSÉGHEZ JUTNI. MENJENEK, KERESSENEK NÉHÁNYAT, AKIKKEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNÁNAK.
IGEN, AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA TELJES MÉRTÉKBEN ÁTÜTEMEZTE AZ ÚJ DOLLÁRT, A TRN ALATT, VAGY AHOGY EURÓPÁBAN MEGISMERIK, A UNITED TRADE NOTE, (UNT) ALATT.
PUTYIN FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT ABBAN, HOGY AZ USA MÁRCIUS 28-ÁN ALÁÍRTA A TRN HASZNÁLATÁT, ÉS HOGY FOLYTATÓDHAT A RENDSZER ÚJRAINDÍTÁSA.
MINDEN GLOBÁLIS TRANZAKCIÓKÓDOT AZ AMERIKAI KINCSTÁR RENDSZERESEN KIVEZET, HOGY A TRANZAKCIÓKAT KÖVETHESSÉK AHOGY AZ USD-T ÁTVEZETIK, S EZT BÁR NÉHÁNY HÉTTEL ELHALASZTOTTÁK, DE MÚLT HÉTEN SZERDÁN, KIBOCSÁTOTTÁK. A BANKI ÜGYINTÉZÉS A SZOKÁSOS MÓDON HALAD, ÉS KIBOCSÁTÁSI ALAPOKRA TUDSZ TRANZAKCIÓKÓDOKAT KAPNI.
RENGETEG TRANZAKCIÓKÓD VAN, ÉS MIND KÉSZENLÉTBEN ÁLL ARRA, AMI A JÖVÕ HÉTEN JÖN.
EGYSZERÛEN SZÓLVA, ÉPPEN AZ ÚJRAINDÍTÁS KÖZEPÉN VAGYUNK.
FIGYELMESEN NÉZD EZT ÉS EMLÉKEZZ. EZ ÍGY TÖRTÉNT. JÓ A CSAPAT, ÉS AZ EMBERIESSÉG HAMAROSAN KÖNNYEBBEN VEHET LEVEGÕT. RÖVIDESEN PEDIG TELJESEN FELLÉLEGEZHET.
ÍGY HÁT NÉMIKÉPPEN BOLDOG VAGYOK MOST, LÁTVA AZ EGÉSZET HELYÉRE KERÜLNI ÉS MINDEN IGAZOLJA A DÁTUMOT. LÉPÉSEK SOROZATA JUTTATOTT EL MINKET IDE. EZ IGAZÁN RENDKÍVÜLI.
NÉHÁNY VILÁGRASZÓLÓ ESEMÉNY ELÉRT ENGEM IS, ÉS BÁR NEM ERÕSÍTETTEM MEG EZEKET AZ ESEMÉNYEKET, DE VAN SZEREPÜK ABBAN, AMIT TUDOK, HOGY IGAZ. AZ ELSÕ ESEMÉNY, AMI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT HÓNAPBAN AZ, HOGY IRAK 36 TONNA ARANYAT VÁSÁROLT MÁRCIUS UTOLSÓ HETÉBEN – AZ 5. LEGNAGYOBB VÁSÁRLÁS EZ A VILÁGON –, AMI TÖBB MINT MEGDUPLÁZTA AZ EREDETI 27 TONNÁJUKAT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ÁLLJON LE A PÉNZNYOMTATÁSSAL, MERT NINCS A DOLLÁR MÖGÖTT ARANY.
AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA (UST) MEGVALÓSÍTOTTA AZ ÚJ USA DOLLÁRT (UNT – UNITED TRADE NOTE) EURÓPÁBAN EZEN A HÉTEN.
IRAK KIFIZETTE PÁRIZSBAN A LEGNAGYOBB TARTOZÁSAIT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ENGEDJE EL AZ IRAKI PÉNZALAPOK VISSZATARTÁSÁT TÖBB MINT 20 ÉVRE, HOGY IRAK KIEGYENLÍTHESSE AZ USA-NAK AZ ADÓSSÁGÁT.
SZÓVAL, AZOK AZ ÉDES RÓZSASZÍN MALACKÁK REPÜLNEK AZ EGÉSZ HELY FELETT, AHOGY AZ IRAM EGYRE GYORSUL ÉS EGYRE TÖBB ÉS TÖBB FORRÁS KERÜL KIADÁSRA. A TANÁCSOM EGYSZERÛ: NÉZD AHOGY MEGTÖRTÉNIK A KIBONTAKOZÁS ÉS LÉGY TÜRELMES. A FORRÁSOK ÉRKEZNI FOGNAK ÉS AZ AGGODALOM NEM A LEGJOBB DOLOG, AMIT TENNI ÉRDEMES MOST – MÁR CSAK NÉHÁNY RÖVID NAP… ÉLVEZD A VÁRAKOZÁST ÉS A SHOWT.
CHRISTINE LAGARDE AZT MONDTA: SZERÉNY ÉS TÖRÉKENY GYÓGYULÁS HÚZÓDIK A MÉLYBEN – ÉS SZÜKSÉGES A VÁLTOZÁSI IRÁNYT IGAZÍTANI MÉG GYORSABBAN ÉS A NÖVEKEDÉS FENNTARTHATÓ.
EZ EGY IGAZ MEGÁLLAPÍTÁS. 75%-BAN A KÖZEPES CÉGEK VOLTAK A VILÁG GDP-JÉNEK 2%-OS NÖVEKEDÉSÉÉRT A FELELÕSEK. AZ ORSZÁGHATÁROKAT KERESZTEZÕ EGYÜTTMÛKÖDÉSSEL, AZ ÚJ PARADIGMA A MÁTRIX ALAPOK KIBOCSÁTÁSÁVAL FELTÖLTEKEZETT, A VILÁG GDP-JE RENDBEN NÖVEKEDNI FOG, ÉS A GAZDASÁGOK NAGYON ERÕTELJESEN ÉS BIZAKODÓAN MEGINDULNAK ELÕRE. EZ EGY JÓ DOLOG.

És aztán:

Itt a TRN, élõ egyenesben:

Link

Szóval 6-án be lett vezetve a TRN, az USD szépen lefut. Putyin bácsi meg szépen dörzsölheti a tenyerét, bár neki is aktívan részt kell vennie a helyrehozatalban.

Szóval a helyzet egyre változik. Csodás éjszakát!

Hozzszlsok


#41 | kontroll88 - 2014. mjus 01. 13:12:23
kamatok volatilitása megnõ

hú, most ettõl rosszat fogok álmodni

Mivel az a hatalmas tõkeáttét, amely az egész bankrendszerünkhöz kapcsolódik, egyszerûen szentségtelen!

Az egész bankrendszer nemhogy szentségtelen, de sátánista.
Pukkasztanám már én is azt a "buborékot", hadd huljon a féreg!!!

Csak egy a baj, mikor mindehez társakat keresek, akkor gyáva szarként lapul mindegyik az ágy alatt...
#42 | Surgyelan - 2014. mjus 01. 13:25:50
Paul B. Farrell (a Morgan Stanley volt befektetési bankára, a Financial News Network igazgatója) így beszélt errõl:

Az összeomlás elsõ jeleit újra és újra félresöprik. Ez csak egy átmeneti korrekció. mondják, míg végül mindenkit érzéketlenné tesznek az elkerülhetetlen észlelésére. Elfeledkezünk a történelem tanulságairól, és a nagy meglepetés teljesen felkészületlenül ér el minket.

Niall Ferguson valahogy így fogalmazott: Az összeomlás elõtt a világ szinte mozdulatlannak tûnik, megtévesztõen mozdulatlannak, kiegyensúlyozottnak. Mintha megállt volna egy bizonyos ponton. Így amikor a krach beüt, mint ahogy elkerülhetetlenül be fog, mindenkit váratlanul ér majd. Az agyunk egyre csak azt mondja majd, hogy még nincs itt az ideje az összeomlásnak.
Az élet addig is megy csendben tovább, mindannyiunkat sebezhetõvé téve ezzel az altatással, míg a Lehman csõdhöz hasonló riadó ki nem billenti az egyensúlyt.
Onnantól kezdve, mondja Ferguson, az összeomlás olyan hirtelen gyorsulásba kezd, mint egy versenyautó mint a tolvaj éjjel.
Beüt. Akkor aztán mindenki felébred.
#43 | Surgyelan - 2014. mjus 01. 13:38:15
Amikor az Ítéletnap elérkezik, a jegybanki kamatok hirtelen meredek emelkedésnek fognak indulni.
Példaként: ha az átlag jegybanki kamat csak 6%-ig emelkedik (és ennél már jóval magasabb kamatokat is láthattunk korábban), az Egyesült Államoknak több mint 1.000 milliárd dollárt kell kifizetnie évente, csak a kamatokra.

Egy ilyen gyors kamatváltozás ijesztõ hatással lehet a pénzrendszerre. A négy legnagyobb amerikai bank kitettsége a jegybanki kamattól függõ derivatívák piacán ugyanis meghaladja a 40.000 milliárd dollárt.

A jegybanki kamattól függõ derivatívák teszik ki a derivatíva piac nagy részét.
#44 | keepfargo - 2014. mjus 01. 13:48:17
Hja, a derivatíva, meg a volatilitás - meg a bankok közötti tili-toli-tás...nem könnyü ez a modern élet. "Csak egészség legyen, meg térerö"- ahogy a szöszi mondta.
Na, megyek magyar ingatlant keresni - most kell venni, amikor mindenki elad - capisci?
#45 | postaimre - 2014. mjus 01. 16:07:45
A devizahitelek kivezetésérõl dönthet a kormány

A devizahitelek kivezetésérõl beszélt Gulyás Gergely, a Fidesz országgyûlési képviselõje pénteken a Hír TV Magyarország élõben címû mûsorában.

A politikus elmondta, hogy a devizahitelekkel összefüggésben április 30-án dönt az Európai Bíróság az árfolyamrés és az egyoldalú szerzõdésmódosítás kérdésében, ezt követõen pedig - mint mondta - már semmi akadálya nem lesz, hogy a Kúria "beváltsa azt az ígéretét, miszerint kiegészíti a korábbi jogegységi döntését".

Ha ez megtörténik, abba helyzetbe kerül a kormánytöbbség, hogy dönthet a devizahitel, mint termék kivezetésérõl a lakás- és jelzálogpiacról - jelentette ki Gulyás Gergely.

http://www.penzce...40082.html
#46 | Detonator - 2014. mjus 01. 17:59:49
Gulyás te p..csa szájú zsidó !

Nem kivezetni kell, hanem kártalanítani a kárvallottakat, titeket meg felakasztani, de nagy nyilvánosság elõtt, elrettentés céljából ! Veletek együtt a haszonélvezõket is, legyen jogász, ügyész, rendõr, vagy bankár, végrehajtó, mindenki, aki ebben a mocsokban részt vett, a kedves családot meg kitenném az utcára teljes vagyonelkobzás mellett, hadd érezze, milyen jót tett "apuci" a néppel !
#47 | gabesz - 2014. mjus 02. 10:44:50
i59.tinypic.com/1z22i9z.png

i57.tinypic.com/2hxondw.jpg
#48 | wiiking - 2014. mjus 03. 12:18:05
NA, de MÉ KÖÖ ÍGY KAJABÁLNI???:o

Na, ne mám! 7.5 guriga dolcsi??? :D Ez ám a dolcsi vita! :D Nekem nem kööö TRS, UNT, de még TNT se, azt dugják fööö maguknak! s_*_beee

Jó fog gyünni a segílyke mellé! ... na meg a pulyáknak is lesz új nájki polo, ájfón telló! :D
Azé monnya má meg vki, hogy az a ménkü sok zödhasú mennyit is kóstál kemény HUF-ban?
...esetleg fabatkában? :D

Néhány hete olvastam - Új Világtudat s_*_mai - , hogy ez a Fulford gyerek és Fehér Sárkány Társaság - újabban így nevezik a mikulást? nem is tudtam! :D - aki "összevonta szemöldökét" amire aztán ciánék gatyája tele lett és ígértek füüt-fát, meg úgy emléxem színes papírt=USD is a világ porletárjainak! A szétosztást FST-és vagy KGST-és - nem emléxem pontosan :D plö. a szenny szék/vatikánra bízná! s_*_kac
Na itt nyúltam elöször az abszolut/krumpli desztillátumhoz! " Anyám borogass!" s_*_kl
Megkommenteltem úgy magyarosan! :D
Mondanom se kell, kaptam hideget-meleget miatta böven!

Azé, ha bejönne ez a kis zsebpénz/fick pengar, nem mennék többet a "Munkakerülö Központ" AFM, környékére sem! s_*_gt

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.