Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egyre akt√≠vabbak az orosz h√≠rszerz√Ķk


Ezen be kell ros√°lni! "Magyar elh√°r√≠t√≥k"? Most olvasom Pr√°czki: K√©mj√°tszm√°k k√∂nyv√©t. Elmentek ti a sunyi b√ľd√∂s qva any√°tokba √©s m√©g akkor moder√°ltam magam. Kett√Ķs szor√≠t√°sban kell megv√©deni az elh√°r√≠t√≥ szervezeteknek a magyar √©rdekeket


Meg√©l√©nk√ľlt az orosz h√≠rszerz√©s f√©lig ny√≠lt √©s titkos inform√°ci√≥szerz√Ķ tev√©kenys√©ge haz√°nkban az ukrajnai v√°ls√°g nyom√°n – √©rtes√ľlt lapunk katonai forr√°sb√≥l. Mivel olyan √ľtk√∂z√Ķz√≥n√°ban vagyunk , ahol egym√°s titkait igyekeznek kif√ľrk√©szni a nyugati √©s a keleti nagyhatalmak, a magyar elh√°r√≠t√≥ szervezeteknek egyre t√∂bb a feladatuk, melyhez t√∂bbletforr√°sra lenne sz√ľks√©g.

Kett√Ķs szor√≠t√°sban vagyunk r√©g√≥ta, de ez most fokoz√≥dott az ukr√°n v√°ls√°g miatt – reag√°ltak lapunk azon k√©rd√©s√©re katonai forr√°saink, hogy mennyire √©l√©nk√ľlt meg az orosz h√≠rszerz√©s tev√©kenys√©ge Magyarorsz√°gon az ukrajnai fegyveres konfliktusok kapcs√°n. A szakemberek szerint haz√°nk saj√°tos √ľtk√∂z√Ķz√≥na szerepet t√∂lt be, hiszen az Eur√≥pai Uni√≥ √©s Ukrajna hat√°r√°n helyezkedik el. √ćgy ki vagyunk t√©ve mind az amerikai, mind az orosz titkosszolg√°latok igen akt√≠v tev√©kenys√©g√©nek. Mik√∂zben az oroszok a NATO lehets√©ges hadm√Ľveleti terveit, az uni√≥ k√∂vetkez√Ķ politikai, gazdas√°gi l√©p√©seit k√≠v√°nj√°k kif√ľrk√©szni, t√∂bbek k√∂z√∂tt rajtunk kereszt√ľl, addig az amerikai h√≠rszerz√©s „figyel√©s√©nek”, lehallgat√°sainak szinte folyamatosan ki van t√©ve az orsz√°g, hasonl√≥an Eur√≥p√°hoz. Az Amerikai Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g (NSA) illeg√°lis h√≠rszerz√©s√©vel kapcsolatos botr√°ny √≥ta a magyar polg√°ri √©s katonai elh√°r√≠t√°s ugyan fokozottabban pr√≥b√°l mindent megtenni az olyan k√≠s√©rletek megakad√°lyoz√°sa √©rdek√©ben, amelyek a korm√°nyszervek, a politikai szervezetek, a legfontosabb strat√©giai v√°llalatok informatikai rendszereinek meghekkel√©s√©re ir√°nyulnak, de az orosz aktivit√°s meg√©l√©nk√ľl√©s√©vel olyan „kett√Ķs fronton” kell megv√≠vni ezt a harcot, amely a k√∂lts√©gvet√©si forr√°sok emel√©se hi√°ny√°ban egyre nehezebb feladatnak bizonyul.

Az orosz polg√°ri √©s katonai h√≠rszerz√©s (az SZVR √©s a GRU) ugyanis eddig f√Ķk√©nt „l√°bon” volt er√Ķs, vagyis a szem√©lyes, operat√≠v kapcsolatokra √©p√≠tett az inform√°ci√≥szerz√©sben, most viszont egyszerre n√∂velte aktivit√°s√°t m√Ľveleti √©s informatikai vonalon, nem kev√©s gondot okozva a magyar nemzetbiztons√°gi szerveknek – tudtuk meg. Az √°ltalunk k√©rdezett szakemberek szerint t√∂bb milli√°rd forintos fejleszt√©sre lenne sz√ľks√©g a magyar titkosszolg√°latokn√°l a gondok enyh√≠t√©s√©re, hisz az „√ľtk√∂z√Ķz√≥na- hat√°s” mellett sz√°molni kell m√°s √°llamok (p√©ld√°ul K√≠na) komoly h√≠rszerz√Ķi tev√©kenys√©g√©vel is.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2014. mŠjus 02. 09:37:20
√Čs erre a fentiekre csak "most" j√∂ttetek r√° ? Eddig mit csin√°ltatok ? Vagy esetleg a "magyar h√≠rszerz√©s" szem√©lyi √°llom√°ny√°t, a "nemzetk√∂zi h√≠rszerz√©s" b√ļjtatott szem√©lyi √°llom√°nya adja ? √Čl√©n minimum Moszad √©s CIA h√°rmas √ľgyn√∂k√∂kkel ? Az oroszok meg csak Zalakaros√©rt vannak itt, nem tudt√°tok eddig ?
Ennyire az√©rt nem kellene h√ľly√©nek n√©zni benn√ľnket pubik√°im, mert nincs belesz√≥l√°sunk semmibe, az√©rt sem s√≠kidi√≥t√°k, sem haza√°rul√≥k nem vagyunk ! Igaz, ti nem lehettek haza√°rul√≥k, nektek olyan hogy haza , soha sem volt, meg nem is lesz. Dum√°ban ? √ögy igen, √ļgy nagyon !
#2 | postaimre - 2014. mŠjus 02. 10:45:07
"K√°d√°r r√°tal√°lt egy igen tehets√©gtelen, korrupt, √°m ann√°l amb√≠ci√≥zusabb p√°rtk√°derre, Czinege Lajosra, akit 1960-ban honv√©delmi miniszterr√© nevezett ki. A k√∂vetkez√Ķ 24 √©vben ( √ĀLL√ćT√ďLAG EZ AKKORIBAN AZ AZONOS POSZTON LET√ĖLT√ĖTT SZOLG√ĀLATI ID√ē VIL√ĀGREKORDJ√ĀNAK SZ√ĀM√ćTOTT) az √Ķ feladata lett, hogy a Vars√≥i Szerz√Ķd√©s F√Ķparancsnoks√°g√°nak kedv√©ben j√°rjon, √©s hogy kiv√©dje a szovjeteknek a magyar honv√©delmi r√°ford√≠t√°sok √°lland√≥ n√∂vel√©s√©re ir√°nyul√≥ k√∂vetel√©seit. Czinege ak√°r j√≥zanul, ak√°r ittasan pontosan v√©gre is hajtott mindent, amivel f√Ķn√∂ke megb√≠zta. Az √°ltal√°ban purit√°n K√°d√°r eln√©zte Czinege n√©ha m√°r botr√°nyos √©letm√≥dj√°t. Az emy√≠gy instru√°lt honv√©delmi miniszter tev√©kenys√©g√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķen a magyar volt Eur√≥pa "legolcs√≥bb" hadserege √©s 1968-t√≥ az √≠gy el√©rt megtakar√≠t√°st - m√°r amennyi az volt - r√©szben a magyarorsz√°gi √©letsz√≠nvonal emel√©s√©re ford√≠tott√°k."

T√Ķk√©s Rudolf: A kialkudott forradalom
#3 | Perje - 2014. mŠjus 02. 10:53:22
Mi√©rt ne √©l√©nk√ľlt volna meg ( felt√©ve , ha val√≥ban meg√©l√©nk√ľlt) amikor lassan teljesen k√∂zbe lesz v√©ve √©szak-atlanti," benn√ľnket megv√©di akar√≥" er√Ķkkel. Amerikai, kanadaiak a hat√°ron, mag√°n hadseregek ukr√°n f√∂ld√∂n. Hagyja tal√°n, hogy v√°ratlanul lerohanj√°k?

M√°s. tegnap este v√©letlen√ľl megn√©ztem Hereben √Āgica ( ukr√°nosan √≠rom) m√Ľsor√°t a g√°zhelyzetr√Ķl. Magyarul ny√∂gve besz√©l√Ķ molos orrm√°ny szag√©rt√Ķ ( Sz√°jmon nev√Ľ) √©s t√°rsa besz√©lt az orosz g√°zf√ľgg√Ķs√©gr√Ķl az √©berszolg√°lati 1-es csatorn√°n. Ennyi hazugs√°got m√°r r√©gen hallottam, mint a besz√©dhib√°s n√Ķszem√©lyt√Ķl. A v√©g√©n el√Ķj√∂tt a farb√°ban, azzal, hogy hamarosan vehet√ľnk az izraeli F√∂ldk√∂zi tengeri g√°zkitermel√©sb√Ķl.
Ennyire ny√≠ltan lobbizni a jujdej√≥k√©rt m√©g nem hallottam a m√©di√°ban. A Ka-tamar-√°n g√°zmez√Ķ rekl√°moz√°s√°t nem b√ľnteti a m√©diatan√°cs?
#4 | Kedvesi - 2014. mŠjus 02. 14:12:28
Vannak még magyar titkosszolgálatok? Ezt nem is tudtam. s_*_kac
#5 | Perje - 2014. mŠjus 02. 19:14:49
Az amerikai katonai h√≠rszerz√©s √©l√©n is csere van. Ez a "sz√©passzony" lesz a k√∂vetkez√Ķ f√Ķ n√©ni-k√©m:
Már a neve sem hangzik jól. De "C' est la guerre" mondja a francia.
http://complex.fo...be_a_woman
#6 | Kore - 2014. mŠjus 02. 21:56:46
A f√ľlei m√°ris √∂l√©g nagyok, mintha eleve lok√°tornak sz√ľletett v√≥n'...
#7 | Griff3 - 2014. mŠjus 03. 10:03:57
Titkosszolg√°k, most v√©gre megt√∂mhetik zseb√ľket, a mi terh√ľnkre n√©h√°ny milli√°rddal. Mert mi lenne vel√ľnk n√©lk√ľl√ľk, hiszen olyan fontos meghat√°roz√≥ munk√°t v√©geznek √©rt√ľnk. Az usraeli felder√≠t√Ķg√©p eset√©n is remek munk√°t v√©geztek.
#8 | postaimre - 2014. mŠjus 03. 10:06:43
Perje divat lett Nyugaton tipikus f√©rfias st√°tuszokra nyany√°kat betolni, b√°r lehet, hogy f√©rfiak √©s akik addig volta, azok n√Ķk. Ezt melyik m√ļmi√°b√≥l ragasztott√°k √∂ssze?
#9 | dodopapa - 2014. mŠjus 03. 23:01:32
√Āld√°s
a magyars√°g √©rdeke jelen pillanatban a korrupt politikai elit eltakar√≠t√°sa a k√∂z√©letb√Ķl...
de mivel nincs m√°sodik vonal, ill oly m√©lyen van az els√Ķ vonal alatt, hogy azt gyarl√≥ haland√≥ m√°r nem l√°thatja,
√≠gy a magyars√°got csak oly vezet√Ķk menthetn√©k meg, akik jelenleg m√©gnem is tudj√°k, hogy a sors mire jel√∂lte ki √Ķket...
a titkosszolg√°latok ... vagy tudj√°k, hogy kikr√Ķl besz√©lek, √©s akkor cinkosok a hallgat√°sukkal, vagy nem tudj√°k, √©s akkor vajon minek tartjuk √Ķket?
mi jelenleg magyarország érdeke?
a korrupt zsidóbérenc politikai elit elzavarása...
mi a magyarság érdeke?
megszakítani a kapcsolatot az EU adminisztrációval, és a NATO- val...
tudom, hogy nem én találtam ki, de nem árt ismételéni:
minden évben a nemzeti össztermék 15 %- a vándorol el az országból, viszik ki, és lesz szegényebb az ország, a nép ezzel az összeggel...

ezt tudatos√≠tani kell minden magyarral, mit tesz vel√ľnk az EU...
a szolg√°latok tudj√°k, mert err√Ķl tudniuk kell... mivel nincs t√°j√©koztat√°si k√∂teless√©g√ľk, lehet√Ķs√©g√ľk, √≠gy ha err√Ķl besz√©ln√©nek mind hadb√≠r√≥s√°g el√© √°llna "rendszer√°rul√°s" miatt...√©s az√©rt nem haza√°rul√°s, mert azt az eddig hatalmon l√©v√Ķ politikusok m√°r megtett√©k
#10 | Perje - 2014. mŠjus 07. 21:05:11
Az amerikaiak szerint az izraeliek k√©mked√©se ( ipari √©s egy√©B) m√°r √°tl√©pett minden hat√°rt az USA-ban. T√ļl vannak √Ķk is v√∂r√∂s vonalon. Vajon n√°lunk ezt m√©rik-e?
http://mignews.ru...29280.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.