Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ezt kitehetnéd a honlapra...


Kedves Imre, az al√°bbi cikk kapcs√°n szeretn√©m megosztani a v√©lem√©nyem: "Ezermilli√°rd doll√°ros fiask√≥nak" nevezte a k√°b√≠t√≥szer-kereskedelem elleni glob√°lis h√°bor√ļt kedden Soros Gy√∂rgy magyar-amerikai nagybefektet√Ķ a Financial Timesban k√∂z√∂lt cikk√©ben.

A droghaszn√°lat √ļgy nyert teret √©s j√∂ttek, valamint j√∂nnek l√©tre a k√ľl√∂nf√©le form√°i a mai napig, hogy a titkosszolg√°latok m√°r √Ķsid√Ķk √≥ta v√©geznek emberk√≠s√©rleteket azt vizsg√°lva, hogy az emberi agy mik√©nt manipul√°lhat√≥. Nem v√©letlen, hogy a zsid√≥k kez√©ben van az alkoholgy√°rt√°s, √Ķsid√Ķk √≥ta a p√°linkaf√Ķz√©s, a kurv√°k futtat√°sa, a porn√≥ipar, doh√°nyipar. Minden olyan t√©nyez√Ķ, amivel az embereket lehet manipul√°lni. Ez√©rt h√°zas√≠tott√°k be uralkod√≥h√°zakhoz a zsid√≥ n√Ķket √©s cs√°b√≠tottak, cs√°b√≠tanak a sz√©p zsid√≥ l√°nyokkal ma is a katonas√°gn√°l √©s a politikai, vagy p√©nz√ľgyi vezet√©sben. Mert ahogyan a vall√°s is a kez√ľkben van, √ļgy az embereket befoly√°sol√≥ minden term√©szetes vagy term√©szetellenes drog is.

Le√≠rtam neked kor√°bban, hogy m√°r dokument√°lva irodalmi adatok alapj√°n kb. ezer √©ve tett√©k azt zsid√≥ vezet√Ķk, hogy √≥piumot adtak a delikvensnek, prostik k√∂z√© vezetve csod√°s kertben, m√©zzel k√°na√°nnal, majd azt mondt√°k, ez volt a mennyorsz√°g √©s ha √Ķket szolg√°lja, akkor ide juthat. Cser√©ben bes√ļg√≥nak, b√©rgyilkosnak kell lenni.

Mai napig √≠gy van, √©s rendszeresen k√≠s√©rleteznek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ drogfajt√°kkal a titkosszolg√°latok, ami lehet mag√°n vagy r√©szben nemzetinek mondott, CIA, FBI, NSA, NBH, √©s sorolhatn√°m. Ugyanis a katon√°k, √ľgyn√∂k√∂k megvezet√©s√©hez, hogy gyilkol√≥g√©pek √©s megfelel√Ķen ir√°ny√≠that√≥ak legyenek drogokat haszn√°lnak fel . Pl. nem √©rzik a f√°jdalmat drog hat√°sa alatt, hi√°ba megsebes√ľltek, vagy elsz√°ntabbak, v√©rengz√Ķbbek, √©rz√©ktelenebbek az emberei szeretetre √©s √©rz√©keny megnyilv√°nul√°sra, napokig tudnak menetelni an√©lk√ľl, hogy √©hesek, f√°radtak lenn√©nek √©s ezer m√°s t√©nyez√Ķ. Arr√≥l nem is besz√©lek, hogy el√Ķid√©zhet√Ķ t√∂bbf√©le tudat√°llapot, amiben az agy sz√°m√≠t√≥g√©pk√©nt kezelhet√Ķ: √ļj tudat, programozott ember l√©trehoz√°sa. Mindezek nagyon r√©g√≥ta l√©teznek, viszont a technol√≥gia finomodik, t√∂k√©letesedik.

Na most, a k√≠s√©rleti k√∂lts√©geket is finansz√≠rozni kell valahogyan, √©s ezt a h√≠rekb√Ķl vessz√ľk √©szre, hogy mindig √ļj √©s √ļj drogfajta jelenik meg a piacon, amiknek a kifejleszt√©shez profi laborat√≥riumok, emberk√≠s√©rletek, tud√≥sok kellenek. M√©gis az ezeket √ľzemeltet√Ķ √©s gy√°rt√≥ szic√≠liai, ukr√°n, orosz, k√≠nai, mexik√≥i maffi√≥z√≥kat valahogy sosem √©rik utol, sosem tal√°lj√°k meg a gy√°rt√≥t, hanem kiz√°r√≥lag mindig csak a keresked√Ķket (√©s azoknak is csak egy kis r√©sz√©t).

Teh√°t az √°llami katonai, az √°llami titkosszolg√°lati, vagy a hatalmi elit √°ltal (mely megvette az √°llamok vezet√©s√©t, s√Ķt maga tette oda az embereit) fenntartott mag√°n hadseregek √©s titkosszolg√°latok k√≠s√©rletez√©si k√∂lts√©geinek fenntart√°sra a drogokat kidobj√°k rendszeres jelleggel a piacra, azaz a civil szf√©r√°ba. Egyr√©szt p√©nzt keresnek, m√°sr√©szt tov√°bbi tesztel√©snek vethetik al√° hosszabb t√°von a drogokat.

Minden nemzet√°llam vezet√©s√©nek -akik benne vannak nyakig- viszont √ļgy kell felt√ľntetni a drogprobl√©m√°t, mintha az √∂rd√∂gt√Ķl val√≥ lenne, m√©gis a term√©ket el kell adni, bev√©telhez kell jutni a tov√°bbi f√©lilleg√°lis k√≠s√©rletekhez. Tov√°bb√° fenn kell tartani √©s etetni kell a vezet√©st kiszolg√°l√≥ bes√ļg√≥, b√°rkit gond n√©lk√ľl elt√ľntet√Ķ, b√°rmi piszkos munk√°t elv√©gz√Ķ maffiah√°l√≥zatot, ami a fent eml√≠tett tev√©kenys√©g√©b√Ķl √©l.

Ez√©rt k√ľl√∂nf√©le T√ĀMOP-os projektekkel milli√°rdokat √∂lnek egy egy orsz√°g drogprevenci√≥s programj√°ba. A drogok ek√∂zben interneten, utcasarokr√≥l b√°rkinek k√∂nnyed√©n hozz√°f√©rhet√Ķek b√ľntetlen√ľl. Akkor tegy√ľk fel a k√©rd√©st, besz√©lhet√ľnk drog elleni harcr√≥l?

A drogprevenci√≥s iskolai el√Ķad√°sok sor√°n szeg√©ny kamaszt, akibe alapb√≥l √∂szt√∂nszer√Ľen k√≥dolva van, hogy elszakadjon els√Ķsorban a sz√ľl√Ķi, de minden addig √Ķt k√∂r√ľlfog√≥ k√∂r√ľlm√©nyt√Ķl, felvil√°gos√≠tj√°k, hogy mit nem szabad tennie, mert akkor a t√°rsadalom √©s a sz√ľlei ellen tesz.

Rekl√°m, √©s abb√≥l is a legkiv√°l√≥bb a legjobb c√©lk√∂z√∂ns√©gnek, de tudjuk, hogy a marketingben √©s manipul√°ci√≥ban el√Ķl j√°rnak a zsid√≥k. Nem meglep√Ķ az sem, hogy a mai fiatalok 80%-a ez√©rt ki is pr√≥b√°lja √©s a nagy r√©sz k√©s√Ķbb is √©l ezekkel, hiszen m√°r mag√°t a szeretetteli csal√°di k√∂rnyezetet is a legt√∂bb helyen ki√∂lt√©k, amit a drogokkal p√≥tolnak. T√©v√©znek, sz√°m√≠t√≥g√©peznek a besz√©lget√©sek √©s egy√ľttl√©tek helyett, teh√°t valami kapaszkod√≥ kell...amit ma m√°r egy csal√°d nem tud megadni, m√°r csak az√©rt sem, mert mindenki reggelt√Ķl estig dolgozik.

Mi sem p√©ld√°zza a drogprevenci√≥s t√∂rekv√©sek k√°ros hat√°s√°t jobban, hogy k√©sz√ľlt Sv√©dorsz√°gban egy felm√©r√©s arr√≥l, hogy ahol nemi felvil√°gos√≠t√°st tartanak a kamaszoknak, ott megn√Ķtt az abortuszok sz√°ma.

HozzŠszůlŠsok


#1 | porcica - 2014. mŠjus 07. 08:08:38
H√°t igen, a DADA program az olyan felh√°bor√≠t√≥, hogy majd felrobbantam, amikor meghallottam, hogy az als√≥ tagozatos gyerekemnek k√°b√≠t√≥szerekr√Ķl kellett tanulnia az iskol√°ban. Ez m√°r r√©gen volt, de m√°r akkor is v√©rl√°z√≠t√≥nak tartottam, hogy mi√©rt is kellett a gyerekeket, olyan kicsi korban a k√°b√≠t√≥szerek haszn√°lat√°r√≥l felvil√°gos√≠tani.
Persze tudtam, hogy mi√©rt, √©s felh√°borodva mondtam az oszt√°lyf√Ķn√∂knek, hogy √©n nem engedem a gyereket ilyenen r√©szt venni, de be√©p√≠tett√©k a d√©lel√Ķtti √≥r√°k k√∂z√©, √≠gy nem lehetett kiker√ľlni.
R√°ad√°sul olyan szem√©lyes, csal√°dra vonatkoz√≥ k√©rd√©sekre is v√°laszokat k√©rtek, aminek am√ļgy semmi k√∂ze nem volt a felvil√°gos√≠t√°shoz. Persze volt k√∂ze, de nem a gyerek felvil√°gos√≠t√°s√°hoz, hanem a szervek√©hez.
Am√ļgy ennek a t√©m√°nak is el√©gnek kellene lenni ahhoz, hogy a m√©g norm√°lis emberek fegyvert ragadjanak, √©s megkeress√©k a polipot, mely ezer karj√°val ragadja el a gyerekeket a csal√°djukt√≥l, √©s a norm√°lis √©lett√Ķl!!!s_*_ezts_*_rtata
#2 | Balu - 2014. mŠjus 07. 08:14:39
"a zsid√≥k kez√©ben van az alkoholgy√°rt√°s, √Ķsid√Ķk √≥ta a p√°linkaf√Ķz√©s, a **** futtat√°sa, a porn√≥ipar, doh√°nyipar"
√Čs pont a m√©dia kifelejt√Ķd√∂tt? Ejnye-bejnye... De tal√°n nem volna t√ļl nagy csacsis√°g ide sorolni az Egyh√°zat is.

"az ezeket √ľzemeltet√Ķ √©s gy√°rt√≥ szic√≠liai, ukr√°n, orosz, k√≠nai, mexik√≥i maffi√≥z√≥k"
Kutyafitye, itt is olyan √©rz√©sem van, hogy valami kimaradt... M√©r' pont az ukr√°n meg az orosz meg a kitaj-i? H√°t nem sokkal profibb laborok vannak EJ√ö-ban vagy a ZUS√Ā-ban?
#3 | Perje - 2014. mŠjus 07. 13:21:07
A pornow-ipar és minden egyéb mocsok zsizsikek általi írányításáról van itt egy nagyon jól összeszedett cikk.
Passzol a fenti tartalomhoz:
http://www.vetera...et-weapon/
#4 | Perje - 2014. mŠjus 07. 13:28:00
Egy tonna nukle√°ris anyagot loptak el Pakiszt√°nb√≥l √°pr .18-√°n, majd Londonon kereszt√ľl Amerik√°ba tart. A cikk szerz√Ķje m√°r riad√≥t f√ļjt.
http://www.vetera...ear-alert/
#5 | guerrilla17 - 2014. mŠjus 07. 15:05:58
"k√°b√≠t√≥szer-kereskedelem elleni glob√°lis h√°bor√ļ"

WTF??? de tényleg ilyen nincs...
√°llamb√°csi n√©lk√ľl nincs drog. pl mi√©rt van nek√ľnk 3 darab b√∂szme tehersz√°l√≠t√≥ rep√ľl√Ķnk a "honv√©ds√©gn√©l"?
N√©ha r√°rugj√°k p√°r bal**** dealerre az ajt√≥t, zs√°km√°ny lefoglal, v√°llonvereget√©s, √©rdem√©rmek, √©v v√©gi b√≥nusz. Ut√°na meg eladj√°k √ļjra a term√©ket, ezzel megdupl√°zva a hasznot.
A rend√Ķr, politikus, katona, mind bennevan.
#6 | kontroll88 - 2014. mŠjus 07. 15:39:35
Ha szinte mindenki k√°b√≠t√≥szerezik, ez akkora mennyis√©g, amit nem lehet grammonk√©nt a cip√Ķsarokban becsemp√©szni.
Ez nem t√Ľnt m√©g fel a "k√°b√≠t√≥szer elleni harcosoknak"?
Biztos nem, mert már régen szétszívták az agyukat...
#7 | Perje - 2014. mŠjus 07. 20:50:38
Milyen glob√°lis h√°bor√≥r√ļl besz√©l ez, amikor m√©g az Enszben is k√©sz√ľlnek statisztik√°k arr√≥l, hogy hol, mikor, melyik √©vben mennyi termett ebb√Ķl a m√©regb√Ķl. Ha harcolni akarn√°nak ellene, megsemmis√≠ten√©k az √ľltetv√©nyeket, a term√©st. Kiz√°rt, hogy nem lehetne ellen v√©dekezni, de √≥ri√°si √ľzlet, √©s az emberi √©let m√°r egy√°ltal√°n nem sz√°m√≠t. Ehhez is √ļj piacok kellenek. Ha Ukrajna az afganiszt√°ni kivonul√°shoz b√°zist ad, el lesz Eur√≥pa m√©g jobban √°rasztva az anyaggal.
Azon csod√°lkozom, hogy t√Ķzsd√©re nem vitt√©k m√©g, mint a kukoric√°t,de √°lszem√©rem miatt ezt sem legaliz√°lj√°k, mint a prostit√ļci√≥t..s_*_aha

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.