Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Magyarország számunkra kapu Európába'


"Magyar vállalkozás"? Zsidóra gondolt tán, mert azoknak nyitva van, a magyart meg kicsinálták rég. Bár most megy a porhintés, hogy "merj" vállalkozni, meg "állami támogatás"..., de ki nem szarja már le!
J√∂jjenek Kazahszt√°nba dolgozni! Biztatta a magyar v√°llalkoz√°sokat Galimzsan Amirov miniszter, a Kazah K√∂zt√°rsas√°g magyarorsz√°gi nagyk√∂vets√©g√©nek √ľgyviv√Ķje a logisztikai f√≥rumon.

- Milyen lehet√Ķs√©gek k√≠n√°lkoznak az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre a logisztik√°ban a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tt?

- M√°r sz√°mos sz√°l k√∂ti egym√°shoz a k√©t orsz√°got, √©s m√©g sok lehet√Ķs√©g k√≠n√°lkozik. A politikai kapcsolatokkal igyeksz√ľnk er√Ķs√≠teni a gazdas√°gi kooper√°ci√≥t. A k√∂zleked√©s √©s a logisztika ter√ľlet√©n mind Kazahszt√°n, mind Magyarorsz√°g nagy potenci√°llal rendelkezik. Kazahszt√°n kapu a magyar v√°llalatok sz√°m√°ra K√≠n√°ba, K√∂z√©p-√Āzsi√°ba, a v√°muni√≥ba. Magyarorsz√°g sz√°munkra kapu Eur√≥p√°ba. Azon vagyunk, hogy √∂sszehozzuk egym√°ssal a k√©t orsz√°g √ľzletembereit, a logisztika ter√ľlet√©n is.
- Milyen ter√ľletek j√∂hetnek sz√≥ba legink√°bb a kooper√°ci√≥ szempontj√°b√≥l?

- T√∂bb mint √∂tven magyar vagy kazah-magyar v√°llalat m√Ľk√∂dik m√°r Kazahszt√°nban az olaj- √©s g√°zszektorban, az √©p√≠t√Ķiparban, a mez√Ķgazdas√°gban √©s a gy√≥gyszeriparban. A logisztika sem „csak egy lehet√Ķs√©g” az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre! Jelenleg is t√∂bb √∂sszefog√°sra van p√©lda, amelyek k√∂lcs√∂n√∂sen el√Ķny√∂sek a felek sz√°m√°ra. Fontos tudni, hogy Kazahszt√°non kereszt√ľl jutnak el a k√≠nai term√©kek Eur√≥p√°ba. A hagyom√°nyos tengeri sz√°ll√≠t√°s jelent√Ķsen kiveszi a r√©sz√©t ebb√Ķl a forgalomb√≥l, itt 45 nap alatt √©r el az √°ru a c√©l√°llom√°sra. Vas√ļton l√©nyegesen r√∂videbb, 15 nap ez az id√Ķ, vagyis j√≥val gyorsabb a sz√°ll√≠t√°s. Mindezt a k√©toldal√ļ egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben is √©rdemes kihaszn√°lni.
- A logisztikai fórumon egyfajta felhívást intézett a magyar vállalkozásokhoz, hogy menjenek Kazahsztánba dolgozni, miért?

- Rengeteg a lehet√Ķs√©g n√°lunk. Nemcsak az √©p√≠t√Ķiparban, a k√∂zleked√©sben, hanem sz√°mos m√°s ter√ľleten is. Ezen a tan√°cskoz√°son t√∂bb v√°llalatunk is k√©pviseltette mag√°t, √≠gy ak√°r fel is lehetett venni a kapcsolatot p√©ld√°ul a kazah vasutak szakembereivel. Az is fontos inform√°ci√≥ lehet, hogy kedvez√Ķ felt√©teleket biztos√≠tunk a k√ľlf√∂ldi befektet√Ķk sz√°m√°ra. A l√©nyeg az, hogy Kazahszt√°n nagyszer√Ľ munk√°t, vil√°gsz√≠nvonal√ļ technol√≥gi√°t, innov√°ci√≥t √©s know-how-t v√°r a magyar v√°llalkoz√°sokt√≥l.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠjus 02. 09:05:10
D√≠szhusz√°rok! Sz√≠nh√°z az eg√©sz vil√°g √©s boh√≥zat benne minden emberszer√Ľ marionet.

Jön a magyar kard napja!
mno.hu/data/cikk/1/21/41/10/cikk_1214110/000_Par6139325_uj_fekvo_lead.jpg

A magyar kard napja √ľnneps√©g√©t rendezik meg vas√°rnap Ny√≠regyh√°z√°n, ahol katonai t√©rzene, hagyom√°ny√Ķrz√Ķ husz√°rok √©s szablyav√≠v√≥ iskol√°sok bemutat√≥ja mellett v√≠v√°st√∂rt√©neti ki√°ll√≠t√°s is v√°rja az √©rdekl√Ķd√Ķket.

Parill√°k Gabriella, a ny√≠regyh√°zi polg√°rmesteri hivatal sajt√≥f√Ķn√∂ke elmondta: a honfoglal√≥k √≠vel peng√©j√Ľ f√©lelmetes fegyver√©re, a szably√°ra eml√©kez√Ķ rendezv√©ny keret√©ben a budapesti Hadt√∂rt√©neti Int√©zet, a zalaegerszegi G√∂cseji, a p√©csi Janus Pannonius, a kecskem√©ti Katona J√≥zsef, a szolnoki Damjanich J√°nos, a debreceni D√©ri √©s a helyi J√≥sa Andr√°s M√ļzeum, valamint a Magyar Szablyav√≠v√≥ Iskola vezet√Ķi egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂tnek.
http://mno.hu/gru...ja-1224286

Nem vicc: Jurassic Parkot csin√°ltak Magyarorsz√°gon

Cs√ľt√∂rt√∂kt√Ķl fogad l√°togat√≥kat Magyarorsz√°g els√Ķ, √©leth√Ľ dinoszauruszokat bemutat√≥ parkja a Zala megyei Reziben.

A 2,3 hekt√°ros ter√ľleten kialak√≠tott Dino- √©s Kalandparkban tucatnyi, az eredetivel azonos nagys√°g√ļ dinoszauruszt l√°thatnak a l√°togat√≥k. Az √Ķsh√ľll√Ķk mozgatj√°k a v√©gtagjaikat, a fej√ľket, pislognak √©s hangot is adnak. A l√°tv√°nyoss√°got mintegy 200 milli√≥ forintos beruh√°z√°ssal hozta l√©tre a magyar tulajdonosok kez√©ben l√©v√Ķ Rezi Park Kft. - mondta a t√°rsas√°g √ľgyvezet√Ķje.
hetivalasz.hu/data/cikk/7/62/7/cikk_76207/dino.JPG

B√°r√≥ Ferenc hozz√°tette: a dinoszauruszokat K√≠n√°ban gy√°rtott√°k, ugyanaz a c√©g k√©sz√≠tette a mozg√≥ √Ķsh√ľll√Ķket, amelyik a Jurassic Park-filmek sz√°m√°ra gy√°rtotta az abban l√°tott √°llatokat. Magyarorsz√°gon ez az els√Ķ ilyen park, de a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gokban is csak n√©h√°ny helyen tal√°lhat√≥ hasonl√≥ l√©tes√≠tm√©ny, amelynek elemeit haj√≥val, kont√©nerekben sz√°ll√≠tott√°k Eur√≥p√°ba √©s a gy√°r k√©t szakembere szerelte √Ķket √∂ssze a helysz√≠nen.
http://hetivalasz...agon-76207
#2 | Perje - 2014. mŠjus 02. 18:08:50
Ezeket a m√Ľanyag palackb√≥l k√©sz√ľlt √Ķsh√ľll√Ķket m√°r mutogatt√°k az egyik bp-i bev√°s√°rl√≥ k√∂zpontban.

√öjra megnyitott√°k a Vid√°mparkot is, de sokkal rosszabb , nehezebben kiejthet√Ķ n√©v alatt. Valami√©rt a vid√°m jelz√Ķ nem tetszett nekik.s_*_aha
http://index.hu/b...rk_helyen/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.