Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A világ szavazni fog Szíriában


Ami SzĂ­riában törtĂ©nt, nem más, mint az, hogy az egĂ©sz világot egy Ăşj korszakba vittĂĽk át. Legendák vĂ©rĂ©t ontottuk, Ă©s mĂ­toszok hĂşsát osztottuk szĂ©t a szegĂ©nyek Ă©s Ă©hezõk asztalaira. Egy világmĂ©retĂ» összeeskĂĽvĂ©st állĂ­tottunk meg, mely hazánk hĂşsát akarta szĂ©tmarcangolni, majd a legenda tulajdonosainak nagy asztalán szĂ©tosztani. EzĂ©rt kĂ©szĂĽl ma arra az egĂ©sz világ, hogy a törtĂ©nelem eddig látott egyik legnagyobb elnökválasztásán vegyen rĂ©szt a szĂ­r földön. A század legnagyobb elnökválasztásán, mely az egĂ©sz Ăşgynevezett Ăşj világrend gerincĂ©t fogja szĂ©tzĂşzni, azt a világrendet, melyet az idõsebbik Bush elnök szilárdĂ­tott meg, Ă©s ez a világrend egy „világi Ă­zĂ»” szavazással fog megsemmisĂĽlni, mert egy „világi” háborĂş nem is Ă©rhet vĂ©get máskĂ©pp egy földrĂ©szen.

A nemtörõdömsĂ©g, melyet sok politikus mutat a világban, melyben a lenĂ©zĂ©s Ă©s fenyegetõzĂ©s keveredik a szĂ­riai elnökválasztás semmibevĂ©telĂ©vel, nem tudja elrejteni a haragot meg a dĂĽhöt, amit Ă©reznek, meg a várakozást, mellyel az egĂ©sz világ közelĂ­t a választások felĂ©. Az egĂ©sz kapitalista diktatĂşra kĂ©nytelen egyĂĽtt Ă©lni azzal a tĂ©nnyel, mely szinte hisztĂ©rikus rohamokat hoz ki belõlĂĽk, azzal a tĂ©nnyel, hogy ezek a választások meg fognak törtĂ©nni SzĂ­riában. Ez a világrend, a maga oldalárĂłl a szavazásokat a föld-föld rakĂ©tazáporokkal kezdte, meg a robbantásokkal, meg a katonai akciĂłk fokozásával a városokban, Ă©s prĂłbált mindent megtenni, hogy Ă­gy nyerje meg a „választásokat”, Ă­gy törje meg a mi választásunkat. Ezek a választások egy ĂĽzenetet, egy levelet jelentenek a világ postaládájában, melynek tartama az, hogy mi meg fogjuk tartani a választásokat, amiket mi határozunk meg Ban Ki-moon Ă©s Filtman összes intĂ©zmĂ©nyeiknek ellenĂ©re is, akik mindent megprĂłbáltak megtenni, hogy a szĂ­r állam legitimitását lerombolják az elmĂşlt 3 Ă©v alatt. Ezek a választások a 20. Ă©s a 21. század határán állnak, Ă©s kapcsok közöttĂĽk, Ă©s ezek az elsõ szakaszai a világrend összeomlásának, melyben a nĂ©pek közvetlen leigázása az álszabadság befecskendezĂ©sĂ©vel, a demokrácia meg a mĂ»forradalmak alapján jöttek lĂ©tre. Ezek a hatalmas változások, melyek a nĂ©pek vĂ©rcsoportjának Ă©s szĂ­vdobogásuk leállĂ­tásával kezdõdtek a SzovjetuniĂł megolvasztásánál, elolvadtak Damaszkuszban váratlanul. Meg is változott velĂĽk egyĂĽtt Ăłráik mutatĂłinak a járása, Ă©s a találmány, melyben a Nyugat az összes erejĂ©t Ă©s technolĂłgiáját alkalmazza már több mint 100 Ă©ve, avagy a nĂ©pi forradalmak technolĂłgiája, mára már Ă©rtelmĂ©t vesztette. Miután a világ meglátta, hogy omlik össze ez a találmány, a világ lett az, aki tartozik nekĂĽnk az ipari forradalmak kĂłdexeinek megfejtĂ©sĂ©vel. Mert ha az, amit ma SzĂ­riában forradalomnak hĂ­vnak, Ă©s ha ez gyõzedelmeskedett volna, akkor ez a hazugság folytatĂłdott volna, Ă©s elĂ©rte volna KĂ­nát, Indiát, meg Oroszországot is.

A szíriai elnökválasztások nem csak a szír népet érintik már, mert egy üzenetet jelentenek a világ összes népének, hogy a szabad nemzetek idejét avatjuk fel, melyek lerombolták az idõsebb George Bush által létrehozott új világrendet, ki meg is ünnepelte ennek a világrendnek az megalapítását a Szovjetunió összeomlásánál, mikor beszédében kijelentette, hogy a szabadság és az új világrend minden helyet elért a világban. A szabadság íze, melyet az új világrend hozott, mindig is vér és szétmarcangolt testrészeket, könnyeket és szomorúságot jelentett a világ népeinek, és csak álmodozást az igazi szabadságról. Bush kijelentése akkor egy jel volt, annak a jele, hogy az egész emberi civilizáció a rabszolgaság korszakában lépett vissza.

Ez a rabszolgaság el is Ă©rte a legkegyetlenebb formáját, amikor már nem csak egyes szemĂ©lyes Ă©s gyengĂ©bb csoportok rabszolgasorsa Ă­tĂ©lĂ©sĂ©rõl szĂłlt, hanem egĂ©sz nemzetek, nĂ©pek, kultĂşrák Ă©s törtĂ©nelmi hátterĂĽk átĂ­rásárĂłl. Az egĂ©sz jövõjĂĽk irányĂ­tásárĂłl, mint amilyen a helyzet a megszállt arab öböl országaiban, Afrikában, meg a legtöbb iszlám társadalomban. Sok elmĂ©let szĂĽletett, hogy igazolhassa mások kultĂşrájának fegyveres kifosztását. A kulturális zsarnokság akkor Ă©rte el a csĂşcsát, mikor kijelentette a „törtĂ©nelem” meggyilkolásának a szándĂ©kát, mikor kitalálta „a törtĂ©nelem vĂ©ge” kifejezĂ©st. Az Ăşj világrend „letartĂłztatta” a törtĂ©nelmet, meg a földrajzot, börtönökbe záratta hosszĂş idõkre azt, megkötözve, megbilincselve, megvádolva õket bohĂłc Ă©s hazug tárgyalásokon, mint ahogy az arab vezĂ©reket is sorban Ă­tĂ©ltĂ©k majd vĂ©geztĂ©k ki. Az Ăşj világrendnek sikerĂĽlt meggyilkolnia a törtĂ©nelmet Irakban, Ă©s vele egyĂĽtt haldokolt az egĂ©sz rĂ©gi földrajz LevantĂ©ben. Az Ăşj világrendnek sikerĂĽlt elrabolni a törtĂ©nelmet a NĂ­lus völgyĂ©ben egĂ©szen SzudántĂłl LĂ­biáig, majd megkezdte SzĂ­ria ostromát Egyiptommal meg Jemennel. Ezek a nĂ©pek a törtĂ©nelem Ă©s az õsi földrajz szĂ­ve Ă©s bölcsõje. E nĂ©pek felbomlasztása vezetett az egĂ©sz vallás felbomlásához is, Ă©s Ăşj, beteg vallási ideolĂłgiák lĂ©trejöttĂ©hez.

A szĂ­riai elnökválasztás ĂĽzenete a világnak egyĂ©rtelmĂ» Ă©s õszinte. Tartalma az, hogy a törtĂ©nelem Ă©s földrajz megmentĂ©se, melyet a szĂ­r nĂ©p Ă©s az állami hadsereg hajtott vĂ©gre nem fog vĂ©get Ă©rni addig, mĂ­g meg nem törik az akarata annak a világrendnek, mely a civilizáciĂłk harcát mozgatja Ă©s vezeti a világot a törtĂ©nelem „vĂ©ge” felĂ©. SzĂ­riában az elnökválasztást a szĂ­r állampolgárok fogják eldönteni, Ă©s nem Párizsban meg Londonban fogják mások eldönteni helyettĂĽk. A szĂ­riai elnök lesz az egyetlen a világon, kit nem az ENSZ gyĂ»lĂ©sek fognak engedĂ©lyezni, sem a diplomaták teaestĂ©lyeiken lĂ©trejött döntĂ©sei, melyek királyokat Ă©s egĂ©sz uralkodĂł családokat szoktak megdönteni. EzĂ©rt a nagy kĂ©szenlĂ©t csatlĂłsaik által az arab Ă©s nemzetközi mĂ©diában, meg a hatalmas titkosszolgálati mĂ»veletekben, a terroristák felfegyverzĂ©sĂ©ben, meg Ă­rĂłk Ă©s ĂşjságĂ­rĂłk felbĂ©rlĂ©sĂ©ben, most sokkal jobban, mint máskor. Nagy terveik vannak, melyeket már el is kezdtek, de nem tudják, hogy ezek a tervek már a damaszkuszi elnöki palotában is megvannak. SzĂ­ria döntött, Ă©s döntĂ©se a határainak a biztosĂ­tása. Hamarosan pedig AleppĂł város felszabadĂ­tása, melyet ma az Ăşj világrend meg akar mindenáron kaparintani magának, hogy megtörhesse a szavazásokat. De a szĂ­r állam, a szĂ­r eskĂĽvõ estĂ©jĂ©t AleppĂłban fogja megtartani, Ă©s mindenki kezĂ©t le fogja vágni, aki ebbe be akar avatkozni. MĂ©g ha maga a NATO keze is az. Az elnökválasztás megtartásával vĂ©gre Ă©rvĂ©nyĂ©t veszti „a szĂ­riai elnök utolsĂł napjait Ă©li” hazug mĂ©diahĂ­resztelĂ©s.

Képzeletben fenékbe rúghatom Erdogant, mikor tetteti, hogy imádkozik. Hányszor kívántam, hogy arcon köpjem Ban Ki-moon-t az ENSZ-ével és színészeivel együtt. Hányszor kívántam, hogy új szavakat ültethessek a beszéd mezõiben, olyan szavakat, melyek nem hasonlítanak semmi másra, és eljött a nap, hogy megfogjuk a Bernard Henry Levy családot és móresre tanítsuk és kiáltsuk hangosan, hogy a szíriai nép meg akarja buktatni az új világrendet, miután azt kellett hallanunk folyamatosan ennek a hazug világrendnek a nyelvén, hogy a szír nép ezt meg azt akarja! Elõször lesz rá esélyünk, hogy a szavazatunkkal minden szír állampolgár pofon vághassa Obamát, majd sorban az összes kongresszusi tagot, fõleg John McCaint. Lesz rá módunk, hogy megrúghassuk a hazug David Cameron valagát és a szamár Hollande hátán sétálhassunk végig az Alizé palotában. Ezzel a választással lesz rá alkalmunk, hogy Erodgan szemeit kinyomhassuk, ki õrült módjára, hazug szemeivel akart délre nézni, és Aleppót megszerezi magának. A szír állampolgárok azt sem fogják elfelejteni, hogy eltapossák lábaikkal a mortar rakétákat és bombákat, mint a cigi csikkeket, mert a gyûlöletük mortar rakétája képtelen megtörni minket, képtelen már megállítani a megállíthatatlant. És maga a mortar rakéta is tart attól a sebtõl, mely nem fél tõle. Attól a sebtõl, mely képes szétrágni vékony piros ajkaiban a húsát, ugyan úgy, mint ahogy mi egyszer már szétrágtuk a Mirkava tankok húsát is dél Libanonban.........

Naram Sarjoon

SzĂ­riai HĂ­rek
https://www.faceb...riai.hirek

Hozzászólások


#1 | gladiator07 - 2014. május 08. 19:57:35
Szép beszéd.
#2 | Geza - 2014. május 08. 20:18:46
Jelentem megtaláltam a szíriai Posta Imrét :)
#3 | Perje - 2014. május 08. 20:35:41
Nagyon jó írás, de éppen ma robbantott az Asszad ellenes csürhe egy hatalmasat Aleppóban. Obama ismét megtámogatta õket fegyverekkel a napokban. Adja Isten, hogy Asszadot válasszák meg ismét, mert emberfeletti, amit az elmúlt 3 évben véghezvitt. Én egy percig sem hittem el, hogy gyerekeket gyilkoltatott volna ideggázzal.
pravda-team.ru/pravda/image/article/8/9/5/291895.jpeg
]
Erdogánt is a észak-atlanti társaság rángatja dróton. Hazardírozik, nem tudja, hogyan lépjen.
#4 | Kedvesi - 2014. május 08. 22:28:03
Na arra leszek én kíváncsi mikor lesz a Magyaroknak ilyen vezére, aki majd így ölelgeti a feleségével a kis magyar "katonákat". Mint a képen láthatjuk. Csak ez nem Magyarország.
#5 | Gutai Zub - 2014. május 09. 07:26:07
Kedvesi,
"ez nem Magyarország"

Szíriát Oroszország támogatja.
Sokan a nemzeti oldalon remélnek egy orosz támogatást Magyarországnak.
De van itt egy óriási különbség:
Miért támogatna bárki bármivel olyanokat, akik birkán, félve, meg sem mozdulnak saját érdekükben se.
Elmentek a tankok, jöttek a bankok, nagyon félnek tõlük a magyarok.
(jellemzõen a bankok több áldozatot teremtettek Magyarországon mint a tankok bármikor)
"szeressük aztat az uzsorát"
#6 | postaimre - 2014. május 09. 08:05:02
Élõ adásban verekedtek össze az újságírók Szíria miatt
YouTube VideóA szíriai belháború sajátos eszkalációját láthatták tévénézõk két jordániai újságírónak köszönhetõen. A sajtómunkások élõ adásban úgy összevitatkoztak, hogy kis híján egymásra borították az asztalt. A mûvelet csak azért nem sikerült, mert a stúdióasztal lapja letört.
http://mno.hu/kul...tt-1225496
#7 | Gutai Zub - 2014. május 09. 09:13:05
Imre,
Nálunk se ártana egy két ilyen "beszélgetés"

Ahogy mesélted, környékeden történt egy lakossági fórumon, hogy morvai a neved említésére megyjegyezte: "a Posta az tiszta hülye"
A történetben hiányolom, hogy nem volt egy jelenlévõ, aki legalább az asztalt nem borította a luvnyára, ott helyben.
Nálunk szarevõ mosoly, és tapsikálás van csak.....
#8 | Kedvesi - 2014. május 09. 20:50:01
Gutai, akkor majd a KGB kialakít olyan helyzetet hogy mozdulni fognak a társadalom besült férgei is.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.