Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

S√ļlyos b√∂rt√∂n ujguroknak 'a nemzetbiztons√°g vesz√©lyeztet√©s√©√©rt' √Čszaknyugat-K√≠n√°ban


Szokj√°tok az elnevez√©st! A kateg√≥ria hamarosan itt is alkalmaz√°sra ker√ľl, csak nem ujg√ļr, hanem √ļjmagyar opci√≥ban. Ujgur nemzetis√©g√Ľeket √≠t√©ltek 7-15 √©vig terjed√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre az √©szaknyugat-k√≠nai Hszincsiang-Ujgur auton√≥m ter√ľleten "szakad√°r tev√©kenys√©gre val√≥ felbujt√°s√©rt √©s a nemzetbiztons√°g vesz√©lyeztet√©s√©√©rt" - jelentette a helyi napilapot id√©zve az orsz√°gos k√≠nai m√©dia p√©nteken.

i12work.eu √ļj nemzetk√∂zi vide√≥ CV √©s √°ll√°sk√∂zvet√≠t√Ķ port√°l - √°ll√°skeres√Ķknek √©s munkaad√≥knak is ingyenes!
Kasg√°r prefekt√ļra b√≠r√≥s√°ga √∂t embert tal√°lt b√Ľn√∂snek, ami√©rt - az indokl√°s szerint - elektronikus eszk√∂z√∂k felhaszn√°l√°s√°val √©s video-, valamint hangfelv√©telek terjeszt√©s√©vel szeparatista akci√≥kra biztatt√°k az embereket, tov√°bb√° t√∂rv√©nytelen m√≥don pr√©dik√°ci√≥s helyeket l√©tes√≠tettek, ahol gyerekeknek √©s fiataloknak hirdettek sz√©ls√Ķs√©ges vall√°si tanokat.
Az √≠t√©let szerint a v√°dlottak etnikai gy√Ľl√∂letet sz√≠tottak, √©s arra biztattak m√°sokat, hogy k√©ssel felfegyverkezve k√∂vessenek el b√Ľncselekm√©nyeket.
A Hszinhua h√≠r√ľgyn√∂ks√©g besz√°mol√≥ja szerint a hat√°ron t√ļli szeparatista er√Ķk a t√∂bbs√©g√©ben muszlim vall√°s√ļ ujgurok lakta d√©l-hszincsiangi Hotan, Kasg√°r √©s Akszu telep√ľl√©seken a legbefoly√°sosabbak.
A legfrissebb jelent√©sek szerint cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Akszu v√°rosban a rend√Ķr√∂k lel√Ķttek egy t√°mad√≥t √©s elfogtak egy m√°sikat. A rend√Ķr√∂k lakoss√°gi bejelent√©s alapj√°n √°ll√≠tottak meg ellen√Ķrz√©sre egy j√°rm√Ľvet, majd amikor int√©zkedtek, az aut√≥ban utaz√≥ k√©t f√©rfi k√©ssel t√°madt r√°juk, √©s √©g√Ķ t√°rgyat dobott a rend√Ķraut√≥kra. Egy hat√≥s√°gi szem√©ly s√ļlyosan megsebes√ľlt.
K√≠n√°ban az ut√≥bbi id√Ķben egyre gyakrabban sz√≥lnak a h√≠rek a terrorizmusr√≥l, s mind gyakoribbak az olyan t√°mad√°sok, amelyeknek √°rtatlan civil √°ldozatai vannak. Az elm√ļlt 70 napban h√°rom olyan mer√©nyletet k√∂vettek el - mindet p√°lyaudvaron - amelyben az √°ldozatok civilek voltak.
A d√©l-k√≠nai Kanton v√°ros p√°lyaudvar√°n kedden egy f√©rfi hat embert sebes√≠tett meg k√©ssel. √Āprilis v√©g√©n Hszincsiang sz√©khely√©nek, Urumcsinak a p√°lyaudvar√°n k√∂vettek el √∂ngyilkos t√°mad√°st. A k√©t mer√©nyl√Ķ √©s egy civil meghalt, 79-en megsebes√ľltek. M√°rcius elej√©n a d√©lnyugati J√ľnnan sz√©khely√©n, Kunmingban ujgurok t√°madtak a vas√ļti p√°lyaudvaron v√°rakoz√≥ t√∂megre. Huszonkilencen meghaltak, a sebes√ľltek sz√°ma meghaladta a 140-et.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Vizilo - 2014. mŠjus 09. 13:03:57
Minel nagyobb az elnyomas annal nagyobb az ellenallas..!! Nem minden nepcsoortnal a hazaarulok %-tol f√ľgg !
#2 | Perje - 2014. mŠjus 10. 15:54:07
Az izraeli b√∂rt√∂n√∂kben s√≠nyl√Ķd√≥ paleszt√≠n rabok ezut√°n nem √©hs√©gsztr√°jkolhatnak szabadon. Enni√ľk kell, ha m√°sk√©pp nem megy, megt√∂mhetik √Ķket. Hogy √°jv√©kolna a 4 Tappancs, ha liba-noniak voln√°nak. Lenne ott galiba. De √≠gy hallgatnak az emberjogi aktivist√°k is.
http://news.israe.../law/51461

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.