Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

"Közösség elleni izgatás Borsodban - a magyarok ellen"


www.hidfo.net/sites/default/files/uploads/images/2014/2014-05-08-miskolc-ciganyok.jpg

"Deportálják a romákat" - harsogja az atlantista liberális média. Már szinte nem is lepõdhetünk meg azon, hogy a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédõ Iroda (NEKI) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevû Soros György által finanszírozott atlantista többségi társadalom ellenes fedõszervezetek azonnal vagonokat vizionálnak, hosszú utakat, amiket állva tesznek meg az emberek.

A helyzet ezzel szemben az, hogy az egész nem más, mint egy újrapróbálása a Fidesz-kormány álltal igencsak kedvelt "hallgattassuk el pénzzel a kisebbségi etnikumokat" megoldásnak. A baj az az, hogy a havi járadékkal megvesztegetett kisebbség már rákapott a jóra. Már nem elég nekik, hogy rendes havi fizetést ad nekik az állam, ún. nyugtonmaradási pénzt. Az ötlet nem magyar eredetû, az USA-ban már csinálják pár tíz éve. Ugyanezzel az eredménnyel, mint Magyarországon. Az etnikumok egyre jobban követelõznek, egyre többet és többet. Miért van a magyarnak autója, nekik miért nincs, miért van a magyarnak szép háza, nekik miért nincs? Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket. Mert dolgozik.

Nehéz elhinni - tudjuk mi azt -, hogy az etnikum által csak "parasztnak" emlegetett többség munkából próbálja megoldani a napi betevõt.

A miskolci Fidesz-franció kiagyalta a kiváló megoldást, mert már ott tartott a dolog, hogy a "jó polgári" Fidesz szavazókat is napi szinten inzultusok érték a "rejtett erõforrástól", ez pedig már közvetlenül is veszélyes a hatalomra. Ugyanis, ha egy rezsimet buktatni akarsz, akkor ne a rezsimet támadd, hanem annak a támogatóit. Ezt már érzi a helyi Fidesz, itt már a tyúkszemükre kezd lépni a probléma. A probléma ugyanis átlépte a küszöböt, és berúgta az ajtót. És nem is akar távozni. Mi a megoldás?

Hídfõ.net | A Fidesz pénzeli a cigányokatHiszen megérdemlik a pénzt szegények, a társadalmi hasznosságukat "alig" lehet vitatni.

Mi más lenne, mint a klasszikus atlantista megoldás. Adjunk még több pénzt, hátha csöndben maradnak, hiszen megoldásokat keresni gyávák az "urak", még koszos lesz a Hugo Boss zakójuk. "Mennyi legyen?" - kérdi a Fidesz-frakció. És megszületett a másfél milliós ötlet. Tehát 1.5 millió forintot kapnak azok a cigány családok, akik önként lemondanak a Fidesz-szavazók vegzálásáról Miskolcon, és kiköltöznek valamelyik Miskolc-melléki faluba. Hiszen ott nincsenek a jó polgárok szeme elõtt.

Mi viszont azt javasoljuk a cigányoknak, hogy kérjenek 3 milliót, de ha több gyerek van, legyen 5 millió inkább. Úgyis a "parasztok" adóforintjaiból megy, mit fáj az a Fideszes önkormányzatnak, ha stadionokra már futotta? Ha már lúd, legyen kövér, nem? Hátha elõbb ráébred a tisztességes magyar adófizetõ, hogy az õ hátáról nyúzzák a bõrt. Gyorsítsuk akkor fel ezt a folyamatot kedves Fidesz, a magyarok ébredését, kevés az idõ így is!

Nagy Kálmán

Hozzászólások


#1 | zsarkocsaba - 2014. május 08. 14:59:47
A link hozzá:
http://www.hidfo....arok-ellen
s_*_francba
Képaláírás:"Hiszen megérdemlik a pénzt szegények, a társadalmi hasznosságukat "alig" lehet vitatni."
#2 | zsarkocsaba - 2014. május 08. 15:16:07
Tévesen került föl a fenti cikk, bocsánat érte!
s_*_rtata s_*_francba s_*_dur

(nemfordultöbbéelõ!)s_*_:el
#3 | hirtelenke - 2014. május 09. 09:12:56
Miskolci lakos révén van véleményem de az nyomdafestéket nem tûr. finom nõi lélek révén is .sajnos minden róluk szól a rejtett erõforrásnak minden jár, de ha magyarként akarsz bármit kérni az önkormányzatttól úgy el hajtanak mint a legyet, mert kell minden másnak. akivel eddig beszéltem errõl mind fel van háborodva ezen a dolgon a közeli falukban igy is lehetetlen az élet , a legtöbb faluban rendõrség nincs igy a bünözés fellendül majd. vérszemet kapnak ezek az állatok.
#4 | Leandros - 2014. május 09. 20:10:29
Bocs! De mi a pszichológiai hatás a magyarok részérõl a hír hallatán?! - feszültség növekedés, az ellentétek elméjülése. Nagyobb arányban nem a fideszt ócsárolja a nélkülözõ magyar, hanem az élõsködõket. A fontosabb kérdés, hogy mit készít elõ a fidesz" ISMÉT a régióban?!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.