Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

De hová tûnt Simon Gábor?


"Lekerült a Magyar Nemzet és a Fidesz megmondó droidjanak terítékérõl Simon Gábor, Welsz Tamás és az Afrika térkép sem állandó díszlet már – mi történhetett? Megoldódott az évszázad bûnténye? Simon vallott, Welsz feltámadt? Minden nyitott kérdésre õszinte és kimerítõ választ kaptunk? Dehogy! Csak vége a kampánynak.

Az ügyészségtõl nem szivárognak ki információk. Ezt a februárban elvégzett belsõ ellenõrzés is alátámasztja – leginkább ezt a mondatot ismételgette Polt Péter és baráti köre az országgyûlési választás kampányában, amikor is menetrendszerûen újabb és újabb, ügyészségi forrásból származó, érdekes információval örvendeztetett meg mindenkit a Fidesz szócsöve, a Magyar Nemzet. Bár sokszor leírtuk, leírjuk újra és újra, mindaddig, amíg értelmes választ nem kapunk rá: miént lehetséges az ma, Magyarországon, hogy a lakájmédia e zászlóshajója hoz nyilvánosságra olyan információkat, amelyek nemzetközi jogsegély együttmûködés keretében az ügyészségnél landolnak? Hogy nyomozhat az ügyészség olyan ember ellen, akinek mentelmi joga van és azt nem függesztette fel a parlament? Hogy hivatkozhat az ügyészség döntõ bizonyítékként olyan újságcikkre, amely a nála felhalmozódott adatok alapján készült?

Nem vagyunk naivak, eddig sem gondoltuk, hogy a Simon-ügy egészen véletlenül, az univerzum sajátos koincidenciákra való perverz hajlama okán robbant ki éppen a kampány közepén. Az ügy tanulságai azonban sokat próbált, a magyar közéleten edzõdött gyomrunkat is megfekszi. Demokrata mellényzsebbõl fordul ki a kérdés: tényleg rendben van, hogy a legfõbb bûnvádi szerv az országban sem jogot, sem törvényt nem nézve, kizárólag a Fidesz, és személyesen Orbán Viktor érdekeit tekinti szakmai vezérlõcsillagnak? Polt Péter szervilizmusa valóban nem ismer határokat? Bármi – lásd például a jogállamiság, a jogrend, és egyéb, nyugati huncutságok – könnyedén feláldozhatóak, ha az újabb gyõzelem a tét? Orbán Viktor hatalma mindent megér? Az, hogy az utóbbi kérdésre Orbán és sleppje igennel válaszol, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek bólogatni kéne – márpedig ez történik. Vagy más olvasatban: az orbáni slepp megkerülhetetlen, az élet minden területén a fõnök szempontrendszere érvényesül.

Welsz Tamás több mint egy hónapja halt meg egy rendõrautóban. Hogyan? A jelek szerint senki nem tudja. Úgy tûnik, a magyar toxikológia még kevés NCIS-t néz. Más magyarázat nem lehet, hisz eddig arról is tudósított a talpnyalók kara, ha Simon három csótányt talált a cellájában. Hol van Simon Gábor afrikai útlevele? Lassan két hónapja makacsul tartja magát a hír, hogy sehol, mert nem is volt neki. Akkor hogy lehet elõzetes letartóztatásban okirat-hamisításért? Miért vádolja olyasmivel az ügyészség, amit nem tud bizonyítani? És a bíróság miért veszi azonnal mandulára az ügyészségi okfejtést? Mert Orbán és Habony Árpád ezt találta ki a választási kampányban program helyett?

Hol van a Lehel téri bankrobbantó – kedves Pintér Sándor, örökös belügyminiszter és piactulajdonos? Hol vannak a bajai kamuvideó vádlottjai? Hol van Simon Gábor hamis útlevele?

Hol van a pofátlan hataloméhség határa?"

Hozzszlsok


#1 | zsarkocsaba - 2014. mjus 06. 10:34:21
Lemaradt a linkl! s_*_francba
http://rd.hirkere...imon_gabor
s_*_gt sorry!
#2 | kontroll88 - 2014. mjus 06. 15:46:42
"Hol van a pofátlan hataloméhség határa?""

Sehol.
Amúgy pont ezek kérdik?
#3 | nyilasfergeteg - 2014. mjus 06. 17:11:22
Damon Hill autójában van ... :)
#4 | keepfargo - 2014. mjus 07. 01:15:59
Simon vallott, valamit hallott; ki az a Welsz; valami halott....
Többet kellene hallani, még többet vallani, abból még lehetne valami.

Az emberek éhes fenevadakban bíznak; a vakvezetök vakok zsírján híznak.
Nincs sehol az országban erkölcs, s lassan egy kanyid nincs, mit elkölts. Itt már minden volt javaink elköltve, mindenki elaltatva, de nem felköltve. Egykor híres magyar ménes minden lova elkötve - sok híres zsidó béres lesz mindenhova felkötve.
Véreskezü magyarevökböl nemzeti höst csinálnak, majd egy országot keselyüknek, hiénáknak kínálnak.
Ennek a folyamatos vérszívásnak egyszer ronda vége szakad,; amikor a patkányhad végre emberére akad.
A magyarból patkányt csináltak, fejére szart borítottak, de egyszer majd harapni fognak a sarokba szorítottak. Akinek élete már semmit nem ér, az majd tenni fog a becsületér´, s ha pusztulást hoznak ránk, a pusztítás is mi leszünk, azután meg a tisztítás jön, s majd tiszta kézzel eszünk.
(Ha végre megjön az eszünk)

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.