Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A mackó árnyéka


Nem akarom magamat untatni unios-untalan kincstári optimizmussal. Kedvem régóta egyke. Önbizalmam hetyke, de talán kitart már a méz addig, mire a bödön fenekéről az utolsó csepp zsírt is sikerül felfalni. Remélem edzésben van, aki még hallgat és kezei mellett kimossa füleit is! A „valami” itt van, csak a lövéseket nem hallani, kinek lövése sincs vallani a meghitt tant, mert meghibbant. Nos, a hiba az önök készülékében is a programozott elévülésbe révülés. Ne siettesd, úgy sem kerülheted se ki, se el, se meg, se le, se fel, se fal. Fals, ki fél.


Bemelegítésnek kezdjük egy lájtos metrológiai kórképpel. Fiam a minap somfordál, mosolyog és mondja, hogy a rádió okítja: óvja mindenki magát a április-végi, májusi naptól, mert az UV-tól mattul, hovatovább mattol. Időjós mondja: „Ez a Nap már nem a régi!” Kérdem én, hová lett a józan ész, tán ellopták azt is a Nappal és lecserélték egy kujon pappal ki az Ibolyákat tiporja ultrán, testet edz a kámaszutrán? Jön megint az El Nin-jó, vagy nin-rossz, de legalább egy tuareg, vagy ninja, hisz baj van az idővel, de ha nem, hát anyjakínja. Darth Vadernek Anakinja.

De, ahogy látom egyre többek róják a rónát, letolják Rómát és Verónát, ám válnak –e tisztes roninná és a shinobikból lesznek-e valhalla Kenobik? Ezen már nem segít az anaerob erobik.

A hazai pályát most had ne fussam össze. A régi nóta még mindig. Érdemben lépni értelmetlennek, haszontalannak vélem. Az összképlet a katolikus-kaotikusba torkoll. Vállalkozni csak fegyverkereskedelemben érdemes, bár a régieket most likvidálják abban a körben, s talán hagyni ildomos mindenkit főni a maga eresztette lében, hisz a pusztába kiáltott szó csak itt visszhangos, Postában. Ki lép, ma már a holnapba léphet, de kit engednek, attól árat követelnek az árják. Mert mindennek meg van az árja, kazárja, bazárja és ott már nincs olyan, hogy barátja, ki benned a másik felét látja. Üzlet a javából, etnobiznisz, emberkereskedelem kulturális szósszal nyakon öntve egy kis kóser-vérrel, s kinek katonája nincs, az majd mástól bérel, s kinek ez, se az nem gy, azt karanténba zárják.

Minél többet látok, annál szűkebb lesz a rés, amin keresztül nézek, s minél többet érzek, annál soványabb a lelkem, mit még érezni remélek. De a jövő fényes ez ne legyen kétség, a műfelhők felett mindig vár a mesterséges kékség, csak egy a biztos: a sötétséghez nem kell recept, megkapod ingyen "perecet".

De tekintsünk a szellemi horror-zondon túl, mit látni az üveges hegyeket túró kurta farkú kismalacok tekintetében dúló tükörben múló árnyak közt a szálkát gerendává növesztő pillanatban? A nyál nyelődik minden nyalatban, a szín pompázik a szürke árnyalatban.

A háború szele szélesre tárta a kaput, hogy kapitulálhasson mind, akinek már a kezdetektől fogva sorsa volt: kaput! Hitler kaput! Juden kaput! Gott: a capite foetet piscis! Gott sei dank! - ne hisztizz!

A sakkban a király berosált, bástyák mögül irányít, maga nem lép, de szövetségeseket küld nevében. Kína ha hallgat, Észak-Korea attól még fenyeget, s ha a „magyar” delegáció Kínával akar i, Észak-Koreában tárgyal…, ilyen a „politika”, ha árnyal. Dél-Korea miniszterelnököt vált és ehhez egy kompbalesetet is "vállal".

Ha a csecsen fenyeget, akkor az oroszt értsd alatta, ha a grúz „pampog” akkor is…és a NATO már rég kapitulált, de csapatot kivonni csak látványos bevonás után tud, atomot kivonni is csak akkor érdemes, ha tudatosítja, hogy egyáltalán volt mit, mi benn volt, csak most kinn se lehet, mert kínos már ez az egész zsidó-szabadkőműves őrültség mindenkinek.. Az ukrán IMF kölcsönt már Kelet adta, ez nem is lehet másképp, de mit is beszélek, úgy sem érti rajtam kívül csak aki belül van, annak meg már minek mekeg a kecske, hisz nem gyerekecske.

Verset írok, ha lesz majd kinek, hisz ma a szellem óriásai is törpék, s Hófehérke maga a Fekete Özvegy, mert a hálóban mindenki vergődik, még az is, aki szőtte, csak ki ne szakadjon, mert akkor a vadász nem csak farkast, de Piroskát is fejbe kell, hogy lője. És akkor mit mesélünk majdan? Ki volt társ a bajban, mi nem is baj volt hajdan és színház volt a Majdan? A régió a régi jóra vár. Kire halál, kire királyi kegy talál. Május van. Még pár nap és inváziót involvál a győzelmi mámor. Moldávia elesik a románoknak már tegnap is végük volt, Izrael satuban, Magyarország még csak eztán lesz igazán bajban, de később mindent megőriz a frissen vésett mrámor.. S ki fürdött eddig vajban, arról lehull álmagyar mivolta és kivillan az agyar, s lehet hurkot kötni rajta. De minderről majd sorjában, a karika már ott van, minden disznó orrában!

Hozzászólások


#41 | Perje - 2014. május 09. 17:26:41
" Nem vesz részt az orosz követségi fogadáson Zeman elnök"

Szép tőle, mert legutóbb is úgy berúgott, mint egy koca. Megígérte az asszonynak, hogy otthon marad, mert nem tud ellenállni a vodkának.
http://444.hu/201...allamfo-2/
Más valaki se küldjenek a csehek oda, mert elálmosodnak a külpolitikától:
http://www.youtub...tpVbVBah9k
#42 | kukackac - 2014. május 09. 17:57:00
Európa milyen irányba halad?

i.imgur.com/rhZ69zx.gif

s_*_kac
#43 | postaimre - 2014. május 09. 19:22:41
Kukac ez mekkora! Mire képes vodka!


Tokaji borvidék
Vinohradnícka oblas» Tokaj

A Zempléni-dombvidék délnyugati területein található Terebestől (Trebiąov) délre az exkluzív, de egyúttal a legkisebb szlovák borvidék – a tokaji borvidék.
http://slovakia.t...i-borvidek

Íme az Eurovízió döntősei – de kinek lesz esélye a szakállas díva ellen?
[img]http://img6.hvg.hu/image.aspx?id=20dfceff-944b-43d8-93d0-c693a955c737&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c[/img]

Csütörtök este eldőlt, kik versenyeznek a 2014-es Eurovíziós Dalverseny szombati döntőjében. Kállay-Saunders vetélytársa lesz Conchita Wurst, az osztrák szakállas díva is.
http://hvg.hu/kul...k_elodonto

Attoszekundum
Szuperlézer épül EU-pénzből Szegeden

Csütörtökön az Európai Bizottság jóváhagyta a Szegeden építendő „szuperlézer”, az Extreme Light Infrastructure (ELI) európai lézerkutató projekt attoszekundumos fényimpulzus forrás berendezésének megépítéséhez nyújtandó uniós támogatást. Az Európai Bizottság közlése szerint a tudományos létesítmény megépítéséhez 111 millió euróval járul hozzá az Európai Unió regionális fejlesztési alapja.
http://www.168ora...26662.html

Harcot ígért Martin Schulz
Az adóelkerülés és a fiatalok munkanélkülisége elleni harcot, valamint a brüsszeli bürokrácia csökkentését ígérte csütörtökön Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke, az európai szocialisták listavezetője arra az esetre, ha őt választják az Európai Bizottság következő elnökévé.
http://www.stop.h...z/1237570/

Kivonul az állam a médiából

Kivonul az állam a médiából, annak ellenére, hogy a legtöbben nem ezt szeretnék - mondta Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök a Nedeljnik című hetilapnak adott interjújában.

Vucic szerint a médiaszereplők attól tartanak, állami segítség nélkül nem tudnának fennmaradni a piacon, de - mint fogalmazott - ez őt nem érdekli. "Irány a magánszektor!" - hangoztatta.
http://www.stop.h...l/1237598/

Izraeli reklámban hadonászik a hamis dél-afrikai jeltolmács (videóval)

Thamsanqa-Jantjie-011Thamasanqa Janitjiere azzal szerzett kétes világhírnevet magának, hogy összevissza mutogatott Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök temetésén. A dél-afrikai férfit sokan csalónak tartják, aki viszont mind a mai napig azzal mentegetőzik, hogy skizofrén rohamot kapott a temetésen, ezért hadonászott értelmetlen jeleket a kezével.
http://afriport.h...s-videoval

Amerikai államügyészek fogtak össze a Google ellen

24 államügyész petíciót írt alá, amelyben azt kérték, hogy a cég lépjen fel az interneten illegálisan kereskedő online patikák ellen, a reklámokra vonatkozó szabályzatuk megváltoztatásával – olvasható a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület hírlevelében.
http://www.168ora...26664.html

Legitimálták Orbán unióellenes kirohanásait


A Die Zeit című német liberális hetilap a magyar miniszterelnök berlini látogatásával kapcsolatban közölt cikket az online kiadásában.
http://www.hir24....ohanasait/

Először utazik Katarba magyar államfő

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként 2009-ben tárgyalt Dohában, előtte pedig 2003-ban Szili Katalin házelnökként járt az Öböl-menti országban, de magyar államfő most látogat először Katarba.
http://hvg.hu/vil...llamfo#rss

A norvégok elzárták a pénzcsapot: 37 milliárd az ablakban

Norvégia, Liechtenstein és Izland az EGT és Norvég Alapok további magyarországi kifizetéseinek felfüggesztéséről döntött. Ennek oka, hogy a magyar kormány az alapok lebonyolításáért és monitorozásáért felelős ún. Nemzeti Kapcsolattartót a központi államigazgatáson kívülre helyezte, ami a megkötött egyezmények megszegése – olvasható Norvégia magyarországi követségének honlapján.
http://hvg.hu/gaz..._magyarors

Lázár befagyasztaná a Norvég Civil Alap programját

Lázár János felfüggesztené a Norvég Civil Alap támogatási programját – írja a Népszabadság a Miniszterelnökséget vezető államtitkár levelére hivatkozva.

A Népszabadság pénteki számában azt írja, hogy Lázár János a Norvég Civil Támogatási Alap támogatási programjának felfüggesztését javasolja egy Vidar Helgesen norvég EU-ügyi miniszternek küldött, május 6-i keltezésű levelében. A felfüggesztést Lázár "az ügy mindkét fél számára megnyugtató rendezéséig" javasolja.
http://hvg.hu/itt...ne_a_Norve

Felébredhetnek a szocsi rémálomból az oroszok

Még fel sem ocsúdtunk a magyar érdekeltségű divízió I/A-s jégkorong világbajnokság élményeiből, és már kezdődik is a legek tornája Fehéroroszországban. A szövetség honlapja az olimpián házigazdaként nem remeklő oroszokat rangsorolta az élre.
http://sport.hir2...z-oroszok/

Összeomlásra figyelmeztet a guru - most kell felkészülni

Egy hitelpiaci buborék kialakulásának kezdetén járunk, a részvénypiac még nem túlárazott. A Fed azonban azonban nehéz választás előtt áll, lassan kell szigorítania, de emiatt hatalmas buborékok alakulhatnak ki, amelyek leeresztése fájdalmas lehet - mondta Nouriel Roubini a Fox Business News-nak.
http://www.napi.h...81050.html
#44 | kukackac - 2014. május 09. 19:50:59
p5.storage.canalblog.com/52/01/1111121/95737048_o.jpg
#45 | satu - 2014. május 10. 12:59:06
Ha mán szandersz meg a szakállas himnő, itt egy másik hír az euroviziós baromságról:
Kifütyülték a döntőbe jutott orosz ikerpárt:
YouTube Videó
#46 | postaimre - 2014. május 10. 13:41:17
YouTube Videó
#47 | szittya - 2014. május 10. 14:35:55
#48 | postaimre - 2014. május 10. 14:54:19
Rohamosan javul a cseh GDP-prognózis

A cseh jegybank jelentősen javított idei és a jövő évi GDP-növekedési prognózisán és jelezte, hogy a kamatokat a jövő év elejéig a jelenlegi, rendkívül alacsony szinten tervezi tartani.
http://www.napiga...ikk/12143/

Visszakoztak a harkivi szakadárok

A Harkiv megyei szakadárok nem tartják meg vasárnap a népszavazást a megye státusáról, mert nem tudtak megegyezni a donyecki és luhanszki szakadárokkal abban, milyen kérdést tegyenek fel a választóknak - jelentette ki pénteken a "Délkelet" nevű mozgalom koordinátora a RIA Novosztyi orosz hírportálnak.
http://www.napiga...ikk/12161/

Kelemen Hunor: Minden többség felelős a vele együtt élő kisebbségekért

Kelemen Hunor romániai miniszterelnök-helyettes szerint minden többség kollektív módon felelős azért, ami a vele együtt élő kisebbséggel történik. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöki tisztségét is betöltő politikus a gyergyószéki zsidók deportálásának a 70. évfordulója alkalmából Gyergyószentmiklóson tartott megemlékezésen mondott beszédet pénteken.
http://www.168ora...26703.html


Nem a bevándorlás, hanem a kulturális különbség a probléma

Felére csökkent az EU-n belüli vándorlás a gazdasági válság miatt, de még így is 14 millióan élnek hazájukon kívül, egy másik európai országban. Közel felük Kelet-Európából ment nyugatra, ahol sokszor munkaerőhiány van. Egyre több nyugat-európai viszont úgy érzi - alaptalanul -, hogy a keletiek kihasználják a jóléti rendszereiket. Ráadásul kulturális különbségek nehezítik a beilleszkedést.
http://vs.hu/ando...medium=rss

Lebeszélné Moldovát az EU-ról Putyin helyettese

Moldova halassza el az uniós társulási megállapodásának aláírását az év végi parlamenti választásokig – ezt szorgalmazta orosz miniszterelnök-helyettes pénteken Tiraszpolban. Dmitrij Rogozin úgy fogalmazott, hogy "egy ilyen fontos döntést csak egy választási kampány eredménye alapján szabad meghozni". Hiszen ez egyfajta népszavazás is lesz – tette hozzá.
http://hvg.hu/vil...ova_eu#rss

Fokozódik a helyzet: Túszokat ejtenek Donyeckben

Túszul ejtették a Nemzetközi Vöröskereszt helyi irodájának embereit a kelet-ukrajnai Donyeckben péntek este - írta internetes oldalán egy orosz hírügynökség.
http://hetivalasz...kben-76546


Megkönnyítik a diplomás bevándorlók életét Amerikában

A Fehér Ház a bevándorlási törvények megváltoztatásával tartanák meg a magasan képzett külföldieket - jelenti a Reuters.
Kattintson és nézelődjön New York-ban!

Két új törvénymódosítást vezet be az amerikai kormány, ami a H-1B típusú vízummal rendelkező munkavállalók családi életét könnyítené meg. Ezt az állam a tudomány, technológia, és a mérnöki pályán dolgozóknak biztosítja. A módosítások értelmében az érintettek házastársainak nyitná meg a munkavállalás lehetőségét az Obama-kormány. Az eddig hatályos törvények szerint a vízumtulajdonosok házastársai nem vállalhattak munkát az Államokban.
http://kitekinto....24Zl3blaMI


Románia lezárta az ország légterét az orosz miniszterelnök-helyettes gépe előtt

Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes, aki jelenleg a Dnyeszter-menti területen tartózkodik közölte, hogy Ukrajna és Románia lezárta légterét a repülőgépe előtt.

„Románia az USA követelésére lezárta légterét a repülőgépem előtt. Ukrajna szintén nem enged be. Legközelebb egy TU-160-sal repülök” – írta Rogozin Twitter oldalán, szombaton.

Korábban nyilvánosságra került, hogy május 8-án Rogozin gépét, aki Kisinyovba készült, nem engedték be Ukrajna légterébe.

A TU-160 egy egyedülálló orosz szuperszonikus stratégiai bombázó és rakétahordozó repülőgép.
Teljes szöveg: http://hungarian....lott-6011/

Majdnem összeütközött egy orosz csatarepülőgéppel az SAS egyik utasszállítója

Majdnem összeütközött egy Il-20 típusú, felderítést végző orosz csatarepülőgéppel az SAS skandináv légitársaság egyik Boeing 737-es utasszállító gépe Malmö közelében, a tenger felett még március elején – közölte péntek este a svéd sajtó.
http://stockporta...zallitoja/
#49 | satu - 2014. május 10. 15:57:51
YouTube Videó
#50 | Perje - 2014. május 10. 22:17:35
Újabb szankciók Oroszország ellen:
www.chinadaily.com.cn/opinion/cartoon/img/attachement/jpg/site1/20140505/0013729e4ad914d123d301.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.