Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

B√°rmit elvehet a NAV


H√Ľ-ha nincs kecmec! TEK is beleh√ļz a rend√Ķr√∂k is egyre h√ľly√©bbek. K√©zigr√°n√°totokat kibiztos√≠tani, had repesszenek! M√°r alkalmazz√°k a p√©nz√ľgy√Ķr√∂k a t√∂rv√©nyt, amely lehet√Ķv√© teszi, hogy gyakorlatilag b√°rmit lefoglaljanak, ha valakinek ad√≥tartoz√°sa van.

Mondjuk egy fuvaros furgonj√°t. A kocsm√°ros poharait. B√°rmit. B√°r a jogszab√°ly janu√°rt√≥l l√©pett √©letbe, a p√©nz√ľgy√Ķr√∂k halad√©kot adtak az ad√≥soknak. M√°rciusban indult az ellen√Ķrz√©ssorozat, az√≥ta 127 esetben 227 milli√≥ forintot szedett be a NAV. Valamint 227 esetben 70 milli√≥ forint √©rt√©kben √∂nk√©nt fizettek az √ľgyfelek. B√°thory R√≥bert riportja.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | spartakusz - 2014. mŠjus 02. 08:54:39
Szevasztok!

Teljesen mindegy m√°r mi lesz az √ľgyem sorsa - amit majd lefogok √≠rni nektek - a cikkre reag√°va v√©lem √©nyem amit oda √≠rtam ide id√©zem:

"...Szevasztok!

Innent√Ķl kezdve spartakusz √ľzenete - egy j√≥ tan√°cs a navosoknak k√∂ssetek √©letbiztos√≠t√°st, gondolva a csal√°dodra - mert f√ľggetlen√ľl a gazemberekt√Ķl akikkel val√≥s a k√∂vetel√©sed - de vannak akivel elhitetted, hogy tartozik √©s - E L L E H E T ET LE N √ć T E D - TUDATOSAN ? T U D A D L A N U L - M√ĀR EZEN A SZINTEN L√ČNYEGTELEN ! ez √Č L E T - H A L √Ā L HARCA!
saj√°t tapasztalatom - HAL√ĀLOS ELLENS√ČGEM VAGY √ČS √ćGY FOGADLAK!

√ČRTED? √ČRTED! √ČS MINDANNYIUNK√ČRT -

F E L H √ć V √ĀS!

EDDIG √ČS NEM TOV√ĀBB - B√õN√ĖZ√ēVEL B√õN√ĖZ√ē M√ďDON KELL ELB√ĀNNI!

id. Kiss László...."

spari a k√∂zvet√≠t√Ķ! HOPP√Ā!
#12 | Perje - 2014. mŠjus 02. 11:28:01
Imre! Hallottam a r√°di√≥ban olyan esetr√Ķl, hogy egy egy√©ni v√°llalkoz√≥ asszony a Tb j√°rul√©k√°t nem fizette. A v√©grehajt√≥ felt√∂rte a lak√°s√°t, vitt√©k ami mozgathat√≥. A h√Ľt√Ķt a lefagyasztott √©lelmiszerekkel. Azokat bedob√°lt√°k a f√ľrd√Ķk√°dba. Ki is olvadtak, mire a szeg√©ny asszony haza√©rt, aki az ioskol√°b√≥l haza√©rt s√≠r√≥ kisl√°ny √©rtes√≠tett.
M√©g a szoban√∂v√©nyek is " v√©tkesek" lehettek, mert azokat is felborogatt√°k cserepest√Ķl.

Miut√°n k√©t navos dolgoz√≥ kipakolt, most jav√≠tani akarnak az im√°zsukon. Arra az√©rt v√°laszt nem tudn√°nak adni, hogy hogyan gy√Ľlik √∂ssze valakinek t√∂bb sz√°z milli√≥s , milli√°rdos tartoz√°s, mert az nem egy h√≥nap alatt j√∂n √∂ssze. Azokat mi√©rt hagyj√°k , hogy ennyire felgy√Ľlj√∂n a tartoz√°sa?

Munkaeszk√∂zt, j√°rm√Ľvet, g√©peket, szersz√°mokat vagy b√°rmit lefoglalni a legnagyobb b√Ľn. A munkav√©gz√©st akad√°lyozza, azzal csal√°dok meg√©lhet√©s√©t.

Abban, hogy ennyi c√©g bef√ľrdik, vagy ennyi tartoz√°st csin√°l, szerepe lehet a c√©galap√≠t√°st l√°tatlanban enged√©lyez√Ķ illet√©kes b√≠r√≥s√°gnak. Nem l√©tez√Ķ telephelyekre is be vannak jelentve v√°llalkoz√°sok.
De ez tabu t√©ma, ennek feszeget√©s√©rt k√∂telez√Ķ pszichom√≥kusi vizsg√°lat j√°r.
#13 | spartakusz - 2014. mŠjus 02. 15:16:47
bocs √õZ√ē M√ďDON - teh√°t helyesen √Ľz√∂m a b√Ľnt -

b√ļn√Ľz√Ķ m√≥don j√°runk el!

spari...
#14 | postaimre - 2014. mŠjus 03. 17:32:29
Nincs t√∂bb√© gabon√°z√°s: a NAV-tan√ļ √ļjabb „fenyeget√©se”

„Nevek kellenek” – mondja az ezermilli√°rdos √°facsal√°sokr√≥l els√Ķk√©nt besz√°mol√≥ Horv√°th Andr√°s k√∂zel f√©l √©vvel azt k√∂vet√Ķen, hogy nyilv√°noss√°g el√© √°llt az elk√©peszt√Ķ adatokkal. Mint arr√≥l kor√°bban a Hetek is besz√°molt, a NAV – tavaly t√©len kil√©pett – munkat√°rsa 2010-2011 folyam√°n j√∂tt r√° vizsg√°latai sor√°n, hogy az √ļgynevezett l√°ncolatos √°facsal√°sok k√∂vetkezt√©ben √©vente ezermilli√°rdos nagys√°grend√Ľ k√°r √©ri a k√∂lts√©gvet√©st, √©s ezzel az ad√≥fizet√Ķket. Horv√°th 1700 milli√°rd forintr√≥l besz√©lt. Elmondta, hogy a legink√°bb szennyezett √°gazatok a gabona-, a cukor-, az √©tolaj- kereskedelem, de csalnak ruh√°zattal √©s h√°ztart√°si m√Ľszaki cikkekkel is. A legnagyobb megd√∂bben√©st azonban nem ez, √©s nem is az √°facsal√°s – egy√©bk√©nt primit√≠v – elk√∂vet√©si m√≥dszer√©nek pontos le√≠r√°sa v√°ltotta ki, hanem az, hogy az ad√≥szakember azt √°ll√≠totta: a csal√°sokr√≥l tudnak az ad√≥hat√≥s√°g bizonyos vezet√Ķi is. A Hetek cikke.
http://www.atv.hu...enyegetese

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.