Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

USA t√°mogat√°s√°val gyilkolj√°k az oroszokat Ukrajn√°ban


Most j√∂tt. 'Egy√©rtelm√Ľ k√©pek √©s angol √ļjs√°gcikk a Blackwater, Academi, CIA (USA) √°ltal finansz√≠rozott b√©rgyilkosokr√≥l, akik Ukrajn√°ban gyilkolj√°k az orosz ajk√ļ n√©pet.' Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. mŠjus 03. 11:19:13
K√©rd√©s hogy Putyin mire v√°r? Egy √ľveg vodk√°ra? Indulhatna a m√°ln√°sba, id√°ig meg se √°lljon!
#2 | Kedvesi - 2014. mŠjus 03. 11:27:55
http://www.hidfo....orgatasara

A NATO EL√ēK√ČSZ√úLETEKET FOLYTAT BELORUSSZIA FELFORGAT√ĀS√ĀRA

http://www.hidfo....a-egyre-no

UKRAJNA: A HALOTTAK SZ√ĀMA EGYRE N√ē

http://www.hidfo....nyegetozik

Ez a mostani eset se lesz kiv√©tel. Hi√°ba mondja Obama, hogy a szankci√≥k bizony " elker√ľlhetetlenek lesznek". Hi√°ba mondja Merkel, hogy "N√©metorsz√°g k√©szen √°ll √©s elsz√°nt a szankci√≥k √ľgy√©ben ". Amint Merkel lesz√°ll a rep√ľl√Ķr√Ķl Berlinben, m√°r ott fogja v√°rni egy s√∂f√Ķr √©s egy cs√ļcs luxuslimuzin, amik Merkelt a legnagyobb n√©met gy√°rosokhoz √©s iparm√°gn√°sokhoz fogja vinni egy "d√©lut√°ni te√°ra". Ott lesz a Siemens √©s egy√©b vezet√Ķ technol√≥giai c√©gek k√©pvisel√Ķi, √©s a nagy aut√≥gy√°rosok mindannyian.

Ezen a " tead√©lut√°non " el fogj√°k magyar√°zni Merkelnek, hogy az oroszokkal val√≥ gazdas√°gi kapcsolatok h√°ny n√©metnek adnak munk√°t, tov√°bb√°, hogy 10 milli√°rd eur√≥kra r√ļg√≥ befektet√©seik vannak ezeknek a c√©geknek Oroszorsz√°gban, amit nem √≥hajtanak elveszteni, ha esetleg a viszony olyan rosszra fordulna, hogy elkezdik az oroszok a szankci√≥kra hivatkozva lefoglalni a n√©met befektet√©seket. Utalni fognak r√°, hogy ha √Ķk elvesztik a bev√©teleiket, akkor Merkel is befejezte a p√°lyafut√°s√°t. Merkel pedig a v√©g√©n ki fogja jelenteni ugyanazt, amit egy h√≥napja is megtett, hogy " N√©metorsz√°g nem k√©sz a szankci√≥k bevezet√©s√©re Oroszorsz√°g ellen ".
#3 | postaimre - 2014. mŠjus 03. 11:54:34
Persze, hogy le van beszélve Lukasenkával is.
http://www.regnum...95373.html
#4 | Kameleon - 2014. mŠjus 03. 12:34:52
R√ďMAi Birodalom VS HUN Birodalom
http://magyarnemz...t=0#c65046

kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://magyarnemz...t=0#c59696

"Imre, mondtam hogy a nagy játék része Róma, Vatikán és a Jezsuiták... A többi csak "alvállalkozó"
http://magyarnemz...=40#c67029

M√©terr√Ķl-m√©terre, pajzsok m√∂g√© b√ļjva araszolnak a t√ľntet√Ķk egy ismeretlen c√©l fel√©, mik√∂zben a mesterl√∂v√©szek egyes√©vel megl√∂vik √Ķket. A r√≥mai hadvisel√©sre eml√©keztet√Ķ alakzat sz√©thullik, a t√ľntet√Ķk a f√°jdalomt√≥l a f√∂ld√∂n fetrengenek.
http://index.hu/k...untetoket/

Putyin: A mai nyugati mocskos civiliz√°ci√≥ fel√ľlm√ļlja az √≥kori R√≥ma z√ľll√∂tt t√°rsadalm√°t
http://magyarnemz...;c_start=0

www.titanicuniverse.com/wp-content/uploads/2010/01/jesuits.jpg

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták világhatalma
http://magyarnemz...;c_start=0

Ukrajnai k√°osz - √Ėsszefoglal√≥
http://magyarnemz...;c_start=0

"Bronis¬≥aw Komorowski √°llamf√Ķ "teljesen megalapozatlannak" min√Ķs√≠tette Putyin v√°djait. Putyin kijelent√©sei olyan gondolkod√°sm√≥dot t√ľkr√∂znek, amely a vil√°got csak √ļgy tudja elk√©pzelni, hogy √∂sszeesk√ľv√©sek, √ľgyn√∂k√∂k mozgatj√°k az esem√©nyeket"
http://hvg.hu/vil...lek_szerin
http://magyarnemz...t=0#c68433

www.whale.to/b/jesuit15.jpg

www.granddesignexposed.com/george/68010provinces.jpg

www.granddesignexposed.com/george/JesuitCabinet.jpg
President Barack Obama meets with Director of National Intelligence James Clapper, right (Alma Mater St. Mary's University, Texas), in the Oval Office, Sept. 9, 2010. Also attending are, clockwise from left, Robert Cardillo, DIA deputy Director (and now Director of National intelligence for intelligence integration and schooled at Jesuit Georgetown), Deputy National Security Advisor Tom Donilon (Donillon attended La Salle Academy, earned a B.A. at: The Catholic University of America in 1977 and is connected personally to the Biden family). Rodney Snyder, Senior Director for intelligence Program, NSS(Can not find any kind of BIO on him). John Brennan, Assistant to the President for Homeland Security and Counter terrorism ( Attended private catholic schools from his youth, is Alma Mater at Jesuit Fordham University and is former CIA), and National Security Advisor Gen. James L. Jones (Alma Mater Jesuit Georgetown University). http://www.grandd...suits.html


"√Čn komolyan nem hiszem el hogy az emberek nem l√°tj√°k √°t hogy ezt az eg√©sz propagand√°t √©pp azok kavarj√°k h√°tulr√≥l akikre minden egyes "jelz√Ķ" illik!

Ezeket szedj√©tek √∂ssze v√©gre! √Čs ne az √°ltaluk kital√°lt "k√ľl√∂nb√∂z√Ķ jelz√Ķkkel" (n√°ci, fasiszta, szocialista, soviniszta, istapisa...) nevezz√©tek √Ķket meg a h√≠rekben, hanem t√©nyk√©nt!!!"

http://magyarnemz...=20#c68340

kepfeltoltes.hu/111230/Jesuit_Wars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://magyarnemz...t=0#c68041


"Igaz√°b√≥l ezt a papi t√°rsas√°gok, lovag rendeket, p√°holyokat, gy√ľlekezeteket kell apr√≥ elemire bontani. Mindegyikbe megtal√°lhat√≥ az √∂sszes p√°rtvezet√©s, int√©zm√©nyek vezet√Ķi stb. √Čs onnan bel√ľlr√Ķl koordin√°lnak minden manipul√°ci√≥t, felforgat√°st, k√°oszt... Van egy kedvenc mond√°som: Nem a l√°bhoz kell menni, hanem a fejhez!

Teh√°t ezeket kell k√Ķkem√©nyen bontogatni! A t√∂bbi csak "alv√°llalkoz√≥" az ill√ļzi√≥ mestereinek kezeiben!"
http://magyarnemz...=10#c68494


A Vatik√°n a vil√°g ura - Jezsuit√°k!
Karen Hudes, a Vil√°gbank volt vezet√Ķ jogtan√°csosa √©s emberei nyomon k√∂vetik a p√©nz √ļtj√°t. Az amerikaiak ad√≥ja az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g bankjaihoz ker√ľl, 60%-ot onnan tov√°bbk√ľldenek a Vatik√°nnak, amely a CIA-t ir√°ny√≠tja. Az amerikai korm√°ny drogkereskedelemb√Ķl tartja el mag√°t. Lincoln √©s Kennedy bankok n√©lk√ľl akartak p√©nzt kibocs√°tani. Atomrobbant√°st akad√°lyoztak meg amerikai t√°bornokok okt√≥berben, ez√©rt v√°ltott√°k le √Ķket.
http://magyarnemz...;c_start=0
#5 | postaimre - 2014. mŠjus 03. 13:28:36
Kaméleon erre is célzol? Csak kérdem.

Mag√°nzar√°ndoklatra indul Orb√°n a Vatik√°nba


Ahol vas√°rnap avatj√°k szentt√© XXIII. J√°nos √©s II. J√°nos P√°l p√°p√°kat. Utazik hivatalos magyar deleg√°ci√≥ is, ezt √Āder J√°nos vezeti majd. Orb√°n Viktor ennek viszont nem lesz tagja, mert mint Havasi Bertalan az Orig√≥nak meg√≠rta, a minisztereln√∂k “mag√°nz√°rand√≥kk√©nt” √©rkezik majd a v√°rosba. Ahova am√ļgy egymilli√≥ embert v√°rnak erre az esem√©nyre, csak Lengyelorsz√°gb√≥l 300 ezret. Hogy √Āder deleg√°ci√≥j√°ban kik kapnak majd helyet, azt a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal nem √°rulta el a lapnak.
http://444.hu/201...vatikanba/
#6 | Kameleon - 2014. mŠjus 03. 13:57:56
Imre, √°tl√°that√≥ minden csak fel√ľlr√Ķl kell szem(l)√©lni!

www.thenewstrans.com/wp-content/uploads/2013/11/black-water-in-pakistan.png
What I know so far http://www.spirit...water.html

JESUIT POPE AGENDA ~ MEET THE TEMPLARS, KNIGHTS OF MALTA AND BLACKWATER/XE EXTERMINATORS
http://snippits-a...plars.html


Az emberek v√©gre tudom√°st szereztek a jezsuita h√°tter√Ľ Blackwater/Academi zsoldosok akci√≥ir√≥l Ukrajn√°ban, hogy r√°vegy√©k Ukrajn√°t √©s Oroszorsz√°got egy katonai konfliktusra.

Ennek egyik oka az, hogy a jezsuiták el akarják törölni az Orosz Ortodox Egyházat Ukrajnában és le akarják cserélni egy jezsuita-barát Ukrán Görög Katolikus egyházra:

http://henrymakow...ea%20.html

http://en.wikiped...lic_Church

A m√°sik ok, hogy a jezsuit√°k hozz√° szeretn√©k adni Ukrajn√°t az Eur√≥pai Uni√≥hoz, amit √Ķk hoztak l√©tre:
http://www.djeppi...ll-jesuits

A f√©nyt hozt√°k el a vil√°gnak az √ļj p√°pa hitt√°rsai
Egyszerre voltak k√≠v√ľl√°ll√≥k √©s rendk√≠v√ľl befoly√°sosak, ma √∂v√©k a vil√°g legnagyobb f√©rfiszerzetesrendje, m√©gis √∂tsz√°z √©vet kellett v√°rniuk arra, hogy p√°p√°t is adjanak a vil√°gnak. Egy baleset ind√≠totta el a karrierj√ľket, amelynek sor√°n az eur√≥pai tudom√°ny eredm√©nyeit √Āzsi√°ba vitt√©k, nek√ľnk pedig elhozt√°k a keleti filoz√≥fi√°t. Ferenc p√°p√°n k√≠v√ľl mit adtak a vil√°gnak a jezsuit√°k, √©s mi√©rt lehet sz√°m√≠tani r√°juk, ha ki√©gett a biztos√≠t√©k
http://www.origo....endje.html
#7 | Kedvesi - 2014. mŠjus 03. 14:24:02
http://betyarvila...lszigeten/

Egy kis háttérinformáció az orosz lépésekhez: a jenkik haditengerészeti bázist akartak építeni a Krím félszigeten
#8 | compass - 2014. mŠjus 03. 15:08:57
Ma mas a kasa szasa! es nem is eszik olyan forron!
Blackwater ukrajnaban video?! Gyenge labakon allo propaganda, etkezesre nem javasolt!
Itt egy masik valtozat szinten hasonlo cellal keszult.Kamu.
YouTube Videů
#9 | Kameleon - 2014. mŠjus 03. 15:53:38
Odesszai "Auschwitz"
Az Orosz Parlament F√ĀK √úgyei√©rt Felel√Ķs Bizotts√°g√°nak eln√∂ke, Leonyid Szluckij az Odessz√°ban t√∂rt√©nteket a n√°ci b√Ľn√∂kkel hasonl√≠totta √∂ssze. "Ez egy √ļjabb Auschwitz" - mondja a k√©pvisel√Ķ. A Kr√≠mi K√∂zt√°rsas√°g els√Ķ minisztereln√∂k-helyettese, Rusztam Temirgalijev szint√©n eml√©keztetett, hogy utolj√°ra Ukrajn√°ban a Nagy Honv√©d√Ķ H√°bor√ļ idej√©n a n√°cik √©gettek el √©lve embereket. http://hungarian....witz-7013/

YouTube Videů
#10 | kukackac - 2014. mŠjus 03. 16:16:39
cs7010.vk.me/c540104/v540104095/ee96/oJAjzHOmJFo.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.