Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Netanjahu alkotmányban rögzítené, hogy Izrael a zsidóké


Ez most divat. Mindenf√©le kloty√≥pap√≠rra senkih√°ziak r√°√≠rnak valamit √©s kijelentik, hogy ez m√°r ett√Ķl √ļgy is van! Ki nem sz@rja le! Benj√°min Netanjahu izraeli minisztereln√∂k cs√ľt√∂rt√∂k√∂n bejelentette, √ļgynevezett alapvet√Ķ t√∂rv√©nyben akarja r√∂gz√≠teni, hogy Izrael a zsid√≥k nemzet√°llama. Cipi Livni igazs√°g√ľgy-miniszter azonnal k√∂z√∂lte, hogy ezt megakad√°lyozza - der√ľl ki a katonai r√°di√≥ jelent√©s√©b√Ķl.

A korm√°nyf√Ķ Tel-Avivban, a F√ľggetlens√©gi Nyilatkozat Csarnok√°ban helyezte kil√°t√°sba az √ļj t√∂rv√©nyt, ott ahol D√°vid Ben Gurion, Izrael els√Ķ minisztereln√∂ke 1948. m√°jus 14-√©n bejelentette Izrael √°llam kiki√°lt√°s√°t.

Netanjahu elk√©pzel√©sei szerint az √ļj sarkalatos t√∂rv√©ny a zsid√≥ n√©p nemzet√°llam√°nak nyilv√°n√≠tan√° orsz√°g√°t. "Izrael minisztereln√∂kek√©nt egyik legalapvet√Ķbb feladatom, hogy meger√Ķs√≠tsem Izrael √°llapot√°t n√©p√ľnk nemzet√°llamak√©nt" - indokolta terv√©t a minisztereln√∂k. "Legnagyobb sajn√°latomra vannak - ahogy legut√≥bb is l√°ttuk -, akik nem ismerik el ezt a term√©szetes jogot. Megpr√≥b√°lj√°k al√°√°sni a t√∂rt√©nelmi, erk√∂lcsi √©s jogi igazs√°gt√©telt, hogy Izrael l√©trej√∂hetett a zsid√≥ n√©p orsz√°gak√©nt" - tette hozz√°.

"A kneszetben kezdem√©nyezni fogom egy alapvet√Ķ t√∂rv√©ny elfogad√°s√°t, amely garanci√°t ny√ļjt ennek az √°llapotnak a t√∂rv√©nyes v√©delm√©re" - jelentette be elk√©pzel√©s√©nek megval√≥s√≠t√°s√°r√≥l.

"Izrael √°llama mindig meg√Ķrzi minden √°llampolg√°ra, zsid√≥k √©s nem zsid√≥k egy√©ni √©s polg√°ri jogainak teljes egyenl√Ķs√©g√©t" - tette hozz√°. Benj√°min Netanjahu szavai r√∂gt√∂n elhangz√°suk ut√°n komoly belpolitikai vihart kavartak, Cipi Livni igazs√°g√ľgy-miniszter kijelentette, semmik√©ppen sem engedi, hogy gyeng√≠ts√©k vagy al√°rendelj√©k a demokr√°cia √©rt√©keit a zsid√≥s√°gnak. "A m√ļltban is ellen√°lltam a demokr√°ci√°t s√©rt√Ķ kezdem√©nyez√©seknek, √©s ezt fogom tenni ezent√ļl is, m√©g akkor is ha a minisztereln√∂kt√Ķl sz√°rmazik a kezdem√©nyez√©s" - mondta Livni.

Az ellenz√©ket √©s a szoci√°ldemokrata Munkap√°rtot vezet√Ķ Jich√°k Herzog is elutas√≠totta Netanjahu √∂tlet√©t. "Sajn√°latomra Netanjahu iskol√°j√°nak politikai puszt√≠t√°sa a zsid√≥ t√∂bbs√©g elveszt√©s√©hez vezet, √©s Izrael - Isten √Ķrizz - k√©tnemzetis√©g√Ľ √°llamm√° v√°l√°s√°hoz" - fogalmazott Herzog. "Semmilyen t√∂rv√©ny nem tudja eltakarni ezt a sajn√°latos t√©nyt" - tette hozz√° az ellenz√©ki vezet√Ķ.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. mŠjus 01. 21:29:13
El√©g nagy a szaporulat 1948 √≥ta. Az √©vben kb 800 ezren voltak, ma 6 milli√≥ felett. Csaknem 200 ezerrel n√Ķtt a sz√°muk az utols√≥ egy √©v alatt. A palesztinok l√©tsz√°ma m√°r csak ennek a negyede.
http://mignews.ru...46693.html
#2 | mormota1968 - 2014. mŠjus 01. 21:41:01
Netanjahut kellene m√°r egy keresztf√°ra r√∂gz√≠teni, csak hogy tudja, mit √©rezhetett J√©zus a kereszten. Az egyik latornak t√∂k√©letesen megfelelne. Sajna az ott √©l√Ķ zsid√≥k hatalmas h√°nyad√°nak a felmen√Ķi a b√ľd√∂s √©letben nem j√°rtak m√©g az el√Ķtt Palesztina f√∂ldj√©n √©s ezt m√°r nem egy genetikai vizsg√°lat be is bizony√≠totta. √ögy hogy rohadtul semmi k√∂z√ľk ahhoz a f√∂ldh√∂z. M√©g akkor sem, ha a felmen√Ķik keveredtek szef√°rdokkal is vagy az √≥sz√∂vets√©gi cig√°nys√°ggal. √ögy hogy ak√°rhogy is er√Ķlk√∂dnek, sohasem lesz bel√Ķl√ľk igazi semita, h√©ber izraelita. M√©g akkor sem, ha felhagyn√°nak v√©gre a s√©mi arabok √©s palesztinok legyilkol√°s√°val. Benjamin Freedman is megmondta, ezek nem igazi izraelit√°k, csak zsid√≥ vall√°s√ļ kaz√°rok. B√°r Mr.Rosenthal a "Rejtett zsarnoks√°gban" gy√∂ny√∂r√Ľen bevallja, hogy zsid√≥ vall√°s nem is l√©tezik. Csak kb 800 rabbi beteges tan√≠t√°sait √©s M√≥zes t√∂rv√©nyeit tartalmaz√≥ utas√≠t√°sok l√©teznek, hogy mi alapj√°n kell egy hith√Ľ zsid√≥nak le√©lnie az eg√©sz √©let√©t. Nem is hisznek a t√ļlvil√°gi √©letben, az√©rt is har√°csolnak, telhetetlen moh√≥s√°ggal eg√©sz √©let√ľkben. R√°ad√°sul a mai zsid√≥k nagy r√©sze bevallottan nem is vall√°sos, hanem csak sima cionista. De a cionizmus is a Talmudb√≥l n√Ķtte ki mag√°t.
Ha sokat pattog Netanjahut m√©g baleset √©ri a saj√°t testv√©rei r√©sz√©r√Ķl, mint Mr.Rosenthalt.
#3 | Balu - 2014. mŠjus 02. 01:35:11
Gyerekek, nem fr√∂cs√∂gni k√©ne meg gy√Ľl√∂lni, nem illik az. Meg k√©ne √©rteni a folyamatot.

Netanyahu NEM kaz√°r - tudtommal, de c√°foljon meg, ha valaki m√°shogy tudja. √ēneki, valszeg T√ČNYLEG l√©t-motiv√°ci√≥ja Izrael. Mint √°llam, ami b√°r nincs, de van.

"a zsidó nép nemzetállamának nyilvánítaná országát"
NEMZET√ĀLLAM?!?!?!?! Ok√©, vegy√ľk sz√≥ szerint aa zsid√≥ N√ČP-nek lenne NEMZET√°llama Izr√°el? Akkor most n√©p vagy nemzet? √Čs ha lesz a zsid√≥knak NEMZET-√°llama, akkor oda kitoloncolhat√≥k is lesznek - mint N√ČP? Teh√°t ha m√°shol megl√°tsz egy zsid√≥t, akkor joggal r√°k√©rdezhetsz, hogy mit csin√°l ott?

Sok ortodox zsid√≥ szervezet szerint (az egyiket a szatm√°ri Teitelbaum r√©bi alap√≠totta, amikor a gy√ľlekezet√©√©rt svejcb√≥l nem k√ľldt√©k √°t a meg√°llapodott /nem magas/ fejp√©nzt, √≠gy az elment ak√°rhova, de a r√©b√©t elsz√°ll√≠tot√°k akarata ellen√©re Ny√ļ Dzs√∂rzibe...) Izrael L√ČTE t√∂rv√©nyellenes.

Net√°n Iahu A) csup√°n riny√°l, mint minden maffiaf√Ķn√∂k, amikor d√Ķl √∂sszefele a birodalma B) t√©nyleg oda lesznek kitoloncolva.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.