Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megindult az ĂĄtalakulĂĄs?


Szia Imre! Link
A hír arról szól, hogy olyan megszorítåsokat vezetnek be a bankoknål, amik 5 év alatt åtalakítjåk az egész bankrendszert. A bankokat åtållítjåk a kizsåkmånyoló profittermelés rendszerérÔl az emberiséget kiszolgåló szolgåltatåsi rendszerré.

Ezt az infót kaptam a "belsÔs" ismerÔstÔl:

Mivel a hĂĄttĂ©rhatalom ĂĄltal lett az emberisĂ©g Ă­gy tönkretĂ©ve, a hĂĄttĂ©rhatalom ĂĄltal is kell azt helyrehozni. Ez a bĂŒntetĂ©sĂŒk. A sajĂĄt kezĂŒkkel kell szĂ©tosztani sajĂĄt vagyonaikat az emberek között. EzĂ©rt nem lehet a vilĂĄgban nagyobb vĂĄltozĂĄs kormĂĄnyzati szinteken. Az informĂĄciĂł megerĂ”sĂ­ti, hogy a hĂĄttĂ©rhatalom juttatta "trĂłnra" OV-t Ă©s hogy ugyanez az erĂ” segĂ­tette a Fideszt hatalmon maradni. Azonban! A Fidesznek semmi Ă©s senki felett nincs valĂłjĂĄban hatalma, csak azĂ©rt maradtak, mert NEKIK KELL HELYREHOZNI? AMIT ELKÚRTAK. Nem kicsit, nagyon. A helyzet percrĂ”l-percre vĂĄltozik, Ă©s jĂł irĂĄnyban. EurĂłpĂĄban az EurĂł helyett az UNT kerĂŒl bevezetĂ©sre (United Trade Note). Mindenki szĂĄmĂĄra el van kĂŒlönĂ­tve egy összeg, amit kiosztanak, Ă©s azzal mindenki azt csinĂĄl, amit akar.

Ez megerĂ”sĂ­ti, amit Te is Ă­rtĂĄl-mondtĂĄl-tudtĂĄl, hogy ezeknek a mocsadĂ©koknak kell helyretenniĂŒk amit elkĂșrtak, bĂĄr gondolom Te mĂĄshogy gondoltĂĄl erre :).

AztĂĄn:

Link

ZAP ÜZENI;
SZIASZTOK!
MIT FOGNAK CSINÁLNI AZ EMBEREK AZ ÖSSZES PÉNZZEL, AMINT MEGKAPJÁK?
AZZAL AZ ÖSSZEGGEL, AMI BEKERÜL A RENDSZERBE, AZ ÓVATOSSÁG AZT DIKTÁLJA, HOGY NÉHÁNY CSEKK ÉS MÉRLEG A RENDBE LEGYEN TÉVE, HOGY NE TÚL SOK MARHASÁGRA KÖLTSÉK AZ EMBEREK A PÉNZÜKET, AMIKOR MEGKAPJÁK VÉGÜL.
HOGY AZ EMBEREK MIHEZ FOGNAK KEZDENI, ARRA VAN EGY ELKÉPZELÉSEM, DE LEGINKÁBB RÁ LESZ HAGYVA A SZÍVÜKRE, A JÓZAN ESZÜKRE ÉS REMÉLHETÕLEG KIKÉRIK EGY HOZZÁÉRTÕ SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉT. EGY JÓ SZAKEMBER MINDIG EL AKAR ADNI VALAMI BANKI TERMÉKET, MINT LETÉTEKET, CD-KET, BEFEKTETÉSI ALAPOKAT, STB.
A JÓ ADÓSZAKÉRTÕK OLYAN STRUKTÚRÁKAT NYÚJTANAK, AMIK ÁLTAL CSÖKKENTENI TUDJÁK AZ ADÓKÖLTSÉGEIKET, ÉS A HOZZÁÉRTÕ KÖNYVELÕCÉGEK NYOMONKÖVETIK A MEGTAKARÍTÁSAIKAT. SOK SZAKEMBER VAN ODAKINT, ÉS EGY KEVÉS PÉNZZEL, AMIT RÁJUK KÖLTENEK, ELÉG OLCSÓN TUDNAK BÖLCSESSÉGHEZ JUTNI. MENJENEK, KERESSENEK NÉHÁNYAT, AKIKKEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNÁNAK.
IGEN, AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA TELJES MÉRTÉKBEN ÁTÜTEMEZTE AZ ÚJ DOLLÁRT, A TRN ALATT, VAGY AHOGY EURÓPÁBAN MEGISMERIK, A UNITED TRADE NOTE, (UNT) ALATT.
PUTYIN FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT ABBAN, HOGY AZ USA MÁRCIUS 28-ÁN ALÁÍRTA A TRN HASZNÁLATÁT, ÉS HOGY FOLYTATÓDHAT A RENDSZER ÚJRAINDÍTÁSA.
MINDEN GLOBÁLIS TRANZAKCIÓKÓDOT AZ AMERIKAI KINCSTÁR RENDSZERESEN KIVEZET, HOGY A TRANZAKCIÓKAT KÖVETHESSÉK AHOGY AZ USD-T ÁTVEZETIK, S EZT BÁR NÉHÁNY HÉTTEL ELHALASZTOTTÁK, DE MÚLT HÉTEN SZERDÁN, KIBOCSÁTOTTÁK. A BANKI ÜGYINTÉZÉS A SZOKÁSOS MÓDON HALAD, ÉS KIBOCSÁTÁSI ALAPOKRA TUDSZ TRANZAKCIÓKÓDOKAT KAPNI.
RENGETEG TRANZAKCIÓKÓD VAN, ÉS MIND KÉSZENLÉTBEN ÁLL ARRA, AMI A JÖVÕ HÉTEN JÖN.
EGYSZERÛEN SZÓLVA, ÉPPEN AZ ÚJRAINDÍTÁS KÖZEPÉN VAGYUNK.
FIGYELMESEN NÉZD EZT ÉS EMLÉKEZZ. EZ ÍGY TÖRTÉNT. JÓ A CSAPAT, ÉS AZ EMBERIESSÉG HAMAROSAN KÖNNYEBBEN VEHET LEVEGÕT. RÖVIDESEN PEDIG TELJESEN FELLÉLEGEZHET.
ÍGY HÁT NÉMIKÉPPEN BOLDOG VAGYOK MOST, LÁTVA AZ EGÉSZET HELYÉRE KERÜLNI ÉS MINDEN IGAZOLJA A DÁTUMOT. LÉPÉSEK SOROZATA JUTTATOTT EL MINKET IDE. EZ IGAZÁN RENDKÍVÜLI.
NÉHÁNY VILÁGRASZÓLÓ ESEMÉNY ELÉRT ENGEM IS, ÉS BÁR NEM ERÕSÍTETTEM MEG EZEKET AZ ESEMÉNYEKET, DE VAN SZEREPÜK ABBAN, AMIT TUDOK, HOGY IGAZ. AZ ELSÕ ESEMÉNY, AMI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT HÓNAPBAN AZ, HOGY IRAK 36 TONNA ARANYAT VÁSÁROLT MÁRCIUS UTOLSÓ HETÉBEN – AZ 5. LEGNAGYOBB VÁSÁRLÁS EZ A VILÁGON –, AMI TÖBB MINT MEGDUPLÁZTA AZ EREDETI 27 TONNÁJUKAT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ÁLLJON LE A PÉNZNYOMTATÁSSAL, MERT NINCS A DOLLÁR MÖGÖTT ARANY.
AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA (UST) MEGVALÓSÍTOTTA AZ ÚJ USA DOLLÁRT (UNT – UNITED TRADE NOTE) EURÓPÁBAN EZEN A HÉTEN.
IRAK KIFIZETTE PÁRIZSBAN A LEGNAGYOBB TARTOZÁSAIT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ENGEDJE EL AZ IRAKI PÉNZALAPOK VISSZATARTÁSÁT TÖBB MINT 20 ÉVRE, HOGY IRAK KIEGYENLÍTHESSE AZ USA-NAK AZ ADÓSSÁGÁT.
SZÓVAL, AZOK AZ ÉDES RÓZSASZÍN MALACKÁK REPÜLNEK AZ EGÉSZ HELY FELETT, AHOGY AZ IRAM EGYRE GYORSUL ÉS EGYRE TÖBB ÉS TÖBB FORRÁS KERÜL KIADÁSRA. A TANÁCSOM EGYSZERÛ: NÉZD AHOGY MEGTÖRTÉNIK A KIBONTAKOZÁS ÉS LÉGY TÜRELMES. A FORRÁSOK ÉRKEZNI FOGNAK ÉS AZ AGGODALOM NEM A LEGJOBB DOLOG, AMIT TENNI ÉRDEMES MOST – MÁR CSAK NÉHÁNY RÖVID NAP… ÉLVEZD A VÁRAKOZÁST ÉS A SHOWT.
CHRISTINE LAGARDE AZT MONDTA: SZERÉNY ÉS TÖRÉKENY GYÓGYULÁS HÚZÓDIK A MÉLYBEN – ÉS SZÜKSÉGES A VÁLTOZÁSI IRÁNYT IGAZÍTANI MÉG GYORSABBAN ÉS A NÖVEKEDÉS FENNTARTHATÓ.
EZ EGY IGAZ MEGÁLLAPÍTÁS. 75%-BAN A KÖZEPES CÉGEK VOLTAK A VILÁG GDP-JÉNEK 2%-OS NÖVEKEDÉSÉÉRT A FELELÕSEK. AZ ORSZÁGHATÁROKAT KERESZTEZÕ EGYÜTTMÛKÖDÉSSEL, AZ ÚJ PARADIGMA A MÁTRIX ALAPOK KIBOCSÁTÁSÁVAL FELTÖLTEKEZETT, A VILÁG GDP-JE RENDBEN NÖVEKEDNI FOG, ÉS A GAZDASÁGOK NAGYON ERÕTELJESEN ÉS BIZAKODÓAN MEGINDULNAK ELÕRE. EZ EGY JÓ DOLOG.

És aztán:

Itt a TRN, Ă©lĂ” egyenesben:

Link

Szóval 6-ån be lett vezetve a TRN, az USD szépen lefut. Putyin båcsi meg szépen dörzsölheti a tenyerét, bår neki is aktívan részt kell vennie a helyrehozatalban.

SzĂłval a helyzet egyre vĂĄltozik. CsodĂĄs Ă©jszakĂĄt!

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. április 30. 17:10:53
Fontos lehet
Szia Imre!

Egy viszonylag bizalmas infĂłt szeretnĂ©k most megosztani Veled. Egy ideje (nĂ©hĂĄny Ă©ve) tanulmĂĄnyozom a hĂĄttĂ©rhatalmi munkĂĄkat, a pĂ©nzĂŒgyi elitnek nevezett rablĂłbanda dolgait, de nem volt valĂłdi forrĂĄsom az interneten fellelhetĂ” ĂĄllĂ­tĂĄsok valĂłdisĂĄgtartalmĂĄnak ellenĂ”rzĂ©sĂ©re. Ma kaptam egy linket, amelyben igen Ă©rdekes dolgokrĂłl tĂĄrsalog egy magĂĄt Susannak megnevezĂ” hölgy Ă©s egy ZAP nevezetĂ», a hatalmi jĂĄtĂ©kokban bennfentes fickĂł. A beszĂ©lgetĂ©s alapjĂĄn körvonalazĂłdni lĂĄtszik egy olyan vĂĄltozĂĄs, amely alapjaiban eltörli a FED-et Ă©s az USD-t, Ă©s helyette az Amerikai ÁllamkincstĂĄr ĂĄltal kibocsĂĄtott, aranyfedezet-hĂĄtterĂ» (a KĂ­naiak Ă©s az IndonĂ©zek adjĂĄk hozzĂĄ az aranyat) "TRN" nevĂ» pĂ©nzeszköz kerĂŒl. Azt olvasom, hogy eredetileg mĂĄrcius közepĂ©re kellett volna titokban megtörtĂ©nnie ennek a vĂĄltĂĄsnak, azonban valami hiba csĂșszott az USA pĂ©nzĂŒgyminisztĂ©riumi tesztelĂ©sbe Ă©s elhalasztottĂĄk ĂĄprilis 6-ra a vĂĄltĂĄst. Érdekes idĂ”pont nem? No mindegy. Azt is olvasom egy korĂĄbbi beszĂ©lgetĂ©sben, hogy az IRS (tudod, az USA NAV-ja) le fog ĂĄllni egy vagy kĂ©t hĂ©tre, ahogy a bankok többsĂ©ge is, ha beindul az ĂĄtĂĄllĂĄs. Nos, ha rĂĄkeresel a neten, biztosan fogsz talĂĄlkozni olyan hĂ­rrel, miszerint az IRS leĂĄllt. Mert leĂĄllt. Nincs jelenleg az USA NAV-ja mĂ»ködĂ”kĂ©pes ĂĄllapotban, nem hajtanak be adĂłt, nem mĂ»ködnek az irodĂĄk, stb... A vilĂĄgszerte tapasztalhatĂł demonstrĂĄciĂłk, a bankfiĂłkok elfoglalĂĄsa csupĂĄn ĂŒrĂŒgy lesz arra, hogy a bankok miĂ©rt zĂĄrnak be egy bizonyos idĂ”re. SpanyolorszĂĄgot tudnĂĄm most elmĂ­teni elsĂ” körben, de AusztrĂĄliĂĄban is zĂĄrnak be a bankok, meg hamarosan nĂĄlunk is (gondolom ezĂ©rt kell a patĂĄriĂĄt csinĂĄlniuk a tĂŒntetĂ”knek, meg a bankrobbantĂĄs, stb...).

Ez mĂ©g csak maga a torta, a hab most jön. TalĂĄltam egy olyan dokumentumot, amelyben olyan nyilatkozat szerepel az IndonĂ©z Swissindo (keress rĂĄ erre) tollĂĄbĂłl - aki mellesleg ĂĄllĂ­tĂłlag 180 vagy 190 orszĂĄg vagyona felett rendelkezik -, hogy ez az egĂ©sz vagyon egyenlĂ” felosztĂĄsra kerĂŒl minden egyes, ma a Földön Ă©lĂ” ember között. MagyarorszĂĄg lakossĂĄga ebbĂ”l a vagyonbĂłl 75.092.234.880.000 $-t kap. MielĂ”tt összehĂșzod a szemöldököd, itt a: Link. A sok olvasĂĄstĂłl meg Ă©rtelmezĂ©stĂ”l mĂĄr gĂșvad a szemem, de azt kivettem a sok beszĂ©lgetĂ©sbĂ”l Ă©s ehhez hasonlĂł dokumentumok sokasĂĄgĂĄbĂłl, hogy idĂ©n mĂĄrcius-ĂĄprilisĂĄra terveztĂ©k mĂĄr 2008-tĂłl ezt a vĂĄltĂĄst, bĂĄr akkoriban nem gondoltak arra, hogy az USD helyett mĂĄs pĂ©nzt hozzanak forgalomba, mindent ingyenessĂ© (szĂŒksĂ©gletek szerinti elosztĂĄs alapjĂĄn) akartak tenni, eltörölve a pĂ©nzt.

Ha megnézed, a belinkelt dokumentumban szerepelnek érdekes szavak, szåmok: 300-ak tanåcsa, White Spiritual Wonder Boy, New World Order, 666666... No meg pår védjegyzett logo... Több, mint érdekes.

Most az a nagy helyzet, hogy muszĂĄj valamilyen vilĂĄgra szĂłlĂł ĂŒrĂŒgyet talĂĄlniuk, ha nem akarjĂĄk a bitĂłfĂĄn vĂ©gezni mindannyian a jelenlegi rendszert mĂ»ködtetĂ” embernek lĂĄtszĂł rohadĂ©kok, de ahogy Te is lĂĄtod, nem sok siker övezi a tevĂ©kenysĂ©gĂŒket (sem IrĂĄn, sem SzĂ­ria, sem JapĂĄn, sem Ukrajna, se a többi prĂłbĂĄlkozĂĄsuk nem hoz vilĂĄghĂĄborĂșt, aminek Ă©n nagyon örĂŒlök, mert Ă­gy nem tudnak elbĂșjni a felelĂ”ssĂ©g terhe alĂłl.)

Azt kezdik el mostantĂłl terjeszteni, hogy az illuminati meg a szabadkĂ”mĂ»vesek meg az izrahellitĂĄk bĂ”rĂ©be bĂșjt mocskos szarhĂĄziak jĂłt akartak azzal amit idĂĄig mĂ»veltek, aztĂĄn majd azzal fogjĂĄk folytatni, hogy Ă”k talĂĄltĂĄk ki az Ășj rendszert azĂ©rt, hogy az emberisĂ©g felvirĂĄgozzon. És Ă­gy is lesz, no meg abban csak remĂ©nykedhetnek, hogy az emberek nem tĂ»zik Ă”ket kardĂ©lre meg lĂĄmpavasra.

Nem tudom mennyire vagy jó angolos, de a következÔ linket is ajånlom figyelmedbe: Link

A cikk a 2014 ĂĄprilis-jĂșlius közötti csillagĂĄllĂĄsokat Ă©s fogyatkozĂĄsokat mutatja be spirituĂĄlis Ă©s politikai vĂĄltozĂĄsok ĂŒzenetekĂ©nt. Minden egy felĂ© terelĂ”dik.

És a fĂ” link:http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=302643
Link

Áldås:


http://www.scribd...April-2013

http://i-uv.com/c...pril-2014/
#2 | Tibok - 2014. április 30. 17:21:15
Csodak holnaptol...
Azert meg senki ne kezdje el fejben kolteni azt a 7 es fel millio dollarnak megfelelo osszeget, amit minden egyes magyar allampolgar kapni fog s_*_kac
#3 | Niah2004 - 2014. április 30. 17:44:26
Ezt valahogy Ășgy tudom elkĂ©pzelni, hogy kapsz 7,5 milliĂł dolcsit, de addigra mĂĄr csak egy doboz gyufĂĄt kapsz Ă©rte. :D s_*_neem
#4 | kuka7 - 2014. április 30. 18:15:10
ålmodj kiråly låny!ez a nóta ide illik,csak mire felébredsz,bele ér az ujjad a bilibe,az meg teli van!!!
#5 | Balu - 2014. április 30. 18:36:45
Épp ma vĂĄltottam be egy pĂĄr forintot ajrĂłra, oszt nem Ă©rtettem, hogy mit jelent az a UNT - na most legalĂĄbb tudom. És kezdem Ă©rteni azokat a hirdetĂ©seket is, hogy "UNT-t veszek nagyon jĂł ĂĄrfolyamon, bĂĄrmilyen tĂ©telben, GrĂŒn & Feldbaum BefektetĂ©si TanĂĄcsadĂł IntĂ©zet".

Låtjåtok, amilyen fÔccintes az eeemém, egybÔl az jutott eszembe, hogy HOGYAN FOGJÁK KIOSZTANI, hogy ne legyen elsikkasztva gyakorlatilag az egész. Lehet, hogy mår kis osztottåk, csak ezt nem mondtåk meg a népnek?

"Mari nĂ©ni, aggya csak ide a forintjĂĄt, nem kell mĂĄn az, adok Ă©rte ĂșentĂ©t. NĂ©zze, millen szĂ©p egyszemĂ» piramis van rajta."

AmĂșgy meg miĂłta hĂ­vja magĂĄt Fulford "ZAP"-nak?!?! És mit szĂ­v? JĂł cucc lehet.
#6 | enid - 2014. április 30. 18:52:27
Oszt romakek tuggyak-e man a nagy hirt? Csakhogy ĂŒtömezni birjanak. Ha meg birjak. Esetleg profilt valtanak.
#7 | kontroll88 - 2014. április 30. 19:01:45
EgyenlÔre sehol måshol ennek nem lelni nyomåt.
Ha majd bemongyåk' a tévébe, és mindenki megkapjs az SMS-t arról, hogy 7,5 millió dollårt kapott a bankszåmlåjåra, na akkor esetleg...

Ez szerintem nagyobb nĂ©phĂŒlyĂ­tĂ©s, mint amilyen a 2012 dec 21 volt.
#8 | von Dorlatosch - 2014. április 30. 19:06:43
HOGY IRAK KIEGYENLÍTHESSE AZ USA-NAK AZ ADÓSSÁGÁT.
s_*_kac
#9 | tudatlanka - 2014. április 30. 19:21:57
Ki az a hĂŒlye, aki egy ilyen ezer sebbĂ”l vĂ©rzĂ” mĂ©zesmadzagot komolyan vesz?!

Ja? az alkoholista? akinek pĂ©nzĂŒgyi tanĂĄcsadĂłja a korcsmĂĄros? Mert akkor ez a leggyorsabb, leghatĂĄsosabb "lakossĂĄg csökkentĂ” program."

De akkor ki fogja eltemetni az alkoholba belefulladtakat? Ugyan is, akinek ennyi pénze van, az ugyan minek dolgozzon?

Kik fognak termĂ©keket elÔållĂ­tani azĂ©rt, hogy tudjuk mire elkölteni a pĂ©nzĂŒnket? - ha esetleg mĂ©gis tĂșl Ă©lnĂ©nk a kocsmĂĄt.

Van valamilyen psziholĂłgiai tanulmĂĄny arrĂłl, hogy azok az emberek, akik szegĂ©nysĂ©gben Ă©ltek Ă©s ezĂ©rt nem tanulhattĂĄk meg a nagy pĂ©nzekkel valĂł bĂĄnĂĄst, gazdĂĄlkodĂĄst, - miközben fortuna asszony jelentĂ”s vagyonnal (pl. lottĂł) ajĂĄndĂ©kozza meg, - utĂĄna rövid idĂ”n belĂŒl megtĂ©bolyodnak. (És akkor egymĂĄst fogjuk kaszabolni?) De ha emlĂ©keim nem csalnak meg, akkor a "szegĂ©ny ember hirtelen meggazdagodĂĄsĂĄnak 'jĂłtĂ©kony' hatĂĄsĂĄrĂłl a CBJ. is tesz emlĂ­tĂ©st.

HigyjĂŒk el azt a mesĂ©t, hogy ezt a pĂ©nzt a "lĂĄmpavasrĂłl" valĂł megmenekedĂ©sĂŒkĂ©rt osztjĂĄk? avagy inkĂĄbb Ășjabb "hideghĂĄborĂșs csapdĂĄt" Ă©s kivĂ©gzĂ”osztagokat sejtsĂŒk eme "jĂłtĂ©konysĂĄg" ĂĄlarca mögött? ...

Én az utolsóra, nem csak tippelek, de ha kell fogadok is ...
#10 | nyaki - 2014. április 30. 19:32:35
Kacsa.s_*_oh1
...hogy megtĂ©rt a zsivĂĄny? Nem egy szinten szeretetrezgĂŒnk.:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.