Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megindult az ĂĄtalakulĂĄs?


Szia Imre! Link
A hír arról szól, hogy olyan megszorítåsokat vezetnek be a bankoknål, amik 5 év alatt åtalakítjåk az egész bankrendszert. A bankokat åtållítjåk a kizsåkmånyoló profittermelés rendszerérÔl az emberiséget kiszolgåló szolgåltatåsi rendszerré.

Ezt az infót kaptam a "belsÔs" ismerÔstÔl:

Mivel a hĂĄttĂ©rhatalom ĂĄltal lett az emberisĂ©g Ă­gy tönkretĂ©ve, a hĂĄttĂ©rhatalom ĂĄltal is kell azt helyrehozni. Ez a bĂŒntetĂ©sĂŒk. A sajĂĄt kezĂŒkkel kell szĂ©tosztani sajĂĄt vagyonaikat az emberek között. EzĂ©rt nem lehet a vilĂĄgban nagyobb vĂĄltozĂĄs kormĂĄnyzati szinteken. Az informĂĄciĂł megerĂ”sĂ­ti, hogy a hĂĄttĂ©rhatalom juttatta "trĂłnra" OV-t Ă©s hogy ugyanez az erĂ” segĂ­tette a Fideszt hatalmon maradni. Azonban! A Fidesznek semmi Ă©s senki felett nincs valĂłjĂĄban hatalma, csak azĂ©rt maradtak, mert NEKIK KELL HELYREHOZNI? AMIT ELKÚRTAK. Nem kicsit, nagyon. A helyzet percrĂ”l-percre vĂĄltozik, Ă©s jĂł irĂĄnyban. EurĂłpĂĄban az EurĂł helyett az UNT kerĂŒl bevezetĂ©sre (United Trade Note). Mindenki szĂĄmĂĄra el van kĂŒlönĂ­tve egy összeg, amit kiosztanak, Ă©s azzal mindenki azt csinĂĄl, amit akar.

Ez megerĂ”sĂ­ti, amit Te is Ă­rtĂĄl-mondtĂĄl-tudtĂĄl, hogy ezeknek a mocsadĂ©koknak kell helyretenniĂŒk amit elkĂșrtak, bĂĄr gondolom Te mĂĄshogy gondoltĂĄl erre :).

AztĂĄn:

Link

ZAP ÜZENI;
SZIASZTOK!
MIT FOGNAK CSINÁLNI AZ EMBEREK AZ ÖSSZES PÉNZZEL, AMINT MEGKAPJÁK?
AZZAL AZ ÖSSZEGGEL, AMI BEKERÜL A RENDSZERBE, AZ ÓVATOSSÁG AZT DIKTÁLJA, HOGY NÉHÁNY CSEKK ÉS MÉRLEG A RENDBE LEGYEN TÉVE, HOGY NE TÚL SOK MARHASÁGRA KÖLTSÉK AZ EMBEREK A PÉNZÜKET, AMIKOR MEGKAPJÁK VÉGÜL.
HOGY AZ EMBEREK MIHEZ FOGNAK KEZDENI, ARRA VAN EGY ELKÉPZELÉSEM, DE LEGINKÁBB RÁ LESZ HAGYVA A SZÍVÜKRE, A JÓZAN ESZÜKRE ÉS REMÉLHETÕLEG KIKÉRIK EGY HOZZÁÉRTÕ SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉT. EGY JÓ SZAKEMBER MINDIG EL AKAR ADNI VALAMI BANKI TERMÉKET, MINT LETÉTEKET, CD-KET, BEFEKTETÉSI ALAPOKAT, STB.
A JÓ ADÓSZAKÉRTÕK OLYAN STRUKTÚRÁKAT NYÚJTANAK, AMIK ÁLTAL CSÖKKENTENI TUDJÁK AZ ADÓKÖLTSÉGEIKET, ÉS A HOZZÁÉRTÕ KÖNYVELÕCÉGEK NYOMONKÖVETIK A MEGTAKARÍTÁSAIKAT. SOK SZAKEMBER VAN ODAKINT, ÉS EGY KEVÉS PÉNZZEL, AMIT RÁJUK KÖLTENEK, ELÉG OLCSÓN TUDNAK BÖLCSESSÉGHEZ JUTNI. MENJENEK, KERESSENEK NÉHÁNYAT, AKIKKEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNÁNAK.
IGEN, AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA TELJES MÉRTÉKBEN ÁTÜTEMEZTE AZ ÚJ DOLLÁRT, A TRN ALATT, VAGY AHOGY EURÓPÁBAN MEGISMERIK, A UNITED TRADE NOTE, (UNT) ALATT.
PUTYIN FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT ABBAN, HOGY AZ USA MÁRCIUS 28-ÁN ALÁÍRTA A TRN HASZNÁLATÁT, ÉS HOGY FOLYTATÓDHAT A RENDSZER ÚJRAINDÍTÁSA.
MINDEN GLOBÁLIS TRANZAKCIÓKÓDOT AZ AMERIKAI KINCSTÁR RENDSZERESEN KIVEZET, HOGY A TRANZAKCIÓKAT KÖVETHESSÉK AHOGY AZ USD-T ÁTVEZETIK, S EZT BÁR NÉHÁNY HÉTTEL ELHALASZTOTTÁK, DE MÚLT HÉTEN SZERDÁN, KIBOCSÁTOTTÁK. A BANKI ÜGYINTÉZÉS A SZOKÁSOS MÓDON HALAD, ÉS KIBOCSÁTÁSI ALAPOKRA TUDSZ TRANZAKCIÓKÓDOKAT KAPNI.
RENGETEG TRANZAKCIÓKÓD VAN, ÉS MIND KÉSZENLÉTBEN ÁLL ARRA, AMI A JÖVÕ HÉTEN JÖN.
EGYSZERÛEN SZÓLVA, ÉPPEN AZ ÚJRAINDÍTÁS KÖZEPÉN VAGYUNK.
FIGYELMESEN NÉZD EZT ÉS EMLÉKEZZ. EZ ÍGY TÖRTÉNT. JÓ A CSAPAT, ÉS AZ EMBERIESSÉG HAMAROSAN KÖNNYEBBEN VEHET LEVEGÕT. RÖVIDESEN PEDIG TELJESEN FELLÉLEGEZHET.
ÍGY HÁT NÉMIKÉPPEN BOLDOG VAGYOK MOST, LÁTVA AZ EGÉSZET HELYÉRE KERÜLNI ÉS MINDEN IGAZOLJA A DÁTUMOT. LÉPÉSEK SOROZATA JUTTATOTT EL MINKET IDE. EZ IGAZÁN RENDKÍVÜLI.
NÉHÁNY VILÁGRASZÓLÓ ESEMÉNY ELÉRT ENGEM IS, ÉS BÁR NEM ERÕSÍTETTEM MEG EZEKET AZ ESEMÉNYEKET, DE VAN SZEREPÜK ABBAN, AMIT TUDOK, HOGY IGAZ. AZ ELSÕ ESEMÉNY, AMI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT HÓNAPBAN AZ, HOGY IRAK 36 TONNA ARANYAT VÁSÁROLT MÁRCIUS UTOLSÓ HETÉBEN – AZ 5. LEGNAGYOBB VÁSÁRLÁS EZ A VILÁGON –, AMI TÖBB MINT MEGDUPLÁZTA AZ EREDETI 27 TONNÁJUKAT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ÁLLJON LE A PÉNZNYOMTATÁSSAL, MERT NINCS A DOLLÁR MÖGÖTT ARANY.
AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA (UST) MEGVALÓSÍTOTTA AZ ÚJ USA DOLLÁRT (UNT – UNITED TRADE NOTE) EURÓPÁBAN EZEN A HÉTEN.
IRAK KIFIZETTE PÁRIZSBAN A LEGNAGYOBB TARTOZÁSAIT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ENGEDJE EL AZ IRAKI PÉNZALAPOK VISSZATARTÁSÁT TÖBB MINT 20 ÉVRE, HOGY IRAK KIEGYENLÍTHESSE AZ USA-NAK AZ ADÓSSÁGÁT.
SZÓVAL, AZOK AZ ÉDES RÓZSASZÍN MALACKÁK REPÜLNEK AZ EGÉSZ HELY FELETT, AHOGY AZ IRAM EGYRE GYORSUL ÉS EGYRE TÖBB ÉS TÖBB FORRÁS KERÜL KIADÁSRA. A TANÁCSOM EGYSZERÛ: NÉZD AHOGY MEGTÖRTÉNIK A KIBONTAKOZÁS ÉS LÉGY TÜRELMES. A FORRÁSOK ÉRKEZNI FOGNAK ÉS AZ AGGODALOM NEM A LEGJOBB DOLOG, AMIT TENNI ÉRDEMES MOST – MÁR CSAK NÉHÁNY RÖVID NAP… ÉLVEZD A VÁRAKOZÁST ÉS A SHOWT.
CHRISTINE LAGARDE AZT MONDTA: SZERÉNY ÉS TÖRÉKENY GYÓGYULÁS HÚZÓDIK A MÉLYBEN – ÉS SZÜKSÉGES A VÁLTOZÁSI IRÁNYT IGAZÍTANI MÉG GYORSABBAN ÉS A NÖVEKEDÉS FENNTARTHATÓ.
EZ EGY IGAZ MEGÁLLAPÍTÁS. 75%-BAN A KÖZEPES CÉGEK VOLTAK A VILÁG GDP-JÉNEK 2%-OS NÖVEKEDÉSÉÉRT A FELELÕSEK. AZ ORSZÁGHATÁROKAT KERESZTEZÕ EGYÜTTMÛKÖDÉSSEL, AZ ÚJ PARADIGMA A MÁTRIX ALAPOK KIBOCSÁTÁSÁVAL FELTÖLTEKEZETT, A VILÁG GDP-JE RENDBEN NÖVEKEDNI FOG, ÉS A GAZDASÁGOK NAGYON ERÕTELJESEN ÉS BIZAKODÓAN MEGINDULNAK ELÕRE. EZ EGY JÓ DOLOG.

És aztán:

Itt a TRN, Ă©lĂ” egyenesben:

Link

Szóval 6-ån be lett vezetve a TRN, az USD szépen lefut. Putyin båcsi meg szépen dörzsölheti a tenyerét, bår neki is aktívan részt kell vennie a helyrehozatalban.

SzĂłval a helyzet egyre vĂĄltozik. CsodĂĄs Ă©jszakĂĄt!

Hozzászólások


#11 | Kedvesi - 2014. április 30. 19:35:00
Akårmi legyek, ha ebben az egészben amit leírt ez az illetÔ, nincs benne az oroszok keze IS. Hiszen többek között Ôk szabadítottåk a nyakunkra måsodszorra ezt a zsidó bandåt, levenni is nekik kell a terhet, ez a bankos dolog meg ilyen kiegyezés lehet a felek között.

kuruc.info/galeriaN/egyeb/szkitanapok.jpg

Az érdekesség kedvéért kicsit elkanyarodok a témåtól.
#12 | postaimre - 2014. április 30. 19:39:05
KĂŒszöbön a valutahĂĄborĂș - komoly lĂ©pĂ©sre szĂĄnhatja el magĂĄt az EU

Az eurĂłpai parlamenti vĂĄlasztĂĄsok utĂĄn a pĂĄrizsi kormĂĄny lĂ©pĂ©seket fog tenni az eurĂł gyengĂ­tĂ©se Ă©rdekĂ©ben - jelentette ki a francia miniszterelnök. Az eurĂłpai deviza szerintĂŒk tĂșl erĂ”ssĂ© vĂĄlt a dollĂĄrral Ă©s a jennel szemben.
Csatlakozz ingyen az XTB Forex Demo VersenyĂ©hez! PrĂłbĂĄld ki magad a tĂ”zsdĂ©n, Ă©s legyĂ©l a 3 bajnok egyike! NyeremĂ©ny: 500.000 HUF! Nyerjen valĂłs pĂ©nzt, kockĂĄzat nĂ©lkĂŒl.

FranciaorszĂĄg nyomĂĄst fog gyakorolni eurĂłpai partnereire annak Ă©rdekĂ©ben, hogy tĂĄmogassĂĄk az eurĂł gyengĂ­tĂ©sĂ©t - jelentette ki Manuel Valls miniszterelnök, aki tegnap vitte a parlament elĂ© hĂĄromĂ©ves gazdasĂĄgi reformprogramjĂĄt. Vallst a mĂșlt hĂłnap vĂ©gĂ©n nevezte ki Francois Hollande ĂĄllamfĂ” a kormĂĄnyfĂ”i posztra, miutĂĄn a kormĂĄnyzĂł szocialista pĂĄrt veresĂ©get szenvedett a helyhatĂłsĂĄgi vĂĄlasztĂĄsokon.
http://www.napi.h...80699.html
#13 | Leandros - 2014. április 30. 19:44:46
Ingyen osztogatás, NINCS! Viszont egy dolog, TÉNY!
Minden fĂ©lekĂ©ppen, a diktĂĄtor-csĂŒrhe ĂĄt akarja menteni magĂĄt a nagy ĂĄtalakulĂĄs vĂ©gĂ©re. Na! Ez a fĂ” kĂ©rdĂ©s, nem a LOVÉ!
#14 | GERRY - 2014. április 30. 19:54:14
Az biztos, hogy inog az egĂ©sz pĂ©nzpiac, de az is biztos, hogy az embereket ma is Ășgy lehet hĂŒlyiteni mint rĂ©gen...


...hĂŒlyesĂ©get ĂĄllĂ­tok. Most sokkal jobban.

Csak Ășgy belegondolok, ha - tegyĂŒk fel - minden magyar ĂĄllampolgĂĄr, a mai Ă©rtĂ©ken kĂ©zhez kapna 7,5 milliĂł dollĂĄrt (Ă©s persze az megtartanĂĄ a jelenlegi vĂĄsĂĄrlĂł Ă©rtĂ©kĂ©t), akkor a környezö orszĂĄgok polgĂĄrai szerintetek mit csinĂĄlnĂĄnak?

Egy nĂ©met kispolgĂĄr a (nagyvonalu leszek) havi 4000 EurĂłjĂĄval Ă©l, amiböl 2000 a havi rezsije marad kettö... mondjuk (SvĂĄjcinak mondjuk marad (a frĂĄszt) 3000 Fr. KerekĂ­tek felfelĂ©... Ennek a kĂ©t orszĂĄgnak az ĂĄllampolgĂĄrai minden hĂłnapban fĂ©lretesznek 4000 DollĂĄrt az egy Ă©vben kerekĂ­tve 50'000 ... hĂșsz Ă©v alatt 1 milliĂł... 75 Ă©v munkaviszonnyal ;) 7,5 milliĂł... Ă©s ezt az összeget egy mellettĂŒk lĂ©vö ĂĄllamnak a polgĂĄrai csak Ășgy kĂ©zbe kapjĂĄk...

ja, hogy minden orszåg lakói megkapjåk? Akkor ki fog dolgozni, termelni? Mit fognak eladni és megvenni? ... Persze anyåm amikor hónap végén megkapta a 10 millió millpengös havi keresetét, pontosan egy doboz gyufåt tudott érte venni...

De legalåbb egyszer életében többszörös milliomos volt!s_*_kac (igaz, akkor ez nem volt nevetséges... ez viszont az!) Tragikusan nevetséges.:|
#15 | Balu - 2014. április 30. 20:16:24
Imi,

nem arrĂłl szĂłl ez a dal (is), hogy a rubel, jĂŒan, rial stb. önĂĄllĂłsĂ­tja magĂĄt Ă©s kezdik (mĂĄr rĂ©g elkezdtĂ©k) visszapumpĂĄlni a dollĂĄrt/eurĂłt/jent oda, ahonnan jött? AmibĂ”l következĂ”leg az eurĂł gyöngĂ­tĂ©se (gyöngĂŒlĂ©se) egyrĂ©szt termĂ©szetes folyamat, mĂĄsrĂ©szt meg lehet egy Ășj Ă©s reĂĄlisabb egyensĂșlyi ĂĄllapot felĂ© irĂĄnyulĂł kezdemĂ©nyezĂ©s a reĂĄlgazdasĂĄgra Ă©pĂŒlĂ” BRICS-orszĂĄgokkal szemben. Mert ott rövidesen EZT a mai eurĂłt egyszerĂ»en nem fogjĂĄk elfogadni Ă©s akkor mibĂ”l vesznek gĂĄzt, olajat, satöbbit? Ha egy valuta Ă©rtĂ©kĂ©t csökkentik, annak tudtommal az exportot Ă©lĂ©nkĂ­tĂ” hatĂĄsa szokott lenni - ha a dollĂĄrral szemben is csökkentik, akkor az USA-val szemben is elĂ”nybe hoznĂĄk az EU-t. Na jĂł, ez persze csak akkor lenne igaz, ha tĂ©nyleg a piacgazdasĂĄg annyit ajnĂĄrozott törvĂ©nyei mĂ»ködnĂ©nek Ă©s nem egy egyre inkĂĄbb központosodĂł Ă©s a neo-kommunizmus felĂ© mutatĂł elĂ©g kaotikus "tervgazdĂĄlkodĂĄs" telerakva szankciĂłkkal, embargĂłkkal, ĂĄllami dotĂĄciĂłkkal megamivel.

De nyugodtan javĂ­tson ki, aki Ă©rt hozzĂĄ, Ă©n töklĂĄmpa vagyok pĂ©nzĂŒgyekbĂ”l. SĂ”t, kifejezetten meg is kĂ©rnĂ©k valakit erre...

Meg az se nagyon akar belemenni abba az egy tekervĂ©nyembe, hogy KI utasĂ­tja illy fennhangon (de persze titokban, a hĂĄttĂ©rben) azokat, akik a legutĂłbbi pĂĄr ezer Ă©vben mĂĄst se csinĂĄlnak, mint szĂ­vjĂĄk a többiek vĂ©rĂ©t? És Ă”k ugye elszĂ©gyellik magukat Ă©s mĂĄr agyaljĂĄk is ki a mechanizmust, hogyan ADJÁK VISSZA a pĂ©nzt azoknak, akiktĂ”l Ă”seik generĂĄciĂłi loptak fĂĄradsĂĄgot nem kĂ­mĂ©lve? Ne mĂĄĂĄ...

(Van ĂĄm mĂ©g egy gyanĂșm, a stĂ­lusbĂłl kiindulva: ez nem A KutatĂłk comeback-je?)
#16 | postaimre - 2014. április 30. 20:28:08
Balu a "Vadkeleten" 2012 Ăłta leakadtak a DollĂĄrrĂłl. KĂ­na Ă©s JapĂĄn is yĂŒanban szĂĄmolnak el. KĂ­na JapĂĄn elsĂ”dleges kereskedelmi partnere.

Ezt lĂĄttad?

YouTube Videó


Van pĂĄr jelenet Ă©s mondat, amiĂ©rt Ă©rdemes vĂ©gigpörgetni. SzabadkĂ”mĂ»veseknek Konyec! Egy raklapnyi dollĂĄrt felrobbantanak csak Ășgy, 10 millĂĄt meglovasĂ­tanak. Csak az ĂĄr-arĂĄny miatt mondom.

A fedezetlen "pénzeket" ki kell vezetni a "piacról", pénzmosodåt és nyomodåt bezårni!

BorbĂ©ly is ingyenpĂ©nzt reklĂĄmoz Ă©s közben az "igazsĂĄgosabb elosztĂĄst" is reklĂĄmozzĂĄk Ă©s gazdagok elkezdtek adakozni. Mondjuk mi nem kaptunk, de **** meg a nĂ©nikĂ©jĂŒket! Minden csövön megy a "tisztĂ­tĂĄs", no meg a dezinfĂł is, hogy összezavarodjunk. Nem nehĂ©z azt sem, de ha lĂĄtod merre lejt a pĂĄlya, tudhatod, hogy merre fog elfolyni a ganĂ©-lĂ© is.
#17 | GERRY - 2014. április 30. 20:42:29
na mindegy... holnap beszĂ©lek Schwarzi-val (ö is tud mĂ©g nĂ©metĂŒl meg Ă©n is, Ă­gy egyenranguak vagyunk), hog mondja mĂĄr meg mint ex-politikus, mĂ©gis mit mondanak a haverjai... Kicsit persze benyalok neki, hogy a TerminĂĄtor II Ăłta öt tekintem a vilĂĄg legjobb - megtĂ©rt - akciĂłhösĂ©nek, lehet, hogy meglĂĄgyĂ­tom azt a kĂ©rgesedö szĂ­vĂ©t. Ha valamit elkotyogna nekem, akkor termĂ©szetesen itt tovĂĄbb fogom adni a hĂ­rt!

Tudja valaki mekkora böröndbe fĂ©r bele 7,5 millio dollĂĄr? (Jobb lenne ha rögtön CHF-ben kapnĂĄm, mert ennyi many-val mĂĄr veszĂ©lyes csak Ășgy sĂ©tĂĄlni az utcĂĄn, sajnos a bevĂĄltĂł bankoshölgy nem jön el hozzĂĄm vĂĄltani...)
#18 | postaimre - 2014. április 30. 20:59:13
Újabb tĂ­zmilliĂĄrddal szĂ»kĂ­tett a Fed

Az elÔzetes vårakozåsoknak megfelelÔen ismét 10 milliård dollårral csökkentette eszközvåsårlåsi keretét a Fed, amely így 45 milliårdra apadt.

Nem okozott meglepetĂ©st a piacnak Ă©s az elĂ”zetes elemzĂ”i vĂĄrakozĂĄsnak sem a Fed, amikor kĂ©t napos tanĂĄcskozĂĄs utĂĄn bejelentettĂ©k, hogy Ășjabb 10 milliĂĄrd dollĂĄrral csökkentik az eszközvĂĄsĂĄrlĂĄsra fordĂ­tott összeget, ami Ă­gy havi 45 milliĂĄrd dollĂĄrra apadt, amibĂ”l 20 milliĂĄrdot fordĂ­tanak jelzĂĄlog-fedezetĂ» Ă©rtĂ©kpapĂ­rokra, Ă©s 25 milliĂĄrdot ĂĄllamkötvĂ©nyek vĂĄsĂĄrlĂĄsra.
http://www.napiga...ikk/11484/
#19 | tudatlanka - 2014. április 30. 21:03:52
Gerry!
Milyen címletekben kéred? Legyen közte apró is, mert a nagyot lehet, hogy nem fogjåk tudni felvåltani. s_*_kukk
#20 | postaimre - 2014. április 30. 21:08:07
Orosz bankokat minÔsített le a Standard and Poor's


A Standard and Poor's (S&P) rontott szĂĄmos vezetĂ” kĂŒlföldi bank orosz leĂĄnycĂ©ge adĂłsi besorolĂĄsĂĄn szerdĂĄn.

A nemzetközi hitelminĂ”sĂ­tĂ” ĂĄprilis 25-Ă©n a befektetĂ©sre ajĂĄnlott osztĂĄlyzati sĂĄv legalsĂł szintjĂ©re, egy fokozattal "BBB mĂ­nusz/A-3-ra" minĂ”sĂ­tette vissza OroszorszĂĄg devizaadĂłssĂĄgĂĄnak osztĂĄlyzatĂĄt. OroszorszĂĄg adĂłsosztĂĄlyzatĂĄnak pĂ©nteki leminĂ”sĂ­tĂ©sĂ©t az S&P a nagyarĂĄnyĂș tĂ”kekiĂĄramlĂĄs okozta kĂŒlsĂ” finanszĂ­rozĂĄsi kockĂĄzatokkal indokolta.
http://www.portfo...aggregator

Megugrott Oroszorszåg deviza és aranytartaléka egy hét alatt

NĂ”tt OroszorszĂĄg arany- Ă©s devizatartalĂ©ka a mĂșlt hĂ©ten.

Az orosz jegybank szerdĂĄn ismertetett adatai szerint az orosz arany- Ă©s devizatartalĂ©k 482,7 milliĂĄrd dollĂĄr volt a mĂșlt hĂ©ten.

Ez 700 millió dollår növekedés a megelÔzÔ héthez képest, amikor csaknem 5 milliård dollårral mérséklÔdött.

A mĂșlt Ă©v vĂ©gĂ©n az orosz arany- Ă©s devizatartalĂ©k mĂ©g jĂłval magasabb, 509,6 milliĂĄrd dollĂĄr volt.
http://hvg.hu/gaz...izatar#rss

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.