Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Itt a potenciális gyilkos ételek Top10-es listája


Nem kell összeesküvés elméletekben gondolkozni, mikor ez megvalósítható a gyakorlatban is. Itt a recipe: Link

Hozzászólások


#1 | gabi - 2014. május 05. 18:21:40
Lica, ez nem kellett volna betenned, Baromság. -Szerinted napi étkünk a manióka? Ma már a rebarbarát sem ismerik, pedig valamikor kerti dísznövény volt. És tudjuk, hogy a szárából kell csinálni finomságot. A többirõl nem is beszélve. A legjobb a penészes kenyér. :D
#2 | kismaja - 2014. május 05. 20:49:48
A 9 és 10 jó tipp, köszi s_*_olle

Ha mindezt egyszerre befaljuk, az is babapiskóta az élelmiszerboltok kínálatához képest B)
#3 | cico - 2014. május 05. 22:00:59
Aki cseresznyemagot rágcsál, az hülye. A csonthéjasok belsõ magja mind mérget tartalmaz, ezt nagyon jól tudták a régi öregek. De mit is beszélek? Ma már minden mérget tartalmaz, kérdés, hogy ráírják "E" vagy nem....a kert sem a régi...a vetõmagról ne is beszéljek..
#4 | cico - 2014. május 05. 22:50:15
Helyesbítek: a legtöbb csonthéjas gyümölcsnek méreg van a magjában (cseresznye,meggy,õszibarack,nektarin,kajszibarack,szilva,ringló). A népi gyógyászat azt vallja, hogy a legtöbb méreg gyógyszer is. Én még nem próbáltam, de nagyanyám állandóan óvott, hogy ne zabáljunk ilyesmi magot. Nem mintha próbáltam volna..:)
#5 | Perje - 2014. május 05. 23:01:29
A rebarbarát újabban árulják a piacokon., sõt már a csalánt is. A burgonya valóban veszélyes, ha a héj alatt bezöldül. Ez akkor fordul elõ, ha a napon tárolják letakarás nélkül a gumókat.
#6 | mormota1968 - 2014. május 05. 23:46:09
Cico! Ma már valóban mindenféle mérgek beszivárognak a gyümölcsökbe, zöldségekbe, szóval olyan, hogy bio már nem létezik, viszont mi számít csonthéjasnak? Dió, mogyoró, mandula? Mindnek a belseje, magja az ehetõ. Akkor, hogy is van ez? Ja, és a sárgabarack magja kinyírja a rákot. 250 ezerbe kerül egy olyan kezelés, ami a barackmagból kivont hatóanyaggal történik és használ is általában. Az én rokonom is rákos volt és mindenféle fa van a kertjükbe, sárgabarackfa is és amikor annak a mag belsejét ette, tökéletesek voltak az értékei az orvosi vizsgálat során. Szóval, lehet, hogy a sok méreg, ami a környezetünkbe ki van szórva, beszivárog a magig is, de azért a csonthéjas gyümölcsök még se lehetnek kapásból mérgezõk! Én sokszor nyeltem le befõttbõl, meg nyersen is cseresznye, meg meggymagot, vagy néha a szilváét is és még itt vagyok. Persze feltörve lehet, hogy már ártott volna. Nem tudom.
#7 | mormota1968 - 2014. május 05. 23:57:10
A 9-es és a 10-es akkor erõsen ajánlva hülye gyerekeknek, akik szeretnek elszállni, bár lehet, hogy örökre elszállnának ezektõl. Az egyes meg, ha ilyen jó méreg, kár volt reklámozni.
Zsidóknak ajánlott nagy mennyiségben cseresznyemag belseje.
#8 | cico - 2014. május 06. 10:09:16
mormota, a zárójelbe tettem azokat a gyümölcsöket, amik csonthéjasnak számítanak és a magjuk mérget tartalmaz. Persze, hogy pár darabtól nem fogsz elhullani, illetve kis mértékben gyógyszer is lehet, de általában sokat fogyasztva mérgezõ a cucc. A rákot a szódabikarbónás oldat is gyógyítja (sõt, maga a por a bõrgombát, még az ekcémát is)- tuti, hogy a legtöbb tiszta természetes anyag rákellenes, csak jobb, ha ezt nem reklámozzák, ugye. Szerintem ezek a magocskák nem véletlenül vannak kemény burokban, azért a természet sem hülye....:)
#9 | mormota1968 - 2014. május 07. 05:36:36
Cico! Igazad lehet. Mindig tanul valami újat az ember, ezért is jó ez az oldal többek között.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.