Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A magyar katon√°k fele t√ļls√ļlyos


Mi van, t√°n h√°bor√ļra k√©sz√ľl√ľnk? Egy felm√©r√©s szerint a magyar honv√©ds√©g f√©rfi √°llom√°ny√°nak csaknem fele t√ļls√ļlyos, 20 sz√°zal√©ka kifejezetten elh√≠zott– olvashat√≥ a Magyar Nemzetben.

A lap szerint a hivat√°sos katon√°k negyede egy√°ltal√°n nem sportol, r√°ad√°sul a hadsereg √°llom√°ny√°nak harmada – bele√©rtve a n√Ķket is – rendszeres doh√°nyos is. Ez ut√≥bbi nagyobb a civil lakoss√°gban m√©rt ar√°nyn√°l. Az √ļjs√°g ugyanakkor arra is felh√≠vja a figyelmet, hogy a katon√°k nem csak itthon, de k√ľlf√∂ld√∂n is egyre k√∂v√©rebbek.

Orb√°n Viktonak bekapcsolva maradt a mikrofonja 2012. okt√≥ber 6-√°n az √°llami gy√°sznap alkalm√°b√≥l rendezett megeml√©kez√©sen. Az ATV felv√©tel√©n l√°tszik, ahogy a minisztereln√∂knek elmagyar√°zz√°k, hogyan vonuljon el a katon√°k el√Ķtt, majd ut√°na el is mondja a v√©lem√©ny√©t r√≥luk: „Nincs k√∂zt√ľk k√∂v√©r, az a hal√°lom.”
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠjus 05. 15:28:57
Magyarok tízezreit mészároltatta le

A XX. sz√°zad legf√©nyesebb temet√©s√©ben volt r√©sze Josip Broz Tit√≥nak, a kommunista vezet√Ķnek, aki d√©lvid√©ki magyarok √©s n√©metek ezreinek k√≠nhal√°l√°√©rt felel√Ķs.

Harmincn√©gy √©ve eg√©sz Jugoszl√°vi√°t letagl√≥zta, amikor 1980. m√°jus 4-√©n meghalt az orsz√°g els√Ķ sz√°m√ļ vezet√Ķje, Josip Broz Tito. Vas√°rnap volt, az √°llami telev√≠zi√≥ √©pp a Hajduk Split √©s az FK Red Star meccs√©t k√∂zvet√≠tette, amikor a 41. percben le√°ll√≠tott√°k a m√©rk√Ķz√©st √©s a hangosbemond√≥n k√∂z√∂lt√©k a h√≠rt. A t√∂meg √©s a j√°t√©kosok is zokog√°sban t√∂rtek ki – √≠rja a MyBalk√°n blog.
http://www.hir24....ltatta-le/

A Jobbik b√°zisa
Surranópályán


Lapz√°rtakor √©rkezett a h√≠r: a parlament kultur√°lis √©s oktat√°si bizotts√°g√°t jobbikos k√©pvisel√Ķ vezeti. Nyer√Ķ sz√©ri√°ban van a Jobbik, a kamp√°nyok forgatag√°ban surran√≥p√°ly√°n j√∂nnek f√∂lfel√©. M√≠g a jobb- √©s a baloldal egym√°ssal tusakodtak, √Ķk sz√©l√°rny√©kban √©p√≠tkeztek. A g√°rdistadiz√°jn m√°r a m√ļlt√©, a kamp√°nyban pr√≥b√°ltak √ļgy viselkedni, ahogy azt egy unalmas politikai p√°rtt√≥l v√°rjuk. P√©nz√ľgyi, j√≥l√©ti √≠g√©reteket tettek, gazdas√°ggal, rendv√©delemmel √ľzleteltek. Jobbsz√©lr√Ķl k√∂z√©pre pozicion√°lt√°k magukat √ļgy, hogy k√∂zben hagyom√°nyos, cig√°nyem√©szt√Ķ √ľzeneteik se mer√ľljenek feled√©sbe. De kik vev√Ķk erre? Ki az az 1 milli√≥ 17 ezer 550 szavaz√≥, aki √°prilis elej√©n a „meg√ļjult” Jobbikot v√°lasztotta? BUJ√ĀK ATTILA kereste a v√°laszt.
http://www.168ora...26160.html

Kideríthették Koppányról, amit eddig senki sem tudott

K√∂zz√©tette √ļj k√∂tet√©ben Kopp√°ny sz√ľlet√©s√©nek felt√©telezett idej√©t k√©t kutat√≥ - √≠rta a sonline.hu Somogy megyei h√≠roldal. A besz√°mol√≥ szerint eddig soha senki nem pr√≥b√°lkozott azzal, hogy megadja ezt az √©vsz√°mot. A szerz√Ķk szerint most neh√©z helyzetbe hozt√°k a tudom√°nyos vil√°got.
http://hvg.hu/kul...ig_senki_s

Rohanunk a teljes pusztul√°sba - vizion√°l a guruA teljes mesters√©ges intelligencia l√©trehoz√°sa az emberis√©g legnagyobb, egyben utols√≥ alkot√°sa lehet - v√©li Stephen Hawking fizikus, kozmol√≥gus. Az elm√ļlt id√Ķszak tal√°lm√°nyai rohamosan viszik a fejl√Ķd√©st ebbe az ir√°nyba.

√ďri√°si vesz√©lyre h√≠vta fel a figyelmet Stephen Hawking, a vil√°g tal√°n legismertebb - kerekessz√©khez k√∂z√∂tt - fizikusa √©s n√©h√°ny szerz√Ķt√°rsa a h√©t v√©g√©n megjelent cikk√ľkben. Az √°ltal√°nos mesters√©ges intelligencia megterem√©se az emberis√©g legnagyobb teljes√≠tm√©nye lehetne, √°m egyben a civiliz√°ci√≥ pusztul√°s√°val fenyeget. Hawking szerint az olyan technol√≥gi√°k megjelen√©se, mint a sof√Ķr n√©lk√ľli aut√≥, a kv√≠zj√°t√©kot megnyer√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©p vagy az intelligens szem√©lyi asszisztens szoftverek, egy-egy nagy l√©p√©st jelentenek a teljes mesters√©ges intelligencia l√©trej√∂tte fel√© vezet√Ķ √ļton.
http://www.napi.h...80834.html
#2 | Kedvesi - 2014. mŠjus 05. 20:58:53
s_*_kac az operettek. s_*_kac vagy m√°r azok se.
#3 | mormota1968 - 2014. mŠjus 05. 23:16:34
No fene, mi√≥ta nincs m√°r reggeli torna, gyakorlatoz√°s, meg hasonl√≥ testmozg√°sok a honv√©ds√©gn√©l? Tal√°n nem √°rtana meghajtani kicsit az √°llom√°nyt, k√©tszers√ľlt√∂n √©s v√≠zen tartva √Ķket p√°r h√≥napig. Ez van, mikor m√°r t√ļl j√≥ a koszt, de kev√©s a mozg√°s. Eltunyul a katona. Olyan mintha nem is lenn√©nek m√°r.
Vagy talán már nincsenek is? Operett hadsereg. Ez jó, Kedvesi! s_*_kac

Imre! Egy halom Hollywoodi szuper produkci√≥ sz√≥l err√Ķl, amir√Ķl Stephen Hawking besz√©l. Tal√°n nem kellene ilyeneket kiagyalnia, neki meg a hozz√° hasonl√≥ zseniknek. Az egyik legjobb filmes p√©lda a M√°trix vagy a Terminator sz√©ria.

Ami meg Tito elvt√°rs √©s partiz√°njai r√©mtetteit illeti, az is a zsid√≥s√°g b√Ľnei k√∂zz√© sorolhat√≥. Nekik k√∂sz√∂nhet√Ķ Trianon, ami n√©lk√ľl nem t√∂rt√©nhetett volna meg ennyi borzalom, az elszak√≠tott orsz√°gr√©szek magyar lakoss√°g√°val. A n√©metekr√Ķl nem is sz√≥lva. B√ľszk√©k lehetnek a szerbek Tito marsaljuk √©s cinkosai r√©mtetteire, nagyon b√ľszk√©k! Nem tudom mit sz√≥ln√°nak hozz√°, ha az √Ķ fajt√°jukkal t√∂rt√©ntek volna meg ezek a borzalmak. Vagy m√©g ink√°bb a zsid√≥kkal.
Na, amik ott t√∂rt√©ntek borzalmak, meg Erd√©lyben √©s Szlov√°ki√°ban, azok t√©nylegesen nevezhet√Ķk n√©pirt√°snak, de az √Ķ holokamujuk soha.
#4 | Kedvesi - 2014. mŠjus 06. 02:12:23
Mormota, de t√©nyleg, azok is. Semmire nem j√≥k - persze ez nem az √Ķ hib√°juk - csak vannak, az √∂sszl√©tsz√°m amit nyilv√°n tartanak az 29-ezer f√Ķ. EGY EG√ČSZ ORSZ√ĀGRA! Tal√°n a tartal√©kosokkal egy√ľtt vannak olyan 45-ezren, Gy√Ķrnek a lakoss√°ga 120-ezer f√∂l√∂tt van, a volt P√©csi nyugalmazott honv√©d tiszt azt mondta hogy az Ukr√°n hat√°rszakasz - teh√°t mint az orsz√°ghat√°r biztos√≠t√°sa, b√©keid√Ķben is - t√©nyleges biztos√≠t√°s√°ra 100-ezer f√Ķ kellene legal√°bb, a honv√©dseggnek mozg√≥s√≠t√°si rendszere nincs.
Teh√°t a zsid√≥k elint√©zt√©k amennyire akart√°k, a felszerel√©s szint√©n nulla. Az AK63-sok igaz meg√°llj√°k a hely√ľket, de m√©g is csak jobb lenne helyett egy AK12 vagy egy AK74 vagy m√°s. Egysz√≥val mindenb√Ķl modernebb kellene, van 14 harckocsijuk ha j√≥l tudom, abb√≥l m√Ľk√∂dik 3, nem azt mondtam hogy hadra foghat√≥, csak m√Ľk√∂dik. H√°bor√ļba nem lehetne k√ľldeni azokat a T72-seket, mert ezek bont√≥ba val√≥k, amelyik orsz√°g nem dobta ki, ott mindenhol kihozt√°k bel√Ķle amit lehetett, magyar√°n moderniz√°lt√°k, persze nem itt.

AK12

www.recoilweb.com/wp-content/uploads/2012/03/AK12-1.jpg


www5d.biglobe.ne.jp/~longbow/images/ak103rightside.jpg

AK-103


AN94-Abakan

www.rusmilitary.com/images/an94_abakan.jpgwww.honvedelem.hu/files/9/31807/lalulra.jpg

Ezek meg m√©g mindig - b√°r mondom nem rossz, de v√°ltani kellene - az AK63D vagy F t√≠pust haszn√°lj√°k. Illetve ebb√Ķl is van egy moderniz√°lt v√°ltozat, haszn√°lj√°k is, de egy√°ltal√°n nem elterjedt.

1.bp.blogspot.com/-qk1oDK_vHdw/UHKsoowy9rI/AAAAAAAABo8/6MXU38MscRo/s1600/modern+AK+3+uj.jpg

AK63MF

2.bp.blogspot.com/-6Fcpo_0LYCk/TiCGufnWoCI/AAAAAAAABPI/GTrYN8vWUC4/s1600/full%2Bk%25C3%25A9p.jpgTehát a jelenlegi felállás szerint, megint csak az oroszoktól kellene vásárolni, ha már a hadiipart is elintézték.
Persze nem fognak v√°s√°rolni semmit, nem √©rdek a moderniz√°ci√≥t, nem v√©letlen√ľl.


www.thefirearmblog.com/blog/wp-content/uploads/2013/01/tmp_dropzone_6f_6748799800_tfb-tm-tfb.jpg

AK200 2011-es prototípusa.
#5 | mormota1968 - 2014. mŠjus 06. 06:34:48
Kedvesi! Orsz√°got √ļgy, mint a magyarok √Ķsi f√∂ldj√©t, m√©g sehol Eur√≥p√°ban nem int√©ztek el ennyire. Egy valakikre sz√°m√≠thatunk csak ebben az orsz√°gban rem√©lhet√Ķleg egy h√°bor√ļs cselekm√©ny bek√∂vetkez√©sekor √©s az nem a hivat√°sos honv√©dsegg√ľnk. A k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nem hivatalos katonai alakulatokra. Fegyver is lesz mire kell, ha m√°st√≥l nem, h√°t az ellens√©geink majd h√°zhoz sz√°ll√≠tj√°k. √Čn nem voltam katona, a m√°sodik soroz√°son kiszuper√°ltak a kalocsai fokt√Ķ √ļti laktany√°ban. Annyira nem is b√°ntam akkor, de most az√©rt j√≥ lenne tudni legal√°bb alapfokon a fegyverekr√Ķl. Ki tudja mi v√°r m√©g r√°nk. Sajna nem b√≠rom a stresszes helyzeteket, m√©g se tudom befogni a pof√°m, ha igazs√°gtalans√°got l√°tok, az√©rt is vagyok ezen az oldalon. Szeretem tudni az igazs√°got √©s a j√≥ oldalon √°llni, akkor is, ha am√ļgy nem sokat √©rek. Klassz fegyverek. Ezekb√Ķl kellene a legmodernebbekb√Ķl felfegyverezni a nem hivatalos katonai alakulatokat. De h√°tha megsajn√°lnak minket az oroszok, ha m√°r √°llni fog a b√°l itt is √©s lesznek olyan j√≥ sz√≠v√Ľek, hogy kiseg√≠tenek minket is fegyverrel, mun√≠ci√≥val, mint anno a koreaiakat, vietnamiakat, igaz akkor m√©g Szovjetuni√≥ volt. AK63MF. Ez gondolom mesterl√∂v√©sz puska √≠gy els√Ķ r√°n√©z√©sre, m√°r csak a t√°vcs√Ķ miatt gondolom. De sok gan√©t le lehetne egy ilyennel szedni! De vannak ezek a robotrovarok, amik √©szrev√©tlen r√°tudnak sz√°llni b√°rki fej√©re √©s egy minibomb√°val lukat robbantani a kopony√°j√°ba. De m√©reg befecskendez√©s√©re is alkalmasak. Nem tudom nem f√©lnek a vil√°g urai, hogy egyszer megl√°togatja √Ķket egy ilyen kamer√°val felszerelt rovar? Igaz, ez a technol√≥gia is az √Ķ kez√ľkben van, de ki tudja, nincs e m√°r m√°snak is ilyen. Ma m√°r, ha nagyon akarn√°k a Rothschildokat is ki lehetne iktatni, annyif√©le m√≥dja van ma m√°r a likvid√°l√°snak. K√°r volt az oroszokkal megszak√≠tani minden kapcsolatot √©s hagyni, hogy volt komcsi vez√©reink ut√°np√≥tl√°sai bele h√ļzzanak minket a NATO-ba meg az Eur√≥pa Uni√≥ba. √ďri√°si hiba volt r√©sz√ľnkr√Ķl, hogy a m√≥dszerv√°lt√°s ut√°n hagytuk, hogy √≠gy legyen √©s nem int√©zt√ľk el a volt komcsi vezet√Ķs√©get √©s ut√≥daikat. "Tetszettek volna forradalmat csin√°lni" mondta anno Antall J√≥zsef. Akkor m√©g lehetett volna, de olyan j√≥l beh√ľly√≠tett√©k a n√©pet, hogy senki se kapcsolt √©s igazi val√≥ban radik√°lis ellenz√©k se volt, mert azt az oldalt is volt komcsi ut√≥dok j√°tszott√°k el. Ennyire m√©g a k√©t vil√°gh√°bor√ļ √©s 1956 egy√ľttv√©ve se int√©zte el az orsz√°got, mint ezek 24 √©v alatt. √Čs senki nem kapcsolt √©s senki nem √°llt ellen nekik. Ha akkor m√°r tudtunk volna ezekr√Ķl a dolgokr√≥l, amikr√Ķl most tudunk m√°r, legal√°bb p√°r 10 ezren, eg√©szen m√°shogy is alakulhattak volna a dolgok, j√≥ ir√°nyba.
#6 | Fidel - 2014. mŠjus 06. 14:24:35
Udv mormota! Nem azert de Tito is egy kicsit zsidra volt!
#7 | mormota1968 - 2014. mŠjus 07. 05:33:58
Üdv Fidel! Meg Sztálin is és még lehetne sorolni párat.
#8 | Jan611218 - 2014. mŠjus 07. 10:05:26
Hi√°nyzik a t√°bornokoknak is a reggeli torna!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.