Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kétszáz százalékkal nõtt az antiszemitizmus


Csak? Legalább a zsidĂłk számának arányában kellett volna emelkedjen, bár exponenciálisan. De mi az az antiszemitizmus? Csehországban kezd divat lenni az online uszĂ­tás Ă©s gyĂ»löletkeltĂ©s. Tavaly 156 antiszemita cikk jelent meg az interneten – csaknem százzal több, mint egy Ă©vvel korábban. Nõtt az olvasottság is.
Csehországban nem tĂşl gyakoriak, ezĂ©rt nem is annyira nyugtalanĂ­tĂłak a zsidĂłellenes megnyilvánulások, mint Magyarországon vagy Franciaországban, ahol ezek a jelensĂ©gek a közĂ©letben is felĂĽtöttĂ©k a fejĂĽket. Ugyanakkor felhĂ­vjuk a figyelmet arra, hogy a világhálĂłn lĂ©nyegesen megnõtt az antiszemita Ă­rások száma. – állapĂ­tja meg a prágai szĂ©khelyĂ» ZsidĂł HitközsĂ©g (ZO) szokásos Ă©vi jelentĂ©se, amelyet hĂ©tfõn hoztak nyilvánosságra. A dokumentum szerint tavaly a csehországi honlapokon 156 gyĂ»lölködõ cikk jelent meg, csaknem százzal több, mint egy Ă©vvel korábban.

FeltĂ»nõ a kĂĽlönbözõ összeeskĂĽvĂ©s-elmĂ©letek növekvõ száma Ă©s olvasottsága is. Ezek jĂłrĂ©szt azt bizonygatják, hogy a világ legbefolyásosabb tisztsĂ©geit zsidĂłk töltik be. KĂĽlön emlĂ­tik Adam D. Bartos nevĂ©t, aki saját honlapján tĂĽnteti fel a csehországi zsidĂłk nĂ©vjegyzĂ©kĂ©t, amelyet rendszeresen frissĂ­t. Mostanában radikális szövegeket is feltölt, „Nem engedhetjĂĽk meg, hogy hazánk Ăşj Izrael legyen!" – jelszĂłval. PozitĂ­vumkĂ©nt állapĂ­tják meg a szerzõk, hogy csökkent a szĂ©lsõsĂ©ges pártok támogatottsága, ezáltal a társadalomra gyakorolt hatásuk is, amelyet azzal magyaráznak, hogy ezeknek a tömörĂĽlĂ©seknek nincsenek karizmatikus vezĂ©rei, az ideolĂłgiájuk pedig kiĂĽrĂĽlt.

Eva Lorencová, a jelentés egyik szerzõje megállapítja, hogy a prágai zsidó hitközség tavaly több rasszista indítékú incidensrõl szerzett tudomást. Az északkelet-csehországi Prelouc gimnáziumában egyik diákot zsidó származása miatt zaklatták és gúnyolták az osztálytársai. Az egyik morvaországi városban pedig horogkereszteket mázoltak arra a családi házra, amelyben a zsidó hitközség egyik helyi aktivistája lakik. Prágában néhányszor suhancok sértegették a zsinagógából kilépõ személyeket. Egy alkalommal pedig sírokat rongáltak meg az új prágai zsidó temetõben.
Link

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2014. május 05. 20:08:35
Nahat mar az egesz vilag antiszemetista, ugy latszik ezt valakik viselkedesĂĽkkel ki harcoltak..!
#2 | mindannyiunknak - 2014. május 05. 20:27:50
Ez micsoda antiszemita, gyûlöletkeltõ írás!
#3 | keepfargo - 2014. május 05. 22:20:07
Eddig elég jól beledolgozták a magyar agyakba hogy van "gyülöletbeszéd" (Szerintem nincs, de én svéd vagyok...mit értek én ilyen cionmagyar kifejezésekhez?)

Csak kérdezem, hogy tudjam; a fentieket olvasva: van (vagy lesz) "gyülöletírás" is?
Aztán majd gyülöletverés, gyülöletölés...a nyelv sokmindenre képes....és az ember?
#4 | Kedvesi - 2014. május 05. 22:28:14
Csak 200? Még mindig kevés. És szerintem kamu a statisztika is.
#5 | mormota1968 - 2014. május 05. 22:57:11
Alakul ez, alakulgat, ha lassan is! Nem tudom, hogy hányféle nyelven vannak fent az interneten a legérdekesebb zsidókról szóló könyvek, írások, de érdemes volna minél több mindent, minél több nyelvre lefordítani. Fõleg a videókat, elõadásokat. Tanuljanak minél többet Európa népei az igazságról és okosodjanak, hogy minél nehezebb dolga legyen a háttérbõl uszítgató zsidóságnak, mikor megpróbálja összeugrasztani újra Európa nemzeteit. Tudják meg, kik kavarták a sz@rt mindig is a háttérben meglapulva. Jó ha minden nemzet fiai és lányai tisztában vannak a legfontosabb fogalmakkal, hogy minden országban a látható kormányuk mögött ott van egy szabadkõmûves, illuminátus zsidó titkos társaság is, nem is beszélve a zsidóságot is felhasználó jezsuitákról. Csehországban is akad biztos olyan, aki beszél magyarul, vagy a többi országban. Hát aktiválják magukat és fordítsanak le sok mindent az ottani nyelvre, aztán tegyenek meg mindent azért, hogy fel is hívják az emberek figyelmét ezekre az oldalakra, ahol ilyesmik láthatók, olvashatók. Ébredjen fel Európa népe, míg nem lesz még ennél is késõbb!
#6 | Perje - 2014. május 05. 23:30:28
Hurrá, megjött a mai napi vízentálállás jelentés.s_*_kukk
#7 | Balu - 2014. május 06. 07:29:06
Bohzasztó világban élünk, a 7 miliárd emberbõl lassan 6 mld. összeesküvés-megszállott és lassan 1 mld. a kifejezetten antiszemita. Szóval jó reggelt a többi 999 999 999-nek!
#8 | postaimre - 2014. május 06. 14:31:06
Úgy tûnik, hogy a zsidók orrára is rá kell koppintani, mert rasszista támadásokat hajtanak végre a palesztinok kárára. Nem újdonság ez, csak eddig hivatalosan kussolt ez a sok képmutató retkes parazita.

http://mignews.ru...87236.html
#9 | keepfargo - 2014. május 07. 01:25:31
Perje !!!s_*_kac- (kösz):

Meg Éli Wiesel, ki életét úgy éli, hogy vizel - és szarik;a gójokra...

Vizentálállás-jelentés: már megértek a golyókra.
#10 | Perje - 2014. május 08. 22:13:31
Napi tanálós kérdés: Kik õk?
cdn.timesofisrael.com/uploads/2014/05/Kiev-Jews-635x357.jpeg

A jó válasz: Ukrán gyorsreagálású , antiszemitizmus ellen küzdõ éber önvédelmi erõ, botokkal, mindent látó szemekkel, szagszerûen kiképezve. Róluk állapítsa meg a gyanútlan külföldi tudósító, hogy mellettük vagy ellenünk!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.