Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėsszeoml√°s


Ezid√°ig tal√°n a leg√©letszer√Ľbb le√≠r√°sa a v√°rhat√≥ j√∂v√Ķnek.

HozzŠszůlŠsok


#1 | teremtes - 2014. mŠjus 03. 20:18:14
ez az √Ėsszeoml√°s c. cikk egy kicsit el lett bacva. kijav√≠tja valamelyik√Ķt√∂k?
#2 | postaimre - 2014. mŠjus 03. 20:40:09
YouTube Videů
#3 | kukackac - 2014. mŠjus 03. 22:10:51
Celente: √∂sszeoml√°s j√ļnius 30, 2014!

Celente m√°r el√Ķrejelz√©s√©t trendeket √©vtizedek √≥ta, √©s elmagyar√°zza alatti mutat√≥kat l√°tta, hogy √Ķt a j√≥slat tartom√°nyok t√∂rt√©nik szerte a vil√°gon.

Ez beleillik a leg√ļjabb √°ll√≠tja, hogy az amerikai gazdas√°g √∂sszeomlana a j√ļlius 1, 2014 miatt USD valuta le√©rt√©kel√©s√©t, j√∂n a sok helyen, ami viszont h√ļzza le gazdas√°gok szerte a vil√°gon.


s_*_olle
#4 | kukackac - 2014. mŠjus 03. 22:20:59
Amerikai elemz√Ķ v√°rhat√≥ √∂sszeoml√°sa a NATO √©s az EU-ban UkrajnaA konfliktus Ukrajn√°ban lesz a gy√°szindul√≥ az ENSZ, az IMF, az Eur√≥pai Uni√≥, a NATO √©s m√°s nyugati szervezetek, amelyek megpr√≥b√°lj√°k bebizony√≠tani egyszerre t√∂bb milli√°rd ember, hogy 2 +2 = 5, hisz n√©pszer√Ľ amerikai blogger, √©s a h√°bor√ļellenes aktivista Daniel Welch. Amerikai politikai elemz√Ķ, √©s a h√°bor√ļellenes aktivista, Daniel Patrick Welch megjelent egy cikk a nonprofit internetes port√°lon consortiumnews.com, melyben besz√©lt a hat√°s√°t az amerikai az ukrajnai, √©s megj√≥solta a k√∂zelg√Ķ √∂sszeoml√°sa sz√°mos nemzetk√∂zi szervezet kapcs√°n az ukr√°n v√°ls√°g. Az √ļgynevezett terrorellenes m√Ľvelet az ukr√°n biztons√°gi er√Ķk ellen√Ķrz√∂tt Kiev, felh√≠vja a h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©ny, hangszerelt Washingtonban. "K√©ts√©gtelen, hogy ez egy h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©ny. Nos, senki nem k√©ts√©ges, hogy ki mozgatja a sz√°lakat. T√∂rv√©nytelen junta csak azt teszi, amit √Ķ elrendelte, hogy ezt a h√°zigazd√°k a Nemzetk√∂zi Valutaalap, amely, mint tudjuk, a gy√°m a nyugati t√Ķke . Washingtonb√≥l, ahol a sz√©khelye az IMF vil√°goss√° tette, hogy a meg√°llapod√°st Ukrajn√°val, a hal√°los √≠t√©let sok ukr√°nok √©lnek a b√©rek fel√ľl lehet vizsg√°lni, ha Kijev nem t√©r vissza az ir√°ny√≠t√°st a l√°zad√≥k ellen, a korm√°ny √©s a gazdag forr√°sok az orsz√°g keleti r√©sz√©ben, "- mondta Welch. Szavai szerint, a katonai m√Ľvelet a d√©l-Kelet-Ukrajn√°ban, amely felhaszn√°lja a maradv√°nyait a katonai junta √©s a neo-n√°ci rohamcsapatt√°, megy be a t√∂rt√©nelembe, mint az egyik legsz√©gyenletesebb √©s undor√≠t√≥ hadj√°ratok. "El√Ķsz√∂r azt hittem, hogy az akt√≠v szakasza a katonai m√Ľveletek az ellen√°ll√°s (a d√©l-keleti r√©sz√©n Ukrajna) nem lesz a kez√©ben a f√Ķ √ľt√Ķk√°rty√°ja - az emberek. Fact most a h√°bor√ļkban a katon√°k k√©nytelenek harcolni fegyvertelen emberek, √©s nem lehet jelenetek , ahol a civil puszta k√©zzel pr√≥b√°lta meg√°ll√≠tani tankok. De t√©vedtem, √©s elismerem. birk√≥z√°s, mint maga az √©let, mindig mutatja nekem √≥r√°kat, tan√≠t valami √ļjat minden nap, "- a szerz√Ķ elismeri. Welch √ļgy v√©li, hogy most az amerikai agresszi√≥ √©s sz√∂vets√©geseik terjedt Afganiszt√°nb√≥l Zaporozhye. Ugyanakkor azzal v√°dolja a nemzetk√∂zi szervezetek kifejezetten seg√≠ti az amerikai √©rdekeket. "A konfliktus Ukrajn√°ban lesz a gy√°szindul√≥ az ENSZ, az IMF, az Eur√≥pai Uni√≥, a NATO √©s m√°s nyugati szervezetek, amelyek egyszerre pr√≥b√°lj√°k bizony√≠tani a t√∂bb milli√°rd ember, hogy 2 +2 = 5. √ēk okoz probl√©m√°t, √©s nem nyom, hogy hogyan lehet megoldani √Ķket "- √≠rja, √©s id√©zi a h√≠res latin √≠r√≥ √©s politikai aktivista Eduardo Galeano:" Ez nagyon furcsa, ha az Egyes√ľlt √Āllamok j√∂n hozz√°nk a gonoszt√≥l, hirtelen sz√ľletett meg minket, √©s a gy√≥gy√≠t√°s. "

#5 | keepfargo - 2014. mŠjus 04. 09:51:54
A jelenlegi "vil√°grend" √∂ssze kell omoljon, √©s a romokra esetleg √©p√ľlhet valami jobb...vagy nem...lehet ebb√∂l m√©g New World Order is: glob√°lis rabszolgas√°g...

Technikailag m√°r r√©gen meglett volna a lehet√∂s√©g egy glob√°lisan jobb √©letre, jobb k√∂rnyezetv√©delemre, f√∂ldi Paradicsomra. Csak a "vezet√∂ink" szellemi, erk√∂lcsi korl√°tai √©s fogyat√©koss√°gai az oka, hogy nem √≠gy t√∂rt√©nt. Nem tudom hogyan kellene - vagy lehetne - lecser√©lni √∂ket, ha id√∂k√∂zben nem termel√∂dik ki egy erk√∂lcs√∂sebb, ir√°ny√≠t√°sra alkalmasabb r√©teg, s√∂t egy√°ltal√°n, azt sem tudom, hogy elk√©pzelhet√∂-e a paradigma-v√°lt√°s egy t√∂meges civil engedetlens√©g (forradalom; ha kell, anarchia) alkalmaz√°sa n√©lk√ľl...
#6 | irredenta - 2014. mŠjus 04. 18:40:40
Lehet,hogy el kellene olvasni...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.