Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mirõl is van szó "föld-ügyben"? Miért tüntet Gaudi, aki Nagy?


"Szia Imre, most hallottam belsõ infó- hogy a budapesti nemzeti tulajdont is kiveszik a zsidók kezébõl. Amit elprivatizáltak visszaveszik, amit visszavettek elveszik a fõvárostól. Pl. a vízhasználat esetében olyan magyar találmányok vannak, víztisztítás stb. szinten (de nagyon sok energetikai, ez az), hogy az arabok megvették az ötleteket.
Az a terv, hogy kiveszik a zsizsik budapesti polgármesteri irányítás aló -hiszen Pesten vannak legjobban összefonódva az önkormányzatok a zsizsikekkel és ezeket a tulajdonokat is központosítják.
Korábban írtam, hogy adta el a Duna ivóvizét Demszky a franciáknak, úgy, hogy még mi fizettünk utána milliárdokat. Mindezt onnan tudom, hogy a Fõvárosi pénzügyi ellenõrzõ bizottság tagja ..., na és õ mondta, hogy amit korábban elprivatizáltak, abból a kulcsfontosságúakat a 4 év alatt visszavették, a következõ idõszakban visszaszerzik a többit, majd kiveszik Budapest irányítása és profitszerzése alól.
Következõ lépésként az lesz, hogy ezeket a cégeket -fõvárosiakat, vidékieket (akik eddig alvállalkozók alvállalkozói voltak, világviszonylatban nevetséges tárgyalópartnerek) egy céggé teszik, és így már értékes magyar találmányokat is tudnak a külvilág felé értékesíteni.

Visszatérve, ezért volt "jó" hogy Csányi -aki nem zsidó és konkrétan tudom, hogy a titkosszolgálat tette oda és az dolgozta neki ki a mezõgazdaságot, kezdve a halászattól a Pick gyárig, ettõl függetlenül egy utolsó szarházi. Tehát ezek a nagy oligarchák felvásároltak a földeket itthon, Erdélyben, hazánkban csicskáztatnak, de úgy voltak inkább ez, mint az EU-val a folyamatosan bizonytalan földtörvény. És a különféle módon kicsinált hazai vállalkozások, lásd kapuvár, de a cukoripartól-cementiparig bármi, ahova strómanokat ültettek és vagy egybõl megvették és bezárták, vagy lenullázták.

Értesz? Csányit odatették, felvásároltattak vele amit lehet -és tudom, van infóm, hogy csak egy báb, aki magától semmit nem dönt. Azt is tudom, hogy a titkosszolgálat szemelte ki és tette ebbe a pozícióba és segítette, hogy minél szélesebb körben amit tud birtokoljon, de nem csak vele tették ezt meg.

A zsidók szándéka az, hogy USA és Oroszország közt háborút provokáljon. (de az oroszok nem akarnak háborút, sõt minden konfrontálódás veszély!! Ezt mondta a titkosszolga ismerõse Veronikának: háborút soha!)

Imre, mondtad, hogy lázongás, háború kell, vagy lesz, de nem így van. Ezt mondta a CIA-s is, hogy háború és nagy világégés kell, örült az ukrajnai eseményeknek. Nem kell Imre és nem is lesz.
Bizonyára lesznek piszlicsáré szösszenetek, de a káosz a zsidóké!!! Ugyanis kevesen vagyunk, és azt is -most volt rá példa Ukrajnában- azt a néhány száz jól gondolkodó magyart egy éjszaka alatt gond nélkül eltüntetik a káoszban.
Majd, ha lenne egy ilyen nagy világháború és lázongás -ami átterjed a világba az internet és egyéb segítségével mindenhova, a végén Izrael-aki addig mindenkit maga elõtt tolt, belépne a színtérre a nagy technikákkal és hadsereggel. Õ lesz a világon az uralkodó. Ez a cél a zsidóknál.

Nem lesz. És nem ez a cél.

Gyakorlatilag ugyan azt teszik, mint amit leírtam az egyházakkal. a mazsihisz meg sem szólal soha, maga elé teszi a katolikust, reformátust véresszájú szóvivõnek, tárgyalópartnerek (ezért írtam korábban,hogy Bölcskei mazsihiszes). Ugyan így tolja maga elõtt Izrael az USA-t és az EU-t. De a végjátszmában a zsidók lépnek fel... amikor az elõre tolt ellenfelek kicsinálták egymást.

Ja és visszatérve, most ezért basztat minket az EU (tegnap is ezért tüntetett Gaudi-elsétáltam ott a Kossuth téren), hogy nagy földtulajdonosok ne vehessenek itthon még több földet.
Most kapcsoltam, hogy a zsidók elõl vásárolnák fel a földet a "nagy földtulajdonosok", és ezeknek a további földvásárlását tiltotta meg az EU. És mindez annyira titokban folyt, hogy a háttérben az elmúlt évtizedekben felvásárolják itthon oligarchák.
Csak , mint a sakklépésekkel elõbb láttak, ezért tudták pontosan megmondani titkosszolgálatosok 2002-ben, hogy mi lesz 2012ben.

Tehát itt paroláznak a földdel, aminek Magyarországon minden négyzetcentimétere nagyon nagy érték. Még véletlenül sem arról szólt a játszma, hogy szegény magyar paraszt tudjon paradicsomot, borsót, krumplit termeszteni maga és a falu ellátásra és a helyi piacra.

De legalább megmutatta tegnap Gaudi az arcát Morvaival a Kossuth téren (ugyanis utolsó mocskos zsidó provokátorként viselkedtek) . Már csak az a kérés a jobbikon belül is ki kivel van és és mutatja azt, hogy ezzel meg azzal van. Mivel köztudott, hogy Morvai a cia-mossad oldalon áll, aztán a jóbikban vannak kelet felõl elkötelezettek. Azt is tudjuk, hogy a két titkosszolgálat valahol baráti szinten össze van fonódva, hát izgalmas események elé nézünk....


Persze gaudi nem ezért tüntetett tegnap, mert baja van a nagy földbirtokosokkal, hanem az egyéb kistermelõket így-úgy érintõ vélt és meglévõ hazugságok miatt. De az a mese része a történetnek.
Angyán József rájött szerintem erre, ezért is fogta be a földbirtoklás kapcsán egyik napról a másikra a száját."


Hozzászólások


#11 | Perje - 2014. május 09. 17:36:57
Újabb ingatlanbiznisz Budapesten. Egy kft 3 milliós tõkével megvette a fõváros legszebb helyét 2,1 milliárd forintért.:o
http://www.hir24....bb-helyet/
#12 | postaimre - 2014. május 10. 18:26:49
Morvai szakértõként számít Gaudira Brüsszelben

A Jobbik EP-listáját vezetõ Morvai Krisztina szakĂ©rtõje lesz Gaudi-Nagy Tamás – Ă©rtesĂĽlt a NĂ©pszabadság.

A NĂ©pszabadság szombati cikkĂ©ben az olvashatĂł, hogy Gaudi-Nagy Tamás egy „patriĂłta jogvĂ©dõ szervezetet” hozna lĂ©tre brĂĽsszeli szĂ©khellyel, emellett ott lesz az EurĂłpai UniĂł fõvárosában, mint Morvai Krisztina, a Jobbik eurĂłpai parlamenti kĂ©pviselõjĂ©nek szakĂ©rtõje.. Gaudi-Nagy megerõsĂ­tette a lapnak, hogy Morvai korábban már egyĂ©rtelmĂ»vĂ© tette számára, hogy szakĂ©rtõkĂ©nt számĂ­t rá az EP-ben.

Novák Elõd a lapnak elmondta, hogy Morvainak a többi jobbikoshoz viszonyítva nagyobb a mozgástere, erre valószínûleg sor kerül majd, annak ellenére, hogy a Jobbik ilyen kérdésekben informálisan szokott egyeztetni.

Az elmúlt hét legnagyobb politikai botrányát Gaudi-Nagy Tamás nevéhez köthetõ, aki hazaárulónak minõsítette a vajdasági Pásztor Istvánt. A VMSZ elnökét a keddi alakuló ülés elõtt a Kossuth téren elõször verbálisan inzultálták, majd le is köpték. Ezután Gaudi-Nagy késõbb kijelentette: örüljön, hogy ennyivel megúszta, mert a hazaárulók lámpavason szoktak lógni.

A Jobbik az eset után többszor is elĂ­tĂ©lõen szĂłlt Ă©s a minõsĂ­thetetlennek nevezte az inzultust. Morvai Krisztina is „egyet nem Ă©rtĂ©sĂ©t” fejezte ki, de õ nem látott okot rá, hogy elhatárolĂłdjon „harcostársátĂłl Ă©s legjobb barátjátĂłl”.

- See more at: http://magyarhirl...zK9w3.dpuf

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.