Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ki irányítja valójában a mit?


Imre fejlõdik, már majdnem azt mondja, amit Ă©n. :-)) Na jĂł, most már nincs se "király" se "királynõ", viszont a gyĂ­kok helyett jönnek a rovarok, vagy rágcsálĂłk... "MegnĂ©ztem a videĂłt. Csak találgatnak, Ă©s megy a keverĂ©s. Fogalmuk sincs, mi lesz, Ă©s megy a seggnyalás rendesen a kĂĽlvilágiak felĂ©, hátha megtarthatják a pozĂ­ciĂłjukat. Lesz ebben is meglepi, Ă©s hát majd kiderĂĽl kik azok, akik mĂ©g ismerik a seggnyalást. BeszĂ©ltem azon kĂĽlvilágiak kapcsolattartĂłjával, akik pár ezer Ă©ve irányĂ­tják a földet, Ă©s sok borsot törtek az orrunk alá. A beszĂ©lgetĂ©s lĂ©nyege, hogy megkĂ©rdeztĂ©k tõlem, hogy tĂ©nyleg menniĂĽk kell e. Mondtam, hogy menniĂĽk kell, Ă©s Ăşgy, hogy nem lehet a Föld körĂĽl Ă»rcsata. Elmondták, mit szerettek volna megcsinálni a földön, ha maradnak, de mondtam nekik, hogy máskĂ©nt lesz. RemĂ©lem betartják, mert ha nem mennek, akkor kĂ©nyszerĂ­teni fogják, Ă©s összeszedik õket, meg a pĂłkokat is. Na azĂ©rt akik a helyĂĽkre jönnek azok sem jobbak, csak mások. A Következõ idõszak sem lesz leányálom, de legalább kipucolják azokat, akik most itt vannak, vagy már el is kezdtĂ©k. Menni fog majd a nagy hittĂ©rĂ­tĂ©s, csak máskĂ©nt, Ă©s szintĂ©n beetetĂ©s törtĂ©nik, mint ahogy mindig, az Ăşj “Urak” rĂ©szĂ©rõl. Majd figyeld, mi mindent akarnak beadni nekĂĽnk, meg a földnek, a földi embereknek. Ha kĂ­vĂĽlrõl várod a segĂ­tsĂ©get, hát megkapod, de abban nem lesz köszönet. Csak magadra hallgass. MĂ©g egy kemĂ©ny prĂłba, Ă©s ha azon is tĂşl leszĂĽnk, akkor tudunk csak tovább lĂ©pni. Sajna kuss, Ă©s csend, csak figyelni, mást semmit, ha nem akarsz meghalni, Ă©s esetleg hõst játszani. Lassan már az az Ă©rzĂ©sem, nem is egyszer halunk meg, hanem már ki tudja hányadszor. AzĂ©rt lesz elõnye is az Ăşj uraknak, mert a zsidĂłság el fog tĂ»nni, meg a zsidĂł vallás is. Rendbe lesznek hozva. Ezeknek az Ăşj uraknak Ăşgy is ez a zsidĂł kĂ©rdĂ©s is a saruk, Ă©s az õ dolguk megoldani, ha már elszĂşrták. A kĂ©t kĂĽlvilági tábor egyezsĂ©get kötött pár Ă©vezrede, Ă©s hát mi voltunk az egyezsĂ©g elszenvedõi. MĂ©g nĂ©hány Ă©v, Ă©s vĂ©ge lesz a hĂĽlyesĂ©gnek. Elhiheted, nagyon unom már, de hát vĂ©gig kell csinálni. Elõnye, ennek a kĂĽlvilági váltásnak, hogy már nem fog csökkenni a magyarság. Hátránya, hogy mĂ©g mindig nem kezdhetjĂĽk el a dolgunkat, legalábbis nyĂ­ltan nem. TĂ©nyleg nagy a tĂ©t, Ă©s ahogy a föld szarban van, Ăşgy az univerzumunk is legalább akkora szarban van. El se tudod kĂ©pzelni mekkora nagy a szar az univerzumunkban. Tudod, ami kicsiben, Ăşgy nagyban, Ă©s fordĂ­tva, de mindig vannak olyanok, akik a megmentõ szerepben akarnak tetszelegni, Ă©s megmondani, mi jĂł neked, Ă©s mi jĂł nekem, vagyis nekĂĽnk, az egynek. (RemĂ©lem rájöttĂ©l már, hogy a magyarok soha nem vesztettĂ©k el az egysĂ©get, hogy a magyarok most is egyek, csak megy a kussolás, amĂ­g el nem jön a mi idõnk, mert el fog jönni.) Nincs ez máskĂ©nt az univerzumunkban sem, ezekkel a jobbĂ­tĂł emberekkel."

Hozzászólások


#11 | kontroll88 - 2014. május 04. 20:52:48
Nem baj Imre, bírom még, legfeljebb nem olvasom el :D
#12 | GERRY - 2014. május 04. 22:01:19
szarmata - adja Isten, hogy ne legyen igazad...

Évek óta azzal a tudattal élünk, hogy - tudjuk ugyan, vannak jó zsidók - egyszerü emberek, akik ugyanúgy békében, kispolgári módon, eröszak, korrupció és karrierizmus kötelesség mentesen szeretnének élni, nem érzik magukat "kiválasztottaknak" söt nem is akarják, hogy bármire kiválasszák öket, de hosszú évek óta úgy kussoltak mint az a bizonyos kupac a füben.

Te talán nem ismered ezt a réteget, én néhányat közülük igen, bár - velem együtt - mi itt, már egyáltalán nem vagyunk rájuk kiváncsiak...
Semmilyen zsidĂłra.

De tudjuk, hogy olvassák az oldalt, azt is tudjuk, hogy van közöttük értelemmel bíró és a magam részéröl úgy hiszem, - nem csak itt (esetleg itt, magyarhonban a legkevesebB), hanem - szerte a világon "ébredezni kezd" a zsidó emberek azon része amelyik többé-kevésbé úgy éli az életét mint mi, talán, most még valamivel jobban, de ugyanazt a kilátástalanságig eltorzult perspektivát látja - esetleg érzi is - mint mi, akik már hosszú évek sorát végigéltük ebben a tudatban.

A világ cion vezetésének eliminnálásához, nincs meg se a lehetöségünk, se a hatalmunk és - gondolom - a gyomrunk se készült fel a cselekvésre.

Jelentkezzen aki közülünk itt tömeggyilkos akar lenni!

El tudom képzelni (és nagyon jó lenne, ha nem csak a képzeletem játszana velem), hogy elérkeztünk egy ponthoz, amikor ezek az eddig csendes, visszahúzódó zsidók kezdenek el lázadni. Az ok amiért zajongnak, pontosan az amiért mi is "zajongani" kezdtünk, csak annak már egy évtizedes múultja is van. Ahogy visszaemlékszem közel se voltunk ilyen szókimondók (még Imre sem), hiszen valójában nem tudtunk eleget a felébredéshez, csak a szemünk nyílt tágabbra, a fülünk érzékelte a disszonáns dolgokat erösebben mint a "nagy átlag ".

Talán most érkezünk el ahhoz a ponthoz, hogy átgondolhassuk a "hogyan tovább"-ot.

Nem vagyunk - sosem leszünk olyan erösek, - hogy magyarországról mindenkit aki nem magyar kirúgjunk. Utópia. Tiszta dolog, hogy egy változást következtében nem fognak a görények automatikusan kiirtódni hanem (ahogyy eddig mindig,) beintegrálódnak a szolidak közé, eltünnek a homályban... (De ezt most tudjuk és számítunk is rá. A másik ok ami a "nagytakarítás elln szól" az, hogy évtizedek során a Kárpát medencében keresztbe-kasul keveredtek a különbözö nemzetiségek és 3-4 generáció után már senki nem képes eldönteni, hogy milyen gyökerekkel rendelkezik.
Amit egyénileg el tudunk dönteni és amellett kiállni az annyi, hogy magyarnak deffiniáljuk magunkat, magyarul érzünk, gondolkodunk, cselekszünk és kivel leszünk képesek együttélni ebben a hazában.

Valahol meg kell lépnünk azt a lépést amikor a gyülölködés helyett újfent a megértés, az együttélés tisztelete képes minket irányitani. De ez nem fog vér nélkül menni, mert nem fogják hagyni azok akik érdeke ellentétes a miénkkel.

....................

Nekünk itt el kell dönteni, - "akár megérzéseink ellenében is," - hogy felvesszük a párbeszéd fonalát ezekkel a most alakulo csoportokkal. Mindegy, hogy hiszünk-e nekik vagy sem, azt úgyis a közeljövö fogja eldönteni, érdemesek-e még egy próbára ebben a világban... vagy nem láttok visszautat.

Nem tudom, csak azt, hogy az ölés/gyilkolás nem a mi profilunk...

Szabad átbeszélni - nem a dühötökre vagyok kiváncsi, hanem az eszetekre, létezhet-e kompromisszum ebben a jelenünkben?
#13 | szarmata - 2014. május 05. 08:25:25
Gerry nincs bennem gyûlölet! Tapasztalatból írtam a hozzászólásomat.Folyamatosan a zsidó gõggel,arroganciával,hazugsággal,kapzsisággal találom magam szemben! A világ a zsidók felfogató tevékenysége,parazita életmódja,és materialista világnézete miatt vált bûzös pöcegödörré! Õk a bosszú,a gyûlölet népe! Képtelenek a beilleszkedésre,és a pénzen,hatalmon kívül senkit,semmit nem szeretnek! Írásoddal nem gyõztél meg,és még egyszer hangsúlyozom,nincs bennem harag,gyûlölet.Egyszerûen átlátok rajtuk,engem nem szednek rá,nem csapnak be!
#14 | postaimre - 2014. május 05. 08:32:20
Gerry, én nagyon szolid emberke vagyok, de ha úgy kell, hogy legyen és a jelentkezésem elfogadják, akkor már van egy. Mivel a "megoldás" nem a köznapi ember szintje, ezért egy kicsit polémiának tûnik, de észre kell vegyétek, hogy a "zsidó" - mint olyan-, egy életellenes vírussá vált, ami ellen a szérum úgy hat, hogy magát a vírustörzset kell kiirtania. Nem mûkszik egyetlen "társadalom" sem, ahol a AIDS-es, ebolás...szabadon mászkálhat és fertõzhet, miközben õ maga csak vírushordozó. Úgy is kell felfogni, tekinteni rájuk, mint fertõzõ ágensre.
#15 | Balu - 2014. május 05. 11:05:06
"Beszéltem azon külvilágiak kapcsolattartójával, akik pár ezer éve irányítják a földet, és sok borsot törtek az orrunk alá"
Én a múltkor beszéltem egy egész jófej szürkével (bár kicsit beképzelt, mint mindegyik, dehát ugye van mire), bár nem volt kapcsolattartó, csak oxigéncsempész. Mondtam neki, hogy ne éljen vissza azzal, hogy a növényeink olyan sok oxigént meg tudnak termelni, ami két bolygónak is elég, csak röhögött a markába és aszonta, hogy inkább azon gondolkodjak el, miért zsugorodik a Föld (nem is tudtam, hogy zsugorodik, bár Egyed professzor már írt errõl) - hogy mennyi gránitot csempésznek ki más klánok évente a kéregbõl, azt szerinte jobb, ha nem tudom. Meg hogy elgondolkodtam-e már azon, hogy miért vannak földrengések? Na hát ezért... a többi a tektonikus lemezekkel meg ilyenekkel csak parasztvakítás.

"megkérdezték tõlem, hogy tényleg menniük kell e. Mondtam, hogy menniük kell, és úgy, hogy nem lehet a Föld körül ûrcsata"
Ezt én is határozottan megmondtam nekik. Meg azt is, hogy másként lesz, csak nekem nem mondták meg, hogy õk hogy akarják. De akkor is máshogy lesz.

"El se tudod képzelni mekkora nagy a szar az univerzumunkban"
Haj, dehogynem tudom. Sajnos érvényes a hülyeség-megmaradás törvénye, az anyag-, energia-, "kozmikus frekvenciaösszeg"- (sajnos nincs rá igazán találó földi kifejezés - persze lehetne, de a nibirui zöldek és a szíriuszi reptiliánok keresztezésébõl származó maja feketemágusok jezsuita-zsidó ágának szabadkõmûves helytartói titkolják magát a törvényt is) és lélekmegmaradási törvényekkel egyetemben. Több naprendszer megállapodott, hogy a szarukkal nem fogják a saját bolygójukat szennyezni, ezért kijelöltek egy kevésbé látogatott szektort és mind oda hordják. De már több százezer éve, úgyhogy sajnos a cumó kezd összeállni és vannak arra utaló jelek, hogy bizonyos magreakciók beindulófélben vannak. Ez lesz az elsõ szar-csillag a Világegyetemben, bár állítólag az Aldebaran környékén is van egy hasonló kezdeményezés.

De nem hiszem, hogy ezzel pont neked Ăşjat mondtam.

-------------------------------

hamu,
szavaidból úgy veszem ki, hogy tkp. akkor statisztikailag minden zsiráf oké.
"Bizonyos fegyverekkel fokonként ráeszméltetni mindenkit, hogy valójában Õ mit akar"
Az AK-47-re gondolsz?
Nem lehetne valahogy úgy megoldani, hogy aki már eszmélkedik, az mondja meg, hogy ki van közvetlenül fölötte, hogy õ is rá lehessen eszméltetve és szintén elmondja etcetera... Aztán a végén lehet, hogy tényleg csak egy pár marad.

Imi bátya,
látod-látod, kellett neked annó felvenni a nukikukikat a repertoárba... De volt már rosszabb is, amikor vastag sugárban dõlt a hasonló tudálékos bennfentes rizsa az univerzumról meg a Nagy Õkrõl odakint.
"Az igazság odakint van" - a világ legnagyobb ismert baromsága (de az biztos, hogy dobogós), de ha másért nem is, ezért biztos érdemes volt leforgatni az X-aktákat. Minden embernek heti min. egyszer el lett ismételve pár éven keresztül - hát hogyne hülyültek volna bele?

GERRY mester,
igazad vón, csak én egyelõre a zsidók legnagyobb hibáját abban látom, hogy a végletekig felszínesek (innen a gagyi materializmusuk is, amit mára már világdogmává tettek) és egoisták - a többi mellébeszélés és csak ennek a két alaptulajdonságnak a különbözõ fokozatai. Ha elkezdenek lázadozni, azt is kizárólag magukért fogják tenni, még a gondolkodó és tisztességes része is. Többségük nagyon sokat profitál a zsidóságából, amirõl nem akar majd lemondani. Ha akarnák, õk seperc alatt rendet tehetnének a saját soraik közt, mert ismerik egymást, mi az õ információik töredékét se tudjuk, esélyünk sincs olyan "mélységekben" feltárni a mocskaikat, mint õk maguk. Kizárni nem zárom ki, csak rendkívül valószínûtlennek tartom, hogy a közösségük haragját magára vonva akár egyikük is lemond a zsidóságából származó elõnyeirõl - azért, hogy valami elvont "tisztesség" miatt feldobja a legnagyobb tetveket. Nemhogy "számottevõ mennyiség". Sõt, ha akadna is köztük ilyen - mert szinte biztos, hogy azért akad - a többiek nyomják le, egyrészt a "csoportkoherencia" megsértése miatt, másrészt meg félelembõl.
Tudom, hogy ez eddig nem volt valami konstruktív, de a tények és célok helyes megnevezése már félsiker. Van valami ötleted, hogyan tudnád õket TE, az embertestû állat meggyõzni arra, hogy tkp. egy a célunk és alapvetõen ugyanaz az ellenségünk is? Nekem nem igazán.
#16 | TiDo - 2014. május 05. 20:04:43
Gerry! Elsõre könnyûnek látszó válaszok újabb és újabb kérdéseket vetnek fel. Word-ben nekiláttam leírni a gondolataimat, de miközben vissza-visszaolvastam, saját magamnak feltettem vagy öt kérdést egy mondat után: ezt ki fogja tenni, azt hogyan, ki dönti el, stb. Kitöröltem. Valami ilyesmi lehet a megoldás is: törlés, ezt tették a történelmünk egy nagy és fontos részével is. A világ rákfenéjét kell kitörölni a föld színérõl is. Ha a feje le van vágva, a többi életképtelen lesz. Ha a kamat megszûnne, a pénz újra mérõeszköz lenne, vele együtt vége lenne egy világuralomnak.
Mûködött ez anno, de a zsidó harcolt érte és gyõzött, ez lett a világból...
"Nekünk itt el kell dönteni, - "akár megérzéseink ellenében is," - hogy felvesszük a párbeszéd fonalát ezekkel a most alakulo csoportokkal."
Párbeszéd lehet, csak kivel?
AMK? Egy országot akarnak csinálni azok pénzébõl akik eleve meg vannak sarcolva? Miért nem azzal kezdték, hogy elvettük a zsidók felhalmozott vagyonát, és innen indulunk?
Vagy például kapok igazolványt, 1500 Ft ellenében (3000 Ft helyett) raiffeisen banknál lévõ számlára!!! de!!:
"A hatóság az ellenõrzéshez, illetve az adatbázisból való lekérdezéshez igényelhet és kaphat kódot az Apostoli Magyar Királyságtól" -Na igen a "hatóság" igényelni fogja.... ez így VICC (patakilógás esete?)
56-ban elpattant a húr és tudták a dolgukat.
Talán most is hasonló kell, de egyedül (magyarok) halott ügy.
Vér nélkül, kivégzések nélkül, szép szóval halott ügy, lehet, hogy mindenképp az, de talán valamivel jobb lehet egy kósza lövedék által megdögleni, mint nyomorogva,rettegve egy tetves patkányt szolgálva, alamizsnán "halva-élni".

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.