Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Heti csicsergõ


Szép napot!
Nagyon érdekes a Biblia. Ha tudod, hogy már kb 3-4 ezer éve szinte mindent hamisítanak, akkor nagyjából azt is tudod, hogy amit most tanítanak, vagy mondanak, azt is kb 3-4 évszázaddal ezelõtt találták ki.
Akármilyen furcsa, de akik elõre gondolkodtak, az emberiséggel kapcsolatban, azok elõre meghatározták, miként gondolkodjanak az emberek a világról.
Gondolom nem kell magyarázni, miért történt így, de ez a két erõ megállapodásától is függött.
Sajnos a világunk, az univerzum is úgy mûködik mint a Föld. Az univerzumunk is dualista univerzum.
Van kĂ©t egymással ellentĂ©tes erõ, Ă©s mindkĂ©t erõ a másikat gyalázza, a másikat tartja ördögnek, ha Ă­gy jobban Ă©rted. Mivel kialakult ez a kĂ©t ellentĂ©tes erõ, ezĂ©rt egyik sem jobb a másiknál. Biztos hallottál, hogy a Föld egy energia, vagy idõ örvĂ©nyben van, Ă©s akármilyen furcsa, de az univerzumunk is egy ilyen energia örvĂ©nyben van, csak egy kicsit nagyobba. Sem a Földnek, sem az univerzumunknak nincs más megoldása, mint emelkedni egy, jobb szĂł most nincs rá, magasabb, egy más lĂ©tezĂ©sbe. Ahogy a Földnek, Ăşgy az univerzumunknak is tisztulnia kell, vagy az energia örvĂ©nybe sodrĂłdik, Ă©s senki sem tudja, mikor tud kikeveredni. Ezt nevezem “game over”-nek, ha nem tesszĂĽk rendbe magunkat. Annyira Ă©rdekes ez, hogy nem lesz több lehetõsĂ©gĂĽnk, mert már volt eddig is nĂ©hány lehetõsĂ©gĂĽnk, ami nem sikerĂĽlt. Most sikerĂĽl, sikerĂĽlni fog a felemelkedĂ©s. Nincs több lehetõsĂ©gĂĽnk sem a földnek, sem az univerzumunknak.
Ha ehhez hozzáteszed, hogy minden csakrád, energia csokrod, kĂ­vĂĽl helyezkedik el, Ă©s arra szolgál, hogy kapcsolatod legyen kĂ­vĂĽl is más lĂ©nyekkel, akkor azt is tudnod kell, hogy minden csakrádat lehet kĂ­vĂĽlrõl megtĂ©veszteni, azzal, hogy olyan energiákat is fogad be kĂ­vĂĽlrõl a csakrák, amik illĂşziĂłt okoznak. Ilyenkor ezek a mondjuk Ăşgy “negatĂ­v” (pedig ez nem jĂł meghatározás, inkább az igazságtĂłl eltĂ©rõnek lehetne mondani) energiákat vissza kell kĂĽldeni a feladĂłnak, akármikor is Ă©pĂ­tetted be magadba. ValĂłjában ez a tisztulás folyamata. Ha meg nem csinálod meg, akkor tisztulsz a Földrõl, Ă©s kĂ©sõbb fogod megcsinálni, mikor megunod a sok kellemetlensĂ©get.
Ez az infó azért kellett, mert maga a Biblia is tele van illúzióval, más kommunikációval, mint ahogy ténylegesen volt. Sajna még az sem biztosan igaz, hogy ez 2000 éve volt, hisz ismétlés történik már régóta.
A magyarok törtĂ©netekkel tanĂ­tották a gyermekeiket. Ha a gyermek megĂ©rtette ezeket a törtĂ©neteket, Ă©s tudták alkalmazni, ami a törtĂ©netekben le volt Ă­rva, akkor váltak tudĂłvá. Ezeket a törtĂ©neteket, vagy megkapták a nĂ©pek a magyaroktĂłl, vagy “ellopták” kĂĽlönbözõ trĂĽkkökkel. Ezek a törtĂ©netek valĂłjában a tudásrĂłl szĂłltak, Ă­gy a tudás azon a körfolyamatok ismerete, amik alapján mĂ»ködik az univerzum, tehát maga a rend ismerete, Ă©s a rendes emberrĂ© válás tudása. A tudatosság meg ennek a tudásnak az öröme, hogy felismered,hogy tudod a körfolyamatokat, Ă©s tudod alkalmazni. Ha ez a tudás kikristályosodik, azt nevezzĂĽk bölcsessĂ©gnek. Nem számĂ­t, hogy pl elĂ©gettĂ©k a rováspálcákat, amire a törtĂ©netek fel voltak rĂłva, vagy azoknak a magyaroknak akik rendelkeztek a tudás ismeretĂ©vel, azoknak meg kellett halniuk. Az sem számĂ­t, ki vĂ©gezte el ezt a látszĂłlag kegyetlen dolgot, (nem a magyarok voltak, törtĂ©nelemhamisĂ­tásra gondolj), de valĂłjában ennek is meg kellett törtĂ©nnie, pont azĂ©rt, mert most Ă©rkezik el annak az ideje, hogy ĂşjbĂłl kezdjĂĽnk tudni. A tudást nem használhatják fel olyan cĂ©lra, ami az univerzum mĂ»ködĂ©sĂ©vel ellentĂ©tes. Ez áldozat volt a magyaroknak, de ezt vállaltuk.
Most jön a meglepi.
A nagykönyvek, így a Biblia is ezekrõl a körfolyamatokról szól. Ha Jézust, vagyis ahogy nevezzük a Keresztest nézzük, valójában Õ is a körfolyamatokról beszélt, úgy hogy a szív, vagy szeretet csakrát kezdi nyitni. Bármelyik csakra nyitásával ugyan azt éred el, méghozzá azt, hogy tisztulj, és ha teljesen tiszta, rendes vagy, akkor beléphetsz a belsõdbe, ahol megcsinálhatod az emelkedést a magoddal. Akkor tudsz emelkedni, ha ismered az összes körfolyamatot, ami mûködteti a Földünket, az univerzumunkat, meg persze, ha minden olyan energiát visszaküldesz, ami nem a tiéd, tehát tiszta vagy.
Ezeknek a körfolyamatoknak a leírását több helyen is megtalálod, így pl.: az épített tájakban, a tájak neveiben is, stb. A nehézség, hogy alig van olyan, amit ne torzítottak volna el. A Habszburgok pl a zeneszerszámainkat is összeszedették, és eltüzelték, így tiszta hangokat sem ismerjük már. Sajna ezek az elektromos kütyük, nem olyan hangot adnak, ami a teremtéshez kell, hisz a teremtés nem gépi hangokból áll. Még a táncainkat is megváltoztatták, és most a mûvészi szabadságra hivatkozva még jobban eltorzították.
A magyarok dolga nem csak a tisztulás, de a tudás helyreállítása is. Minden csakra rendelkezik tudással, szeretettel, kommunikációval, stb, és mégis csak a belsõdben lévõ magoddal való kommunikációval tudod mindezt megcsinálni. Csak a magod az, ahol a tiszta tudáshoz, az eredethez tudsz hozzájutni, csak a belsõdben lévõ Égi Anya, Égi Atya, Égi Fiú, Égi Lány az, aki tud neked ebben segíteni, és ebbe a kommunikációba senki nem tud beleszólni. senki nem mondhatja meg más neked kívülrõl, hogy mit tegyél. Ezt tudják a magyarok. Majd egyszer rájöttök, mi az, hogy magyarnak lenni. Lesz meglepi. Ha érdekel téged, a magyarok közül ebben az univerzumban csak egy lesz szakrális király, míg a többi nem lesz, de a Föld többi embere mind szakrális királyok lesznek, meg még azok, akik már voltak itt a Földön, és megtapasztalták, amit kellett. Még sem kell problémázni, mert aki lemondott az én, a személy döntési jogáról, az már az egy része, amint ezt felismeri. A folyamat része a szakrális királyság is, de már talán rájöttetek, hogy a kormányzóság egy zsákutca. Na nem mondok errõl többet, mert jobb ha ti jöttök rá, a többire. Mint mondtam lesz meglepi. Talán még azt, hogy a gondolatokkal lehet az igét torzítani, ezért használjuk a képzeletet, és ha tudunk tisztán énekelni, akkor még éneklünk is.
A magod segítségével, és útmutatásával mindent helyre tudunk rakni. ezért tudom, hogy mit jelent a Magdalai Mária. Olyan asszonyt jelent, akit Máriának hívnak és a mag dalát énekli. A Máriának is van jelentése. Ha nem tudod mit csinálj, kérdezd magad, mert a mag ad, amire szükséged van.
Leírtam ezeket, mert errõl lehet tudni, de aki még nem érti, az elõször értse meg, és ne találgasson, fõleg ne ítélkezzen, vagy másokat uszítson. Akkor bírálsz valamit, akkor találgatsz, vagy akkor leszel valakire, dühös, vagy mérges, akkor félsz valamitõl, valamitõl, ha hiányzik, vagy téves a tudásod. Tudod, kérdezd a magod. Amit leírtam, ebbõl sok mindent tudtok, és ezt abból tudjátok, hogy rezonáltok rá, ha van ilyen tapasztalatotok. Semmi gond, ha még nem érted mit mondok, mert még akkor nem vagy eléggé tudatos, de ha teszel érte, akkor leszel tudatosabb is. Aki végigcsinálja itt a Földön a folyamatot, az nem tudja elkerülni a megértést sem.
Ez nem nációfüggõ.
Minden jĂłt...
Csicseri Orosz Imre

Link

Szép napot!
Azért küldöm el nektek ezt a weboldalt, mert itt néha írok olyat, amit szerintem érdemes olvasni.
A legtöbb dolgot ismeritek, de talán olyat is mondok, ami egy más nézõpontból mutatja meg azt, amit amúgy is ismertek, és ezáltal lesznek olyan folyamatok, amiket beindítatok.
Azért olvasok én is olyan weboldalakat, ahol olyan információkat, más világnézeteket olvasok, amik bennem is megindítanak bizonyos folyamatokat. Ha valami nem csak el van mondva, hanem le is van írva, azok megmutatják, hogy mit kell lépnem. Ha valamit leírsz, és mások tudomására hozol, azt azért írod le, mert megmutatod a többi embernek, hol tartasz, mit engedtél el, mit végeztél el. Gondolom ti is hasonlóan mûködtök, hisz emberek vagytok. Úgy is csak azt fogadjátok el, ami rezonál bennetek, és ami nem rezonál, azt elvetitek, és ez így jó. Ami nem rezonál, azt még nem tudjuk, nem érjük a másikat, így még nem tudjuk a másik mirõl is akar tájékoztatni. Akár egy rosszul értelmezett fogalomzavar, vagy egy folyamat elemzés is elvihet bárkit a hóra, jégre, és nem érti a másikat. Az én véleményem, hogyha nem vesszük észre, ha valaki bizonyos dolgot még nem rakott helyre, vagy nem szólunk neki, akkor magunkat is gátoljuk. Mindezt úgy kell elvégezni, hogy nem magyarázzuk el teljesen a folyamatot a másiknak, tehát nem tudást adunk át, hogy valamit rosszul tud, hanem adunk olyan információkat, amivel segítjük a megértését, hogy a munkát õ is elvégezze. Ezzel tudjuk egymást segíteni, most. Késõbb más lehetõségek is be fognak lépni, ahogy tudatosodunk. Ha valamit leírunk, azt csak azok értik, akik tényleg rendelkeznek a tudással, és akik nem rendelkeznek, azok úgy sem értik meg. Ha elkezdik variálni a leírtakat, vagy mondottakat, az sem gond, mert önmagukat süllyesztik le még jobban, és amint elég mélyre kerültek, akkor nekiállnak helyre rakni magukat, vagy maga a helyzet dobja ki magából az illetõt, persze, egy kis külsõ segítséggel, mert hát ilyenkor örvénybe került az illetõ. Nem számít, melyik nép, vagy ember, vagy nem ember olvassa az mondandód, mert a hatás akkor is az lesz, hogy vagy emelkedik, vagy süllyed, szóval ezzel ne foglalkozzatok. Úgy is tudjátok, mit és hogy adjatok át infókat, tudás morzsákat. Még egyszer, nem teljes tudást adunk át, csak az érdeklõdés felkeltését célozzuk meg. Mindig kell lépni, ha már ez a dolgunk, maximum változik a körülmény körülöttünk, ezért másként kell csinálnunk néhány dolgot. Ehhez meg úgy is megkapjuk, azt a tudást, vagy információt, vagy elmegyünk olyan helyekre, ahol megkapjuk, de lehet, egy darabig el kell csendesednünk, és utána folytatjuk a munkánkat. Mindenki rendelkezik olyan kulcsokkal, ami kell az emberiség fejlõdéséhet, ezért mindenki fontos. Gyûlölhetsz, valakit, de ha még nem tudod, egyszer szükség lehet az illetõ tudására. Ha nem kell a tudása, úgy is meg fog halni, akár akarod, akár nem, de meg fog születni, mert arra a kulcsra is szükség lesz egyszer, amivel rendelkezik.
Akit érdekel, a zsidók és cigányokra is szükség lesz, mert rendelkeznek olyan kulccsal, ami kell a föld emelkedéséhez. Az is igaz, hogy helyre kell magukat tenni. Azok vannak a Kárpát-medencében, akik itt kapják meg azokat az információkat,energiákat, amivel el tudják végezni a maguk helyrerakását. Azt tudjátok hogy a Kárpát-medence ebbõl a szempontból is egy speciális hely, és a nehéz esetek ide kerülnek, akiknek a legnagyobb szükség van a segítségre. Ez nem azt jelenti, hogy beleszólok bárki dolgába, csak azt, hogy ha eddig nem tudta, akkor tudja.
A Johengrin meghalt fõnökének egyik videójában olvastam, ahol elemezte a jóslatot, hogy Németország a Németh kormány elõtt kifizette az államadósságunkat. Valójában Németh mikor ezt elintézte, akkor vált jelentõs erõvé, és ezért alakíthatott kormányt. Lényegében, ezek szerint a rendszerváltozáskor nem volt államadósságunk. Nem tudom, hogy milyen feltételekkel fizette ki Németország az államadósságunkat, de lehet, a régi tartozása miatt.
Ezt azért érdemes tudni, hogy egészen másként történtek a folyamatok, mint ahogy azt sokan ismerik. Ebbõl az is leszûrhetõ, hogy tudatos eladósítása történt az országnak, és tényleg eleve gyarmatként, piacként kezeltek a nyugati országok, de ezt is tudjátok. Vannak olyan infók, amiket még a helyére kell rakni, hogy összeálljon a teljes kép, bár sokat ismerek.
Talán még azt aki nem ismeri, hogy vannak emberek, akikbe fizikai szinten beépítettek tudatbefolyásoló szerkezeteket, de olyanok is vannak, akiknél nem csak fizikai, hanem mentális befolyásoló szerkezeteket is beépítettek, így ezek az emberek akár DNS szinten is megváltoznak, és onnantól nem látod embernek õket, vagy félresikeredett, hibás embernek látod. Ezek az emberek nem képesek önállóan cselekedni, és más külvilágiak irányítják a cselekedeteiket. A legtöbbjük ráadásul vezetõ pozícióban van, vagy magas vezetõi posztokon. A tisztulás folyamatában ezek is helyre lesznek rakva, elvégzik a külvilágiak, és mint mondtam rájuk is szükség lesz. ebbõl is látszik, hogy nem ok nélkül lettek zsidók, és a legtöbbjén mentális beavatkozást hajtottak végre. Helyrerakás, és nem kiirtás most már a cél. Aki ilyen szerkezeteket kapott, biztosak lehettek, hogy az a lélek nagyon nagy bajban van, és senki nem cserélne vele, ezt merem állítani. Szükség van a héber, és kazár népre, mert az emberiség része, és az emberiség nem fog tudni nélkülük mûködni, mint ahogy a többi nép nélkül sem tud mûködni. Mindenkire szükség van, minden népre, és már van annyi tudásotok, hogy ezt tudjátok. Sajna ez a valóság egy darabkája, és azoknak kell ezt rendbe hozniuk, akik megcsinálták. Ez a felemelkedésük egyik feladata, és ezt nem lehet elvenni tõlük, még akkor sem, ha a magyarok közül, ez miatt hallnak meg. Majd ez is le lesz rendezve, mikor elérkezik a tisztulásnak ez a része. Van egy olyan érzésem, hogy bármit csináltok, a tájékoztatás a leglényegesebb, mert kezdenek az emberek érdeklõdni, mi hogy is történt, vagy mi hogy is van. Az emberiség. hu-ra írok néha, nekem ez van most kijelölve, és amikor az üzemeltetõnek egyik írásomon át kellett mennie, mert nehezen fogadta el, akkor írtam Posta Imre honlapjára néhányszor. Végül vissza állt minden az eredeti helyére. Azt is tudjátok, hogy mindent elolvasnak, mindent lehallgatnak, amit írtok, beszéltek. Lehet ez weblap, telefon, vagy bármilyen kommunikációs eszköz, és akár mentálisan is figyelnek titeket. Ezzel számolhattok, mert ez természetes azoktól, akik nagy szarban vannak. Ebbõl is látszik,hogy sokkal nagyobb a gondjuk, mint nektek. Ha valaki még kételkedni, akkor tudhatja, hogy akik több évezrede a Föld megszállását végezték, igen nagy bajban vannak, és egyszer rá fognak jönni, ha nem lépnek, nem szüntetik meg a föld mentális befolyásolását, akkor mindent elveszítenek. Most még van lehetõségük maguk helyrehozására, bár már nem sok idejük van. Ebben is az az érdekel, hogy tudjatok róla.
Bocs mindenkitõl, hogy rabolom az idejét, de ezek kikívánkoztak belõlem.
Minden jĂłt...
Csicseri Orosz Imre

Hozzászólások


#11 | Kedvesi - 2014. május 09. 20:00:21
Szerintem ez a csicseri már nagyon olyan lehet mint a Best of Napmag, aki meginvesztálta Imrét és családját Izraelbe. Továbbá õ vezetés közben találkozott a napmaggal ami megállította neki a kocsiját s_*_kac

YouTube Videó


A karácsonyfadísz mindig a nyakában van. s_*_kac
#12 | mormota1968 - 2014. május 10. 06:41:34
A Bibliát emberek állították össze a saját szájuk íze szerint jó régen más õsi népek történelmébõl, történeteibõl és talán még Jézustól is van benne ez-az. Bár Jézus számomra még mindig egy talány. Pontos születési éve, hónapja a mai napig nem ismert. Az se ezer százalékosan bizonyított, hogy élt e ilyen nevû ember és hogy tényleg keresztre feszítették e. Talán ha vissza tudnák menni abba a korba egy idõgép segítségével, talán akkor végre megtudhatnám mi az igazság, de így? Így vagy elhiszem vagy nem, hogy mi történt, vagy mi nem történt 2000 éve, vagy 2300 éve, mert ez is bizonytalan. Ami meg a zsidóság és cigányság kérdését illeti, mindkettõ egy kitalált nép. Azok akiket ma zsidónak neveznek, többnyire két részre osztható, vagy három, vagy még több. Pl: Fekete Etiópiai falashák. Az egyik része az ószövetségi 13 izraelita sémi, héber törzs. Palesztinok, szefárdok, romák. A másik a zsidó vallású kazárok, askenázik és a 18-ik század óta létezõ askenázi haszidok. Egy türk-mongol keverék nép. Szóval: a cigányok valójában sémi héberek, mint a szefárdok. A nagyja meg sima kazár. Vagyis Ma-gyarmatország lakosságát ószövetségi héberek terrorizálják és askenázi, meg szefárd kazárok és sémi-héberek rabolják, fosztják ki, pusztítva a befogadó nemzetet. Egy kis érdekesség. Az eredeti sémi-héber zsidók nem ismerték ezt a gyönyörû hagyományt, amit a haszidizmus, mint új ultraortodox irányzat vezetett be, azt a gyönyörûen lefelé kunkorodó hajtincset, ami miatt tetûhintás lett a nemhivatalos elnevezésük.
#13 | kontroll88 - 2014. május 10. 09:02:11
Pontos születési éve, hónapja a mai napig nem ismert.
Fogalmazz Ăşgy, hogy te nem ismered.
A keresztre feszítés pedig kedvenc kivégzési módszere volt a rómaiaknak.
Ha nem élt volna, akkor ma nem beszélnénk róla, ahogy egy kitalált mesehõs sem mindennapi beszédtéma.
#14 | Szofi - 2014. május 10. 23:39:07
Repülõszõnyeg! Igazad van! Te a cigányt látod, én a zsidót. A cigány a fizikai testet basztatja, a zsidó a szellemit. Nincsenek már cafrangos kérdések a miértekrõl, mert teljesen egyértelmû. Le van osztva a pakli cinkelt lapokkal. Oké ez, de fel lehet állni az asztaltól és egy mozdulattal a bankra lehet az asztalt fordítani. Nem kell mindig küzdeni a cigányokkal! Úgyis szemetet esznek, azt meg meg lehet mérgezni! Nem etikai kérdés, mert bizonyítottan nem emberek! A zsidókat meg a mosdatlanságuk okán kell kinyírni! Büdösek és szeretik a gázt. Legyen az cián! Akár a cigányok.
Amirõl meg ez a tag írt, szerintem Jézus élt. És igaza van abban, hogy a csakráinkat ki kell pucolni! Nem lehet annyira mély az elkeseredés, hogy idõ elõtt keressük a halált. Pedig jó lenne!
#15 | zsarkocsaba - 2014. május 11. 06:46:33
Az univerzumról, meg a fenti cikkrõl "kicsit" másként!s_*_figyu
http://www.youtub...nqVnhAZ-hU
http://www.youtub...mp;index=1
s_*_hi

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.