Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Köpködõ szélsõségesek: Morvai szembement a Jobbikkal


Micsoda? A "favoritok" más feladatot kaptak? Nem meglepõ. Miközben a Jobbik megprĂłbált elhatárolĂłdni Gaudi-Nagy TamástĂłl, aki addig heccelt nĂ©hány tĂĽntetõt, amĂ­g azok lökdösni kezdtĂ©k a Vajdasági Magyar SzövetsĂ©g elnökĂ©t, Morvai Krisztina jobbikos EP-kĂ©pviselõ a botrány után azt ĂĽzente, Gaudival egyĂĽtt „szeretettel várja” az Ă©rdeklõdõket.

Mint megĂ­rtuk, kedd dĂ©lelõtt a Kossuth tĂ©ren a földtörvĂ©ny ellen tĂĽntetõ Gaudi-Nagy Tamás Ă©szrevette a parlamentbõl távozĂł Pásztor Istvánt, Ă©s megafonján keresztĂĽl „beszĂłlt neki”. Gaudi heccelĂ©sĂ©re 8-10 tĂĽntetõ odaszaladt a Vajdasági Magyar SzövetsĂ©g elnökĂ©hez, körbeállták, szidalmazták, lökdöstĂ©k Ă©s többen köpdösni kezdtĂ©k.

Órákkal az inzultus után a Jobbik azt közölte: elítélik Pásztor megtámadását. Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra, hogy Gaudi-Nagy Tamás nem tagja és már nem is képviselõje a pártnak, és a Jobbik az általa szervezett rendezvényen történtekkel semmilyen közösséget nem vállal.

Gaudi-Nagy egyĂ©bkĂ©nt – 2010-tõl – egĂ©szen kedd dĂ©lelõttig a Jobbik kĂ©pviselõje volt. Ráadásul Morvai Krisztina, a Jobbik eurĂłpai parlamenti kĂ©pviselõje a botrányt követõen Facebook oldalán azt Ă­rta, hogy kedd este fĂ©l hatig kint lesz a Kossuth tĂ©ren Gaudi-Nagy Tamással, Ă©s mindenkit „szeretettel várnak”. Morvai tehát Gaudi ĂĽgyĂ©ben Ă©lesen szembement a Jobbik álláspontjával.Link

Hozzászólások


#21 | Kedvesi - 2014. május 08. 02:49:13
Az Alfahír facebook oldalán is most kezdenek rájönni az oda írogatók, hogy a jobbik sose volt az aminek mutatta magát. Most hogy rájönnek mi van, teljesen össze lesznek zavarodva, mert nem szépen egyenletesen adagolták nekik, hanem egyszerre több dolog zúdul most a nyakukba." Horti István Sajnos, úgy látom, a Jobbik egyre inkább belesimul a fityeszlibsi elvárásokba, a hangjuk egyre lágyabban, megértõbben szól, felveszik Õfelsége jól fizetett ellenzékének szerepét... "

Kamondi Tiborné Elpuhult a Jobbik, besimult a zsideszbe.

Gabriella Boros Szégyelheti magát a Jobbik... egyre jobban besimul a cionisták közé.

Merétei Béla A Jobbik soha nem is volt nemzeti radikális párt,jó reggelt,mikor kapcsoltok villanyt?????
#22 | jano - 2014. május 08. 06:09:40
Nem kell a jobbikot szidalmazni tudtuk kik. A buzi szavazobirkak partja akik szanalmas genyok elhitetik magukkal hogy demokratikus eszkozokkel meg lehet torni a zsidok uralmat a magyar tarsadalom folott. Nincsen a parlamentjukben jobbos vagy balos szendvics, csak olcso szendvics amit az en veres verejtekes husombol teptek, es zabalnak kanibal modjara tele pofaval.
Nem tehet mast mert meg vona gabikat is pofan ****k a betyarok hehehehe. Tenyleg kivancsi vagyok az fekete ruhas baratunk velemenyere ha morvai zsido **** kerul a celkeresztbe meghuzzuk-e az elsuto billentyut. :D
Tetszenek az esemenyek, jobbrol is balrol is aktivizalodik a zsido elcsapat. Kivancsi leszek mit szolnak majd a rohamtoromhoz a gyomrocskajukba mert biz a sokan vagyunk akik mar nem eszik meg ezta moslekot. Viszont ehesek vagyunk kell a szep cipojuk a draga ruhajuk a jo eletuk es alig varjuk hogy megoljuk oket es elfoglaljuk a hejuket.
#23 | postaimre - 2014. május 08. 09:01:47
Bilincsbe verve vitték el a két szélsõjobbos képviselõt

Bilincsbe verve vitték a görög parlamentbe az Arany Hajnal nevû neonáci párt két, elõzetes letartóztatásba helyezett képviselõjét. Ez volt az elsõ olyan alkalom, hogy parlamenti képviselõ megbilincselve érkezett a törvényhozás épületébe.
http://hetivalasz...elot-76403


Brüsszelben is tiltakoznak Sneider Tamás ellen

Hannes Swoboda, az eurĂłpai szocialisták parlamenti frakciĂłvezetõje Ă©les kirohanást intĂ©zett az EurĂłpai NĂ©ppárt ellen, amiĂ©rt egyik tagpártjának, a Fidesznek a kĂ©pviselõi nĂ©gy kivĂ©tellel megszavazták „egy neonáci" alelnökkĂ© választását a magyar parlamentben.
http://hetivalasz...llen-76445

"Feltörtek a náci, homofób, rasszista erõk"

Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz nem csak a pénzrõl szól, sokkal inkább a felzárkózásról, illetve a lehetõségekrõl - mondta Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti (EP-) listavezetõje a Belvárosi Szabadegyetem szerdai rendezvényén Budapesten, amelyen rajta kívül még két ellenzéki politikus vett részt.
http://www.sztark...let/85671/

Gyurcsány: szabad, demokratikus, emberi világban szeretnénk élni


Szabad, demokratikus, emberi világban szeretnének élni, amelyben "elfogadása, respektje van az emberi méltóságnak, amelyben tudomásul vesszük, hogy nagyon sokfajták a magyarok, és hogy az ország ereje ebbõl a sokfajtaságból, sokféleségbõl származik - mondta Gyurcsány Ferenc szerdán Gyõrben.
http://www.hirado...nenk-elni/

Hûvösre kerülhet a Kossuth téri köpködõ

A Kossuth téren posztoló rendõr szerint a köpködés nem elég indok a beavatkozásra, ezért sem választotta szét a feleket. Csak a balhé után kérdezte meg Pásztor Istvántól, hogy akar-e feljelentést tenni. A rendõrség ettõl függetlenül eljárást indított ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint is bûncselekmény, ami történt. Az agresszív asszony akár 2 év börtönt is kaphat a köpködésért.
http://www.atv.hu...ri-kopkodo

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.