Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

2 milli√≥ cig√°ny Magyarorsz√°gon - √ļjrat√Ķtve


Minden felhang n√©lk√ľl, de nem lehangol√≥dva! Felt√Ľn√Ķen nagy √©rdekl√Ķd√©s √∂vezte a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek mai napon megtartott sajt√≥√©rtekezlet√©t, amelyen ismertett√©k a Magyarok VIII. Vil√°gkongresszusa keret√©ben megtartand√≥, Elt√∂r√∂tt a heged√Ľm… c√≠m√Ľ konferenci√°t, amelynek k√∂z√©ppontj√°ban a magyarorsz√°gi cig√°nys√°g szerepel majd. Az esem√©nyen megjelent t√∂bb cig√°ny vezet√Ķ, a F√Ķv√°rosi Roma Oktat√°si √©s Kultur√°lis K√∂zpont igazgat√≥ja, valamint a K√Ķb√°nyai Cig√°ny Kisebbs√©gi √Ėnkorm√°nyzat eln√∂ke, akik bejelentett√©k, hogy v√©lem√©ny√ľk szerint ma Magyarorsz√°gon 2 milli√≥ cig√°ny √©l.

A sajt√≥√©rtekezlet h√°zigazd√°ja Patrub√°ny Mikl√≥s, a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke volt, aki elmondta, hogy az augusztus 15-20. k√∂z√∂tt sorra ker√ľl√Ķ Magyarok VIII. Vil√°gkongresszus√°nak legf√Ķbb feladata kidolgozni a magyar nemzet fogalm√°nak √ļj meghat√°roz√°s√°t, illetve megadni a nemzet fogalm√°nak magyar meghat√°roz√°s√°t, amelynek el kell t√©rnie mind a frankof√≥n, mind a germ√°n szeml√©lett√Ķl, √©s saj√°tosan magyarnak kell lennie. Ebben a nemzetfogalomban meg kell tal√°lni a magyar cig√°nyok hely√©t is.

Az MVSZ eln√∂ke bejelentette, hogy l√©teznek olyan demogr√°fiai sz√°m√≠t√°sok, amelyek szerint 8 √©v m√ļlva Magyarorsz√°gon a cig√°nyok l√©leksz√°ma meghaladja a magyarok√©t.

Az eln√∂k bejelentette, hogy az Elt√∂r√∂tt a heged√Ľm… c√≠m√Ľ konferencia keret√©ben 4 t√©mak√∂rben v√°rnak el√Ķad√≥kat: munkalehet√Ķs√©g teremt√©se a cig√°nys√°g sz√°m√°ra, n√©pj√≥l√©ti k√©rd√©sek, a cig√°ny-magyar egy√ľtt√©l√©s (cig√°nyb√Ľn√∂z√©s), √©s demogr√°fia.

Az eln√∂k utalt a cig√°ny-magyar egy√ľtt√©l√©s √©vsz√°zadaira, k√ľl√∂n kiemelve az Arany J√°nos √°ltal is A nagyidai cig√°nyok c√≠m√Ľ k√∂ltem√©nyben le√≠rtakat, √©s annak m√©ltatott f√Ķszerepl√Ķj√©t, Cs√≥ri vajd√°t.

R√°cz S√°ndor, az MVSZ tiszteletbeli eln√∂ke, aki a cig√°nys√°gnak szentelt konferencia javaslattev√Ķje √©s c√≠mad√≥ja volt, nagyhat√°s√ļ felsz√≥lal√°sban √©rz√©keltette, hogy az √©vsz√°zadokon kereszt√ľl b√©k√©sen alakul√≥ cig√°ny-magyar viszonyt a politika, az ideol√≥gi√°k √©s a p√°rtok rontott√°k meg. √Āll√°spontja szerint a legs√ľrg√Ķsebb feladat a cig√°nys√°g sz√°m√°ra munkalehet√Ķs√©get teremteni.

Az MVSZ eln√∂k√©nek megh√≠vottjak√©nt jelen volt Balogh Elem√©r, nyugalmazott m√ľncheni √ļjs√°g√≠r√≥ is, aki egy igen √©rdekes, √©s a konferencia c√≠m√©vel teljesen √∂sszhangban l√©v√Ķ javaslattal √°llt el√Ķ. Balogh Elem√©r javasolta, hogy a korm√°ny vessen ki jelent√Ķs ad√≥t a g√©pzen√©re, √©s ezzel nyisson t√°g teret a vend√©gl√°t√≥ egys√©gekben a hungaricumnak sz√°m√≠t√≥ cig√°nyzen√©nek, egyben t√∂bb t√≠zezer munkahelyet teremtve a cig√°nyoknak ebben a sz√°mukra oly testhez ill√Ķ szakm√°ban.

Kathy-Horv√°th Lajos heged√Ľm√Ľv√©sz √©s zeneszerz√Ķ, egyetemi tan√°r, a F√Ķv√°rosi Roma Oktat√°si √©s Kultur√°lis K√∂zpont igazgat√≥ja k√∂sz√∂netet mondott a Magyarok Vil√°gsz√∂vets√©g√©nek a cig√°nys√°g ir√°ny√°ba tett gesztus√°√©rt. Elmondta, hogy inform√°ci√≥juk szerint ma Magyarorsz√°gon 2 milli√≥ cig√°ny √©l, √©s felaj√°nlotta egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t az Elt√∂r√∂tt a heged√Ľm… c√≠m√Ľ konferencia megszervez√©s√©ben.

Hasonl√≥ hangnemben sz√≥lalt fel Feh√©r Istv√°n, a K√Ķb√°nyai Cig√°ny Kisebbs√©gi √Ėnkorm√°nyzat eln√∂ke, heged√Ľm√Ľv√©sz, aki meger√Ķs√≠tette az el√Ķtte sz√≥l√≥ √°ltal is eml√≠tett k√∂sz√∂netet √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si k√©szs√©g√©t. Elmondta, Budapest-K√Ķb√°ny√°n 74.500 f√Ķ lakik, amelynek 30-35 %-a cig√°ny.

2012. febru√°r 29.

MVSZ Sajtószolgálat - 7426/120229

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. mŠjus 01. 10:23:53
Kedves Imre !

Igen, igen, fel kell folyamatosan emlegetni "nemzeti nagyjaink √©rt√ľnk folytatott v√©get nem √©r√Ķ k√ľzdelmeit". M√©g h√°ny ilyen fosszervezet van mint a "MVSZ", ez a h√ľly√©k √©s aljasok, meg a m√©g h√ľly√©bbek √©s m√©g aljasabbak sz√∂vets√©gei ? Ezek a "felkentek" meg a t√∂bbi is, m√©g egy kicsit k√ľzd √©rt√ľnk, azt√°n m√°r csak elf√∂ldelni kell a hull√°inkat, vagy v√≠zbe l√∂kni, a foly√≥ majd eltakar√≠t ! K√∂zben meg "v√≠vjuk" kis csat√°inkat k√∂z√©pszer√Ľ kis "but√°csk√°kkal", √©s v√©raljas "m√©lymagyarokkal", meg ezek h√≠veivel. Ez van.
A m√°sik cikkr√Ķl jut eszembe, sz√≠vesen lenn√©k Gerry Adams 65 √©vesen, mert ha elismerem, ha tagadom, de n√©h√°ny patk√°ny m√°r a t√ļlvil√°gon lenne √°ltalam kiv√©gezve, ak√°r saj√°tkez√Ľleg, ak√°r √°tt√©telesen. De tudod, ez az √ļt nem a "F√©ny√∂sv√©ny", ez az igazs√°g √ļtja ! Ebben k√ľl√∂nb√∂znek t√Ķl√ľnk az √ćrek ! Ott nem megbocs√°t√≥ak a patk√°nyokkal szemben, k√°ros √©s betegs√©g terjeszt√Ķ r√°gcs√°l√≥knak tekintik azokat. Fel k√©ne √©leszteni a B√°bolnai R√°gcs√°l√≥ Irt√≥ √°llom√°st . Ki kellene terjeszteni a m√Ľk√∂d√©s√©t a k√©tl√°bon j√°r√≥ k√°rt√©kony r√°gcs√°l√≥kra is ! √Čs mint l√°tom ehhez a magyar vagy nincs, vagy csak nagyon kev√©s. M√©g a v√©g√©n azt kell gondoljam, hogy √©n tal√°n √≠rnek kellett volna sz√ľletnem. Meg az√©rt m√°sok helyett √©n nem sz√©gyellem magam, √Ķket nem √©n sz√ľltem, √©s nem a testv√©reim.

√Āld√°s !
Detonator
#2 | kakas - 2014. mŠjus 01. 10:25:42
Magyarnak kell lennie???37.media.tumblr.com/d8e65d61b37b0bf754859855ce7b3ed6/tumblr_n4krqgYDts1tra1kao1_500.jpg :( s_*_dur
#3 | Detonator - 2014. mŠjus 01. 13:20:40
Kakas !

Az ott az asztalon a meggyilkolt magyarok v√©re aranyban, meg a mi sz√©trohasztott √©let√ľnk al√°ter√≠tve, p√©nz form√°j√°ban. A f√©nyk√©pen meg egy "magyar entellekt√ľel" l√°that√≥, egy j√≥ tesv√≠r !
Mindny√°jan Isten teremtm√©nyei vagyunk, zengi a barom k√≥rus. A szeretet mindent legy√Ķz, zengi a barom k√≥rus ! Aki kardot fog, kard √°ltal v√©sz el, zengi a barom k√≥rus !
Mikor gy√ļjtjuk r√° a h√°zat ezekre a barmokra ? Fel√Ķlem lehet egyenk√©nt is, csak egyed√ľl nem megy ! √Čs ehhez assziszt√°l a barmok orb√°ni menete ! D√Ķlne r√°juk az √∂sszes templom a nagymis√©n !
#4 | kurgan - 2014. mŠjus 01. 13:33:23
Ha csak a sz√ľl√Ķv√°rosomat, Karcagot vessz√ľk alapul is nyilv√°nval√≥v√° v√°lik, hogy a cig√°nys√°g az elm√ļlt kb 2 √©vtizedben mennyire megszaporodott. Sz√ľl√©szet: 10 any√°b√≥l 6-7 biztosan cig√°ny, az √Ķket l√°togat√≥ n√Ķtagok is m√°r terhesek. Megt√∂lt√∂ttek egy eg√©sz √°ltal√°nos iskol√°t, ami nemr√©g marista lett, √©s m√°r kezdenek besziv√°rogni a t√∂bbi suliba is. Ha j√≥l tudom, kapnak egy k√ľl√∂n √≥vod√°t, szint√©n marista. D√©lut√°n 4-kor mikor mennek az iskol√°b√≥l haza a gyerekek, na akkor kell ki√°llni √©s csod√°lkozni, hogy mennyire rettent√Ķen sokan lettek. √Čn a 90-es √©vekben j√°rtam √°ltal√°nos suliba, akkor m√©g nem volt ilyen katasztrof√°lis a helyzet. De ott van Kunmadaras, ahonnan a magyarok szinte menek√ľlnek, mert annyit lopnak a cig√°nyok, hogy ellehetetlen√≠tik a magyarokat.
Mulats√°g: http://www.youtub...WK17u3OEio
#5 | Fidel - 2014. mŠjus 01. 15:49:27
Udv! Magyarorszag lessz a lehetosegek orszaga! Kutyaeledelt keszito gyarat kell nyitni! A vilagot el lehet majd latni belolle,csak a sok rothadt parazitat kell bedaralni!
#6 | Detonator - 2014. mŠjus 01. 17:38:21
Mindenkinek !

√Čs ehhez a rohaszt√°shoz tev√Ķlegesen j√°rul hozz√° Orb√°n √©s legk√ľl√∂nf√©l√©bb maffi√≥z√≥ csapata. Olvass√°tok el Aranyhal "t√°rsash√°zakr√≥l" sz√≥l√≥ be√≠r√°s√°t ! Az a mindny√°junk t√°rsash√°z√°r√≥l sz√≥l, az orsz√°gr√≥l, a Haz√°r√≥l, amit a h√°tt√©rhatalom gennyes lelk√Ľ ide l√Ķcs√∂lt emberei, Orb√°n, Pint√©r, √Āder, √©s Deutschok , meg nagyszer√Ľ zsid√≥ kereszt√©ny demokrat√°i , √©s szek√©rtol√≥i, Balogh Zolt√°jai, meg a J√©zus neve m√∂g√© b√ļj√≥ kl√©rusi s√∂pred√©k z√ļd√≠t a nyakunkba ! Naponta √∂lnek minket, mik√∂zben a valami okn√°l fogva v√©dett degener√°lt k√≥rus √©l√©nken helyesel, szeg√©ny cig√°nyokon, meg szeg√©ny zsid√≥kon kereszt√©nyi szeretettel k√∂nnyezve.
Nem tudom el√©gszer le√≠rni, √©s elmondani, hogy a cig√°nys√°g a fegyver, amit a zsid√≥ tart a kez√©ben, √©s √∂li vele Magyarorsz√°got. Aki ezt nem l√°tja, az vagy tot√°l idi√≥ta, vagy egy rohadt mocskos √ľgyn√∂k, t√∂bb lehet√Ķs√©g nincs. √Čs nekem annyi az √∂sszes jogom, √©s lehet√Ķs√©gem ( egyenl√Ķre ez m√©g megvan), hogy ezt itt le√≠rhatom, √©s nem t√∂rlik ki sem . Semmi, az √©gvil√°gon semmi jogunk nincs, az √°llam mint olyan nem l√©tezik, a jog nem l√©tezik, rend√Ķrs√©g nincs, a TEK mag√°n hadsereg, fegyveres titkos szervezetek, meg civilnek √°lc√°zott minden f√©le szervezetek uralj√°k az orsz√°got gazdas√°gilag √©s politikailag. T√Ľnj√∂n m√°r fel, hogy az √∂sszes r√°di√≥ √©s telev√≠zi√≥ ugyan azt az egyf√©le h√≠rt mondja, √©s modhatja be ! Minden √∂sszef√ľgg mindennel! Tele vagyunk "civil jogv√©d√Ķkkel", hivat√°sos megmond√≥ emberekkel, meg az interneten Isten v√°logatott barmaival, akiknek "j√≥s√°gos tev√©kenys√©ge" igen j√≥l l√°that√≥, az ide √≠r√≥k egyes egyedein is ! Ha l√©tezne az MVSZ, √©s nem idi√≥t√°k √©s t√©gl√°k gy√Ľjtem√©nye lenne, m√°r nem itt tartan√°nk, de amig Vill√°s B√©l√°k, meg nuki-kuki telev√≠zi√≥k, meg J√©zus l√°t√≥k facebookja, meg III./II.-es Csizmi Laci vezette Civil F√≥rum h√ľly√≠ti ezt az orsz√°got, √©s elmegy a cig√°ny-zsid√≥t dics√Ķ√≠teni egymilli√≥ degener√°lt barom ennek a vezet√©s√©vel, h√°t ez van. Van itt fenn ma egy-k√©t cikk, ami lehet √ļtmutat√≥, de ahhoz ember kell √°m, nem a templom k√∂v√©t vas√°rnaponk√©nt felnyal√≥ szarkereszt√©ny, meg szeretetrezg√Ķ birka. Mert ha m√°r felhoztam, ez a degener√°lt massza nem veszi √©szre, hogy se Isten, se J√©zus nem ment el a csat√°ba, legfeljebb seg√≠tette (n√©ha!), a kardot fog√≥ kezet, hogy igazs√°got v√≠vjon ki mag√°nak !
Jusson m√°r eszetekbe, hogy mi az egyetlen √ļt ! Ott van el√Ķttetek, √°testek rajta, azt√°n m√©g sem veszitek √©szre ! De ahhoz, EMBERNEK KELL LENNI, K√ćV√úL BEL√úL ! A sz√≥ vesz√©lyes fegyver, az √©sz m√©g vesz√©lyesebb, felt√©ve, ha haszn√°lj√°k.

Detonator
#7 | hathor - 2014. mŠjus 01. 20:19:01
" Ebben a nemzetfogalomban meg kell találni a magyar cigányok helyét is."
Nincs magyar cigány!!! Vagy cigány vagy magyar kedves MVSZ és Patrubány!
Van Magyarorsz√°gon √©l√≥sk√∂d√Ķ cig√°ny, akiknek nincs hely√ľk a nemzetfogalomban!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.