Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz zavaróberendezés...


Talpi aj√°nl√°s√°ra; √Črdekess√©g a www.hidf√∂.net oldalr√≥l:

Meger√Ķs√≠tett√©k: orosz zavar√≥berendez√©s tette harck√©ptelenn√© az Aegis rendszert

Egy h√©ttel ezel√Ķtt hoztuk le a US Donald Cook eset√©nek h√°tter√©t feldolgoz√≥ √≠r√°sunkat, az inform√°ci√≥ akkor m√©g alternat√≠v forr√°sb√≥l sz√°rmazott. Sokan k√©tely√ľknek adtak hangot a t√∂rt√©ntekkel kapcsolatban. Forr√°saink szerint akkor a Fekete-tengeren k√∂zvetlen √∂ssze√ľtk√∂z√∂tt az egyik legmodernebb NATO-technika az orosz hadsereg egy √ļj fejleszt√©s√©vel, az √∂sszecsap√°s pedig a nyugati technol√≥gia teljes veres√©g√©vel z√°rult. A US Donald Cook berendez√©sei megsz√Ľntek m√Ľk√∂dni, az Aegis rendszer haszn√°lhatatlan vasdarabb√° v√°ltozott az √ļj elektronikai zavar√≥ rendszerekkel felszerelt Szu-24-es vad√°szg√©p r√°rep√ľl√©sei alatti m√°sf√©l √≥r√°ban.

Most a h√≠rt meger√Ķs√≠tette az orosz √°llami m√©dia. Az Aegis rendszerrel felszerelt rombol√≥t val√≥ban az √ļj orosz Hibini nevet visel√Ķ elektronikai blokkol√≥rendszer tette √°rtalmatlann√°, olyan szinten demoraliz√°lva a haj√≥ leg√©nys√©g√©t, hogy a rombol√≥t azonnal a kik√∂t√Ķbe vez√©nyelt√©k, ahol 27 szem√©ly a leg√©nys√©gb√Ķl azonnal kil√©pett a sereg √°llom√°ny√°b√≥l.

Az Aegis rendszer levizsg√°zott, m√©g arra sem volt k√©pes, hogy bem√©rje az ellenf√©l rep√ľl√Ķg√©p√©t. Ezzel a technol√≥gi√°val pedig l√°that√≥an a v√©n csatal√≥nak tartott Szu-24-eket is felszerelt√©k. Ha ilyen technol√≥gi√°t szerelnek a r√©gebbi g√©pekre, mit tudnak akkor a leg√ļjabb g√©pek?

Annak idej√©n, a gr√ļziai h√°bor√ļban a nyugat nem √©rtette, hogyan lehets√©ges az, hogy a Csecsenf√∂ldr√Ķl √°tdobott 30 000 orosz katona j√≥szer√©vel √∂reg, √≥sdi fegyverekkel felszerelve k√©pes volt 5 nap alatt teljes veres√©get m√©rni a cs√ļcstechnik√°val felszerelkezett, modern hadvisel√©sre kik√©pzett 35 000 f√Ķs gr√ļz hader√Ķre. A mai napig sz√©gyenkezve tekint a nyugati katonai strat√©giai tervez√Ķ r√©szleg emiatt a cs√ļfos kudarcra. A gr√ļz hader√Ķ az els√Ķ napt√≥l kezdve egyetlen t√°mad√≥ hadmozdulatra sem volt k√©pes, √©s folyamatosan csak h√°tr√°lni k√©nyszer√ľlt.

Egyszer√Ľ az ok; tal√°n nem voltak minden inform√°ci√≥ birtok√°ban, milyen eszk√∂z√∂ket is haszn√°ltak az oroszok a h√°bor√ļ sor√°n. √ćme egy kis √≠zel√≠t√Ķ a nyugatnak, mire is sz√°m√≠tsanak. Az orosz √°llami m√©dia besz√°mol r√≥la, milyen hat√©konys√°ggal m√Ľk√∂dik az az Aegis rendszer, amivel az Egyes√ľlt √Āllamok NATO-sz√∂vets√©geseit akarja "megv√©deni".


Az amerikai flotta b√ľszkes√©ge - egy darab √≥cskavas lett, mikor tal√°lkozott az els√Ķ orosz vad√°szg√©ppel

"√Āprilis 10-√©n a Donald Cook a Tomahawk sz√°rnyas rak√©t√°kkal egy√ľtt behatolt a Fekete-tenger semleges vizeire. Oroszorsz√°g erre egy Szu-24-es rep√ľl√Ķg√©pet k√ľld√∂tt az amerikai torped√≥rombol√≥ haj√≥ k√∂rberep√ľl√©s√©re. Az orosz rep√ľl√Ķg√©p fegyvertelen volt, azonban szak√©rt√Ķk √°ll√≠t√°sa szerint rendelkezett leg√ļjabb orosz r√°di√≥elektronikus harci rendszerrel. Az Aegis m√°r t√°volr√≥l √©szlelte a Szu-24-es k√∂zeled√©s√©t, harci riad√≥t f√ļjt. Amerikai radarok a c√©lponttal val√≥ k√∂zeled√©s ir√°nyvonal√°t m√©rt√©k be. √Čs egyszerre csak a k√©perny√Ķk kialudtak, az Aegis megsz√Ľnt √ľzemelni. K√∂zben a Szu-24-es a torped√≥rombol√≥ fed√©lzete felett vonult el, megfordult √©s rak√©tat√°mad√°st imit√°lt. Azt√°n megfordult √©s megism√©telte ezt a man√Ķvert. √Čs ezt megtette 12-szer.

Vagyis amikor √ľzemelt a Szu-24-es fed√©lzeti r√°di√≥elektronikus elnyom√°si rendszere, a modern Aegis rendszer √ľzemk√©ptelenn√© v√°lt.

K√ľlf√∂ldi m√©di√°k √≠rj√°k, hogy az incidenst k√∂vet√Ķen a Donald Cook s√ľrg√Ķsen bet√©rt egy rom√°niai kik√∂t√Ķbe. A haj√≥ szem√©lyzet√©nek 27 tagja beny√ļjtotta lemond√°si k√©relm√©t. √Āll√≠tj√°k, hogy mind a 27 szem√©ly azt √≠rta, hogy nem k√≠v√°nja √©let√©t kock√°ztatni. Ezt k√∂zvetve meger√Ķs√≠ti a Pentagon nyilatkozata is. Ebben olvashat√≥, hogy az akci√≥ demoraliz√°lta az amerikai haj√≥ csapat√°t.

A rendszer, amellyel az orosz Szu-24-es sokkolta az amerikai Donald Cook-ot, a Hibini nevet viseli. A Hibini egy√©bk√©nt egy hegygerinc a sarkvid√©ki Kola-f√©lszigeten. A Hibini az ellenf√©l r√°di√≥elektronikus elnyom√°s√°nak leg√ļjabb rendszere, amellyel ell√°tnak majd minden √≠g√©retes orosz rep√ľl√Ķg√©pet."


√ćme egy gyakorlati p√©lda arra, hogy a NATO nem csak harck√©ptelen az orosz haditechnik√°val szemben, de az Egyes√ľlt √Āllamok nyugati "sz√∂vets√©geseit" sem k√©pes megv√©deni. Inform√°ci√≥ink szerint a k√∂zelm√ļltban Sz√≠ri√°b√≥l Oroszorsz√°gba sz√°ll√≠tottak minden Szu-24-es vad√°szg√©pet. Lehets√©ges, hogy ezeket a g√©peket m√°r a legmodernebb zavar√≥eszk√∂z√∂kkel szerelik fel, ami a NATO teljes veres√©g√©hez vezetne a K√∂zel-Keleten v√≠vott h√°bor√ļkban. Nem k√©rd√©s, hogy az √ļj technol√≥gi√°hoz ilyen √ļton hozz√°juthat a Sz√≠ria v√©delm√©ben harcol√≥ Hezbollah, Ir√°n pedig m√°r birtok√°ban van az √ļj technol√≥gi√°nak. A NATO teljes katonai veres√©g√©nek lehet√ľnk szemtan√ļi.

HozzŠszůlŠsok


#1 | tillati - 2014. mŠjus 05. 16:52:44
Csak m√°r itt zavar√°szn√° az a herkenty√Ľ a zavarni val√≥kat .s_*_hol
#2 | gabesz - 2014. mŠjus 05. 18:53:49
Tal√°n ez is ide k√≠v√°nkozik: K√≠nai √©s orosz radarok sz√°m√°ra nem l√°thatatlan az √ļj amerikai lopakod√≥ vad√°szg√©p http://www.hidfo....-vadaszgep
#3 | postaimre - 2014. mŠjus 05. 20:56:27
YouTube Videů
#4 | mormota1968 - 2014. mŠjus 06. 00:10:44
Ilyen orosz haditechnik√°val mi is verhetetlenek voln√°nk. Mi a fen√©nek kell nek√ľnk mindig a rossz oldalon kik√∂tn√ľnk? Mit keres√ľnk mi a NATO-ban, mikor le√°ldoz√≥ban van a csillaguk, ahogy az USA-nak is? A sok √©ljenz√Ķ √∂k√∂r, mikor kiki√°ltott√°k a nagy demokr√°ci√°t n√°lunk is 1989-ben, nem gondolta volna, hogy m√©g egyszer visszas√≠rja az oroszt. Vajon h√°nyan √©lhetnek m√©g ezek k√∂z√ľl, akik ott cs√°poltak a komcsib√≥l cionist√°v√° vedlet haza√°rul√≥inknak? √Čs h√°nyan h√ļzt√°k m√°r el a cs√≠kot az orsz√°gb√≥l, mert m√°r nem tudnak meg√©lni itt? Rem√©lem, hogy ide is √°tt√©vednek majd az oroszok, hogy az amcsik √©s zsid√≥ik semmif√©lek√©ppen se tudj√°k haszn√°lni a szupermodern fegyvereiket. A hazai harcosok dolg√°t is nagyban megk√∂nny√≠ten√©, ha nem m√Ľk√∂dne semmije se a besziv√°rg√≥ sz√∂vets√©ges val√≥j√°ban viszont, ellens√©geinknek.
#5 | Fidel - 2014. mŠjus 06. 14:12:52
VEGRE EGY JO HIR!!!s_*_olles_*_csins_*_yuppy
#6 | postaimre - 2014. mŠjus 06. 14:22:12
H√°bor√ļ az √ļj technol√≥gi√°k√©rt - a nyugat elvesztette helyzeti el√Ķny√©t

2014.04.19 21:11

Share on print Share on gmail

A nyugat egym√°sut√°nban kapja a megrend√≠t√Ķ erej√Ľ csap√°sokat az orosz katonai technol√≥gi√°kt√≥l. A k√∂zelm√ļltban a US Donald Cook leg√©nys√©g√©nek lemond√°s√°r√≥l ker√ľltek el√Ķ inform√°ci√≥k, majd nem sokkal ut√°na nyilv√°noss√°gra jutott a rom√°n kik√∂t√Ķbe "visszah√≠vott" amerikai haj√≥ matr√≥z√°nak a feles√©g√©hez √≠rt levele. Ezt a levelet az amerikai elh√°r√≠t√°s pillanatok alatt elt√ľntette a vil√°gh√°l√≥r√≥l, de szemf√ľles emberek mindig vannak, √©s nagyon hamar a megfelel√Ķ helyeken olvashat√≥ volt.

Az els√Ķ, amelyet a nyugat minden√°ron kipuhatolni √©s megszerezni akart, az orosz S-500 l√©gv√©delmi rendszer. Miut√°n T√∂r√∂korsz√°g m√©g Jelcin ideje alatt megkaparintott p√°rat az akkori S-300 l√©gv√©delmi rendszerb√Ķl, annak minden tulajdons√°g√°t hamar kiismert√©k. Amerikai m√©rn√∂k√∂k szedt√©k darabjaira √©s elemezt√©k a technol√≥gi√°t, majd lem√°solt√°k, √©s m√°ig az √ļj elh√°r√≠t√≥ rendszereik gerinc√©t k√©pezi. A "mindenek felett √°ll√≥" Aegis rendszer√ľk technol√≥giai alapj√°t is ez adja. Honnan vessz√ľk ezt? Abb√≥l az egyszer√Ľ okb√≥l kiindulva, hogy orosz szaklapok m√°ig foglalkoznak a k√©rd√©ssel, hogyan lehets√©ges az, hogy az √ļj amerikai rendszerek m√Ľszaki param√©terei pontosan olyanok, mint a hajdani S-300 adatai. Hogyan lehets√©ges az, hogy egy orsz√°g, ami 30 √©ve nem fejlesztett ki semmilyen √ļj rak√©tatechnol√≥gi√°t, hirtelen egy mer√Ķben √ļj rak√©tarendszerrel √°ll el√Ķ, ami r√°ad√°sul rendk√≠v√ľl hasonl√≠t az S-300-ra? Emiatt Putyin kor√°bban kiadta az utas√≠t√°st, hogy Oroszorsz√°g v√©delm√©ben egy mer√Ķben √ļj l√©gv√©delmi rendszert kell kidolgozni. El√Ķsz√∂r megsz√ľletett az S-400, amely az S-300 alapjaira k√©sz√ľlt, de egy teljesen √ļj bem√©r√©si technol√≥gi√°t haszn√°lt, majd r√∂viddel ut√°na elk√©sz√ľlt az S-500. Ez m√°r egy teljesen √ļj rendszer. T√∂r√∂korsz√°g jelezte, hogy ilyen rendszert sz√°nd√©kozik venni, csakhogy ezt m√°r az oroszokt√≥l nem kapta meg. √Črdekes m√≥don, azok ut√°n, hogy Oroszorsz√°g megtagadta az √ļj rendszerek elad√°s√°t, T√∂r√∂korsz√°g elh√°r√≠t√≥-rendszer v√°s√°rl√°si l√°za egyb√Ķl lelohadt, majd megakadt. M√°s forr√°sb√≥l nem is pr√≥b√°ltak hasonl√≥ adotts√°g√ļ rendszert beszerezni.

Majd j√∂tt a sz√≠riai rak√©taincidens. A Sz√≠ria partjainak k√∂zel√©ben √°llom√°soz√≥ haj√≥k megsemmis√≠tettek valamennyi amerikai haj√≥r√≥l kil√Ķtt cirk√°l√≥rak√©t√°t. Az amerikai vez√©rkar elk√©pzelni sem tudta, hogy erre az orosz technol√≥gia k√©pes lehet. A NATO-flotta visszavonult Sz√≠ria partjait√≥l, az incidensr√Ķl √©rthet√Ķ okokb√≥l mindk√©t f√©l m√©lys√©gesen hallgatott, azonban a NATO partnerorsz√°gok sorban kezdt√©k megkeresni Moszkv√°t, hogy √ļj orosz elh√°r√≠t√≥ rendszereket akarnak v√°s√°rolni (t√∂bbnyire arab √°llamok, p√©ld√°ul Bahrein). Ezek az orsz√°gok, ha nem is NATO tagok, de mindenk√©ppen nyugatbar√°t √°llamok. A v√©tel√°r t√∂bbsz√∂r√∂s√©t is felaj√°nlott√°k, m√©gsem kaptak semmit. Valamit az USA nagyon, de nagyon tudni szeretne ezekr√Ķl a rendszerekr√Ķl. Val√≥sz√≠n√Ľleg az√©rt, mert olyan technol√≥gi√°val √°llnak szemben, amelyr√Ķl fogalmuk sincs.

Az elm√ļlt hetekben egy √ļjabb jelent√Ķs incidens t√∂rt√©nt, ami √∂sszef√ľgg√©sben van egy k√©t √©vvel ezel√Ķtti m√°sik esettel. Egy hete egy orosz Szu-24 rep√ľl√Ķg√©p 12 r√°rep√ľl√©st v√©gzett az amerikai haditenger√©szet egy Aegis-rendszerrel felszerelt haj√≥j√°ra, az US Donald Cook rombol√≥ra. Az incidens k√∂zvetlen katonai √∂sszet√Ľz√©sk√©nt √©rt√©kelhet√Ķ. A sz√°m√≠t√≥g√©p rendszer ugyanis elemz√©seket v√©gez a t√°mad√≥ rep√ľl√Ķkr√Ķl, √©s ha azokat fegyverzet√ľk √©s mozg√°suk alapj√°n vesz√©lyesnek min√Ķs√≠ti, egyes fokozat√ļ riad√≥t jelez. Ezek ut√°n a kapit√°ny rendeli el a riad√≥t, √©s ad utas√≠t√°st a rep√ľl√Ķ lel√∂v√©s√©re. A kapit√°ny a fent eml√≠tett lev√©l szerint utas√≠t√°st is adott a haj√≥ megv√©d√©s√©re, √©s be√©les√≠tett√©k az elh√°r√≠t√≥ rendszert. Majd olyan dolog t√∂rt√©nt, amely megmagyar√°zhatatlan, √©s amely miatt a haj√≥ leg√©nys√©g√©nek egy r√©sze azonnal felmondott, amint kik√∂t√∂ttek. A haj√≥ valamennyi elektronik√°ja le√°llt. A monitorok els√∂t√©tedtek, az Aegis-rendszer le√°llt valamennyi m√Ľszerrel egy√ľtt, majd p√°r pillanat m√ļlva a haj√≥ motorja is. A Szu-24 olyan m√©rt√©k√Ľ elektronikai zavar√°st v√©gzett, amely az eg√©sz haj√≥t megb√©n√≠totta. "Mint egy d√∂gl√∂tt tekn√Ķs, √ļgy verg√Ķdt√ľnk a hull√°mokon" - √≠rta a haj√≥ leg√©nys√©g√©nek egy az√≥ta felmondott tagja. "Volt, aki √ľv√∂lt√∂tt tehetetlens√©g√©ben, volt aki s√≠rt. A kapit√°ny z√∂ld volt a d√ľht√Ķl, a m√°sodkapit√°ny el√Ķvett egy √ľveg rumot, majd feltette a l√°b√°t, mondv√°n most m√°r √ļgyis minden mindegy. Az utols√≥ r√°rep√ľl√©skor a pil√≥ta kiintett az ablakon, majd megbillegette a sz√°rnyait, jelezv√©n, hogy √Ķ v√©gzett. Biztosak voltunk benne, hogy hatalmasakat r√∂h√∂g√∂tt rajtunk. Volt is r√° oka. Vele egy√ľtt r√°j√∂tt√ľnk, hogy a cs√ļcstechnik√°s haj√≥nk egy darab √≥cskavas" - √≠rta a volt matr√≥z.

Ez a t√∂rt√©n√©s szint√©n √∂sszef√ľgg√©sben van egy m√°sik, kor√°bbi incidenssel. Alig n√©h√°ny √©ve egy ir√°ni r√°di√≥s-m√Ľszaki alakulat √°tvette az ir√°ny√≠t√°st egy amerikai dr√≥n felet, majd azt s√©rtetlen√ľl lesz√°ll√≠totta egy ir√°ni rept√©rre. Felt√©telezt√ľk, hogy mindez val√≥sz√≠n√Ľleg orosz elektronikai seg√≠ts√©ggel val√≥sult meg, - majd egy √©vre r√° el is ismert√©k, hogy val√≥ban az √ļj orosz elh√°r√≠t√≥ rendszer volt k√©pes lesz√°ll√≠tani a dr√≥nt. Ezek szerint az oroszok valamilyen √ļj elektronikai zavar√≥ √©s ir√°ny√≠t√≥ rendszert fejlesztettek ki, amely k√©pes arra, hogy m√Ľholdr√≥l rejtjelesen kommunik√°l√≥ eszk√∂z√∂ket megb√©n√≠tson, elektronikai rendszerek felett vegye √°t az ir√°ny√≠t√°st.

Ezek ut√°n feltett√©k a k√©rd√©st bizonyos √ļjs√°gok, mit keresett Ir√°nban egy USA lajstromsz√°m√ļ rep√ľl√Ķg√©p a h√©ten, - f√Ķleg √ļgy, hogy arr√≥l semmif√©le el√Ķzetes bejelent√©s nem t√∂rt√©nt. Az els√Ķ felt√©telez√©s szerint az olajembarg√≥t akart√°k kiker√ľlni bizonyos c√©gek. Csakhogy a rep√ľl√Ķg√©p haszn√°l√≥i (b√©rl√Ķi) ut√°n nyomozva nagyon √©rdekes dolog der√ľlt ki: el√Ķsz√∂r az, hogy a rep√ľl√Ķt a gh√°nai korm√°ny haszn√°lja - √°ll√≠t√≥lag. A hivatalos magyar√°zatban is ez szerepel. K√©s√Ķbb egy √ļjs√°g√≠r√≥ jelezte, hogy ez a g√©p felt√Ľnt Z√ľrichben a vil√°ggazdas√°gi f√≥rum idej√©n is, majd tov√°bb nyomozva a reptereket √°lland√≥an figyel√Ķ rep√ľl√Ķm√°ni√°sok k√∂zt kider√ľlt, hogy ez a g√©p folyamatosan ott jelenik meg, ahol nagy nemzetk√∂zi konferenci√°k zajlanak, √©s ahol Gh√°n√°nak semmi keresnival√≥ja. Eddigre kifejezetten √©rdekes volt az √ľgy, √≠gy teh√°t megkerest√©k a g√©p tulajdonosi c√©g√©t, √©s ott inform√°ci√≥kat szereztek a val√≥di haszn√°l√≥kr√≥l. A g√©p vagyonkezel√Ķje a Bank of Utah, √©s a g√©pet a Bilderberg csoporthoz tartoz√≥ biztons√°gi √©s elektronikai c√©g haszn√°lja, amely hivatalosan a v√©dett technol√≥gi√°kkal foglalkozik, √©s (amerikai fejleszt√©sek eset√©n) azok orsz√°gb√≥l kijut√°s√°t kontroll√°lja. Vagyis egy titkos technol√≥gi√°kkal foglalkoz√≥ c√©g munkat√°rsai j√°rtak Ir√°nban. Vajon mi√©rt? Azok ut√°n, hogy az Aegis ilyen durv√°n leszerepelt, vajon mi keresnival√≥juk van egy olyan orsz√°gban, amelyet embarg√≥val s√ļjtanak, amelyet minden igyekezet√©vel d√©moniz√°lni pr√≥b√°l a nyugati m√©dia? Annyi a magyar√°zat, hogy ez az orsz√°g rendelkezik egy √ļjfajta orosz technol√≥gi√°val. Ez a technol√≥gia blokkolni k√©pes mindazt, ami modern, amire olyan nagyon b√ľszk√©k, √©s amit√Ķl azt rem√©lik, hogy felveheti a harcot az orosz birodalommal, - de nem √≠gy, hogy az egekig magasztalt technik√°ik sorra mondanak cs√Ķd√∂t.

Az USA k√©ts√©gbeesetten kutatja √©s pr√≥b√°lja megszerezni ezeknek a sz√°mukra hal√°los eszk√∂z√∂knek a technikai adatait. Elj√°tszott√°k az id√Ķt. Elsz√≥rt√°k a dr√°ga √©veket hi√°baval√≥ hadakoz√°sokra, eg√©szen addig, am√≠g a Jelcin alatt Oroszorsz√°gb√≥l sz√©tlopott inform√°ci√≥kat fel√©lt√©k, az el√Ķny√ľket elvesztett√©k.

√Črdekes az is, hogy eg√©sz a 2000-es √©vekig a nyilv√°nosan propag√°lt amerikai l√©zerfegyvereket csak filmeken, tanulm√°nyokon lehetett l√°tni. Milyen is lenne, hogy k√©pzelik el, - a Csillagok H√°bor√ļja mesefilmhez hasonl√≥ filmeken mutatt√°k be. Eg√©szen addig, amik az USA Jelcin alatt ki nem foszthatta az orosz fejleszt√©sek akt√°it, √©s milyen meglep√Ķ, az ut√≥bbi √©vekben m√°r l√©zerfegyverek tesztel√©s√©t v√©gzik. Csakhogy √©rdekes m√≥don ez a l√©zerfegyver megsz√≥lal√°sig hasonl√≠t az orosz telep√≠tett l√©zerfegyverekhez. Az oroszok ugyanis nem csak besz√©ltek √©s √°lmodoztak r√≥la sci-fi filmeken, hanem meg is √©p√≠tett√©k. Egy harvardi professzor szerint - akit bevontak az ilyen titkos utakon megszerzett orosz technol√≥gi√°k vizsg√°lat√°ba - kijelentette; az oroszok titokban v√©geztek e t√©ren jelent√Ķs kutat√°sokat, √©s bizonyos dolgokban √©vtizedekkel el√Ķtt√ľnk j√°rnak, p√©ld√°ul a plazma-technol√≥gi√°ban.

Az USA elvesztette a Szovjetuni√≥ √∂sszeoml√°s√°val szerzett el√Ķny√©t, - olyannyira, hogy v√©dekez√©sbe k√©nyszer√ľl, f√Ķleg politikai vonalon, √©s minden erej√©t arra ford√≠tja, hogy √ļjra kieszk√∂z√∂lje a hidegh√°bor√ļs √°llapotokat.

Kemény Gábor

Az USA aktiviz√°lja az ABM-mel kapcsolatos munk√°t

√Čszrevehet√Ķ, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok aktiviz√°lja az ABM k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szegmenseinek fejleszt√©s√©t – jelentette ki Szergej Rjabkov orosz k√ľl√ľgyminiszter-helyettes.

A diplomata szerint ez meger√Ķs√≠ti Moszkva aggodalm√°t, hogy a rak√©tav√©delmi rendszer v√©gs√Ķ form√°j√°nak rendeltet√©se nem csak a korl√°tozott jelleg√Ľ fenyeget√©sek megakad√°lyoz√°sa lesz, mint ahogyan ezt kor√°bban kijelentett√©k. A rendszer majd √ļgy √©p√ľl fel, hogy „bizonyos m√©rt√©kben lekicsinyelje Oroszorsz√°g potenci√°lj√°t a strat√©giai nukle√°ris elrettent√©s ter√©n”.

Rjabkov √ļgy v√©li, hogy az orosz-amerikai p√°rbesz√©d el√Ķmozd√≠t√°sa az ABM ter√©n lehetetlenn√© v√°lt, miut√°n Washington kem√©nyebb √°ll√°spontot foglalt el a k√©toldal√ļ kapcsolatok sz√°mos aspektus√°ban.

√Āprilis elej√©n a Pentagon bejelentette, hogy az ukrajnai helyzet miatt felf√ľggeszti a rak√©tav√©delmi t√°rgyal√°sokat Oroszorsz√°ggal.
Teljes szöveg: http://hungarian....nkat-6358/

Az Orosz Fekete-tengeri Hadiflotta √ļj haj√≥kat kap

Az Orosz Fekete-tengeri Hadiflotta az id√©n √ļj nemzed√©k√Ľ tengeralattj√°r√≥kat √©s felsz√≠ni haj√≥kat kap, megalakulnak √ļj l√©gv√©delmi √©s tenger√©szgyalogos egys√©gek – mondta Szergej Sojgu orosz v√©delmi miniszter.
Teljes szöveg: http://hungarian....-kap-7590/
#7 | anzsi a macska hala - 2014. mŠjus 06. 22:48:18
A jenki haj√≥ kiiktat√°sa tipikus t√©rtechnol√≥gia. 4D-s √°llapotot hoznak l√©tre az objektum k√∂r√ľl, ahol megsz√Ľnik minden elektromoss√°g.
Szerintem m√°r az amcsiknak is van ilyen, csak el√Ķbb leny√ļlt√°k a k√∂lts√©gvet√©st az √©gisszel, amit m√°r legal√°bb 30 √©ve kifejlesztettek.
Ezek √°m a gengszterek.
#8 | Perje - 2014. mŠjus 07. 13:16:39

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.