Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Člet√ľnket √°tsz√∂v√Ķ lelkis√©g


Ne gondoljatok semmi jóra, csak a szopásos judapestre beájuló "nemzetközi zsidó" ámítás.
Ma a vil√°gban sokf√©le egym√°st√≥l elt√©r√Ķ, √∂nmag√°ban r√©szleges megk√∂zel√≠t√©s van arr√≥l, hogy mi is a j√≥ √©let. A sokf√©les√©g √∂sszekapcsol√°sa szeretet alapon lehets√©ges. Ez az alap a legmakacsabb ellen√°ll√°st is feloldja √©s teljesen √°talak√≠tja a szeml√©letet. A l√©lek hazat√©r, √©s ehhez nincs sz√ľks√©g ma m√°r vall√°si ideol√≥gi√°ra. Sz√ľks√©g van viszont l√©lektani √©s spiritu√°lis tudatoss√°gra, jelenl√©tre √©s ismeretekre. Sem a politika, sem a gazdas√°g, sem a fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s nem oldhat√≥ meg a bels√Ķ ismerete n√©lk√ľl, csup√°n a k√ľls√Ķ t√©nyez√Ķk m√≥dos√≠t√°saival. Elj√∂tt az a korszak, amikor az emberis√©gnek sz√ľks√©ge van √∂nismeretre, ha t√ļl akar √©lni √©s az ellent√©tek helyett a k√∂lcs√∂n√∂s elfogad√°s √©s integr√°ci√≥ √ļtj√°t v√°lasztja.
Integr√°l tudatoss√°g

Az elm√ļlt √©vtizedben tan√ļi lehett√ľnk az integr√°l tudatoss√°g megjelen√©s√©nek √©s elterjed√©s√©nek az eur√≥pai kontinensen, mely egyed√ľl√°ll√≥ jellegzetess√©gekkel √©s v√°ltozatos kultur√°lis saj√°toss√°gokkal rendelkezik. Olyan nyitott gondolkod√°sr√≥l van sz√≥, amely √∂tv√∂zi a nyugati √©s keleti √©letszeml√©letet, pszichol√≥gi√°t, √©s m√°ra az √©let minden ter√ľlet√©n h√≥d√≠t: gazdas√°g, politika, oktat√°s, p√©nz√ľgy, tudom√°ny, gy√≥gy√≠t√°s, m√Ľv√©szet. A h√©tk√∂znapi √©letben, a munkahelyeken is el√Ķt√©rbe ker√ľl az emberek lelkis√©ge.

Kezd elterjedni az integr√°l tudatoss√°g
Hogyan tud megjelenni a lelkis√©g a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ter√ľleteken?

√ögy, hogy tekintetbe vessz√ľk, hogy az embereknek lelke van. Tekintetbe vessz√ľk p√©ld√°ul az √ľzleti √©letben, hogy az nemcsak gazdas√°gi dolog, √ľzletek k√∂t√©se √©s megold√°sa annak, hogy honnan hova csoportos√≠tsunk √°t p√©nzeket, hogyan egyenl√≠ts√ľnk ki ad√≥ss√°got, hogyan fejlessz√ľnk. Ez mind csak a k√ľls√Ķ, materi√°lis vil√°gr√≥l val√≥ gondolkod√°s, mintha az ember csak egy ilyen g√©pezet lenne.

Elj√∂tt az id√Ķ, amikor nagy ig√©ny jelent meg az emberekben, hogy a bels√Ķ √©lm√©nyeiket, meg√©l√©seiket belehozhass√°k ezekbe a tev√©kenys√©gekbe √©s tekintetbe legyen v√©ve az emberek lelkis√©ge √©s spiritualit√°sa.

Munkahelyek

Sz√°mos olyan munkahely van m√°r nyugaton √©s Magyarorsz√°gon is, ahol nemcsak azt n√©zik a vezet√Ķk, hogy kipr√©selj√©k a teljes√≠tm√©nyt a dolgoz√≥ikb√≥l, hanem egyre nagyobb d√∂nt√©si jogot adnak a saj√°t dolgoz√≥iknak. Vannak m√°r olyan c√©gek, ahol nem a hagyom√°nyos vezet√Ķi modell van, hanem a nagy c√©g vezet√Ķje az √∂sszes munkat√°rsnak a f√Ķn√∂kkel egyenrang√ļ d√∂nt√©si jogot ad. Meghat√°rozza a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ oszt√°lyokat, amelyek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ dolgokkal foglalkoznak, √©s a k√ľl√∂nf√©le oszt√°lyok dolgoz√≥i k√∂z√ľl mindenki ugyan√ļgy d√∂nthet a c√©g √∂sszes k√©rd√©s√©r√Ķl, mint a vez√©rigazgat√≥.

A f√Ķn√∂k egyenrang√ļnak is tekintheti beosztottj√°t

Intelligens szervezetnek tekintik a c√©get, √©s nem pedig egy kiszolg√°l√≥ g√©pnek, amely a f√Ķn√∂k √©s k√∂r√©t szolg√°lja ki. B√≠znak abban, hogy a dolgoz√≥knak √©l√Ķ lelke √©s lelkis√©ge van, √©s hogy az, mint egy kreat√≠v forr√°s haszn√°ra v√°lhat a nagy eg√©sznek. Ez egy integr√°l szervezetfejleszt√©si modell m√°r alkalmaz√°sban l√©v√Ķ megold√°sa.

Ez olyan szeml√©letv√°lt√°s, ahol nemcsak tekintetbe veszik, hogy az embereknek bels√Ķ lelki vil√°guk van, hanem hogy jobban j√°runk, ha egy szinergikus, egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ h√°l√≥zatk√©nt fogjuk fel az emberek kapcsolati vil√°g√°t, ahol egym√°sban sokkal jobban b√≠zunk √©s hallgatunk, mint egy r√©gebbi st√≠lus√ļ, tekint√©lyelv√Ľ hierarchi√°ban, ahol nem b√≠zunk senkiben igaz√°n, hanem mindenki a szerep√©t j√°tssza √©s akkor lesz j√≥, vagy pedig az egym√°st kij√°tsz√≥, modern, kapitalista vil√°gban, ahol f√©lig b√≠zunk egym√°sban √©s egy√©ni √©rdekek ment√©n megy a m√Ľk√∂d√©s.

M√°ra el√©rkezt√ľnk egy olyan posztmodern, modernit√°s ut√°ni korba, ahol a lelkis√©g, a h√°l√≥zatszer√Ľ, m√©ly bizalmon alapul√≥, rendszerszint√Ľ gondolkod√°s √°tveszi a jelent√Ķs√©get.

Ez egy olyan megk√∂zel√≠t√©s, amelyet minden ter√ľlet√©re le lehet ford√≠tani a t√°rsadalomnak.
Milyen az integr√°l szeml√©let√Ľ szem√©lyis√©gfejleszt√©s, oktat√°s, k√©pz√©s, orvosl√°s √©s politika?

Ezekre is v√°laszt kaphatunk m√°jus 8-11. k√∂z√∂tt, a Millen√°ris Park B. pavilonj√°ban megrendez√©sre ker√ľl√Ķ 1. Integr√°l Eur√≥pai Konferenci√°n, amelyr√Ķl t√∂bbet is megtudhatsz, ha ide kattintasz!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy l√°jkot vagy oszd meg m√°sokkal is!

Ezt is ajánljuk: Módszerek az önfejlesztés érdekében - Katt ide!
target='_blank'>Link

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠjus 02. 08:29:04
YouTube Videů
#2 | Klotild - 2014. mŠjus 02. 09:27:42
Próbálkoznak...
#3 | Detonator - 2014. mŠjus 02. 10:00:45
Aljas kis Szarh√°ziak !

A teljes √∂sszefog√°s, egym√°s szeretetben meg√©rt√©se meg integr√°ci√≥, bla, bla, bla, bla. √Ėsszefogn√°lak √©n nagy egyet√©rt√©sben m√°sokkal benneteket, integr√°ln√°lak is, √©s ledar√°lt hull√°itokkal jav√≠tan√°m, a szikes talajok humusz tartalm√°t. Nem, nem itthon !
Vannak n√°lunk j√≥val szikesebb orsz√°gok is, mint p√©ld√°ul Israel ! Na oda ti lenn√©tek a legjobb, talajjav√≠t√°shoz ! Term√©szetesen az √©let√ľnket √ĀLTALATOK √ĀTSZ√ĖV√ē LELKIS√ČG ELLENS√öLYOZ√ĀS√ĀRA !!
#4 | Perje - 2014. mŠjus 02. 18:00:22
" A h√©tk√∂znapi √©letben, a munkahelyeken is el√Ķt√©rbe ker√ľl az emberek lelkis√©ge."

Na ja. A mocskos kizs√°km√°nyol√°sban ott azt√°n el√Ķt√©rbe ker√ľl a lelkis√©g helyett a lelkiismeretlens√©g.
Magyar√°zz√°k be ezt azoknak az embereknek, akik 10-12 √≥r√°s munka ut√°n m√°r elb√≥biskolnak a metr√≥n, mik√∂zben kics√ļszik a kez√ľkb√Ķl a l√°tv√°nyp√©ks√©ges zacsk√≥ a n√©h√°ny sz√°razra aszott s√ľtem√©nnyel, amely az eb√©d √©s vacsora szerep√©t t√∂lt√∂tte volna be.
Soha nem l√°ttam ennyi megf√°radt embert este 8 fel√© munk√°b√≥l, egy m√Ľszakb√≥l hazamenni. R√©gen 5-6 √≥ra k√∂z√∂tt volt a cs√ļcsid√Ķ, vagy 10 √≥rakor a m√°sodik m√Ľszak ut√°n. Most akinek van munk√°ja, h√°rom ember helyett dolgozik, mik√∂zben m√°sf√©l ember munkab√©r√©t viszi haza, ha sz√Ľken hazaviszi. De mit √©r a kicsivel t√∂bb b√©r, ha az√©rt minden idej√©t, eg√©szs√©g√©t fel√°ldozza?
#5 | Szofi - 2014. mŠjus 02. 20:26:52
Ezek a tetvek nem rólunk beszélnek, hanem saját magukról. Mint mindig.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.