Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrán válság: kelet-európai bevonulást fontolgat a NATO


Nem tudom mi a gond. A tv-h√≠rad√≥ban nem mondanak semmi zavarba ejt√Ķt, meg, hogy k√©sz√ľlj√ľnk. Ti se agg√≥djatok! A sz√∂vets√©g nem k√≠v√°nja provok√°lni Oroszorsz√°got, de a tag√°llamoknak meg kell fontolniuk, hogy tart√≥san csapatokat √°llom√°soztassanak egyes kelet-eur√≥pai orsz√°gokban – mondta a NATO katonai f√Ķparancsnoka.

A NATO-nak meg kell fontolnia azt a lehet√Ķs√©get, hogy tart√≥san csapatokat √°llom√°soztasson egyes kelet-eur√≥pai orsz√°gokban – mondta kedden a sz√∂vets√©g katonai f√Ķparancsnoka.

Philip Breedlove t√°bornok Kanad√°ban j√°rva azt mondta: a NATO-nak meg kell vizsg√°lnia, mennyire √°ll k√©szen arra, hogy v√°laszoljon az √ļj politikai helyzetre √©s azokra a kih√≠v√°sokra, amelyek a Kr√≠mben √©s Kelet-Ukrajn√°ban keletkeztek Oroszorsz√°g fell√©p√©se miatt. A v√°laszad√°si k√©pess√©gek keret√©ben √°t kell tekinteni azt is, hogyan kell elhelyezni a j√∂v√Ķben a NATO er√Ķit.

Kelet-Ukrajna a napokban
Fotó: AFP / Dimitar Dilkoff

Az amerikai l√©gier√Ķ-t√°bornok szerint a felvet√©st a NATO-tagorsz√°gok vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķivel is ismertetik majd. A tagorsz√°gok √°llam- √©s korm√°nyf√Ķi szeptemberben cs√ļcs√©rtekezleten tal√°lkoznak Walesben, de a v√©delmi √©s k√ľl√ľgyminiszterek m√©g azel√Ķtt megvitatj√°k, hogy megfelel√Ķ-e a NATO jelenl√©te Eur√≥p√°ban. Breedlove hozz√°tette, hogy fel√ľl kell vizsg√°lni azokat a d√∂nt√©seket, amelyeket a hidegh√°bor√ļ befejez√Ķd√©se ut√°n hozott a NATO.

Breedlove arra is kit√©rt, hogy az ukr√°n v√°ls√°g kezdete √≥ta tett NATO-int√©zked√©sek v√©delmi jelleg√Ľek, amelyek c√©lja t√°mogatni a sz√∂vets√©g kelet-eur√≥pai tagjait.

A NATO nem kívánja provokálni Oroszországot Рemelte ki.

Philip Breedlove el√Ķz√Ķ nap egy katonai t√©m√°j√ļ konferenci√°n arr√≥l besz√©lt, hogy megl√°t√°sa szerint az orosz er√Ķk nem fognak bevonulni Kelet-Ukrajn√°ba.

A NATO az ukr√°n hat√°r menti orosz csapater√Ķs√≠t√©s hat√°s√°ra meger√Ķs√≠tette jelenl√©t√©t a balti orsz√°gokban, Lengyelorsz√°gban √©s Rom√°ni√°ban, de ezek az int√©zked√©sek a tervek szerint csak √©v v√©g√©ig maradnak √©rv√©nyben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. mŠjus 07. 10:27:44
Magyarorsz√°gnak m√°r r√©ges r√©g ki kellett volna l√©pni ebb√Ķl a zsid√≥ terrorszervezetb√Ķl is.
#2 | Perje - 2014. mŠjus 07. 12:42:30
Ezt m√°r akkor eld√∂nt√∂tt√©k az √©szak atlantiak, amikor a kelet -eur√≥pai orsz√°gokat elhagyt√°k az orosz csapatok. Akkor arr√≥l volt sz√≥, s√Ķt meg√°llapod√°s is volt, hogy a nato nem terjeszkedik tov√°bb a n√©met hat√°rokon t√ļl keletre. Ezt az√≥ta sem tartott√°k be Lengyelorsz√°g, Csehorsz√°g, Szlov√°kia , Rom√°nia √©s Bulg√°ria , a balti orsz√°gok nat√≥ csatlakoz√°s√°val.
Ocsm√°ny amit m√Ľvelnek ezzel a v√©dekez√©sr√Ķl sz√≥l√≥ elterel√Ķ nyilatkozatokkal. Csak a legbut√°bb ember hiszi azokat.
#3 | Perje - 2014. mŠjus 07. 13:05:54
USA tervek Oroszorsz√°g megsemmis√≠t√©s√©re. Az esem√©nyek id√Ķrendi sorrendben korrekt√ľl √∂sszeszedve.
YouTube Videů
#4 | Perje - 2014. mŠjus 07. 22:36:55
A nat√≥ Kelet-Eeur√≥p√°ban, m√≠g az USA a Kelet-√Āzsi√°ban √©s a Csendes √≥ce√°ni t√©rs√©gben terjeszkedik tov√°bb .
http://en.ria.ru/...Shift.html
#5 | Perje - 2014. mŠjus 09. 17:09:41
A nato terjeszkedése a II. vh után :

http://ria.ru/inf...75140.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.