Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megindult az átalakulás?


Szia Imre! Link
A hír arról szól, hogy olyan megszorításokat vezetnek be a bankoknál, amik 5 év alatt átalakítják az egész bankrendszert. A bankokat átállítják a kizsákmányoló profittermelés rendszerérõl az emberiséget kiszolgáló szolgáltatási rendszerré.

Ezt az infót kaptam a "belsõs" ismerõstõl:

Mivel a háttérhatalom által lett az emberiség így tönkretéve, a háttérhatalom által is kell azt helyrehozni. Ez a büntetésük. A saját kezükkel kell szétosztani saját vagyonaikat az emberek között. Ezért nem lehet a világban nagyobb változás kormányzati szinteken. Az információ megerõsíti, hogy a háttérhatalom juttatta "trónra" OV-t és hogy ugyanez az erõ segítette a Fideszt hatalmon maradni. Azonban! A Fidesznek semmi és senki felett nincs valójában hatalma, csak azért maradtak, mert NEKIK KELL HELYREHOZNI? AMIT ELKÚRTAK. Nem kicsit, nagyon. A helyzet percrõl-percre változik, és jó irányban. Európában az Euró helyett az UNT kerül bevezetésre (United Trade Note). Mindenki számára el van különítve egy összeg, amit kiosztanak, és azzal mindenki azt csinál, amit akar.

Ez megerõsíti, amit Te is írtál-mondtál-tudtál, hogy ezeknek a mocsadékoknak kell helyretenniük amit elkúrtak, bár gondolom Te máshogy gondoltál erre :).

Aztán:

Link

ZAP ÜZENI;
SZIASZTOK!
MIT FOGNAK CSINÁLNI AZ EMBEREK AZ ÖSSZES PÉNZZEL, AMINT MEGKAPJÁK?
AZZAL AZ ÖSSZEGGEL, AMI BEKERÜL A RENDSZERBE, AZ ÓVATOSSÁG AZT DIKTÁLJA, HOGY NÉHÁNY CSEKK ÉS MÉRLEG A RENDBE LEGYEN TÉVE, HOGY NE TÚL SOK MARHASÁGRA KÖLTSÉK AZ EMBEREK A PÉNZÜKET, AMIKOR MEGKAPJÁK VÉGÜL.
HOGY AZ EMBEREK MIHEZ FOGNAK KEZDENI, ARRA VAN EGY ELKÉPZELÉSEM, DE LEGINKÁBB RÁ LESZ HAGYVA A SZÍVÜKRE, A JÓZAN ESZÜKRE ÉS REMÉLHETÕLEG KIKÉRIK EGY HOZZÁÉRTÕ SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉT. EGY JÓ SZAKEMBER MINDIG EL AKAR ADNI VALAMI BANKI TERMÉKET, MINT LETÉTEKET, CD-KET, BEFEKTETÉSI ALAPOKAT, STB.
A JÓ ADÓSZAKÉRTÕK OLYAN STRUKTÚRÁKAT NYÚJTANAK, AMIK ÁLTAL CSÖKKENTENI TUDJÁK AZ ADÓKÖLTSÉGEIKET, ÉS A HOZZÁÉRTÕ KÖNYVELÕCÉGEK NYOMONKÖVETIK A MEGTAKARÍTÁSAIKAT. SOK SZAKEMBER VAN ODAKINT, ÉS EGY KEVÉS PÉNZZEL, AMIT RÁJUK KÖLTENEK, ELÉG OLCSÓN TUDNAK BÖLCSESSÉGHEZ JUTNI. MENJENEK, KERESSENEK NÉHÁNYAT, AKIKKEL SZÍVESEN EGYÜTT DOLGOZNÁNAK.
IGEN, AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA TELJES MÉRTÉKBEN ÁTÜTEMEZTE AZ ÚJ DOLLÁRT, A TRN ALATT, VAGY AHOGY EURÓPÁBAN MEGISMERIK, A UNITED TRADE NOTE, (UNT) ALATT.
PUTYIN FONTOS SZEREPET JÁTSZOTT ABBAN, HOGY AZ USA MÁRCIUS 28-ÁN ALÁÍRTA A TRN HASZNÁLATÁT, ÉS HOGY FOLYTATÓDHAT A RENDSZER ÚJRAINDÍTÁSA.
MINDEN GLOBÁLIS TRANZAKCIÓKÓDOT AZ AMERIKAI KINCSTÁR RENDSZERESEN KIVEZET, HOGY A TRANZAKCIÓKAT KÖVETHESSÉK AHOGY AZ USD-T ÁTVEZETIK, S EZT BÁR NÉHÁNY HÉTTEL ELHALASZTOTTÁK, DE MÚLT HÉTEN SZERDÁN, KIBOCSÁTOTTÁK. A BANKI ÜGYINTÉZÉS A SZOKÁSOS MÓDON HALAD, ÉS KIBOCSÁTÁSI ALAPOKRA TUDSZ TRANZAKCIÓKÓDOKAT KAPNI.
RENGETEG TRANZAKCIÓKÓD VAN, ÉS MIND KÉSZENLÉTBEN ÁLL ARRA, AMI A JÖVÕ HÉTEN JÖN.
EGYSZERÛEN SZÓLVA, ÉPPEN AZ ÚJRAINDÍTÁS KÖZEPÉN VAGYUNK.
FIGYELMESEN NÉZD EZT ÉS EMLÉKEZZ. EZ ÍGY TÖRTÉNT. JÓ A CSAPAT, ÉS AZ EMBERIESSÉG HAMAROSAN KÖNNYEBBEN VEHET LEVEGÕT. RÖVIDESEN PEDIG TELJESEN FELLÉLEGEZHET.
ÍGY HÁT NÉMIKÉPPEN BOLDOG VAGYOK MOST, LÁTVA AZ EGÉSZET HELYÉRE KERÜLNI ÉS MINDEN IGAZOLJA A DÁTUMOT. LÉPÉSEK SOROZATA JUTTATOTT EL MINKET IDE. EZ IGAZÁN RENDKÍVÜLI.
NÉHÁNY VILÁGRASZÓLÓ ESEMÉNY ELÉRT ENGEM IS, ÉS BÁR NEM ERÕSÍTETTEM MEG EZEKET AZ ESEMÉNYEKET, DE VAN SZEREPÜK ABBAN, AMIT TUDOK, HOGY IGAZ. AZ ELSÕ ESEMÉNY, AMI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT HÓNAPBAN AZ, HOGY IRAK 36 TONNA ARANYAT VÁSÁROLT MÁRCIUS UTOLSÓ HETÉBEN – AZ 5. LEGNAGYOBB VÁSÁRLÁS EZ A VILÁGON –, AMI TÖBB MINT MEGDUPLÁZTA AZ EREDETI 27 TONNÁJUKAT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ÁLLJON LE A PÉNZNYOMTATÁSSAL, MERT NINCS A DOLLÁR MÖGÖTT ARANY.
AZ USA ÁLLAMKINCSTÁRA (UST) MEGVALÓSÍTOTTA AZ ÚJ USA DOLLÁRT (UNT – UNITED TRADE NOTE) EURÓPÁBAN EZEN A HÉTEN.
IRAK KIFIZETTE PÁRIZSBAN A LEGNAGYOBB TARTOZÁSAIT.
A VILÁGKERESKEDELMI ALAP (WTF) UTASÍTOTTA AZ USA-T, HOGY ENGEDJE EL AZ IRAKI PÉNZALAPOK VISSZATARTÁSÁT TÖBB MINT 20 ÉVRE, HOGY IRAK KIEGYENLÍTHESSE AZ USA-NAK AZ ADÓSSÁGÁT.
SZÓVAL, AZOK AZ ÉDES RÓZSASZÍN MALACKÁK REPÜLNEK AZ EGÉSZ HELY FELETT, AHOGY AZ IRAM EGYRE GYORSUL ÉS EGYRE TÖBB ÉS TÖBB FORRÁS KERÜL KIADÁSRA. A TANÁCSOM EGYSZERÛ: NÉZD AHOGY MEGTÖRTÉNIK A KIBONTAKOZÁS ÉS LÉGY TÜRELMES. A FORRÁSOK ÉRKEZNI FOGNAK ÉS AZ AGGODALOM NEM A LEGJOBB DOLOG, AMIT TENNI ÉRDEMES MOST – MÁR CSAK NÉHÁNY RÖVID NAP… ÉLVEZD A VÁRAKOZÁST ÉS A SHOWT.
CHRISTINE LAGARDE AZT MONDTA: SZERÉNY ÉS TÖRÉKENY GYÓGYULÁS HÚZÓDIK A MÉLYBEN – ÉS SZÜKSÉGES A VÁLTOZÁSI IRÁNYT IGAZÍTANI MÉG GYORSABBAN ÉS A NÖVEKEDÉS FENNTARTHATÓ.
EZ EGY IGAZ MEGÁLLAPÍTÁS. 75%-BAN A KÖZEPES CÉGEK VOLTAK A VILÁG GDP-JÉNEK 2%-OS NÖVEKEDÉSÉÉRT A FELELÕSEK. AZ ORSZÁGHATÁROKAT KERESZTEZÕ EGYÜTTMÛKÖDÉSSEL, AZ ÚJ PARADIGMA A MÁTRIX ALAPOK KIBOCSÁTÁSÁVAL FELTÖLTEKEZETT, A VILÁG GDP-JE RENDBEN NÖVEKEDNI FOG, ÉS A GAZDASÁGOK NAGYON ERÕTELJESEN ÉS BIZAKODÓAN MEGINDULNAK ELÕRE. EZ EGY JÓ DOLOG.

És aztán:

Itt a TRN, élõ egyenesben:

Link

Szóval 6-án be lett vezetve a TRN, az USD szépen lefut. Putyin bácsi meg szépen dörzsölheti a tenyerét, bár neki is aktívan részt kell vennie a helyrehozatalban.

Szóval a helyzet egyre változik. Csodás éjszakát!

Hozzszlsok


#21 | Balu - 2014. prilis 30. 21:18:52
Imi,

engem meg ez derített fel az imént:
Az IMF bejelentette: recesszió tapasztalható az orosz gazdaságban

(majd sok rizsa után a lényeg)
...Az elõrejelzett tõkekiáramlás 100 milliárd dollárt éri el.

Az biztos is bammeg, csak nem az infláció miatt!
s_*_kac

http://hungarian....gban-8754/
#22 | postaimre - 2014. prilis 30. 21:38:24
Balu ezt is!


„Európai tavasz”: harc a túlélésért

Európa fuldoklik. Magas adó, páratlanul alacsony szintû befektetések, egyre növekvõ munkanélküliség és rohamosan gyengülõ remény a szebb jövõ iránt. Az európaiak minden fronton visszaszorulnak: a gazdaság stagnál, a munka termelékenysége zuhan, az innovatív fejlõdés más kontinensekre vonult…

Európának gazdasági és politikai megújulásra van szüksége, de számos szakértõ meg van gyõzõdve arról, hogy az „európai tavasz” még nagyon messze van.

Most fogják fel, hogy Európa számára a legrettenetesebb csapás a humán tõke összeomlása. Egyes európai országokban a munkanélküliség nagyságrendje a társadalom struktúrája összeomlásával fenyeget – vélik némely tekintélyes szakértõk. Különösen veszélyes a növekvõ munkanélküliség az ifjúság körében. Portugáliában ez 38%-t jelent, Olaszország is közel áll hozzá 37%-kal, Görögországban még rosszabb a helyzet – 56%. Spanyolországban kritikus helyzet alakult ki – 58% –, ami szakemberek egész korosztályának kiesését és pénzveszteséget jelent. A jövõben egész Európa kénytelen lesz keresni a felgyógyulás általános receptjét. Napjainkban már világos, hogy a helyzetet rendezni kell – állítja Ljudmila Babinyina politológus.
Teljes szöveg: http://hungarian....271840863/
#23 | Bulcsu - 2014. prilis 30. 21:45:34
Figyelem! A Bankszövetség mai ülésérõl kiszivárgott felvételek! via hitelesmagyar.
YouTube Vide
#24 | Bulcsu - 2014. prilis 30. 22:05:30
Mellékesen meg Venezuelában Maduro 30%-kal növeli a minimálbért.
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/q71/s720x720/10253940_10152088592226977_202351362624345589_n.jpg
http://www.itele....e-30-81067
#25 | tudatlanka - 2014. prilis 30. 22:12:09
Moszkvának a megszorításokra adott iróniája sem rossz: http://hungarian....eget-4849/
#26 | Perje - 2014. prilis 30. 22:17:35
Nem osztogatás lesz, itt hanem fosztogatás még jobban. Ez az igazságos Amerika, amelyik tiszta jó szándéktól vezérelve dúsított " cuccot " vetett be az irakiak és a szerbek ellen, most éppen az ukránok ellopott aranyát indul keresni. Azt, amit talán õk raktak titokban repülõre. Lassan kezdetét veszi a kincsvadászat orosz földön. Valamit csak találnak, ha mást nem fekete aranyat. Líbiában sikerrel meglelték mindkettõt.
#27 | mormota1968 - 2014. prilis 30. 22:24:25
Hurrá, gazdag vagyok!!! s_*_help s_*_trn Vagy most még sem? Most akkor mi van? Lesz lové vagy nem lesz lové? s_*_:el Ha holnapra nem lesz a csizmámba a sok pénz mikulás, szét rugóm a hátsód! s_*_kukk Ha még is megjön a pénz, annyi gombós 140 forintos fagyit fogok befalni, sõt inkább azt a csavart olasz fagyit, arra is lesz akkor már pénzem, hogy elcsapja a pocakomat. Sõt, mindenféle sütibõl, csokiból is bõségesen felpakolok. s_*_beee Szóval, ha már megígértétek, légyszí ne ba@atok már át! Oké! Értve vagyok? Ne okozatok csalódást, mert csalódottságomban még valami kárt teszek magamban. s_*_francba s_*_neem Ha most még sem lesz pénz, az biztos hideg zuhanyként fog érni. s_*_zhny Ezt a szemetek alá, ha átvertek! s_*_box Na jó! Ma éjjel biztos nem fogok aludni. Remegve várom a postást a csekkel. s_*_hol Ez a hét legjobb vicce! s_*_kac Én a részem biztos, hogy berakom a bankba, sõt izraeli részvényeket vásárolok majd mindért. s_*_kukk
#28 | Perje - 2014. prilis 30. 22:41:31
Lóvé van, de annak, aki megérdemli:
http://www.atv.hu...okat-a-tek
#29 | keepfargo - 2014. mjus 01. 04:33:31
Az a pénz úgy igaz, ahogy a Schwarzenegger - film (meg a többi). A jenkik, akár a zsidók, a hülyítésben a legnagyobbak. Ezért sincs Tv-m már vagy 4 éve. Amit a hülyítödobozból eddig rám zúdítottak, abból még újabb négy év alatt is nehezen fogok kigyógyulni. A jenki (film)hösökröl meg annyitt, hogy a filmjeiken ök a világ legjobb katonái - akik soha egy háborút meg nem nyertek.
A zsizsikek pedig a világ legjobb adakozói, csak eddig nem volt miböl adakozzanak - na de most! Most majd eljön a Kánaán....a vakbelem egész nap röhög, már aludni sem lehet töle...
#30 | Maguskacska - 2014. mjus 01. 06:24:56
ugyan már!!!
a viktoriánus anglia is óriási beruházásokba fogott a közjó érdekében...
-engedtek a szelepen....-hogy az elégedetlen tömeg meg ne picsázza a kifosztóit....-és minden maradhatott a régiben....:D
talán 193 elismert ország van a földön, és ha jól emlékszem min.188 tagja az IMFnek.....

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.