Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A jezsuitákról mondták...


"A jezsuit√°k szofizm√°kkal, √°lltanokkal √©s ferde elvekkel megzavarj√°k az ifj√ļs√°g fej√©t, szorgalmasan oktatnak arra, hogy mik√©nt lehessen az igazs√°got cs√Ľrni-csavarni... arra oktatnak, hogy hamisan esk√ľdni nem b√Ľn, csak bens√Ķleg kell m√°st gondolni... A korm√°ny gyepl√Ķit minden√ľtt √Ķk akarj√°k magukhoz ragadni, az √°ltaluk nevelt ifj√ļs√°got elk√∂telezik maguknak, a legmagasabb √°ll√°sokra seg√≠tik √Ķket, hogy √©rdekeiket v√©deni tartozzanak... A jezsuit√°k egy √°llamnak sem h√≠vei, az Ad maiorem Dei gloriam (Isten nagyobb dics√Ķs√©g√©re) terjeszt√©s√©nek sz√≠ne alatt saj√°t javukat √©s el√Ķny√ľket hajh√°ssz√°k, mik√©nt ez saj√°t sorsomban is bebizonyosodott." (II. R√°k√≥czi Ferenc)

"A jezsuit√°kr√≥l √≠rt t√∂rt√©nelmi m√Ľvem bizony nem sz√©pirodalmi alkot√°s, de megk√©rd√Ķjelezhetetlen tekint√©lyek √°llnak m√∂g√∂tte, √©s el√©g r√©szletes √©s fertelmes. A rend vissza√°ll√≠t√°sa bizony√°ra egy l√©p√©s a s√∂t√©tbe, a kegyetlens√©g, a despotizmus, √©s a hal√°l fel√©.

...Egyszer√Ľen nem tetszik, ha felt√Ľnnek a jezsuit√°k. Ha valaha is l√©tezett egy olyan test√ľlet, amely a f√∂ldi √©s a t√ļlvil√°gi k√°rhozatot meg√©rdemelte, az Loyola t√°rsas√°ga." (John Adams, az Egyes√ľlt √Āllamok 2. eln√∂ke)

"Az √©n v√©lem√©nyem, hogy ha ennek az orsz√°gnak, az Egyes√ľlt √Āllamoknak a szabads√°g√°t elpuszt√≠tj√°k, az a r√≥mai katolikus jezsuita papok alattomoss√°g√°nak lesz k√∂sz√∂nhet√Ķ, mivel √Ķk a legfurfangosabb, legvesz√©lyesebb ellens√©gei a polg√°ri √©s vall√°si szabads√°gjogoknak. Eur√≥p√°ban √Ķk okozt√°k a legt√∂bb h√°bor√ļt."
(Marquis de Lafayette, francia szabadk√Ķm√Ľves) (Bizony√≠tv√°n, hogy az als√≥bb szinten beavatott k√Ķm√Ľvesek nem felt√©tlen ismerik az igazi tervet, illetve c√©lt.)

"A polg√°rh√°bor√ļ sosem t√∂rhetett volna ki a jezsuit√°k alattomos befoly√°sa n√©lk√ľl."
(Abraham Lincoln)

"√ögy t√Ľnik, hogy a jezsuit√°k esz√ľkbe vett√©k a polg√°rh√°bor√ļ elej√©t√Ķl kezdve, hogy kiv√©gezz√©k Mr. Abraham Lincolnt." (Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"Ez a szervezet [a r√≥mai egyh√°z] teljesen despotikus katonai hierarchikus szervez√Ķd√©s, amelynek a l√°tsz√≥lagos feje a p√°pa, de amelynek a val√≥di feje a fekete (√©s sz√ľrke) p√°pa. A fekete p√°pa a jezsuita rend f√Ķn√∂ke, √©s gener√°lis rangja van. Nemcsak a saj√°t rendj√©t vezeti, hanem a r√≥mai egyh√°z √°ltal√°nos igazgat√°s√°t is. √ē van a hatalom a tr√≥nus m√∂g√∂tt, √©s a val√≥di feje a hierarchi√°nak. Az eg√©sz g√©pezet a legszigor√ļbb katonai fegyelem alatt van. Az eg√©sz g√©pezet gondolkod√°sa √©s akarata, az √Ķ fej√©b√Ķl ered. Az alatta l√©v√Ķ tagokban nincsen √∂n√°ll√≥ gondolkod√°sa vagy cselekedete. A megk√©rd√Ķjelez√©s n√©lk√ľli engedelmess√©g a felettes hatalomnak minden pap k√∂teless√©ge..."
(Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"A jezsuit√°k egy titkos t√°rsas√°got alkotnak - a szabadk√Ķm√Ľvesekhez hasonl√≥an - egyfajtat√∂bblet visszatasz√≠t√≥s√°ggal egy√ľtt - r√°ad√°sul ezerszer vesz√©lyesebbek."
(Samuel Morse, amerikai feltaláló)

"N√©zz√ľk meg ennek az osztr√°k t√°rsas√°gnak a m√Ľk√∂d√©s√©t [a St. Leopold alap√≠tv√°ny], mivel nagyon sokat tev√©kenykedik, saj√°t orsz√°gunkban is. B√©csi sz√©khellyel √©s nem m√°s, mint Metternich a fel√ľgyel√Ķje. L√©tez√©s√©t √©rezni is lehet az amerikai k√∂zt√°rsas√°gban. Kik a k√ľld√∂ncei? A jezsuit√°k. Ez a t√°rsas√°g, amely a zsarnoks√°g√°t t√∂bb mint 200 √©vig gyakorolta, akkora vesz√©lyt jelentenek a vil√°gra n√©zve, hogy az eg√©sz t√°rsadalmat akarj√°k felforgatni, hogy a p√°pa, XIV. Kelemen is arra k√©nyszer√ľlt, hogy feloszlassa a rendj√ľket, noha h√Ľs√©ges alattval√≥i voltak."
(Samuel Morse, amerikai feltaláló)

"A jezsuiták a polgári és vallási szabadságok veszélyes ellenségei"
(R. W. Thompson, az amerikai tengerészet egyik titkára)

"A jezsuita Weishaupt √©s a jezsuita t√°rsai a Vatik√°nba befoly√≥ p√©nz√∂sszegeket azzal v√°gt√°k el, hogy a francia forradalmat √ļtnak ind√≠tott√°k √©s levez√©nyelt√©k azzal, hogy Nap√≥leon h√°bor√ļi r√©v√©n a katolikus Eur√≥p√°t megh√≥d√≠tott√°k, √©s Nap√≥leont arra ir√°ny√≠tott√°k, hogy VII. Piusz p√°p√°t b√∂rt√∂nbe dobj√°k Avignonban, am√≠g az bele nem egyezett abba, szabads√°ga √°rak√©nt, hogy vissza√°ll√≠tsa a jezsuita rendet. A Vatik√°n ellen sz√≥l√≥ jezsuita h√°bor√ļ v√©get √©rt a b√©csi kongresszusban √©s a titkos 1822-as veronai szerz√Ķd√©ssel." (Emanuel M. Josephson, amerikai orvos √©s t√∂rt√©n√©sz)

"A jezsuit√°k egy hadtest√ľletet alkotnak, √©s nem egy vall√°si rendet. A f√Ķn√∂k√ľk egy hadseregnek parancsol, √©s nem csak egy sima rendh√°z f√Ķn√∂k. Ennek a szervezetnek a c√©lja a hatalom - amit a legdespotikusabban akarnak gyakorolni abszol√ļt hatalom, egyetemes hatalom, egy olyan hatalom, hogy az eg√©sz vil√°got lehessen vezetni egyetlen ember √°ltal. A jezsuitizmus az abszol√ļt despotizmus, √©s ugyanakkor a legnagyobb hatalmi vissza√©l√©s..." (Nap√≥leon Bonaparte)

"A r√≥mai Inkviz√≠ci√≥t a jezsuit√°k vezett√©k eg√©szen 1542-t√Ķl fogva."
(F. Tupper Saussy)

"1555 √©s 1931 k√∂z√∂tt a J√©zus T√°rsas√°g√°t 83 orsz√°gb√≥l kiutas√≠tott√°k, v√°ros√°llamb√≥l √©s v√°rosb√≥l, politikai intrik√°k √©s az √°llam ellen val√≥ sz√∂vetkez√©sei miatt, egy j√≥ h√≠rnev√Ľ jezsuita szerint (Thomas J. Campbell), gyakorlatilag minden kiutas√≠t√°s politikai intrika, behatol√°s, √°rul√°s, √©s l√°z√≠t√°s v√©gett rendelt√©k el."
(J.E.C. Shepherd, kanadai történész)

"Lehetetlen √ļgy olvasni az Erzs√©bet kori t√∂rt√©nelmet, hogy ne tenn√©nk bele olyan keretbe, amelyet a jezsuit√°k hat√°roztak meg, a maguk megt√©veszt√©seivel, √°rul√°saival, behatol√°saival, l√°z√≠t√°saival, gyilkoss√°gaival, k√©nyszer√≠t√©seivel √©s polg√°rh√°bor√ļival, a p√°pa el√Ķrel√©ptet√©s√©re, √©s a p√°pa ellens√©geinek legy√Ķz√©se √©rdek√©ben vil√°gszerte." (J.E.C. Shepherd, kanadai t√∂rt√©n√©sz)

"A sz√∂rny√Ľs√©ges harminc√©ves h√°bor√ļ r√©miszt√Ķ felel√Ķss√©ge II. Ferdin√°nd cs√°sz√°r v√°llain kell, hogy fek√ľdj√∂n, valamint a tan√°rainak, urainak, √©s kebelbar√°tainak v√°llain - akik Loyola fiai." (Theodor Griesinger, n√©met t√∂rt√©n√©sz)

"Ha v√©gig nyomon k√∂veted az eg√©sz szabadk√Ķm√Ľvess√©get, am√≠g el nem jutsz a legfels√Ķbb szabadk√Ķm√Ľves vezet√Ķh√∂z, felfedezed, hogy ez a borzalmas szem√©ly, √©s a J√©zus T√°rsas√°g√°nak feje egy √©s ugyanaz a szem√©ly" (James Parton, amerikai t√∂rt√©n√©sz)

"Ezen a dolgok miatt f√©lik a p√°pa √©s az uralkod√≥k a jezsuita atya-gener√°list... Egy olyan uralkod√≥, aki nem a jezsuit√°k bar√°tja hamar megtapasztalja a bossz√ļjukat."
(Luigi Desanctis, az Inkvizíció cenzora)

"A J√©zus t√°rsas√°ga az emberis√©g ellens√©ge! Az eg√©sz emberis√©gnek egyes√ľlnie kell az√©rt, hogy elt√∂r√∂lj√©k a rendet." (Robert J. Breckenridge, szerz√Ķ)

"A jezsuita rend nem m√°s, mint a r√≥mai hadsereg, egy j√∂v√Ķbeli f√∂ldi kir√°lys√°g √©rdek√©ben √ļgy, hogy a r√≥mai f√Ķpap a cs√°sz√°ruk lesz. A rend egyszer√Ľen a hatalom ut√°ni v√°gyr√≥l, a f√∂ldi nyeres√©gr√Ķl √©s a dominanci√°r√≥l sz√≥l, hogy √Ķk lehessenek a vil√°g urai. Ez minden, ami√©rt ki√°llnak, √©s tal√°n nem is hisznek Istenben." (Boyd Barrett)

"A jezsuita rend hatalm√°nak √©s preszt√≠zs√©nek cs√ļcs√°ra a 18. sz√°zad elej√©n √©rt fel. Befoly√°sosabb √©s hatalmasabb lett, mint b√°rmely m√°s f√∂ldi szervezet. Olyan helyzetet foglaltak el vil√°gban, amivel, egyetlen esk√ľvel rendelkez√Ķ t√°rsas√°g nem √©r fel. Eur√≥p√°nak majdnem minden uralkod√≥j√°nak a lelkiismeret√©t jezsuit√°k vez√©nyelt√©k √ļgy, hogy √ļgy t√Ľnt, hogy eg√©sz Eur√≥p√°t kiz√°r√≥lag a jezsuit√°k ir√°ny√≠tott√°k." (Boyd Barrett, volt jezsuita)

"R√≥mai katolikus k√∂r√∂kben j√≥l tudj√°k, hogy a fekete p√°pa kifejez√©s a jezsuit√°k gener√°lis√°ra haszn√°lj√°k. Ahogy a p√°pa feh√©r ruh√°ban jelenik meg, √©s a jezsuita gener√°lis pedig feket√©ben, a k√ľl√∂nbs√©g szembe√∂tl√Ķ. De azok a p√°pist√°k, akik nem k√ľl√∂n√∂sen szeretik a jezsuit√°kat - nem kis sz√°mban vannak - ezt a fogalmat arra haszn√°lj√°k, hogy azt kifejezz√©k, hogy a fekete p√°pa a feh√©r p√°pa felett uralkodik. K√∂zben az a szerepe, hogy jelk√©pesen a p√°p√°nak al√°vesse mag√°t."
(M.F. Cusack, Kenmore volt ap√°c√°ja)

"Soha eddig a történelem során nem volt még ilyen társaság. Maga a régi római szenátus sem alkotott világuralomra szóló terveket ekkora biztos sikerrel."
(Friedrich von Hardenberg, német filozófus)

"A jezsuita Adam Weishaupt egy fed√Ķszervezetk√©nt hozta l√©tre az Illumin√°ti rendet, ami m√∂g√∂tt a jezsuit√°k elb√ļjhatnak. Miut√°n a rendet XIV. Kelemen p√°pa 1773-ban elt√∂r√∂lte a jezsuit√°k az Illumin√°tit √©s m√°s szervezeteket haszn√°lt√°k fel a c√©ljaik el√©r√©s√©re. √ćgy az fed√Ķszervezetet okolt√°k azok√©rt a probl√©m√°k√©rt, amelyeket a jezsuit√°k okoztak." (Bill Hughes,)

"A t√∂rt√©nelemk√∂nyvek azt tan√≠tj√°k, hogy a francia forradalom vagy 1787-ben, vagy 1789-ben kezd√Ķd√∂tt el. Att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy melyik k√∂nyvet olvasod. Ezzel szemben a forradalmat Dr. Adam Weishaupt √©s a Rotschild h√°z m√°r 20 √©vvel kor√°bban megtervezte." (William Sutton)

"Mi√©rt haszn√°ln√°k fel a jezsuit√°k a zsid√≥kat, a hal√°los ellens√©g√ľket arra, hogy a vil√°got megh√≥d√≠ts√°k? A jezsuit√°k sosem csin√°lnak olyasvalamit ny√≠ltan, amivel leleplezhetn√©k √Ķket. Ha √Ķk lenn√©nek a b√Ľn elk√∂vet√Ķi, √Ķket b√ľntetn√©k meg, √©s viselni√ľk kellene a k√∂vetkezm√©nyeket. Viszont, ha olyasvalakit haszn√°lnak fel, akit, akiket "a vil√°g bajainak" neveznek, k√ľl√∂n√∂sen egy olyan ellens√©get, akit k√∂zben ezzel el is puszt√≠thatnak, azzal egyszerre k√©t c√©ljukat is el√©rik. A zsid√≥ n√©p a t√∂k√©letes b√Ľnbak. A Rotschildok olyan jezsuita √°gensek zsid√≥ fed√©l alatt azzal, hogy k√∂zrem√Ľk√∂dtek az Illuminati rend l√©trehoz√°s√°ban 1776-ban, ami egy√©rtelm√Ľen az √∂sszeesk√ľv√©s felel√Ķss√©g√©t a zsid√≥kra h√°r√≠tja. A Rotschildok nem az egyetlen jezsuita √°gens zsid√≥ mez alatt." (Bill Hughes)

"√Ālland√≥an belekeverik magukat (a jezsuit√°k) az udvari √©s √°llami intrik√°kban, √≠gy jogosan azzal kell v√°dolni √Ķket, hogy a vil√°guralomra t√∂rnek. Kir√°lyokat is √∂ltek meg, nem csak az akaszt√≥f√°n√°l, hanem az Illumin√°ti t√°rsas√°g√°nak tagjaik√©nt is. √ēk √°lltak a t√∂meg √©l√©n minden esem√©nyn√©l, amikor P√°rizsban gyilkoss√°got k√∂vettek el a francia forradalomban." (Hector Macpherson)

"200 √©vig a jezsuit√°k c√©lja az amerikai alkotm√°ny teljes elpuszt√≠t√°sa. Vall√°si ter√ľleten pedig c√©ljuk a protestantizmus teljes kiirt√°sa, minden m√°s vall√°ssal egy√ľtt, √©s hogy vissza√°ll√≠ts√°k a vil√°g feletti uralm√°t a p√°p√°nak." (Bill Hughes)

"az amerikai tenger√©szet titk√°ra, R.W. Thompson pontosan megmutatta, kik lesznek az eur√≥pai uralkod√≥k √°gensei abban, hogy az amerikai k√∂zt√°rsas√°got elpuszt√≠ts√°k, nevezetesen R√≥ma jezsuit√°i! Az Egyes√ľlt √Āllamok 1815 √≥ta folyamatos t√°mad√°s alatt √°ll a jezsuit√°k √°ltal a c√©llal, hogy elpuszt√≠ts√°k ezen orsz√°g alkotm√°nyos jogait. A Morse k√≥d feltal√°l√≥ja, Samuel B. Morse √≠rt err√Ķl a s√∂t√©t tervr√Ķl az Egyes√ľlt √Āllamok ellen." (Bill Hughes)

"1815-re a jezsuit√°k teljhatalomra jutottak Anglia felett. Ha egy vezet√Ķ nem √ļgy viselkedett, ahogyan megmondt√°k neki, azt megvesztegett√©k vagy meg√∂lt√©k, vagy megr√°galmazt√°k, vagy megfenyegett√©k, hogy elkergetik a hivatal√°b√≥l. Amit Angli√°ban tettek, azt ma sok orsz√°gban is megteszik." (Bill Hughes)

"A jezsuitizmus egyik c√©lja a protestantizmus √©s elveinek nyom n√©lk√ľli kiirt√°sa, amibe beletartozik a vall√°si szabads√°g, a k√∂zt√°rsas√°gi elvek, a k√©pviseleti korm√°ny, √©s a k√∂z√©poszt√°lyra √©p√ľl√Ķ er√Ķs gazdas√°g. A jezsuit√°k m√°sik c√©lja a p√°pas√°g hatalm√°nak √©s kontrollj√°nak kiterjeszt√©se az eg√©sz vil√°gban." (Bill Hughes)

"Az 1822-es veronai kongresszus során Amerikát célba vették a jezsuita ágensek, céljaik szerint Amerikát mindenáron el kell pusztítani. Az Alkotmány minden elvét fel kell oldani, és helyébe jezsuita elveket kell bevezetni, hogy a pápaságot felmagasztalják Amerikában." (Bill Hughes)

"Ezt a h√°rom tal√°lkoz√≥t B√©csben, Veron√°ban √©s Chieriben a legnagyobb titokban tartott√°k. Egy ember azonban, aki az els√Ķ k√©t tal√°lkoz√≥n r√©szt vett nem maradt csendben. George Canning √©rtes√≠tette az amerikai korm√°nyt, hogy Eur√≥pa uralkod√≥i el akarj√°k puszt√≠tani Amerikai szabad int√©zm√©nyeit." (Bill Hughes)

"A Monroe doktr√≠na Amerika v√°lasza volt a jezsuit√°k √°ltal vezetett b√©csi √©s veronai kongresszusra. Amerika h√°bor√ļs cselekm√©nynek tekintette azt, ha b√°rmelyik eur√≥pai orsz√°g gyarmatos√≠t√°si tervekkel √°llt volna el√Ķ a nyugati f√©ltek√©n. A jezsuit√°k el√©rt√©k azt, hogy titokban behatoljanak Amerik√°ba, √©s meghi√ļs√≠ts√°k a Monroe doktr√≠n√°t. Ezt az√©rt tudt√°k megtenni, mert abszol√ļt titokban csin√°lt√°k, annak leple alatt, hogy egyh√°zi emberek voltak."

"...A Monroe doktr√≠na szembesz√°llt minden eur√≥pai t√°mad√°s ellen, ami Amerika ellen ir√°nyult. Monroe eln√∂k azonban azt nem √©rtette meg, hogy a jezsuit√°k el√Ķsz√∂r nem fegyverhez ny√ļlnak c√©ljaik el√©r√©se √©rdek√©ben. A jezsuit√°k ravaszs√°got √©s titokzatoss√°got haszn√°ltak. Az ember legvulg√°risabb pontjait pr√≥b√°lt√°k el√©rni. Az √°genseiket hatalmi √©s p√©nz√ľgyi poz√≠ci√≥kba helyezt√©k el - √©s √≠gy minden hatalmukat arra haszn√°ltak, hogy minden protest√°ns elvet elpuszt√≠ts√°k, ami benne van az amerikai alkotm√°nyban." (Bill Hughes)

"A jezsuit√°k a (fekete, feh√©r, sz√ľrke) p√°pa titkos szolg√°latak√©nt viselkednek vil√°gszerte. Nagyon titkosak √©s mindent megtesznek, hogy titokban maradjanak. Senkinek nem mondj√°k el, hogy jezsuit√°k. K√≠v√ľlr√Ķl √ļgy t√Ľnnek, mintha norm√°lis emberek lenn√©nek." (Bill Hughes)

"A jezsuit√°k kedvenc elj√°r√°sa a politikai gyilkoss√°g." (Thomas M. Harris, amerikai t√°bornok)

"James Buchanant (amerikai eln√∂k√∂t) megm√©rgezt√©k, √©s majdnem meg is halt. Csak az√©rt √©lte t√ļl, mivel tudta, hogy arz√©nnel m√©rgezt√©k meg, √©s ezt el is mondta az orvosainak. Tudta, hogy a jezsuit√°k Harrison √©s Taylor eln√∂k√∂ket szint√©n megm√©rgezt√©k." (Bill Hughes)

"A jezsuita rend bet√∂lt√∂tte esk√ľj√©t, hogy megm√©rgezik, meg√∂lik, vagy minden eszk√∂zt ig√©nybe vesznek, hogy elt√°vol√≠ts√°k azokat, akik a terveiknek ellen√°llnak.1841 √©s 1857 k√∂z√∂tt h√°rom eln√∂k√∂t t√°madtak meg, mik√©pp azt a b√©csi, veronai √©s chiesai kongresszusok el√Ķ√≠rt√°k. Ketten meghaltak, √©s egy alig menek√ľlt meg. A jezsuit√°k nem engedik meg, hogy b√°rmi k√∂zt√ľk, √©s ak√∂z√∂tt √°lljon, hogy Amerik√°t teljesen a hatalmukba ker√≠ts√©k, √©s az amerikai alkotm√°nyt megsemmis√≠ts√©k." (Bill Hughes)

"Rothschildok jezsuit√°k voltak, akik arra haszn√°lt√°k a zsid√≥ h√°tter√ľket, hogy a s√∂t√©t tev√©kenys√©geiket leplezz√©k. A jezsuit√°k, akik a Rothschild √©s a Biddle nev√Ľ p√©nz√ľgyi szakembereiken kereszt√ľl az Egyes√ľlt √Āllamok bankrendszere f√∂l√∂tt pr√≥b√°lt√°k megszerezni a hatalmat." (Ami 1913-ban siker√ľlt is.) (Bill Hughes)

"Ahol egy totalit√°rius rendszer megjelenik, legyen az a kommunizmus vagy a n√°cizmus, mindig lehet tal√°lni egy jezsuit√°t, aki a "tan√°csad√≥" vagy vezet√Ķ szerep√©t t√∂lti be, legyen ez Fr. Armando Llorente Kub√°ban vagy Fr. Menvieille Argent√≠n√°ban." (Emanuel M. Josephson)

"Ma [a jezsuit√°k] annyira er√Ķsek az Egyes√ľlt √Āllamokban, mint valaha Eur√≥p√°ban, ahonnan kiutas√≠tott√°k √Ķket a korm√°nyra val√≥ vesz√©ly√ľk miatt." (Jeremiah J. Crowley, volt √≠r r√≥mai szerzetes)

"Mindenekel√Ķtt a jezsuit√°k "gy√≥ntat√≥k" voltak. Az uralkod√≥knak sz√ľks√©g√ľk volt r√°juk, √©s az arisztokrat√°k, cs√°sz√°rok, kir√°lyok, kir√°lyn√Ķk, hercegek, hercegn√Ķk, √©s a korm√°ny minden szintj√©n l√©v√Ķ emberek - mindenki felt√°rta el√Ķtt√ľk a titkos terveiket, titkos b√Ľneiket √©s legbels√Ķbb gondolataikat. √ćgy az √©let√ľk egy nyitott k√∂nyv volt a jezsuit√°k sz√°m√°ra.

...A diplom√°cia sokf√©le eszk√∂z√©vel a jezsuit√°k behatoltak az √°llami hivatalokba, kir√°lyok tan√°csad√≥i lettek, √©s √≠gy a nemzetek d√∂nt√©seit is befoly√°solt√°k. A gy√≥n√°sokat szent√ľl meghallgat√≥ jezsuit√°k √≠gy kov√°csolt√°k a siker√ľket. A vall√°sos gy√≥ntat√°s n√©lk√ľl a jezsuit√°k t√∂rt√©nete m√°sk√©ppen festett volna. A jezsuit√°k pedig kem√©nyen bebiztos√≠tott√°k, hogy √Ķk legyenek a gy√≥ntat√≥ papok, mintsem a t√∂bbi rend papjai, mivel nagyon enged√©kenyek voltak a gy√≥nni k√≠v√°n√≥ emberek sz√°m√°ra." (John Daniel, "A nagy terv leleplez√©se")

"Azért, hogy megmentse a római egyházat attól, hogy a világ feletti uralmat a protestánsokkal szemben elveszítse, valamint azért, hogy megtartsák a szellemi és világi hatalmukat, amit a pápák bitoroltak a középkorban, Róma most "eladta" a római egyházat a Jézus társaságának; vagyis lényegében odaadták magukat a jezsuiták kezébe."

"Nyolc √©vvel az Armada t√°mad√°sa el√Ķtt a jezsuit√°k alattomos m√≥don akt√≠van pr√≥b√°lt√°k az angol korm√°nyt meggyeng√≠teni. K√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°larcok, √°lnevek √©s titkos k√≥dokkal ki √©s be tudtak jutni Angli√°ba. A jezsuita Robert Parson, aki 1580-ban misszi√≥t szervezett, hogy t√∂bb m√°sik jezsuit√°t behozzon Angli√°ba, hogy folytathass√°k a hatalmi √°tv√©tel√ľket."

Amikor a spanyol Armada t√°mad√°sa sikertelen volt, az intrik√°k mesterei egy bizarr tervhez fordultak. Az Enciklop√©di√°kban ez a puskaporos mer√©nylet neve alatt v√°lt ismertt√©. 13 katolikus nemes √©s 5 jezsuita √∂sszeesk√ľv√©st sz√Ķttek, hogy 36 hord√≥ puskaport robbantsanak fel a house of Lords pinc√©j√©ben, hogy ezzel I. Jakab kir√°lyt √©s a House of Commons-t meg√∂lj√©k, amikor √∂sszegy√Ľltek 1605 november 5.-√©n. Azt tervezt√©k, hogy a robban√°s miatti k√°osz k√∂zepette l√°zad√°st sz√≠tanak. (Melynek √©l√©re √°llnak, √≠gy v√©ve √°t a hatalmat.) de, miel√Ķtt a pinc√©t felrobbantott√°k volna, a hord√≥kat felfedezt√©k, √©s √≠gy az √∂sszeesk√ľv√Ķket letart√≥ztatt√°k. Az √∂t jezsuita k√∂z√ľl ketten elmenek√ľltek, egy meghalt b√∂rt√∂nben, √©s kett√Ķt b√≠r√≥s√°gon el√≠t√©lt√©k, √©s kiv√©gezt√©k.

Az √∂t jezsuita felforgat√≥ egyike volt Guy Fawkes, akir√Ķl a British-Columbia √©s Yukon szabadk√Ķm√Ľves nagyp√°holy tagja, Alan Moore √≠rt magasztal√≥ m√Ľvet, "V, mint v√©rbossz√ļ" c√≠mmel. E m√Ľ azt√°n XXI. sz√°zad CIA √°ltal ir√°ny√≠tott felforgat√≥ mozgalm√°nak, az Anonymous mozgalomnak lett k√©s√Ķbb ideol√≥giai alapja. A mozgalom szimb√≥luma, az √°larc, term√©szetesen a jezsuita Guy Fawkes arc√°t mint√°zza.

"A harminc √©ves h√°bor√ļ, 1618 √©s 1648 k√∂z√∂tt sok k√ľzdelem sorozata volt, amely a legutols√≥ vall√°sh√°bor√ļ volt Eur√≥p√°ban. T√∂bbnyire n√©met ter√ľleten v√≠vt√°k, de mire v√©ge lett, szinte minden eur√≥pai nemzet belekeveredett. Ennek a legf√Ķbb oka a m√©lys√©ges ellent√©t a n√©met protest√°nsok √©s a n√©met katolikusok k√∂z√∂tt - akik a jezsuit√°kkal √©s Richelieu b√≠borossal, aki Franciaorsz√°g val√≥di uralkod√≥ja volt, felsz√≠tott√°k ezeket a l√°ngokat, hogy el√©rj√©k a c√©ljaikat." (John Daniels)

"A hatodik √©s utols√≥ esem√©ny az a barb√°r √≠r m√©sz√°rl√°s, amelyet 1641 okt√≥ber 23.-√°n ind√≠tottak, √©s ami azon katolikus √ľnneps√©gen t√∂rt√©nt, amely azt Loyola-i Ign√°cot √ľnnepli, aki a jezsuita rendet alap√≠totta.

...Megint, a tervet a jezsuita papok √©s szerzetesek ind√≠tv√°nyozz√°k, hogy a tudatlan √≠r katolikus embereket arra hergelik, hogy a legsz√∂rny√Ľbb b√Ľn√∂ket elk√∂vess√©k. A t√°voli Franciaorsz√°gban Richelieu b√≠boros, a francia miniszter az [√≠r katolikus] √∂sszeesk√ľv√Ķknek sok p√©nzt √©s embert √≠g√©rt. Egyetlen csap√°sra a katolikusok fell√°zadtak a b√©k√©s, √©s semmit sem sejt√Ķ protest√°ns szomsz√©djaik ellen, √©s senkit sem hagytak √©letben. A fanatikus papi vezet√Ķk kijelentett√©k, hogy nem szabad egy protest√°nst sem √©letben hagyni, √©s hogy nem nagyobb b√Ľn egy protest√°nst meg√∂lni, mint egy kuty√°t meg√∂lni. Gondozni vagy megv√©deni √Ķket pedig megbocs√°thatatlan b√Ľn volt. A gyilkol√°s folytat√≥dott, √©s amikor v√©ge lett sz√°z√∂tvenezer protest√°ns sz√©tszaggatva, holtan hevert.

...az el√Ķ√≠t√©letek n√©lk√ľli t√∂rt√©n√©szkutat√≥ sz√°m√°ra a t√∂rt√©nelem tele van a r√≥mai egyh√°z gyilkoss√°gaival, ahol eg√©sz v√°rosokat √©s n√©peket kegyetlen√ľl kiirtottak, mivel azok oly m√≥don tisztelt√©k Istent, ami elt√©rt a r√≥mai katolicizmust√≥l." (John Daniel)

"...egy fajta szinkronizmust mutat, amikor Mussolini Olaszorsz√°gban hatalomra jutott don Sturzo seg√©dlet√©vel, aki a katolikus p√°rt jezsuita vezet√Ķje volt. Egy jezsuita, Monseigneur Seipel pedig kancell√°r lett Ausztri√°ban. 1929-ig t√∂lt√∂tte be a posztot, 2 √©ven kereszt√ľl, ez id√Ķ alatt az osztr√°k belpolitik√°t a reakci√≥s √©s klerik√°lis √ļtra terelte; az ut√≥dja pedig addig ment ezen az √ļton, m√≠g az orsz√°g a n√©met blokkba be nem ker√ľlt. A dolgoz√≥ oszt√°ly azt a nevet adta neki, hogy "Keine Milde Kardinal" - a "kegyetlen b√≠boros"." (Edmond Paris)

"√ögy tartj√°k, hogy a p√°pa ezeket a szolg√°ltat√°sokat odaadja Signor Mussolininek, Pietro Tachi-Venturi jezsuita aty√°n kereszt√ľl, akit Mussolini gyakran felkeres fontos √ľgyekben." (Daily Express, 2/9/1935) British Uinted Press

"A legt√∂bbet a jezsuita rendt√Ķl tanultam. Lenin szint√©n, amennyire eml√©kszem. A vil√°g nem ismert annyira csod√°latos dolgot, mint a katolikus egyh√°z szerkezet√©t. Eddig semmi m√°s nem hatott jobban r√°m, mint a r√≥mai egyh√°z hierarchikus szervez√©se. Ebb√Ķl a szervezetb√Ķl sok dolgot egyenesen √°tvettem a saj√°t p√°rtomba. A Katolikus Egyh√°zat p√©lda gyan√°nt fel kell mutatni.
Elmondok egy titkot: én is rendet alapítok." (a náci SS-t). (Adolf Hitler)

"Himmlerben l√°tom a mi Ignatius de Loyola-nkat." (Adolf Hitler)

Hitler a "legt√∂bb" dolgot t√Ķl√ľk tanulta, tal√°n az eg√©sz Mein Kampf-ot is, √©s m√©g ki tudja mit. Ma k√∂z√ľl√ľk val√≥ a p√°pa. Lehet, hogy itt az ideje elgondolkodni!

"Az SS-t Himmler szervezte meg a jezsuita rend elvei alapj√°n. A t√∂k√©letes engedelmess√©g volt a legf√Ķbb szab√°ly, √©s minden parancsot hozz√°sz√≥l√°s n√©lk√ľl v√©gre kellett hajtani." (Walter Shellenberg, a n√°ci Sicherheitsdienst vezet√Ķje)

"Walter Hagen, a német írótól tudjuk: A jezsuita generális, Halke von Ledochowski gróf készen állt közös antikommunista alapon szövetséget kötni a német titkosszolgálat és a jezsuita rend között."

"...ennek eredm√©nyek√©nt az SS k√∂zponti titkosszolg√°lat√°n bel√ľl egy olyan szervezet j√∂tt l√©tre, amelynek a vezet√Ķs√©g√©nek nagy r√©sz√©t katolikus papok foglalt√°k el. Akik a n√°ci SS fekete egyenruh√°j√°t viselt√©k. A jezsuita Himmler "atya" volt az egyik f√Ķtisztj√ľk." (Edmond Paris francia √≠r√≥, volt katolikus)

"A "jezsuita" kifejezés szinonimája lett a félrevezetésnek, behatolásnak, intrikáknak, társadalmi felfordításnak." (J. E. C. Shepherd, kanadai történész)

"A jezsuit√°k jelenl√©te b√°rmely orsz√°gban, legyen az katolikus vagy protest√°ns val√≥sz√≠n√Ľleg t√°rsadalmi b√©k√©tlens√©ghez vezet." (Lord Palmerston)

"Nem volt semmif√©le √°larc, amit a jezsuit√°k nem tudtak volna felvenni, √≠gy mindenhov√° be tudtak hatolni. Be tudtak jutni hang n√©lk√ľl az uralkod√≥ udvar√°ba, vagy az √°llamf√Ķ hivatal√°ba."

"Nem volt olyan nyelv, amit meg ne tanultak volna, olyan vall√°s, amit fel ne vettek volna, nem volt n√©p ahov√° el nem mentek volna, nem volt olyan felekezet ahova ne csatlakozhattak volna, √©s amelynek feladatait el nem v√©gezt√©k volna. Hangosan b√≠r√°lhatt√°k a p√°p√°t a luther√°nussal egy√ľtt, √©s esk√ľt is felvehettek a sz√∂vets√©gessel egy√ľtt." (J.A. Wylie Rev.; A protestantizmus t√∂rt√©net√©nek szerz√Ķje)

"A Szent Bartimeus gyilkosai, az inkviz√≠torok √©s a jezsuit√°k olyan sz√∂rnyetegek, amelyeket megbomlott elm√©j√Ľ emberek sz√ľltek, a s√∂t√©ts√©g szellem√©nek √©s a hal√°l term√©szetes sz√∂vets√©gesei" (Edwin A. Sherman)

"A jezsuita rend, amelyet a jezsuita felettes gener√°lis vezet a vall√°si √©s polg√°ri jogok leghal√°losabb ellens√©ge, amit a vil√°g valaha l√°tott. Eur√≥p√°ba a jezsuit√°k annyira h√≠rhedtek lettek a h√°bor√ļk √©s forradalmak ind√≠t√°s√°√©rt, √°llamf√Ķk meg√∂l√©s√©√©rt, hogy 83 orsz√°gb√≥l √©s v√°rosb√≥l toloncolt√°k ki 1931-ig, gyakran r√≥mai katolikus uralkod√≥k √°ltal is! A jezsuita felettes gener√°lis, a fekete p√°pa nemcsak a jezsuita rendet vezeti, hanem a hatalmas m√°ltai lovagrendet is, valamint a szabadk√Ķm√Ľvess√©g legfels√Ķbb vezet√Ķit is. A titkos t√°rsas√°gok legfels√Ķbb vezet√Ķinek ir√°ny√≠t√°sa r√©v√©n a vil√°g legfels√Ķbb titkos szolg√°latait is √Ķ vezeti. (P√©ld√°ul a m√°r eml√≠tett CIA-t.) Erre egy j√≥ p√©lda az, amikor a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļban a m√°ltai lovag William "wild Bill" Donovan a CIA legfels√Ķbb embere volt; a n√°ci N√©metorsz√°g legfels√Ķbb vezet√Ķje a keleti fronton pedig a szint√©n a m√°ltai lovag Reinhard Gehlen t√°bornok volt; a Szovjet hader√Ķk egyik t√°bornoka pedig az ugyancsak m√°ltai lovag Anton Turkul herceg volt (akinek az √ľzenet tov√°bb√≠t√≥i jezsuita szerzetesek voltak). √ćgy a jezsuita rend a legfontosabb harcosokat vezett√©k, √≠gy a h√°bor√ļt b√°rmelyik ir√°nyba ir√°ny√≠thatt√°k, amerre csak akart√°k, √≠gy milli√≥nyi protest√°nst, zsid√≥t, illetve ortodoxot is kiirthattak k√∂zben. Emellett mivel a Vatik√°n hierarchi√°j√°t is hatalm√°ba vette (a jezsuita renden kereszt√ľl √©s a P-2 szabadk√Ķm√Ľvess√©g r√©v√©n), a jezsuita felettes gener√°lis a Hit Doktr√≠nai Kongreg√°ci√≥t is vezeti, azaz az Inkviz√≠ci√≥ hivatal√°t, a r√≥mai k√ļri√°t. Tov√°bb√° a tetemes Vatik√°ni p√©nz√∂sszegek is rendelkez√©s√©re √°llnak. Ha mindezek nem teszik a fekete p√°p√°t a vil√°g leghatalmasabb ember√©v√©, akkor nem tudom, mi m√°s tehetn√©." (J.E.C. Shepherd, kanadai t√∂rt√©n√©sz)

"A polg√°rh√°bor√ļ sosem j√∂hetett l√©tre a jezsuit√°k alattomos befoly√°sa n√©lk√ľl. A p√°pas√°gnak k√∂sz√∂nhetj√ľk azt, hogy orsz√°gunkat legnemesebb fiainak v√©re v√∂r√∂sre festi. Nagy k√ľl√∂nbs√©gek voltak az √©szaki √©s deli √°llamok k√∂z√∂tt a rabszolgas√°g k√©rd√©s√©ben, de sem Jefferson Davis, sem a Konf√∂der√°ci√≥ egyik vezet√Ķ tagja sem merte volna megt√°madni az √©szaki √°llamokat, ha nem √≠g√©rt√©k volna meg a jezsuit√°k a demokr√°cia fedele alatt, hogy a r√≥mai katolikus orsz√°gok, mint p√©ld√°ul Franciaorsz√°g a rendelkez√©s√ľkre √°llnak. R√≥ma papjait, p√ľsp√∂keit √©s szerzeteseit sajn√°lom, amikor a k√∂zn√©p felfedi, hogy √Ķk nagy r√©szben felel√Ķsek ebben a h√°bor√ļban folyt k√∂nnyek√©rt √©s v√©r√©rt. Ezen ismereteimet az√©rt fedem el a nyilv√°noss√°g el√Ķl, mert ha megtudn√° a k√∂zn√©p, akkor a h√°bor√ļ vall√°sh√°bor√ļv√° csapna √°t, √©s t√≠zszer olyan v√©res lenne. Teljesen kegyetlenn√© v√°lna, amint minden vall√°sh√°bor√ļ ilyen. A teljes kiirt√°s lenne a c√©lja mindk√©t oldalon." (Abraham Lincoln)

"Az √©szaki √©s deli protest√°nsok biztosan egyes√ľln√©nek a papok √©s a jezsuit√°k kiirt√°s√°ra, ha megtudn√°k azt, amit nekem elmondott professzor Morse, a R√≥m√°ban sz√Ķtt tervekr√Ķl, amelyek k√∂zt√°rsas√°gunk ellen sz√Ķttek, ha tudn√°k, hogy azok a katolikus papok √©s ap√°c√°k, akik naponta a partjainkra √©rnek a vall√°suk tan√≠t√°s√°nak, a n√©p oktat√°s√°nak √©s a betegek gy√≥gy√≠t√°s√°nak leple alatt semmi m√°st nem csin√°lnak, mint hogy a p√°p√°nak √©s Nap√≥leonnak √©s m√°s zsarnokoknak a k√ľldet√©s√©t teljes√≠tik. A c√©lb√≥l, hogy elidegen√≠ts√©k a sz√≠v√ľnket az alkotm√°nyunkt√≥l √©s t√∂rv√©nyeinkt√Ķl, hogy elpuszt√≠ts√°k iskol√°inkat, √©s hogy anarchi√°t hozzanak l√©tre, ami van p√©ld√°ul √ćrorsz√°gban, Mexik√≥ban vagy Spanyolorsz√°gban, b√°rhol ahol szabadon akarnak √©lni az emberek." (Abraham Lincoln)

N√©zz√ľnk csak sz√©t a vil√°gban! Egyre t√∂bb helyen a "forradalom", az anarchia √©s k√°osz uralkodik, vajon kiknek a c√©ljait szolg√°lja mindez? Az emberek, mivel erre vannak kondicion√°lva, egyetlen megold√°sk√©nt az utcai t√ľntet√©seket √©s zavarg√°sok eszk√∂z√©t ismerik, mint a probl√©m√°ik lehets√©ges megold√°s√°t. Pedig az utc√°n m√©g egy probl√©m√°t sem oldottak meg. K√∂zben esz√ľkbe sem jut, hogy val√≥j√°ban nem a szabads√°guk√©rt, csup√°n az √ļj, f√©nyesebb rabl√°ncok√©rt "k√ľzdenek", √©s az eg√©sz nem sz√≥l m√°sr√≥l, csak az elnyom√≥k hatalm√°nak √°tment√©s√©r√Ķl egy √ļjabb, szint√©n √°ltaluk fel√©p√≠tett t√°rsadalmi-, vagy ak√°r vil√°grendbe. A rombol√°s, ami ahhoz sz√ľks√©g, hogy a r√©gi hely√©n √ļjat √©p√≠thessenek, pedig sz√ľks√©ges velej√°r√≥ja a terveiknek. √Čp√≠t√©s el√Ķtt gyakran sz√ľks√©ges a rombol√°s, f√Ķleg akkor, ha az √ļjat a r√©gi hely√©re szeretn√©nk fel√©p√≠teni.

Forradalomnak √°lc√°zva ezt a piszkos munk√°t v√©geztetik el a magukat forradalm√°rnak gondol√≥ t√∂megekkel, akik el√Ķtt feltehet√Ķleg a "dics√Ķs√©ges" (szint√©n h√°tt√©rhatalom √°ltal manipul√°lt) francia forradalom ide√°ja lebeg.

K√°oszb√≥l rend, √ļj vil√°grend, mik√©pp erre a sk√≥t r√≠tus√ļ szabadk√Ķm√Ľvess√©g 33. fokozata az "Ordo ab Chao", azaz a "K√°osz rendje" is utal.

"A jezsuita rend az egyetlen vall√°si rend a r√≥mai egyh√°zon bel√ľl, amelyet a feh√©r p√°pa valaha feloszlatott, vagy amelyet b√°rmelyik orsz√°gb√≥l kiutas√≠tottak politikai zavarg√°sai miatt. √ćgy ebb√Ķl levezethetj√ľk, hogy a J√©zus T√°rsas√°g egyik legf√Ķbb c√©lja a politikai hatalom megszerz√©se." (M.F. Cusack)

"Sajnos tudtam, hogy megm√©rgeznek [a jezsuit√°k], de ara nem sz√°m√≠tottam, hogy ilyen lass√ļ √©s kegyetlen m√≥don haln√©k meg." (XIV. Kelemen p√°pa, aki "√∂r√∂kre" feloszlatta a jezsuita rendet)

"Nem nyomt√°k el 50 √©vig sem, amikor a p√°pas√°g √©s a despotizmus elgyeng√ľlt a demokr√°cia hat√°s√°ra VII. Piusz p√°pa a Szent Sz√∂vets√©g megalkot√°sa ut√°n √ļjra√©lesztette a jezsuita rendet teljes hatalmukkal."

"Nem kell megmondani az amerikai n√©pnek, hogy kicsod√°k a jezsuit√°k? Ha nem tudj√°k, meg kell nekik mondani k√©sedelem n√©lk√ľl, nem szabad id√Ķt vesz√≠teni, mivel minden nap tev√©kenykednek, titkos t√°rass√°got alkotnak, egyfajta szabadk√Ķm√Ľvess√©g, mindenf√©le undorm√°nnyal egy√ľtt, de ezerszer vesz√©lyesebbek. Nem csup√°n papok, vagy egyetlen vall√°s papjai, hanem kalm√°rok, √ľgyv√©dek, szerkeszt√Ķk, vagy b√°rmilyen szakma gyakorl√≥i, semmif√©le k√ľls√Ķ ism√©rv√ľk nincsen. amely alapj√°n felismern√©nk √Ķket; minden√ľtt jelen vannak ebben az orsz√°gban. B√°rmilyen szerepet fel tudnak venni, ak√°r a f√©nyess√©g angyalai legyenek, vagy a s√∂t√©ts√©g d√©monai, hogy el√©rj√©k a c√©ljukat, ami lehet b√°rmilyen feladat, amire elk√ľldik √Ķket." (ismeretlen)

Voltaire r√©szt vett a paraguayi jezsuita mini √°llam felsz√°mol√°s√°ban. (T√°rstulajdonosa volt a Pascal nev√Ľ haj√≥nak, ami a jezsuit√°k ellen harcol√≥ spanyol katon√°kat sz√°ll√≠totta. Pascal maga is a jezsuit√°k ellens√©ge volt, e miatt tal√°lhatta Voltaire mulats√°gosnak) Ekkor √≠rta egykori iskolat√°rs√°nak, Richelieu hercegnek:

"Nagyon helyes, hogy a Pascal a jezsuiták ellen harcol, és valóban mulatságos."

De nehogy egyoldal√ļak legy√ľnk, hallgassuk meg az √©rintett felet, nevezetesen Ferenc p√°p√°t is, hogy mint gondol a rendj√©r√Ķl. Hogy kinek hisz√ľnk, az pedig mindenkinek a saj√°t joga eld√∂nteni, csak el√Ķtte t√°j√©koz√≥djon olyan sz√©les k√∂rben, amennyire csak lehet√Ķs√©ge van!

"A jezsuita nyugtalan ember, mert f√°radhatatlanul keresi Istent." (Ferenc P√°pa)

"Sose legyen m√°s nev√ľnk, sose hajtsunk v√©gre m√°s cselekedetet, csak olyat, ami szorosan kapcsol√≥dik Krisztushoz!" (Ferenc P√°pa)

Vajon ez ut√≥bbit h√°nyszor mondta el az "√ļj vil√°g p√°p√°ja" argentin bar√°tj√°nak, a kegyetlen dikt√°tornak, a n√©hai Jorge Rafael Videlanak?

V√©gezet√ľl, ugyan n√©h√°ny id√©zetb√Ķl arra k√∂vetkeztethetn√©nk, de ne gondoljuk, hogy a t√∂rt√©netnek ezzel v√©ge, vagy, hogy ezzel fel√©rt√ľnk annak a bizonyos piramisnak a cs√ļcs√°ra. A jezsuita rend m√∂g√∂tt megh√ļz√≥d√≥ √≥kori r√≥mai csal√°dok m√©g csak most j√∂nnek! Jelen √°ll√°s szerint sz√°lak eg√©szen a "Ptolemaic Papal" zoroasztrikus v√©rvonalig vezetnek...

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2014. mŠjus 03. 16:47:16
2.bp.blogspot.com/-0Kjujv58xqk/UUJt357zRFI/AAAAAAAAA_s/OEvYuHcWBnE/s1600/ihshitler.png
√Ėsszeszedve: http://magyarnemz...t=0#c63508

"Na vajon kik √°llnak a cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyve m√∂g√∂tt (is)?"
http://magyarnemz...t=0#c63511
#2 | Farkaskoma - 2014. mŠjus 03. 17:17:53
Az utolsó bekezdésben megkezdett gondolatmenetet azért folytathatnád! :)
#3 | kukackac - 2014. mŠjus 03. 17:26:48
img12.nnm.me/2/5/5/3/8/6db7768dc5d4c0d86c3d486714c.jpg
#4 | Farkaskoma - 2014. mŠjus 03. 19:05:54
Vajon mi ennek az eg√©sznek a cs√ļcsa, ki/kik a cs√ļcsa? Annyira tele van most minden az Ilumin√°tussal. Ahogy n√©zem itt az id√©zeteket sz√≥ba ker√ľlt Weishaupt akir√Ķl azt mondj√°k, hogy meg alap√≠totta az Ilumin√°tust. Viszont ha jezsuita volt akkor √Ķ √©s a kre√°lm√°nya csak a jezsuita rend egyik alszervezete. Sz√°momra pl ebb√Ķl vide√≥b√≥l: http://www.youtub...91nqLluZJo is az der√ľl ki, hogy az Ilumin√°tus ink√°bb a PR szervezet, √Ķk nyomj√°k a propagand√°t. De ki van felett√ľk, ki van legfel√ľl? A fekete p√°pa? Vagy felette is van valaki?
#5 | Kameleon - 2014. mŠjus 03. 19:40:26
Farkaskoma, itt az anyag róla amit Csabi összeállított.

13 - A Tizenh√°rmak
http://magyarnemz...dmore=6203

YouTube Videů


YouTube Videů


Nem tudok minden linket k√ľl√∂n √∂sszeszedni √©s betenni mert m√°r annyi van. Mindig "katt" az aktu√°lis megadottra ami elvezet egy m√°sikhoz √©s √≠gy tov√°bb... √≠gy van √∂ssze rakva "rendszer" is.

4.bp.blogspot.com/_Qxq9iTGa0H0/TTRZqKwdXJI/AAAAAAAAHf8/uYqwhj-nolk/s400/RothschildAldobrandini.png
Olimpia Anna Aldobrandini és David de Rothschild
http://nobleyreal...lonia.html
#6 | nyilas - 2014. mŠjus 03. 20:49:03
ki van felett√ľk, ki van legfel√ľl? A fekete p√°pa? Vagy felette is van valaki?


Tal√°n t√ļls√°gosan is elsz√°llt a gondolat, de
- amiket m√°r lehet tudni az annunakikr√≥l √©s a jelenlegi emberis√©g felemelked√©s√©ben bet√∂lt√∂tt szerep√ľkr√Ķl,
- kiegészítve azokkal a közvetett információkkal, amelyeket a Biblia ószövetségi fejezetei közvetítenek felénk a választott nép viselkedésének programjával kapcsolatban,
- az √≥sz√∂vets√©g √∂ssze√°ll√≠t√°s√°nak c√©lzatoss√°g√°t illet√Ķen, amely a zsid√≥s√°g n√©pi √∂ntudat√°nak megalapoz√°s√°t szolg√°lta, amint azt Cser Ferenc kimutatta k√©zirat√°ban.
- a zsid√≥s√°g vall√°si k√∂telmeinek k√ľl√∂n√°ll√°st √©s elhat√°rol√≥d√°st er√Ķs√≠t√Ķ, az elm√©letis√©get t√°mogat√≥ szab√°lyair√≥l,
- a zsid√≥s√°g leg√ļjabb t√∂rt√©nelmi korokat megel√Ķz√Ķ √°ltal√°nos szellemi elmaradotts√°g√°r√≥l.
- a zsidóság személyi összefonódását a keresztény vallásokkal.

Ha ezeket az inform√°ci√≥kat √∂sszerakjuk, √≥hatatlanul felmer√ľl a gondolat, miszerint a zsid√≥s√°g ennek a j√°tszm√°nak ugyanolyan inform√°lisan szervezett alakulata, mint egy magasabb szinten a jezsuit√°k, vagy a szabadk√Ķm√Ľvesek, csup√°n a mot√≠v√°ci√≥t √©leszt√Ķ vez√©nyszavak m√°sok, amennyiben azok a zsid√≥s√°g ir√°nti ellenszenv √©brentart√°s√°n √©s az ebb√Ķl √©lesztett fenyegetetts√©gen alapulnak.

- V√©g√ľl nem lehet figyelmen k√≠v√ľl hagyni a h√°tt√©rhatalom negat√≠v spiritu√°lis k√∂t√Ķd√©s√©t sem, amely a s√°t√°nizmusban fejez√Ķdik ki. Ez a s√°t√°nista vil√°gfelfog√°s - v√©lem√©nyem szerint - p√°rhuzamot mutat az ortodox zsid√≥s√°g anti-krisztianizmus√°val, kereszt√©ny elleness√©g√©vel.
- Mindezeket az √©rveket figyelembe v√©ve megalapozottnak tartom, hogy a fekete p√°pa, illetve a h√°tt√©rhatalom cs√ļcs√°n √°ll√≥ szem√©lyek nem auton√≥m cselekv√Ķk.

Ugyanis a v√©grehajt√°sban szerepet kap√≥ szervezetek (zsid√≥s√°g, szabadk√Ķm√Ľvesek, jezsuit√°k) szervezett√©ge minden k√©ts√©gen fel√ľl √°ll, amint ennek a szervezetts√©gnek az eredete is t√∂rt√©nelmi korokra ny√ļlik vissza. Ennek fenntart√°sa pedig olyan fok√ļ tudatoss√°got ig√©nyl√Ķ feladat, amely nem v√°rhat√≥ el a r√∂vid f√∂ldi l√©t keretei k√∂zt √©l√Ķ embert√Ķl. Egy szervezet fenntart√°sa c√©lok megfogalmaz√°s√°t √©s k√∂vetkezetes cselekv√©st ig√©nyel. Egy √©vezredeket ig√©nyl√Ķ terv megval√≥s√≠t√°s√°t nem lehet egy f√∂ldi √©let tartam√°ra korl√°tozott embercsoportra b√≠zni!
#7 | Farkaskoma - 2014. mŠjus 03. 20:59:38
Nyilas, √©n is erre gondolok, de ha √Ķk nem auton√≥m cselekv√Ķk akkor nem √Ķk vannak a cs√ļcson. Teh√°t a k√©rd√©s m√©g mindig √°ll...
#8 | nyilas - 2014. mŠjus 03. 21:14:10
Minden k√©rd√©st √ļgy sem tudunk megv√°laszolni, mivel - v√©lem√©nyem szerint - a negat√≠v spiritualit√°s eml√≠t√©s√©vel is, olyan ter√ľletre toltuk √°t a k√©rd√©st, amely ter√ľletr√Ķl konszenzusos fogalmakkal nem rendelkez√ľnk. Ez m√°r az ezot√©ria, gnoszticizmus ter√ľlete, amelyr√Ķl a tud√°s tilalmas. Azt is el tudom k√©pzelni, hogy a nem auton√≥m cselekv√Ķk maguk sincsenek tiszt√°ban azzal, hogy kit√Ķl kapj√°k a tan√°csokat. De ha azt mondj√°k, hogy QWERTY f√Ķd√©mon a tan√°csad√≥juk, azzal sem megy√ľnk semmire!
#9 | mormota1968 - 2014. mŠjus 03. 21:49:54
A D√°vid csillagot, mint jelk√©pet a b√©csi jezsuit√°k tal√°lt√°k ki a zsid√≥s√°g sz√°m√°ra, ut√°na is lehet olvasni. Ki tudja, hogy nem e "David Ick√©nek" van m√©g is igaza az "√Čbred m√°r az oroszl√°n" c√≠m√Ľ n√©gy r√©szes vide√≥ban. Ahogy minden ember test√©ben ott √©l egy halhatatlan l√©lek √©s egy szellem, √ļgy mi√©rt ne lehetne k√©pes egy idegen faj egy a mi√©nkkel p√°rhuzamos dimenzi√≥b√≥l olyan tud√°ssal, amit mi el se tudunk k√©pzelni, l√©lekk√©nt be√©p√ľlni emberi testekbe, ir√°ny√≠tva azt. Az "Avatar" c√≠m√Ľ filmnek tal√°n sokkal t√∂bb a mondanival√≥ja, mint amit eddig bele l√°ttunk. Egely Gy√∂rgy mikor besz√©lt a negyedik dimenzi√≥b√≥l a mi l√©ts√≠kunkra √°tt√©ved√Ķ g√∂mbvill√°mokr√≥l, felv√°zolt egy igen √©rdekes te√≥ri√°t, hogy √Ķ mik√©ppen is k√©pzeli ezt el. Ezt az √°tl√©p√©st egyik dimenzi√≥b√≥l a m√°sikba. Ha valaki lenyom a v√≠z al√° egy labd√°t, azt√°n sz√©p lassan elkezdi felengedni, el√Ķsz√∂r csak egy kis pont l√°tszik, ami egyre csak t√°gul, m√≠g √°t nem √©r teljesen a mi l√©ts√≠kunkra. √Čn m√°r l√°ttam olyat, hogy √©jszaka kin√©ztem az udvarra √©s felettem megl√°ttam a teliholdat. Legal√°bbis annak t√Ľnt els√Ķre, de furcsa volt, hogy nincsenek rajta a foltok √©s kr√°terek. Egyszer csak elkezdett zsugorodni, m√≠g csak egy kis pont nem lett bel√Ķle √©s elt√Ľnt. Kijjebb mentem az udvaron √©s √°tn√©ztem a h√°zunk felett a Duna ir√°ny√°ba √©s ott volt a Hold. Most lehetne mondani, hogy hallucin√°ltam, de m√°snap m√°r benne volt a retek klub-os F√≥kusz m√Ľsor√°ban, hogy m√°s is l√°tta √©s val√≥sz√≠n√Ľleg egy csillag felrobban√°s√°t l√°thattuk. Vagy ki tudja mi lehetett. Azt hiszem itt mindannyian hisz√ľnk egy Teremt√Ķben, na nem a Judeo kereszt√©ny f√©l√©ben, hanem a mindens√©g Teremt√Ķj√©ben. Bizony√≠tani sohasem fogjuk tudni a l√©tez√©s√©t, de m√©g is hisz√ľnk benne. Azt hiszem, hogy abban mindannyian egyet √©rthet√ľnk, hogy az ember t√∂k√©letesen manipul√°lhat√≥. Mindenkinek vannak gyeng√©i √©s akik akarj√°k, ezt ki is tudj√°k haszn√°lni. A m√©diumok is err√Ķl sz√≥lnak, a sok sz√°z t√©v√© csatorna, hogy mindenki ig√©nyeinek megfeleljenek vele. Itt is ah√°nyan vagyunk, annyif√©lek√©ppen gondolkozunk ugyan arr√≥l a dologr√≥l, √≠gy lett√ľnk megalkotva. Mi nem vagyunk hangy√°k vagy m√©hek, hogy szinkronban ugyan az√©rt munk√°lkodjunk. Mindegyik√ľnk k√ľl√∂n egy√©nis√©g, m√°s-m√°s szok√°sokkal, m√°s a gyeng√©nk √©s az er√Ķss√©g√ľnk √©s egyik√ľnk se tud mindenr√Ķl mindent. El√©nk tesznek egy t√©m√°t √©s ki-ki a saj√°t tud√°sa, megl√°t√°sa szerint v√°laszol r√°. √Čn hiszek benne, hogy lehet az emberi testet ir√°ny√≠tani ak√°r m√°s dimenzi√≥kb√≥l is. Tal√°n a dimenzi√≥k is √ļgy helyezkednek el egym√°ssal p√°rhuzamosan, mint a k√∂nyvek lapjai. Lehet vitatkozni r√≥la lehets√©ges e ez amit David Icke is elmond, de mi√©rt ne? Err√Ķl sz√≥l a fant√°zia. Ha bez√°rnak egy s√∂t√©t helyre, akkor is eltudsz jutni b√°rhov√°, a gondolat, a fant√°zia erej√©vel. A HAARP-al is t√∂k√©letesen lehet befoly√°solni egy ember hangulat√°t, viselked√©s√©t, h√°t m√©g a drogakkal. Nem hiszem, hogy ne lehetne ezeket a kiv√°lasztottakat is ir√°ny√≠tani valahonn√©t. K√∂nyvek, cikkek, el√Ķad√°sok sz√≥lnak ezekr√Ķl a dolgokr√≥l, mi√©rt ne lenne lehets√©ges, hogy a Jezsuit√°k ir√°ny√≠tj√°k val√≥j√°ban az illumin√°tus rendet is √©s felett√ľk is van egy fels√Ķbb hatalmuk, aki meg √Ķket ir√°ny√≠tja. Ezen megint el lehetne vitatkozni √≠t√©letnapig √©s m√©g sem jutn√°nk m√©g csak az igazs√°g k√∂zel√©be sem, mert ki tudja mi lehet az igazs√°g. Csak a Teremt√Ķ.
#10 | keepfargo - 2014. mŠjus 04. 09:12:00
Mi van akkor, ha az ember a középpont?
Akkor van az, hogy eddig elqrtuk az egészet?

Nekem ez a szervez√∂sdi idegen √©s ideges√≠t√∂, ugyanakkor amikor a bel√ľlr√∂l √©p√≠tkez√©s (egy√©ni) felt√©telei nem adottak. L√°zasan keress√ľk a v√°laszt a k√ľlvil√°g inform√°ci√≥s rendszer√©t kutatva, tolm√°csolva, √©rtelmezeve. Ugyanakkor minden k√≠v√ľlr√∂l j√∂v√∂ inform√°ci√≥t azonnal √°talak√≠t az egy√©ni megk√∂zel√≠t√©s , a saj√°t korl√°taink √©s lehet√∂s√©geink.

Ezek a szervezett b√ľn√∂z√∂k √©s b√ľn√∂s szervezetek is legink√°bb az√©rt v√°ltanak ki viszolyg√°st bel√∂lem, mert nekem √ļgy t√ľnik, hogy az egy√©ni gyenges√©geiket rejtik el a szervezet "nagyszer√ľs√©ge" √©s effektivit√°sa m√∂g√©. M√°sokon uralkodni mert √∂nmagukon nem tudnak; ez a kulcsa √ļgy a gonoszs√°gnak, mint a puszt√≠t√≥ hat√°snak.
Aki √∂nmag√°t gy√∂zte le, annak minek a m√°sok manipul√°l√°sa? Az megtette a legnagyobbat, amit egy ember megtehet; √ļrr√° lett saj√°t gyenges√©gei, tudatlans√°ga, √∂nz√©se, szeretethi√°nya felett.

Szerethetik-e √∂nmagukat szellemi, erk√∂lcsi zs√°kutc√°kban, k√ľls√∂ fegyelmi szervezetts√©gben s√ľrg√∂l√∂d√∂ emberek? Van-e idej√ľk, lehet√∂s√©g√ľk, √∂nmaguk teljes megismer√©s√©re - vagy egy "m√©g mind√≠g ez a legjobb" hamis ill√ļzi√≥j√°ban √©lnek √©s terjesztik, gy√ľr√ľztetik tov√°bb saj√°t frusztr√°lts√°gukat az √°ltaluk manipul√°lt t√∂megekre?

Mi lenne, ha mern√©nk v√°llalni az egyed√ľli kiutat a dilemm√°b√≥l, amit a Mindens√©g √©s benne az ember szerepe jelent, √©s elfogadn√°nk azt a t√©nyt, hogy m√©giscsak mi vagyunk a "Teremt√©s" k√∂zpontja?
Nem az "isteni Teremt√©s" cs√ļcsterm√©ke, hanem ellenkez√∂leg; a saj√°t - ismeretlen eredet√ľ - szervez√∂d√©s√ľnknek a kulcsa, megold√°sa. Egy olyan k√©plet, amelyben elf√©r a mikro-√©s makrokozmosz, a Rend √©s a K√°osz, egyar√°nt. Egy olyan vil√°gk√©p, amelynek nemcsak cs√ļcsterm√©ke, de els√∂sz√°m√ļ alkot√≥ja is maga az ember.
Ez persze hatalmas felel√∂ss√©ggel j√°rna, ha minden rajtunk m√ļlik; a J√≥ √©s a Rossz egyar√°nt. Na de nem volt-e √≠gy mind√≠g, "ami√≥ta az esz√ľnket tudjuk"?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.