Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tíz év börtön és ezer korbácsütés a szaúdi honlapalapítónak


Ezek a "liberálisok"! Még cseresznye, hogy vona-zazri kijelentette: Az iszlám az utolsó reménységünk!
A vallás szerepének megvitatására alapított honlapot egy férfi Szaúd-Arábiában. A sivatagi királyságban ezt nem nézték jó szemmel.

Elsõ fokon hét évet és 600 korbácsütést róttak ki a vallás szerepének megvitatására honlapot létrehozó szaúdi férfit – másodfokon súlyosbították az ítéletét, és tíz év börtönt, valamint ezer korbácsütést kapott. Továbbá egymillió rial (körülbelül 60 millió forint) megfizetésére is kötelezte õt a bíróság. Az ügyészség még a súlyosbított büntetést is túl enyhének találja. A vádlott ügyvédei viszont még fellebbezhetnek az ítélet ellen.

Ralf Baduit 2012 júniusában vették õrizetbe, mondván, számítógépes bûnözõ, aki nem fogad szót apjának. Szaúd-Arábiában utóbbi is bûnnek számít, törvény szabályozza a fiúi engedetlenséget. A férfi internetes oldalát, melynek címe Szabad Szaúdi Liberálisok volt, tavaly meg is szüntette a hatóság. A férfi oldalán olyan cikkek is megjelentek, melyek bírálták a legfõbb szaúdi egyházi méltóságokat, köztük a fõmuftit is.
Link

Hozzszlsok


#1 | Klotild - 2014. mjus 09. 12:10:11
1000? Még százat sem lehet ép ésszel kibírni.
Isten mentsen az iszlámtól.
Hiába diktatúrában szél ellen, nem lehet...
Sajnálom!
#2 | keepfargo - 2014. mjus 09. 13:54:18
Ez hogy müködik: elöbb leüli a tíz évet, vagy a korbácsolással kezdik? Na és mi lesz az egymillió riál-lal?

Azért attól idegenkedem, hogy egyenlöségjelet tegyünk (ugye, Klotild?) az iszlám egésze és a szaudi királyi ház által müködtetett ( zsidó bankoknak eladósodott) diktatúra közé. Az Iszlám NEM egyenlö Szaud-Arábia túlkapásaival, középkori módszereivel. (Pont.)( Vagy pont nem..)
#3 | Balu - 2014. mjus 10. 21:11:06
Az 1000 korbácsütés nem a (kín)halálbüntetés másik neve? Én személy szerint nem igazán tudom elképzelni, mi maradhat az emberbõl 1000 korbácsütés után és különösebben nem is akarom látni.

Amúgy meg eléggé idegesítõek ezek az elírások... a csóka neve RAIF BADAWI, nem "Ralf" Badui, így totál semmit nem fog kiadni a keresés.
Õ az: Raif Badawi
extra.ec/media/ediciones//20131226/especiales/26122013_013802.jpg
Persze, hogy van több fotója is de ez nagyjából az, ahogy el tudom képzelni. Nem egy Conchita Wurst, de azért igen-igen helyes gyerök.
--------------
Más.
A gyerek LIBERÁLIS és éppen a szaudi rendszer alapjait poedzegeti - ezért is a péáldás büntetés, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy végülis megússza. Nem tudom, hogy hogyan, de egy LIBERÁLIS, aki a gonosz-gonosz iszlám ellen nyomul megérdemli a felvilágosult Nyugat tiszteletét.

Még rövidebben: megindult Szaud Arábia szétcincálása, õket is eléri az arab tavasz, csak nem a tavalyi, meg talán nem is az idei. Ugye kéne az olaj meg a gáz, de mivel jewrópának kéne - ingyér kéne. Végülis szinte mindegy melyik oldalról lövik szarrá, északon a kiválasztódottak, nyugatról Egyiptom. Még majd Irán húzza ki õket a szarból... amit azért igencsak kétlek, de ki nem zárok.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.