Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

FBI: Hitler túlélte a háborút


Hitler élt, Hitler él, Hitler élni fog! Remélem "vágjátok", hogy a nácizás a holokoszt és a zsidó-riadalom, ukrajnai Auschwitz (Odessza) ennek a programnak a része. Lassan már át merik venni az "összeeskövõs elméletet" a szolidabb hülyék is. A Führer nem lett öngyilkos Berlinben, hanem elmenekült, és vígan élt tovább?

Több elmélet született arról, hogy a Führer nem lett öngyilkos Berlinben, hanem elmenekült, és vígan élt tovább. A kiszivárgott dokumentumok alapján nehéz lesz összeesküvés -elméletnek hívni az ilyen feltételezéseket, a jelek szerint ugyanis nem csak hogy igazak a híresztelések, hanem egyenesen az amerikai kormány is tudott arról, mi történt a birodalmi kancellár úrral.

A kanonizált történelmi nézetek szerint Adolf Hitler öngyilkos lett bunkerében 1945. április 30-án Berlinben, holttestét felgyújtották, majd azonosították, és már száguldottak is vele Moszkvába. A történet szerint mindez, az azonosítás és a holttest elszállítása a Katinyban is rossz hírnevet szerzett Vörös Hadsereg és a Szovjetunió nevéhez fûzõdik, amelyrõl, mint ismert azt állították évtizedekig, hogy nem õk, hanem a németek gyilkoltak meg több tízezer lengyel tisztet. Lehet, hogy Hitlerrõl sem igaz, amit tudunk?

Az FBI kiszivárgott dokumentumai szerint a bolsevizmus kérlelhetetlen ellenfele elmenekült a háború sújtotta Németországból, és idilli, békés életet élt az Andok csodálatos lábánál.

A hírszerzõk tudták

A jelek szerint nem csupán a a birodalmi kancellár úr és Eva Braun öngyilkossága volt kamu, hanem egyenesen az amerikai hírszerzés vezetõjétõl, személyesen Allan Dullestõl, az Eisenhower-kormány külügyminiszterének, John Dullesnek a testvérétõl kaptak segítséget.

Egy Los Angelesben keltezett jelentés szerint az amerikai hírszerzés pontosan tudta, hogy egy tengeralattjáró hajózott fel egészen az argentin partokig magasrangú német tisztekkel a fedélzetén. Ami még meglepõbb, az az, hogy az amerikaiak tudták, hogy a Führer él és virul az Andok lankáin.

Ki a titokzatos szivárogtató?

Az 1945 augusztusában a Los Angelesben keltezett jelentés szerint egy azonosítatlan informátor egyetértett azzal, hogy politikai menedékjogot kínáljanak fel információért cserébe. Amit elmondott az meglepõ.

A hírforrás nem csak azt tudta, hogy Hitler és Eva Braun Argentínában van, hanem a között a négy megerõsített ember között volt, akik találkoztak is a német tengeralattjárókkal. Két hajó kötött ki, a második fedélzetén volt a két említett személy.

Az argentin kormány nem csupán üdvözölte a Harmadik Birodalom korábbi vezetõjét, hanem segítette is õt az eltûnésben. A hírforrás ráadásul nem csupán megadta azon falvaknak a nevét, melyeken keresztülhaladt a korábbi vezetõ, hanem hiteles és pontos fizikai leírással is szolgált azon férfirõl, aki visszaszolgáltatta elrabolt hazánk egy részét.

Bár a hírforrást sosem nevezték meg érthetõ okokból a hivatalos iratokban, kellõ hitelességgel bírt a szövetségi ügynökök elõtt ahhoz, hogy higgyenek neki.

Az FBI megpróbálta titkolni Hitler hollétét

A részletes fizikai leírások és útirányok ellenére sem tett semmit az FBI. Annak ellenére, hogy a bizonyítékok szerint az U-530 valóban megjelent az argentin partoknál, és több szemtanú is látott leszállni német tiszteket róla, ezek után senki sem nyomozott.

Más bizonyítékot is találtak

Az FBI szemtanúja mellett más bizonyíték is felmerült arra vonatkozóan, hogy sem Hitler, sem Eva Braun nem halt meg a berlini bunkerben.

1945-ben a haditengerészeti attasé arról informálta Washingtont, hogy igen nagy a valószínûsége annak, hogy Hitler és Eva Braun épp megérkeztek Argentínába. Ez épp egybeesett azzal az idõponttal, amikor látták az U-530-at az argentin partoknál. Ekkor arról is cikkeztek a helyi lapok, hogy bajor stílusú kúriát építenek az Andokban.

Alejandro Bustillo építész is írt arról, hogy a Führer új otthonát tervezte és építette, amit korábbi gazdag német bevándorlók finanszíroztak.

Cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a birodalmi kancellár megszökött

A legbiztosabb bizonyítékot azonban az oroszoknál találjuk. A hirtelen azonosított, majd a Szovjetunióba cipelt tetemet sohasem láthatta senki - egészen 2009-ig. Akkor egy connecticuti archeológus, Nicholas Bellatoni DNS mintát vehetett a koponyatöredékbõl. Az eredmény szerint azonban a minta nem csupán nem vágott egybe a többi, Hitlernek tulajdonított maradvánnyal, nem egyezett Eva Braun családi DNS-ével sem. De akkor mit õriztek a szovjetek?

Mind Eisenhower, mind Sztálin aggódott Hitler teljes eltûnése miatt. Elõbbi a Csillagsáv nevû amerikai lapban 1945-ben fel is vetette, hogy valós a lehetõség, hogy a Harmadik Birodalom korábbi vezetõje biztonságban és kényelemben él Argentínában.

Deres.TV kommentár: nem állítjuk, hogy biztosan így volt, ahogy a fenti elmélet szól, pusztán érdekességként közöltük le, az FBI dokumentumainak hitelességét, a hírszerzés információit nem tudjuk ellenõrizni. Nem célunk, hogy "igazságot" tegyünk a kérdésben...

Redflagnews nyomán Deres.TV

Link

Hozzászólások


#21 | keepfargo - 2014. május 06. 08:57:03
Igen, Kedvesi, az országot a zsidajtól védeni vágóhíd lesz (lehet) soknak. Az általános tudatlanságot pedig (hogy ki miért fogjon fegyvert, és hogy miért nem tudnak a tizenévesek semmit) nem lehet megkerülni, ez elöbb a mi hibánk, mint a tizenéveseké. Csak könnyü mindig a más f......val verni a csalánt, önvizsgálat, önkritika nélkül. Ezért gondolom, hogy az itteni szájtépés, nyálverés kicsit szordínósabb lehetne. Ez rád is vonatkozik. Azért mert mi úgy gondoljuk, hogy (még) idejében felébredtünk, nem intézhetjük el a birkákat egy kézlegyintéssel.
A tizenévesekröl pedig továbbra is az a véleményem, hogy nem ök kell elvigyék a balhét - mint sokan 56-ban, amikor a hös Budapest nagy többsége rádión figyelte, amit testközelböl is lehetett vagy kellet volna. Most nem számíthat senki a tizenévesekre, és ez - nekem - logikusnak tünik, nem sírok emiatt. Nem ök sz.....ták el a kalapácsnyelet, öket "csak" átengedték a szüleik a modern médiának.
Na és visszatérve Hitlerre, akitöl a polémia indult: ö is más f.....val verte a csalánt, ha valaki, igen, ez a véleményem a Nagy Vezetöröl. (Elödei, Julius Caesar, Nagy Sándor, vagy Napóleon ott voltak a sürüjében is, de a Führer soha. Neki egyszerübb volt a 16-évesekre bízni a már veszett fejsze nyelét.)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.