Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gyilkossági ügy: Letartóztatták a Sinn Féin vezetõjét


Gerry? Adam's? IRA? MI-6? Régi zsidó kavarásokat is elõ lehet kaparni? Ugye semmi köze ennek az "írek függetlenedéséhez"..., csak egy global-ope-ració része...? IGEN, az! A brit rendõrség letartóztatta szerdán Észak-Írországban a Sinn Féin párt vezetõjét, Gerry Adamst, mert a gyanú szerint bûnrészes abban, hogy az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) terrorszervezet 1972-ben elrabolt, meggyilkolt és titkos helyen eltemetett egy tízgyerekes, belfasti özvegy anyát.
A 65 éves Adams, aki jelenleg a Sinn Féin írországi parlamenti képviselõje, egy elõre elkészített közleményben megerõsítette letartóztatásának tényét, de azt állította, hogy önkéntes alapon tesz vallomást a brit rendõrségen.

Már régóta számítani lehetett arra, hogy a rendõrség ki fogja hallgatni Adamst a 38 éves Jean McConville meggyilkolása ügyében. Az asszonyt az IRA azzal vádolta, hogy kémkedett ellene a brit rendõrség, illetve a hadsereg javára.

Az IRA és a fennállásakor annak politikai szárnyának tartott Sinn Féin hiteles krónikája szerint Adams évtizedeken át az IRA egyik parancsnoka volt, noha õ mindig tagadta, hogy bármilyen tisztséget viselt volna a terrorszervezetben.

"Úgy gondolom, hogy Jean McConville meggyilkolása és titokban való eltemetése gonosz és gyalázatos igazságtalanság volt vele és családjával szemben. Meggyilkolásával kapcsolatban velem szemben széles körben rosszindulatú vádak kerültek nyilvánosságra, amelyeket visszautasítok. Miközben soha nem határolódtam el az IRA-tól - nem is fogok -, ártatlan vagyok McConville elrablásában, meggyilkolásában és eltemetésében" - írta Adams közleményében.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. május 01. 09:16:11
Tömeges halálbüntetések: Egyiptom visszautasítja a nemzetközi bírálatokat

Az egyiptomi igazságügyi miniszter visszautasította a tömeges halálbüntetések kiszabása miatti nemzetközi bírálatokat. A miniszter szerdán ugyanakkor azt hangoztatta, hogy a bíróságok nem a végrehajtó hatalom eszközei, és az ítéletek fellebbezés eredményeképpen megváltozhatnak.
http://www.hirado...ralatokat/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.