Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vesztésre áll a szíriai "demokratikus ellenzék"


A terrorist√°k azt hiszik hogy az √ļjabb modernebb √©s puszt√≠tobb fegyverek sokat v√°ltoztathatnak a harcmez√Ķn!

De ezeknek a terrorist√°knak kiket fegyveres ellenz√©knek h√≠vnak, a gondolkod√°suk na√≠v, √©s sz√°m√≠t√°saik legink√°bb a gyerekek sz√°m√≠t√°saikra hasonl√≠tanak! azt hiszik hogy a "stinger" amerikai adom√°ny rak√©t√°k felemelhetik √Ķket a fellegekben, √©s a damaszkuszi eln√∂kipalot√°ban helyezhetik √Ķket.. de az afg√°n k√≠s√©rletet √ļjra j√°tszani Sz√≠ri√°ban nagyon na√≠v gondolat..
az amerikaiak a min√Ķs√©gi rak√©t√°kat mikor a dzsiadist√°knak adt√°k Afganiszt√°nban, tudt√°k hogy egy nem afg√°n ellens√©g ellen fognak harcolni.. √©s el√©g k√°rt okozott a szovjeteknek hogy feladj√°k Afganiszt√°nt, mivel nem a saj√°t n√©p√ľk√©rt harcoltak, √©s nem √©rdekelte √Ķket tov√°bb az afg√°n n√©p megment√©se a sz√©ls√Ķs√©ges iszlamist√°k √©s terrorszervezetek el√∂l, de ha a haz√°juk√©rt harcoltak volna, akkor kiz√°rt lett volna a megt√∂r√©s√ľk az amerikai fegyverek el√Ķtt.. erre a bizony√≠t√©k az hogy az oroszok harcoltak a n√©metek ellen 4 √©ven kereszt√ľl a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ idej√©n, e 4 √©v alatt 28 milli√≥ orosz vesztette √©let√©t, avagy 7 milli√≥ √©vente! √©s ezek ellen√©re sem vonultak vissza az oroszok mert a haz√°jukat v√©dt√©k meg az akaratuat! ez a 28 milli√≥ akkor majdnem egy harmada volt az orosz n√©pnek, √©s ez hatalmas sz√°m..
De Afganiszt√°nban 12 ezer katon√°t vesztettek el 10 √©v alatt, avagy kicsit t√∂bbet egy ezern√©l √©vente! de m√©g √≠gy is t√ļl dr√°ga √°rnak tal√°lt√°k az √°ldozatot egy m√°sik orsz√°g√©rt, meg egy kommunista p√°rt√©rt, √©s nem az orosz nemzet√©rt! az orosz n√©p nem is volt lelkes az √°ldozata kicsi sz√°ma ellen√©re sem. . ez vonatkozik minden n√©pre a vil√°gon, ha a hazav√©delm√©r√Ķl van sz√≥ akkor az emberi √©s gazdas√°gi er√Ķforr√°sok v√©gtelenek, de ha m√°sok leig√°z√°s√°r√≥l van sz√≥, akkor min√©l kisebb √°ldozattal kell el√©rni a megsz√°ll√°st.. a viten√°mi n√©p el√Ķtt sem volt m√°s mint 3 milli√≥ vietn√°mit fel√°ldozzon a szabads√°g harca folyam√°n, mik√∂zben az amerikaiaknak 58 ezer katon√°juk esett csak el 10 √©v alatt! a sz√°m mely az eg√©sz amerikai n√©pet sokkolta, mik√∂zben az amerikaiak 420 ezer embert vesz√≠tettek el a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ folyam√°n (150 ezret √©vente) de az √°r nekik nagyon megfelel√Ķ volt, hogy t√©rdre k√©nyszer√≠ts√©k cser√©ben Japp√°nt a Pearl Harbor-i al√°z√°s ut√°n.

A sz√≠riai terrorist√°k (kiket ellenz√©knek h√≠vnak √©s nagy r√©sz√ľk nem is sz√≠riai) azt hiszik hogy a fegyvert amit az amerikaiak k√ľldenek most nekik sokat v√°ltoztathat, ez a t√∂rt√©nelemnek a nem olvas√°sa sem √©rtelmez√©se, sem az emberi meg katonai t√©nyeknek. a sz√≠riai hadsereg a f√Ķld√©n bel√ľl a saj√°t ter√ľlet√©n harcol, olyanok ellen kik sokszor nem is sz√≠rek. ez√©rt a sz√≠riai hadsereg meg annak a n√©pe minden √°ldozatot k√©pes felhozni a haz√°√©rt. √©s nincs is m√°s v√°laszt√°sa mint a harc, a harc, meg a harc! ez√©rt az emberi er√Ķforr√°sok v√©gtelenek, a hadsereg meg a n√©p viszont nagyon j√≥l tudj√°k, hogy nem egy p√°rt, sem egy vez√©r, sem egy csal√°d miatt harcolnak! mik√∂zben az eg√©sz "ellenz√©k" csak egy ember lev√°lt√°sa miatt harcol!

Ami fontosabb hogy ezek az "ellenz√©kiek" nem fejtik meg a nyugati meg izraeli k√≥dexet, √©s but√°n hiszik hogy amikor puszt√≠t√≥ min√Ķs√©gi fegyvert fognak k√ľldeni nekik, akkor v√©gtelen mennyis√©gben fogj√°k, √©s a harcosok j√°tszani meg fot√≥szkodni fognak e fegyverekkel mint az id√°ig kapott l√∂ved√©kekkel, goly√≥kkal, meg RPG-kel. De egy h√ľlye sem k√©rdezte meg mag√°t k√∂z√∂l√ľk a k√∂vetkez√Ķ egyszer√Ľ k√©rd√©st:
Hova lettek azok a rek√©t√°k melyeket az afg√°n dzsihadist√°k kaptak az amerikaiakt√≥l a Szovjet√ļni√≥ elleni h√°bor√ļban?
l√©tezik az hogy egy rak√©ta sem maradt meg, hogy Mulla Omar "Talib√°n" vez√©r, vagy Bin Laden (h√≠v√Ķk hercege ahogy h√≠vni szokt√°k agymosott h√≠vei) nem tal√°ltak egy rak√©t√°t sem hogy r√°l√Ķjjenek az amerikai megsz√°ll√≥ vad√°szg√©pekre? sem k√©s√Ķbb hogy az amerikai eln√∂k, vagy annak v√©delmiminiszter√©nek g√©peit kil√Ķjj√©k mikor Afganiszt√°nba rep√ľltek a "felszabad√≠t√°s" ut√°n, egy egy politikai kamp√°ny miatt? az amerikaiak nagyon j√≥l tudt√°k hogy mit adnak a nem megb√≠zhat√≥ harcosoknak , √©s minden rak√©ta ki volt sz√°m√≠tva. √©s ngyon j√≥l tudt√°k azt is hogy egy olyan rak√©ta sem fog maradni azokn√°l az √°rul√≥kn√°l, meg h√ľly√©kn√©l a feladatauk telejs√≠t√©se ut√°n, mely vesz√©lyeztetn√© az amerikai √©rdekeket. minden rak√©t√°nak megvolt rajzolva a haszn√°lati terve, √©s melyik tartom√°nyban haszn√°lj√°k meg sz√°ll√≠tj√°k, szigor√ļ dokument√°l√°ssal annak a haszn√°lat√°r√≥l . √©s eg√©sz fel√ľgyel√Ķ amerikai osztagok k√∂vett√©k v√©gig mindegyik rak√©ta haszn√°lat√°t √©s kil√∂v√©s√©t, ezek az amerikai tisztek feleltek is az amerikai √°llam el√Ķtt abban az esetben ha b√°rmelyik rak√©ta elt√ľnik, vagy m√°s c√©lra lenne haszn√°lva mint a szovjetek elleni t√°mad√°sok.. az egyik alkalmon√°l elt√ľnt 6 rak√©ta, √©s √ļgy t√ľnt hogy teljesen elvesztett√©k felette az ir√°ny√≠t√°st, ez√©rt kett√Ķs√ľgy√∂n√∂k√∂n kereszt√ľl meglettek adva a k√≥rd√≠n√°taik azoknak a fegyvereseknek kik menek√≠teni akartak ki Afganiszt√°nb√≥l a szovejeteknek, hogy √Ķk maguk v√©gezzenek vel√ľk a fegyverekkel egy√ľtt, majd a szovjet vad√°szg√©pek el is pusz√≠tottak ezeket. mikor a Szovjet√ļni√≥ kijelentette hogy kivonul Afganiszt√°nb√≥l a k√°osz k√∂zepette 300 rak√©ta nem ker√ľlt vissza az amerikaiakhoz, sokat √©szak Kore√°ba, Ir√°nba, meg Srilank√°ba akartak csemp√©szni, erre az amerikai korm√°ny 55 milli√≥ doll√°rt helyezett ki hogy visszav√°s√°rolhassa a rak√©t√°kat a fegyvercsemp√©szekt√Ķl. de az amerikaiak nagyon j√≥l megtanult√°k a leck√©t, avagy hogy komolyabb fegyver adom√°nyoz√°sa eset√©ben a h√°bor√ļk v√©get√©r√©sekor ezek a fegyverek elt√ľnnek, √©s maguk ellen haszn√°lhatj√°k fel k√©s√Ķbb m√°sok. ez√©rt l√°thatjuk azt hogy az afg√°n h√°bor√ļ v√©get√©r√©se ut√°n nem maradt egyetlen egy komolyabb fegyvere sem rak√©t√°ja a dzsihadist√°knak.. √©s ami maradt nekik azok a Doska-val felszerelt r√©gi terepj√°r√≥k, meg k√∂nny√Ľ fegyverek, hogy v√©gezzenek egym√°ssal mint az √°llatok.

a nyugati hadseregek az√≥ta nem adnak olyan fegyvert l√°zad√≥knak melyek a maguk √©rdekeit is vesz√©lyeztethetik n√©ha, ez√©rt avatkozott be a N√ĀT√ď is szem√©lyesen L√≠bi√°ban, minthogy kisz√°m√≠thatatlan l√°zad√≥knak adjon olyan fegyvert, melyet miut√°n egym√°st ellen haszn√°ltak, majd lehet az amerikai √©s nyugati √©rdekek ellen is felhaszn√°lhatj√°k.

a v√°lasz amit nem akarnak a terrorist√°k hallani, kiket ellenz√©knek h√≠vnak az az hogy a hazafi nagy hadseregeket nem lehet legy√Ķzni b√°rmilyen fegyverrel, ha nem avatkozik be egy m√°sik orsz√°g hadserege is a megment√©s√ľkre. √©s erre csak a Nyugat lenne k√©pes, aki nem akar beavatkozni egy olyan h√°bor√ļban melynek nem l√°tja √°t a k√∂lts√©geit. de ha viszont nem akar beavatkozni a Nyugat, akkor t√∂bb 10.000 rak√©ta adom√°nyoz√°s√°sra van sz√ľks√©ge a terrorist√°knak, hogy csak lelass√≠ts√°k a sz√≠riai hadsereg mozg√°s√°t √©s sikereit. f√Ķleg hogy a sz√≠riai hadseregnek a "forr√°saik" szerint t√∂bb mint 8000 tankja √©s p√°nc√©lozotja van. a vad√°szg√©pek eset√©ben meg egy√°ltal√°n nem biztos hogy a rak√©t√°ik eltudn√°nak tal√°lni egyetlen egy g√©pet is, ha nem megy nagyon k√∂zel ez a g√©p hozz√°juk. mint tudjuk ezek a vad√°szg√©pek nagy magass√°gb√≥l is eltudj√°k sikeresen v√©gezni a feladatukat, ann√©lk√ľl hogy vesz√©lyeztetn√©k sokszor magukat azzal hogy k√∂zelednek a c√©lponthoz. ha ez nem lenne √≠gy, akkor m√°r r√©g le√°ltak volna az amerikaiak meg doll√°r mill√°rdok k√∂lt√©s√©r√Ķl a "Patriot" rak√©tr√°kra, vagy az orosz S-300meg S-400 as rak√©t√°kra, √©s megel√©gedtek volna a Stinger-el mely j√≥val kissebb k√∂lts√©gvet√©s√Ľ.

Perzse ha √∂sszeomlana az er√Ķs sz√≠riai √°llam, akkor vele egy√ľtt fog √∂sszeomlani a Hezbollah, meg vel egy√ľtt fog meggyeng√ľlni Ir√°n. akkor fog elkezd√Ķdni 18 milli√≥ zsid√≥ Izraelbe telep√≠t√©se, az elfoglalt Palesztin√°ban, miut√°n minden m√°s vesz√©ly megsz√ľnt l√©tezni a cionista √°llam sz√°m√°ra. de hol fognak ezek lakni? a ter√ľlet nem el√©g nekik Palesztin√°ban, term√©szetesen √©szak fel√© fognak gyarmatos√≠t√°ni, kelleni fog nekik a libanoni v√≠z, meg sz√≠r term√Ķf√Ķld meg tenger, eg√©szen az Eufr√°tesz foly√≥ig mint ahogy a mai napig is tan√≠tj√°k az iskol√°ikban! √©s akkor Izrael maga er√Ķsebb √©s nagyobb lesz b√°rmelyik Sz√≠ri√°b√≥l keletkezett miniat√ļr orsz√°gn√°l, melyben √Ķr√ľlt szak√°llasok fognak egym√°s ellen harcolni, min√Ķs√©gi fegyverek n√©lk√ľl. akkor m√°r persze senki sem fog ezeknek a "dzsihadist√°knak" t√∂bbet fegyvert sz√°ll√≠tani, kik csak a szak√°llukat fogj√°k m√°r n√∂veszteni, √©s egym√°s ellen harcolni vall√°si √©s ir√°ny√≠tott ideol√≥giai alapokon.

De nekik √ľzenj√ľk, hogy b√°rmekkora hossz√ļra is n√∂vesztik a szak√°llukat, m√©g ha √∂sszek√∂tik T√∂r√∂korsz√°got Izraellel is a szak√°laikkal, nem fognak gy√Ķzni.. √©s megfogjuk botorv√°lni √Ķket √©sz√°kon √©s d√©len is.. vel√ľk egy√ľtt "S√°mson" haj√°t is lefogjuk ny√≠rni.. ak√°r min√Ķs√©gi ak√°r t√∂megpuszt√≠t√≥ ak√°rmilyen fegyverrel is j√∂nnek majd. mindenkit v√°rnak a sz√≠riai arab hadsereg "borb√©lyai".. meg egy n√©p kit nem √©rdekel milyen √°rba ker√ľl a haza becs√ľlete.. harcolni fogunk jobban mint az oroszok a n√©met megsz√°ll√≥k ellen a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļban.. √©s t√∂bbet fogunk ny√ļjtani a haz√°nk√©rt mint b√°rmelyik m√°s n√©p a vil√°gon.

Naram Sarjoon

Forrás: Szíriai Hírek https://www.faceb...amp;type=1

HozzŠszůlŠsok


#1 | soveg - 2014. mŠjus 07. 12:01:28
A "demokratikus ellenz√©k" m√°r akkor elvesztette ezt a h√°bor√ļt mikor m√©g csak k√≥sza gondolat volt a h√ľll√Ķ agyukban.
#2 | Geza - 2014. mŠjus 07. 12:12:46
El√©g sokan az√©rt nem gondolt√°k volna hogy meg lehet √°ll√≠tani a NATO-t, Sz√≠ri√°ban siker√ľlt ez el√Ķsz√∂r....

Tal√°n ugyan√ļgy most volt el√Ķsz√∂r a t√∂rt√©nelemben hogy az embereket nem lehetett m√°r kil√≥ra megvenni a hazugs√°gokkal.... Ukrajna a m√°sodik ilyen eset....
#3 | soveg - 2014. mŠjus 07. 12:17:17
√Čs ha lassan is, de t√∂rt√©net folytat√≥dik..... eg√©szen addig m√≠g ezek a tetvek bele nem fulladnak a saj√°t mocskukba!
#4 | Perje - 2014. mŠjus 07. 12:25:26
Veszt√©sre √°ll? Beh sajn√°lom.:D Hi√°ba volt a vegyi fegyver bedob√°s, a k√ľlf√∂ldi zsoldosok igyekezete?
Ez lehet a helyzet, ha O-bama √ļjra t√°rgyal√°sokba kezdett vel√ľk.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.