Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėsszez√°rnak a k√©kszalagosok


√öjra √∂sszez√°r a radik√°lis √©s m√©rs√©kelt atlantista vonal, miut√°n lez√°rult a parlamenti v√°laszt√°sok kapcs√°n el√Ķt√©rbe ker√ľlt √©rdekellent√©t. Mint kider√ľlt, az √ľgy√©szs√©gnek nincs birtok√°ban az a bissau-guineai √ļtlev√©l, amivel Simon G√°bornak nyitottak sz√°ml√°t a MagNet bankban. Simon G√°bor MSZP-s politikus √ļtlevel√©t az √ľgy√©szs√©g sem a rejt√©lyes m√≥don elhunyt Welsz Tam√°s irod√°j√°ban, sem pedig lak√°s√°n nem tal√°lta meg.

Feltehet√Ķleg nem a nyomoz√≥hat√≥s√°gok inkompetenci√°ja akad√°lyozza az √ľgy el√Ķremenetel√©t, hanem fels√Ķbb k√∂r√∂k varrj√°k el a sz√°lakat, t√ľntetik el a bizony√≠t√©kokat. A radik√°lis √©s m√©rs√©kelt atlantista politikai/gazdas√°gi k√∂r√∂k k√∂z√∂tt az √°tmeneti √©rdekellent√©t a v√°laszt√°sok idej√©re √©lez√Ķd√∂tt ki. A Fidesz k√©pviselte m√©rs√©kelt atlantista politikai er√Ķknek a szavaz√°s el√Ķtt √°llt √©rdek√©ben a radik√°lis vonal piszkos √ľgyeinek kitereget√©se. Azt azonban nem akarj√°k, hogy a Fidesz alap√≠t√≥inak viselt dolgai is - bossz√ļb√≥l - el√Ķker√ľljenek. A k√©t vonal k√∂zt a szavaz√°s lez√°rult√°val most √©rdekegyez√©s van √©s ink√°bb elvarrj√°k a sz√°lakat.

Most, hogy lezajlott a kamp√°nyid√Ķszak √©s a v√°laszt√°s, m√°r a Fidesznek sem √©rdeke a radik√°lis atlantista politikai ellenfelekkel v√©gs√Ķ lesz√°mol√°s, ink√°bb engedik az √ľgy eltussol√°s√°t, nehogy a m√°sik vonal is "kiteregesse a szennyest". A kor√°bbi √©rdekellent√©t √ļgy t√Ľnik, egyel√Ķre a v√°laszt√°si eredm√©nyekre √©s az √ļj parlament √∂sszet√©tel√©re korl√°toz√≥dott. Olyan volt ez a v√°laszt√°s, mint egy fesz√ľlt birk√≥z√°s a rendszerv√°lt√≥ k√©kszalagosok k√∂zt, ami ugyan a magyars√°gra n√©zve jobb eredm√©nnyel is v√©gz√Ķdhetett volna, m√©gis a k√©t atlantista vonal k√∂zti bar√°ts√°gos k√©zfog√°ssal √©rt v√©get. A Simon-√ľgy feltehet√Ķleg akkor fog legk√∂zelebb el√Ķker√ľlni, ha a radik√°lisok komolyabb gondot okozn√°nak a Fidesz hatalom√°tment√©si m√Ľvelet√©ben. Addig sz√©p sorban elt√Ľnnek a bizony√≠t√©kok, majd azok a szem√©lyek is, akik l√°ttak valamit azokb√≥l.

Egyetlenegy nagy k√∂z√∂ss√©get alkot az √∂sszes rendszerv√°lt√≥ p√°rt, amiben √°tmenti √©rdekellent√©tet csak az √°llami poz√≠ci√≥k megszerz√©se, √©s az uni√≥s p√©nzek leoszt√°sa okoz. Ideol√≥gi√°jukban pedig nincs semmilyen k√ľl√∂nbs√©g, puszt√°n a c√©l √©rdek√©ben felv√°llalt hazugs√°gok mivolt√°ban k√ľl√∂nb√∂znek. M√≠g a radik√°lis atlantista vonalat k√©pvisel√Ķ Demokratikus Koal√≠ci√≥ ny√≠ltan hirdeti Magyarorsz√°g felsz√°mol√°s√°t √©s az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok l√©trehoz√°s√°t, a Fidesz ugyanezen c√©l megval√≥s√≠t√°s√°n dolgozik, de lassabban, √©s nemzeti √°larcot √∂ltve.
http://www.hidfo....szalagosok

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2014. mŠjus 07. 00:12:30
H√°ny, vagy mennyi?
H√°nyni, vagy menni?
Menni h√°nyni...h√°nyni menni,,, azt√°n megh√°nyni-vetni, hogy mennyit k√©k¬īvetni...

79-ben lel√©ptem, mert m√°r akkor h√°nyad√©k volt, √©s megtudtam, hogy h√°nyad√°n √°llok, mert a magam h√°nyad√©k√°n √°llok, mik√∂zben felkopnak az √°llak, hisz csak romlik az √°llag, √©s s√ľllyed az √°tlag.

Most m√°r azonban a seb, s a fek√©ly az "√°llam" test√©n olyan m√©ly, hogy az eg√©sz orsz√°g egy eleven seb, melynek elve: eleve a zseb, s a zseb√© az elv, nem az elv-t√°rsak√© hanem a b√ľnt√°rsak√©. √Āllam a maffia √©s maffia az √°llam, √©s ez egy r√©m-√°llam, vagy ink√°bb r√©m√°lom.

Fel√©bred√©s ebb√∂l a r√©m√°lomb√≥l: felt√°p√°szkod√°s az alomb√≥l - abb√≥l az alkalomb√≥l, hogy a maffia minden erk√∂lcs√∂t lerombol, s ha valamit √©p√≠t, az csak ill√ļzi√≥, l√°tszat. Futballstadion, ahol senki nem j√°tszhat. Ha j√°tszhat, nem a saj√°t j√°t√©k√°t, nem l√©pheti √°t a felcs√ļti √°rny√©k√°t, sem az alcs√ļtit, ha hallja a "csuti"-t, mert egy kiskan√°sz megmondhatja a tutit.
A soros haza√°rul√°s √©rv√©nyben, ez ugyan nem volt a k√©rv√©nyben, amit a hitelfelvev√∂k beny√ļjtanak, s a motor sem megy mit a koron√°sok begy√ļjtanak; az egyikb√∂l lehet √Ārp√°dnak elege, m√°sikt√≥l nem j√∂n a hajl√©ktalan melege.
Kiskan√°sz, cs√≥t√°ny, libatolvaj, vona-g-l√≥ sz√©ls√∂jobb-bal-k√∂z√©p mind egy, a n√©pnek, a magyarnak csak rosszabb - nem jobb, s nem mindegy. A jobb(ik) szemem s√≠r, a bal(ik) csak egy lik, vagy a bal szemem s√≠r, s a jobb meg √ľveg ? Szakad le lelki gaty√°m, fejemen nincs s√ľveg, ahol az el√∂bb √°lltam, ott m√°r csak egy √ľreg, nem segit itt m√°r se ifj√ļ, se √∂reg.

Rem√©ny ha van, nem bennem van, tal√°n m√°sban; nagy baj hogy m√°r nem b√≠zunk egym√°sban, s √ļgy szeretj√ľk egy-m√°st , hogy te is, √©n is; egy M√°st, egym√°snak nem vagyunk leki m√°sa, mert ma m√°r m√°s a k√°sa.
Nem el√©g, hogy az magyarok Istene imm√°r nem irgalmaz; az magyars√°g maga egy √∂sszekevert halmaz. Ki v√°logatn√° az ocs√ļb√≥l a magot, kiv√°logatn√° mag√°b√≥l az ocs√ļd√≥ haragot - majd a m√©rget, amivel kiirtsa a f√©rget. Maga k√∂r√ľl s magja k√∂r√ľl n√∂veszthetne k√©rget, mag-√°llva, meg√°llva, mint kit nem tat√°r kerget; nyugodtan, ahogy a m√©h√©sz perget; m√©zet - t√°n¬īez egy elfogdhat√≥ n√©zet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.