Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kijev vegyi fegyvert alkalmazott Mariupolban


Kell egy vegyifegyver-szagértõ? CN? VX biztos nem lehetett, mert az már gáz lenne, a szarint meg már elhasználták. Szíria után ez már csak-csak okot ad a bévonulásra a kijevi terrorista zsidó-hálózat felszámolásra, vagy ahhoz atom kell?
A Donecki Népköztársaság (DNK) vezetõsége bejelentette, hogy Mariupolban az ukrán erõstruktúrák, amikor a városi tanács épületét rohamozták, vegyi fegyvert alkalmaztak a népfelkelõ erõk ellen.

„A kijevi hatóságok általi vegyifegyver-alkalmazásnak ez az esete teljes egészében a vegyi fegyverek fejlesztése, elõállítása, felhalmozása és alkalmazása tilalmáról szóló egyezmény hatálya alá tartozik” – olvasható a vonatkozó nyilatkozatban.

Ezelõtt az ukrajnai médiák jelentették, hogy több személy a DNK híveinek körébõl, akik elfoglalták a mariupoli városi tanács épületét, ismeretlen gázzal voltak megmérgezve.
Teljes szöveg: Link

Hozzszlsok


#1 | kuka7 - 2014. mjus 09. 16:41:31
Putyin kijelentette,hogy megvédi a népet!-Mitörténik,levágják a fejüket,szétszedik darabokra õket,felégetik õket,Agyonverik õket,lelõvik õket,most meg már MÉRGEZIK is õket!!! Akkor hogy is van ez a fogadalom? vagy megvárjuk míg úgy lesz mint SZÍRIÁBAN!
#2 | Perje - 2014. mjus 09. 16:49:10
Rommá lõtték a mariupoli rendõrség épületét.
http://hvg.hu/vil...endorseget
Talán törlesztettek a rendõrség múltkori be nem avatkozásáért, amikor halomra égettek embereket a szakszervezeti székházban..

Ukrán tank civilek ellen:
http://www.atv.hu...ariupolnal
#3 | Leandros - 2014. mjus 09. 19:08:29
kuka! Putyin az ígéretét be fogja tartani. Õ is a megfelelõ alkalmat-helyzetet várja, de fû-alatt" ma is cselekszik. De az biztos, hogy ha egész Ukrajnában fel lesz borítva a bili, akkor Õk nem hagyják a patkányokat menekülni, s ki kicsúszott, azután utána mennek, de mindent csak humánusan, demokratikusan, hisz bárkit érhet baleset.:D
#4 | Kameleon - 2014. mjus 09. 21:55:21
YouTube Vide


YouTube Vide


YouTube Vide


YouTube Vide


YouTube Vide


YouTube Vide
#5 | Vizilo - 2014. mjus 10. 09:19:55
CIA gazzal mergezik az oroszokat addig amig Putyin nem küld szerszamokat az oroszoknak , be akarjak rangatni oroszorszagot a haboruba tudatos ez a provokacio..!!
#6 | talpi - 2014. mjus 11. 10:45:22
Kijev??? na neee, szerintem semmi közük hozzá, csak annyi, hogy engedték becipelni a területükre a sok szar szemetet, Jer-uzsálemból
#7 | Perje - 2014. mjus 11. 14:31:25
"I actually think this conflict in Ukraine is the death knell for the UN, along with the IMF/EU/NATO and all the other western organizations which act in concert to try to force billions of people to believe that 2 + 2 = 5. They are the problem, and they have no solutions. As it should be — for as Eduardo Galleano gently reminded us, “it would be strange if the remedy should come from the United States, the same place which brings us the disease.”

Az idézet innen való: http://consortium...t-ukraine/

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.