Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Menekülnek a zsidók Ukrajnából


Ne hagyjátok! Ott kell õket likvidálni, ahol vannak. Az ittenieket itt. Persze csakis demokratikusan! Na, ugye vesziTEK, veszíTEK az adást! Pont, mint a II. VH elõtt, közben és után. A növekvõ polgárháborús veszély elõl Izraelbe menekül vasárnap tizenkilenc ukrajnai zsidó - közölte a The Times of Israel címû angol nyelvû izraeli hírportál vasárnap.

A Zsidó Ügynökséggel egyeztetett mentõakcióban három család és három egyedülálló nõ hagyja el veszélyesnek ítélt ukrán otthonát a pénzügyi forrásokat elõteremtõ jeruzsálemi Nemzetközi Keresztény Nagykövetség (International Christian Embassy Jerusalem, ICEJ) evangéliumi tömörülés sajtóközleménye szerint.

Az idei év elsõ négy hónapjában a tavalyihoz képest megkettõzõdött az Ukrajnából érkezett bevándorlók száma Izraelben. Az ICEJ világszerte folytatott pénzgyûjtõ kampányával az elmúlt hetekben száz ukrán zsidó izraeli letelepítéséhez szükséges összeget teremtett elõ.

A tavaly novemberben kezdõdött ukrán válságban több zsidóellenes atrocitás is történt, egyének és csoportok elleni támadások, és ismeretlenek megpróbáltak felgyújtani két zsinagógát. Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrán nacionalistákat vádolta ezekért az incidensekért, de az ukránok Putyint és az orosz-párti szeparatistákat tekintik felelõsnek a provokációkért, amelyekkel szerintük az új ukrán vezetés tekintélyét próbálják csorbítani.

A múlt héten Harkiv zsidó származású polgármestere ellen merényletet követtek el, õt jelenleg válságos állapotban Haifán egy izraeli kórházban ápolják.

Izrael a múltban kimenekítette a veszélybe került zsidó közösségek tagjait, például 1991-ben a Salamon hadmûveletben harminchat óra alatt 14 300 etiópiai zsidót szállítottak repülõgépeken Izraelbe, s a kilencvenes évek elején a polgárháborús Jugoszláviából is Izraelbe költöztették az azt kérõ helyi zsidó származású embereket és családtagjaikat.
Link

Hozzászólások


#11 | postaimre - 2014. május 04. 15:50:08
Hidegháború a kormány és a MAZSIHISZ között

Folytatódik a hidegháború a zsidó szervezetek és a kormány között. Bár Orbán Viktor mégis hajlandó volt személyes megbeszélést folytatni a konfliktusokról, érdemi elmozdulás nem történt, a frontvonalak megmerevedtek. Eközben a vallási szervezetek példát statuáltak arról, mennyire veszik komolyan saját szavaikat.
http://www.stop.h...t/1236584/
#12 | Perje - 2014. május 04. 16:25:22
Ha több százezerbõl egy tucat odébb áll, azt miért hívják menekülésnek?

Magyarország felújította reverz gázszállításokat Ukrajnába, amit tavaly decemberben leállított.
http://kp.ua/econ...evers-haza
Vajon marad számunkra gáz télre? Hogy igyekeztünk a szlovákok után.:|
#13 | Kedvesi - 2014. május 04. 16:26:17
Akkor leszek nyugodt ha azt olvasom hogy Magyarországról. Persze végleg. És vissza nem jönnek. A cigányok is.
#14 | Gutai Zub - 2014. május 04. 17:29:14
Perje,
"több százezerbõl egyetlen tucat"

Ahogy mondani szokták volt (korrekt módon)

Talán az igazi kérdés az volna az Ukrán-Orosz kohnfliktusban:
Mondják meg végre(valaki ugyanis mindig tudja) hány zsidó van a szembenálló két csoportban.
Mert a két csoport: kis orosz= ukrán, a másik a nagy orosz= orosz nem látszik ellenségnek.
Talán nem véletlen a televiziós tornyok birtoklásáért folyó harcok?
Képzeljük el, ha Magyarországon néhány száz magyar hazafi elfoglalná a televiziós állomásokat?
Ha csak annyi történne hazánkban?
#15 | gabesz - 2014. május 04. 21:19:48
A média és hírközlõ létesítmények átvétele mindig is lényeges stratégia bármilyen konfliktban. Ha itthon át lenne véve magyar kézbe az fél siker. Megszünne az agymosás és lehetne terjeszteni az okosságot. Ezt tudja mindkét oldal, ezért nagy és véres harcok folynak egy látszólag egyszerû épületért, vagy toronyért.
#16 | ister - 2014. május 05. 22:00:47
Nem tûnt fel még nektek,hogy már az m1-en sem látsz ·magyar arcot?Maguknak csinálnak mûsort.Csak azért vannak magyar vonatkozású témák,mert most "vedlenek"át ,azaz csak szeretnének!!!átvedleni magyarrá,de nem nagyon sikerül nekik.Ha nincs a vérükben a hazaszeretet,a magyarság mondavilágának,lelkületének a megélése ,csak silány mûsorokra futja.Húsvétkor ,véletlenül meghívták Pitti Katalint az egyik reggeli adásukban.Kimagaslóan verte az egész brancsot.Annyira kirítt a környezetébõl a kisugárzásával!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.